Arta pe pereti (ajutor)

destuldesimplu

Buna ziua smile.gif
As vreau si eu un sfat.Vara asta mi-am renovat camera si m-am hotarat sa imi desenez peretii.
Si am niste probleme and colorat cu tempera si marker permanent, dar cand incerc sa varuiesc peste nu dispare, am folosit flipchart marker (dry safe). Am ajuns la al treilea strat de var si nimic.
Plus ca tempera se duce (nu ma deranjeaza), dar daca exista ceva special pentru pereti as vrea sa stiu si la graffiti nu ma pricep.
Multumesc. happy.gif

P.S. ignorati creionul acela se ia smile.gif.
mutulica_41
slefuieste peretele cu p 120-p150, amorsezi unde ai slefuit. sa dai iar 2 straturi, primul numai unde ai slefuit, al 2-lea pe tot peretele; mai ai si varianta cu texturata care itit acopera prin grosime

destuldesimplu
QUOTE (mutulica_41 @ Nov 11 2008, 20:46) *
slefuieste peretele cu p 120-p150, amorsezi unde ai slefuit. sa dai iar 2 straturi, primul numai unde ai slefuit, al 2-lea pe tot peretele; mai ai si varianta cu texturata care itit acopera prin grosime

Multumesc foare mult happy.gif
Reclama
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.