Cum sa ajung la Bruxelles ?

Raynor152

Sunt din Timisoara si pe 6 februarie 2009 trebuie sa fiu la Bruxelles la gara de nord inainte de 17:00, intoarcerea pe 16 februarie 2009. Pur si simplu nu gasesc bilet de avion, am cautat pe siteurile comaniilor aeriene dar nu gasesc nici o varianta. Cu trenul se poate ? am vorbit cu cineva care mi-a zis ca a schimbat 11 trenuri pana sa ajunga smile.gif)

As prefera cu avionul, ar fi prima oara cand merg cu avionul. Ce variante am sa ajung ?

kind_er
Cred ca cea mai ieftina varianta este avionul. Cu autocarul este nasol rau. Platesti mai putin decat la avion dar faci 2 zile in care cheltui bani pe mancare, sucuri, wc, controale la politie ...... oricum iti garantez ca tot pe la cheltuiala aia ajungi. Dar trebuie sa cauti lowcost.

nic_biso
www.wizzair.com Budapesta - Bruxelles (Charleroi), 5 feb., costa pana in 30 euro.
La intoarcere ai mai multe variante, ori tot prin Budapesta, sau prin Bucuresti, tot cu Wizz Air.
kind_er
Poftim oferta ! daca esti sigur de plecarea ta da repede fuguta si nu pierde timp si fati rezervare ! Nici ghiar gratis nu poti merge .
Raynor152
Am vazut oferta, dar e pe 5 februarie... asta inseamna sa stau o zi in Bruxelles ? Cu exceptia unei vacante in Grecia, nu am mai iesit din tara, gasesc unde sa ma cazez pana a 2-a zi ? Care ar fi preturile ?
aeon
40-60 eur o camera la hotel
mai dai 15-20 eur pe mancare
nu e mare lucru
kind_er
vezi pe internet cazare ! Cauta hostal sau hostel ceva de genu asta nu mai stiu exact cum se numeau in belgia. Cred ca mai mult de 30 de euro pe noapte nu este !

fly_dream
QUOTE (Raynor152 @ Nov 13 2008, 14:03) *
Sunt din Timisoara si pe 6 februarie 2009 trebuie sa fiu la Bruxelles la gara de nord inainte de 17:00, intoarcerea pe 16 februarie 2009. Pur si simplu nu gasesc bilet de avion, am cautat pe siteurile comaniilor aeriene dar nu gasesc nici o varianta. Cu trenul se poate ? am vorbit cu cineva care mi-a zis ca a schimbat 11 trenuri pana sa ajunga smile.gif)

As prefera cu avionul, ar fi prima oara cand merg cu avionul. Ce variante am sa ajung ?

Eu as merge cu Brussels Airlines Budapesta-Bruxelles (9:35-11:45) pe 6 februarie si retur tot cu ei pe 16 februarie. Iese un pret de circa 150 euro dus-intors, dar nu trebuie sa schimbi, ajungi la ora potrivita si nu mai bajbai dupa cazare in Bruxelles.
Raynor152
QUOTE (fly_dream @ Nov 13 2008, 23:36) *
Eu as merge cu Brussels Airlines Budapesta-Bruxelles (9:35-11:45) pe 6 februarie si retur tot cu ei pe 16 februarie. Iese un pret de circa 150 euro dus-intors, dar nu trebuie sa schimbi, ajungi la ora potrivita si nu mai bajbai dupa cazare in Bruxelles.

Cum ajung la Budapesta ? Tot un avion ar fi scump... tren mai inainte am intrebat... ajunge la 9:20, masina nu am. Oricum as face nu gasesc nici o varianta sad.gif
frexxl

QUOTE (Raynor152 @ Nov 15 2008, 11:31) *
Cum ajung la Budapesta ? Tot un avion ar fi scump... tren mai inainte am intrebat... ajunge la 9:20, masina nu am. Oricum as face nu gasesc nici o varianta sad.gif

sunt curse regulate timisoara-budapesta cu microbuse de-alea mici
cauta imposibil sa nu gasesti transport pana in budapesta
Raynor152
Alte variante chiar nu mai sunt ? sad.gif Tind sa plec cu Wizzair, chiar e atat de mic pretul ?
fly_dream
QUOTE (Raynor152 @ Nov 17 2008, 00:08) *
Tind sa plec cu Wizzair, chiar e atat de mic pretul ?

