Oferte speciale linii aeriene
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15

vladis

Salut,

nu am vazut sa fie un topic pe aceasta tema, asa ca m-am gandit ca ar fi o idee buna.
Asa ca daca stiti ceva oferte speciale ar fi bine sa le gasim in acelasi topic.
Stiu ca o oferta speciala de la o linie low-cost nu e acelasi lucru cu o oferta de la o linie clasica, dar probabil persoane interesate si de una si de alta vor fi tot timpul.
De exemplu stiu ca skyeurope are o oferta de la 19 euro pana pe 16 noiembrie.

Hey23
6 euro Venetia-Bucuresti la Myair, da parca expira in curand.

nic_biso
Pe Venetia - Bucuresti, nu am gasit cu 6 euro, in schimb am gasit cu 0,01 euro + taxa de plata cu card, 5 euro, dar doar in anumite date...
Asa am cumparat eu saptamana trecuta, tot bilet de 5,01 euro, pe aceeasi ruta.
flc
bun topic !
milano ieftin la wizzair in decembrie, cam 150 lei in anumite date, adica doar taxe de aeroport (eu am gasit de ex 4 dec dus si 11 dec intors).
blackcat
Cum se explica aceste preturi asa de mici?
vladis
QUOTE (blackcat @ Nov 11 2008, 19:54) *
Cum se explica aceste preturi asa de mici?

Oferte promotionale, numar limitat, perioade "moarte" pt liniile aeriene, speranta ca mai castiga la un bagaj de cala, o imbarcare cu prioritate, etc.
flc
Ma pregateam sa dau o veste buna, dar e proasta de fapt.
Wizzair a scos tarife pt la vara, insa sunt atat de mari preturile incat le consider aberante si va sfatuiesc sa nu luati.
Si G-wings a facut acest lucru si nici acolo nu am gasit nimic interesant.
Am remarcat in oferta celor de la wizz cele 2 noi zboruri, catre paris si madrid.

fly_dream
Vueling ofera reducere 10 euro la zborurile din Barcelona catre Madrid, Paris, Seville, Roma, iar daca vrei sa te intorci devreme in aceeasi zi cica poti sa schimbi zborul fara sa platesti. Sunt o companie OK, i-am testat, au preturi acceptabile, pentru zona Spania se pot folosi cu incredere.
flc
QUOTE (radu103 @ Nov 17 2008, 12:19) *
Bucuresti - Viena 80 eur dus/intors cu Austrian Airlines daca iti iei biletul din timp.(ian, febr)

nu e 80, e 100, si e valabila chiar pana in aprilie-mai.
moschino

adica il cumperi pana la 1 aprilie si pleci dupa?sau cum?
fly dream adica sa pleci dimineata si sa te intorci seara?si te costa ca si cum te-ai intoarcere in alta zi nu?desi este cam obositor sa stai decat o zi...
fly_dream
QUOTE (moschino @ Nov 19 2008, 01:45) *
adica il cumperi pana la 1 aprilie si pleci dupa?sau cum?

Nu, il cumperi acum si zbori pana la 1 aprilie.

fly dream adica sa pleci dimineata si sa te intorci seara?si te costa ca si cum te-ai intoarcere in alta zi nu?desi este cam obositor sa stai decat o zi...

Nu a fost foarte clara oferta aceea de la Vueling. Aveau o reducere de 10 euro sa zicem pe segmentul Barcelona-Madrid si, daca tu aveai bilet de intors altadata si daca existau locuri disponibile in aceeasi zi, ei iti schimbau biletul fara sa platesti taxa de modificare.

Da, este obositor, dar daca, de exemplu, ai un sejur de 7 zile la Barcelona si ai chef sa dai o fuga sa vezi Madridul, ar merita; spre deosebire de Barcelona care are o multime de locuri vizitabile, despre Madrid iti faci idee si intr-o zi (fara sa intri la muzee), si aeroportul este aproape de oras.
moschino
mersi biggrin.gif
MATRIXU
Londra - New York , 380 EUR in Iunie cu British si vreo 410 cu Virgin!
flc
zboruri de la timisoara cu wizzair al milano, roma si altele cu 32 lei dus, sau 105 lei dus-intors, am vazut multe mai ales in feb, martie, dar si aprilie sau mai.
cosmorom
QUOTE (flc @ Nov 21 2008, 18:10) *
zboruri de la timisoara cu wizzair al milano, roma si altele cu 32 lei dus, sau 105 lei dus-intors, am vazut multe mai ales in feb, martie, dar si aprilie sau mai.

