Fototapet

AdelaTm

De unde pot cumpara fototatapet,si care sunt preturile personalizat sau nu?As avea nevoie de ceva cu un peisaj.Se mai poarta?
agnessdesign
Binenteles ca se mai poarta, pot spune ca a prins din urma foarte multe finisaje...sincer, lavabila a cam pierdut teren, deja se cauta solutii cat mai diverse pentru finisarea peretilor, fototapetul fiind doar una dintre ele...peisajele si imaginile personalizate se pot pune aproape oriunde, dar preferabil este sa se foloseasca un spatiu "de referinta"; ex: un perete de living mai putin "ocupat" de mobilier sau un perete pe care se monteaza patul intr-un dormitor si se poate combina fototapetul cu luminile sa creezi un spatiu personalizat folosind mai multe obiecte decorative alaturi de imagine pentru a nu crea o nota discordanta sau monotona...
ti-am trimis pm cu detalii despre firme, nu stiam daca pot pune linkuri aici sau nu...succes

AdelaTm
Peretele are 3 m latime si 2.80 inaltime.As fi curoasa ce sa aleg?Ce material?E peretele din fata cand intri in casa,defapt eu nu intru in apartament in aceasta camera si e peretele cel mai mare din acest loc.As face aici livingul.M-am gandit chiar la un pictor.Ceva idei?Sa-l fac tot peretele sau mai putin
agnessdesign
depinde foarte mult si pozitia ferestrelor fata de acel perete si ce anume vei pune pe acel perete...daca acesta ar trebui sa fie in viitorul living, trebuie sa te gandesti la stilul in care il vei mobila si la "cantitate"...trimite-mi o schita a spatiului, eventual pe pm, si te ajut cu o solutie ceva si poate si o idee de imagine...
la ideea de pictura, nu stiu ce sa zic, depinde foarte mult si de "statornicia" ta vis-a-vis de spatiu...exista oameni care "suporta" aceeasi zugraveala/finisaje si 5 ani, exista si persoane care refiniseaza la 3-4 luni, deci...vorbim
AdelaTm
O schita in ce program?Un program ce e usor si nu are multa memorie?
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.