Da, DACA iti iei biletele acum! Chiar trebuie sa fii in Gara de nord din Bruxelles inainte de 17:00? Ai avea avion Wizzair Budapesta-Bruxelles si pe 6 februarie, insa ajunge la 17:05 (15:05-17:05)...., iar din aeroportul Charleroi pana in oras faci cam o ora... Pe 16 februarie, Bruxelles-Budapesta (17:30-19:25). Fiecare zbor te costa aproximativ 29 euro+10 euro/bagaj cala+4 euro/taxa rezervare.

Din Bucuresti, ai doar pe 5 februarie zbor Wizzair pana la Bruxelles (11:35-13:35) la acelasi pret.

Daca la dus vrei cat mai.... direct (sa nu te ratacesti), mergi cu Austrian Airlines din Timisoara pe 6 februarie (6:00-9:10), cu escala la Viena, dar te costa aproape 7 milioane.... Cu Malev nu este convenabila ora. Te intorci cu Wizzair.

As zice sa iei in considerare autobuz/microbuz Timisoara-Budapesta si apoi Wizzair daca nu arde sa ajungi pe la 18 si ceva....
radu103
Eu mi-am luat prin WizzAir si voi pleca in 29 nov.
Cazarea mi-am gasit-o printr-un site romanesc care cauta preturi mici la cazare. (aici)
Hotel in centru 3* la 60 eur cam / noapte.

Voi reveni cu impresii despre cursa cu avionu Wizz.
E singura varianta care am gasit-o timp de 2 sapt cat am cautat.(ieftin si rapid).

Daca vrei sa vezi toate variantele e un site www.skyscanner.net care arata toate cursele si calculeaza cel mai mic pret pentru o anumita zi.
Daca te mai pot ajuta cu informatii PM dupa 4 dec cand ma intorc
anii_zboara
Daca tot s-a deschis subiectul vreau sa va intreb ce e de vazut mai important in Brussels. As vrea sa merg in perioada 1-3 mai anul acesta. O parere, un sfat de la cei care au fost?
Sato
Grand Place si barurile de pe langa... unul avea cica cel putin 2000 sortimente de bere belgiana wink.gif
Thomas-
QUOTE (radu103 @ Nov 17 2008, 11:58) *
Eu mi-am luat prin WizzAir si voi pleca in 29 nov.
Cazarea mi-am gasit-o printr-un site romanesc care cauta preturi mici la cazare. (aici)
Hotel in centru 3* la 60 eur cam / noapte.

Voi reveni cu impresii despre cursa cu avionu Wizz.
E singura varianta care am gasit-o timp de 2 sapt cat am cautat.(ieftin si rapid).

Daca vrei sa vezi toate variantele e un site www.skyscanner.net care arata toate cursele si calculeaza cel mai mic pret pentru o anumita zi.
Daca te mai pot ajuta cu informatii PM dupa 4 dec cand ma intorc

Cum a fost cu Wizzul?
Raynor152
Cum a fost cu Wizzul?

Am si uitat smile.gif A fost foarte ok, zborul a plecat si aterizat la timp si la dus si la intors, pe drum numai nori tongue.gif, a fost OK nu stiu ce sa mai zic smile.gif

Sfat, nu va luati priority boarding, e o optiune extra cand cumperi biletul, nu costa mult da inseamna pur si simplu ca cei care nu o au merg in autocarul din dreata care te duce la avion si cei care o au merg in autocarul din stanga care are scaune mai pufoase. Autocarul cu priority urca prin usa din fata a avionului, si ceilalti pe cea din spate smile.gif) Asta in Baneasa, la belgieni era vorba de ordinea in care se urca in avion care era asa : Cei cu priority, apoi cei cu handicap, apoi mamele cu copii, si abia apoi restul lumii smile.gif) Dar nici nu s-a tinut cont :-j

Belgia a fost incredibila biggrin.gif
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.