Daca mergi mai departe ai sa vezi ca au omis sa mai puna niste taxe la apretul final (taxa pasageri 42 RON). Asa ca dus fara taxa de bagaj si fara taxa de plata cu cardul ajunge la 74 Ron. Oricum, e buna oferta si asa, dar parca anul trecut pe vremea asta erau oferte mai bune la zborurile din Bucuresti.
cosmorom
Oferta buna la Ryanair. Se platesc doar taxele, am facut o simulare la sfarsitul lui Ianuarie din Cosntanta la Pisa (Florence) si am iesit la 23.50 Euro fara bagaj si plata cu visa electron. Constanteni sariti!!!
_Alexia_
Buna, pe Bucuresti-Dublin-Bucuresti pentru luna decembrie, as vrea sa plec doar vreo 3-4 zile, stie cineva de vreo oferta?
softpedic
QUOTE (_Alexia_ @ Nov 24 2008, 13:51) *
Buna, pe Bucuresti-Dublin-Bucuresti pentru luna decembrie, as vrea sa plec doar vreo 3-4 zile, stie cineva de vreo oferta?

Nu cred c-o sa gasesti. In schimb, cred c-ai scapa ieftin cu Ryanair, din doua bucati, Constanta-Pisa si Pisa-Dublin.
cosmorom
QUOTE (_Alexia_ @ Nov 24 2008, 13:51) *

Incearca pe http://www.aerlingus.com. Nu sunt totusi cele mai bune preturi in decembrie dar e sigur o varianta destul de ieftina.
_Alexia_
M-am uitat pe aerlingus (desi mi-ar fi suras un zbor direct, fara escala) dar au niste preturi ptr zborul de intors de mi-a pierit graiul...pentru cei interesati am vazut ca malev-ul are oferta ptr perioada urmatoare, dus intors buh-dub-buh incepand de la putin peste 200 euro...numai bine
fly_dream
QUOTE (_Alexia_ @ Nov 24 2008, 23:59) *
M-am uitat pe aerlingus (desi mi-ar fi suras un zbor direct, fara escala) dar au niste preturi ptr zborul de intors de mi-a pierit graiul...pentru cei interesati am vazut ca malev-ul are oferta ptr perioada urmatoare, dus intors buh-dub-buh incepand de la putin peste 200 euro...numai bine

Deocamdata trei idei la dus si una la intors:

9 decembrie

Bucuresti - Roma (Fiumicino) cu MyAir (10:45-11:50)
Roma (Fiumicino) - Dublin cu Aer Lingus (12:05-14:20)

Total: aproximativ 85 euro.

10 decembrie

Bucuresti - Roma (Ciampino) cu Wizzair (6:10-7:15)
Roma (Ciampino) - Dublin cu Ryanair (17:50-20:05)

Total: aproximativ 65 euro (aici incape si o plimbarica in Roma!).

10 decembrie

Bucuresti - Milano cu Wizzair (13:50-15:10)
Milano - Dublin cu Ryanair (21:00-22:55)

Total: aproximativ 50 euro (si aici incape o tura prin Bergamo, este aproape si merita!).

Un drum intors ar putea fi

14 decembrie

Dublin - Milano cu Ryanair (6:55-10:35) 24 euro
Milano - Bucuresti cu Wizzair (15:40-18:50) 70 euro (asta-i cam scump, mai cercetam!)

Ma mai gandesc, variante exista....
_Alexia_
Wow, fly_dream, multumesc ptr informatii...N-am zburat niciodata cu low cost, dar n-as zice nu cand vad asemenea oferte de preturi...am sa mai citesc cate ceva si despre respectivele companii. oricum , mersi, numai bine
nic_biso
Germanwings a lansat o oferta cu bilete de pana la 16 euro (cu tot cu taxe, dar fara bagaj).
Am verificat si biletele sunt pe toate cele 3 rute din Romania, in multe dati.

