AdelaTm
6th November 2008, 14:22
De unde pot cumpara fototatapet,si care sunt preturile personalizat sau nu?As avea nevoie de ceva cu un peisaj.Se mai poarta?
AdelaTm
9th November 2008, 12:26
Peretele are 3 m latime si 2.80 inaltime.As fi curoasa ce sa aleg?Ce material?E peretele din fata cand intri in casa,defapt eu nu intru in apartament in aceasta camera si e peretele cel mai mare din acest loc.As face aici livingul.M-am gandit chiar la un pictor.Ceva idei?Sa-l fac tot peretele sau mai putin
agnessdesign
11th November 2008, 11:40
depinde foarte mult si pozitia ferestrelor fata de acel perete si ce anume vei pune pe acel perete...daca acesta ar trebui sa fie in viitorul living, trebuie sa te gandesti la stilul in care il vei mobila si la "cantitate"...trimite-mi o schita a spatiului, eventual pe pm, si te ajut cu o solutie ceva si poate si o idee de imagine...
la ideea de pictura, nu stiu ce sa zic, depinde foarte mult si de "statornicia" ta vis-a-vis de spatiu...exista oameni care "suporta" aceeasi zugraveala/finisaje si 5 ani, exista si persoane care refiniseaza la 3-4 luni, deci...vorbim
AdelaTm
14th November 2008, 16:21
O schita in ce program?Un program ce e usor si nu are multa memorie?