Am tot incercat sa gasesc un alt zbor pe care sa-l combin cu un zbor Germanwings, insa nu prea am gasit nimic cu adevarat convenabil.
Singurul care e mai bunicel, e asa:
-sambata: BBU-CGN 16 euro
-duminica: DTM-BBU 27 euro (cu Wizz Air)

Chestia e ca traseul asta l-am mai facut la primul zbor Germanwings in Romania, adica am plecat BBU-DTM si am venit CGN-BBU. Parca as incerca si altceva.

Daca aveti alte idei, va rog…
fly_dream
QUOTE (nic_biso @ Dec 3 2008, 13:55) *
Germanwings a lansat o oferta cu bilete de pana la 16 euro (cu tot cu taxe, dar fara bagaj).
Am verificat si biletele sunt pe toate cele 3 rute din Romania, in multe dati.

Am tot incercat sa gasesc un alt zbor pe care sa-l combin cu un zbor Germanwings, insa nu prea am gasit nimic cu adevarat convenabil.
Singurul care e mai bunicel, e asa:
-sambata: BBU-CGN 16 euro
-duminica: DTM-BBU 27 euro (cu Wizz Air)

Chestia e ca traseul asta l-am mai facut la primul zbor Germanwings in Romania, adica am plecat BBU-DTM si am venit CGN-BBU. Parca as incerca si altceva.

Daca aveti alte idei, va rog…

Initial am crezut ca vorbesti de o oferta aparuta azi-noapte, vizand si luna decembrie, de 3 zile caut, combin avioane ca sa compun un traseu cat mai scurt si ieftin Bucuresti-Paris si cu chiu cu vai am rezolvat problema. Berlinul (ca escala) era o optiune si daca pretul ar fi cazut la 16 euro as fi fost in extaz.... Ma spanzuram insa daca as fi rezervat cu 80 euro si azi ar fi 10! Un Bucuresti-Koln la 20 euro dus-intors suna interesant... chiar si in februarie...

Tu cand te gandesti sa incerci acel altceva? Te tenteaza Bucuresti-Marrakech prin Malpensa, Bruxelles, Lyon, Barcelona, Londra, Madrid sau...................... mai bine Bucuresti-Cairo prin Berlin, cu Germanwings si TUIfly, ambele au oferta!
nic_biso
Sa le luam pe rand....

QUOTE (fly_dream @ Dec 3 2008, 16:17) *
Un Bucuresti-Koln la 20 euro dus-intors suna interesant... chiar si in februarie...

Zborurile sunt doar marti, joi si sambata, si totusi n-am niciun chef sa stau pe acolo mai mult de 1 zi. Deci ma interesa sa combin ceva cu un zbor Germanwings, dar cu o zi inainte sau dupa. In niciun caz 2.

QUOTE (fly_dream @ Dec 3 2008, 16:17) *
Tu cand te gandesti sa incerci acel altceva? Te tenteaza Bucuresti-Marrakech prin Malpensa, Bruxelles, Lyon, Barcelona, Londra, Madrid sau...................... mai bine Bucuresti-Cairo prin Berlin, cu Germanwings si TUIfly, ambele au oferta!

Acel "altceva" pentru mine nu inseamna nici Maroc nici Egipt. Eu cand ziceam asta ma refeream la ceva mai indepartat si oricum sa stai mai mult prin zona, nu doar 2-3 zile.
Un amic a fost de curand cu Jazeera Airways (a prins super oferta, cu 140 euro dus-intors) pana in India. Traseu: Istanbul-Kuwait-Mumbai. Deci ceva de genul asta m-ar tenta. Plus ca din India ai multe zboruri spre Thailanda, Singapore, Malaezia etc.

In Europa in schimb nu o sa stau mai mult 1-2 zile in fiecare oras.

Si legat de oferta cu Cairo... Am cautat si vazut ca mai ieftin de 127 euro/zbor nu e nimic (TUIfly, Berlin-Cairo). Stii tu altceva?
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.