Transport România - Insulele Canare (Tenerife)

simona69

Am primit si eu o oferta pentru Tenerife , cazare gratis.
Daca puteti, vreau si eu ajutor pentru un transport low cost in perioada 10-17 aprilie 2009 sau in vara anului 2008.
Va multumec pentru orice informatii.
worthy.gif
simona69
QUOTE (simona69 @ Nov 3 2008, 17:40) *
Daca puteti, vreau si eu ajutor pentru un transport low cost in perioada 10-17 aprilie 2009 sau in vara anului 2009.
Va multumesc pentru orice informatii.
worthy.gif

fly_dream
Daca puteti, vreau si eu ajutor pentru un transport low cost in perioada 10-17 aprilie 2009 sau in vara anului 2008.

Exista o droaie de variante... De exemplu:

Bucuresti - Barcelona (cu Wizzair/Blueair/Clickair) si Barcelona - Tenerife (cu Clickair/Vueling) sau
Bucuresti - Madrid (cu EasyJet/Wizzair) si Madrid - Tenerife (cu Vueling)

Hotaraste-te daca vrei in aprilie sau in vara lui 2009, tarifele pentru vara nu au aparut la cele mai multe companii aeriene. Conteaza ca sejurul sa inceapa si sa se incheie vinerea?
simona69
QUOTE (fly_dream @ Nov 4 2008, 11:09) *
Exista o droaie de variante... De exemplu:

Bucuresti - Barcelona (cu Wizzair/Blueair/Clickair) si Barcelona - Tenerife (cu Clickair/Vueling) sau
Bucuresti - Madrid (cu EasyJet/Wizzair) si Madrid - Tenerife (cu Vueling)

Hotaraste-te daca vrei in aprilie sau in vara lui 2009, tarifele pentru vara nu au aparut la cele mai multe companii aeriene. Conteaza ca sejurul sa inceapa si sa se incheie vinerea?

In principiu mi-au spus ca este bine sa incepem si sa terminam sejurul vineri.
Va rog o simulare pentru 10-17 aprilie 2009.
Multumesc!
rolleyes.gif
fly_dream
QUOTE (simona69 @ Nov 4 2008, 11:22) *
Va rog o simulare pentru 10-17 aprilie 2009.

Nu am idee daca stilul pe care ti-l propun ti se potriveste (imi spui si gasim alte variante), dar eu as merge in felul urmator (datorita preturilor convenabile, a orarului de zbor al companiilor aeriene, a distantei mici intre aeroporturi si orase - atat la Madrid, cat si la Barcelona - si a faptului ca se mai poate vedea ceva pe traseu):

9 aprilie 2009

Bucuresti - Madrid cu Wizzair (11:15-14:05) 25 euro + 10 euro/bagaj cala + 4 euro/taxa rezervare = 39 euro
Cazare Madrid (se poate si ieftin-ieftin) si plimbare prin oras

10 aprilie 2009

Madrid - Tenerife (TFN) cu Vueling (14:30-16:20) 90 euro + 10 euro/bagaj cala + taxa rezervare

La retur este un pic mai complicat datorita orarului curselor aeriene si a faptului ca vinerea este scump, in general.

17 aprilie 2009

Tenerife - Barcelona cu Air Europa (tariful inca nu apare, dar in martie este de 100-110 euro)
Plimbare prin Barcelona si eventual cazare

18 aprilie 2009

Barcelona - Bucuresti cu Clickair (15:50-19:50) 50 euro + taxa bagaj cala + taxa rezervare

Ma mai gandesc...... plus ca mai trebuie sa apara programul de vara 2009 la mai multe companii aeriene....
raluca2005
M-ar interesa si pe mine pentru anul viitor, e cam devreme acum, vom avea luna de miere in septembrie, prin ianuarie-februarie as incerca sa fac rezervarile, dar as vrea un low cost care sa aterizeze totusi in Tenerife in sud, nu in nord, fiindca nu stiu daca o sa inchiriem masina si e cam greu sa te deplasezi cu bagajele jumatate de insula.
fly_dream
QUOTE (raluca2005 @ Nov 13 2008, 11:28) *
M-ar interesa si pe mine pentru anul viitor, e cam devreme acum, vom avea luna de miere in septembrie, prin ianuarie-februarie as incerca sa fac rezervarile, dar as vrea un low cost care sa aterizeze totusi in Tenerife in sud, nu in nord, fiindca nu stiu daca o sa inchiriem masina si e cam greu sa te deplasezi cu bagajele jumatate de insula.

Inca nu s-au afisat preturile pentru septembrie la toate companiile aeriene (trebuie urmarit!), dar cred ca o varianta prin Madrid ar fi OK:

Bucuresti - Madrid cu EasyJet (11:50-15:00) sau Wizzair (11:15-14:05)
Madrid - Tenerife (Sud) cu Air Europa (17:45-19:45)

si la intors tot asa:

Tenerife (Sud) - Madrid cu Air Europa (20:45-0:35)
Madrid - Bucurest cu EasyJet (6:25-11:15)

Variante mai sunt prin Londra (Wizz+Ryan) sau Barcelona sau Dublin (AerLingus+Ryan) si nu numai, dar mi se par scumpe.

P.S. Daca tot e honey moon, nu v-ar tenta Bucuresti-Paris dimineata si apoi seara tarziu Paris-Tenerife? O zi in Paris valoreaza cat minimum 7 in Canare....

nmirela74
Va multumec pentru orice informatii.
worthy.gif

hello si eu am castigat 7 zile in tenerife .ce parere ai crezi ca este adevarat .te-ai informat la agentia respectiva in ce locatie va fi cazarea si in ce parte a insulei nord sau sud si daca au mic dejun inclus .a mai mers cineva in tenerife cu cazare gratis extrasa la tombola/////
raluca2005
QUOTE (fly_dream @ Nov 13 2008, 12:29) *
Inca nu s-au afisat preturile pentru septembrie la toate companiile aeriene (trebuie urmarit!), dar cred ca o varianta prin Madrid ar fi OK:

Bucuresti - Madrid cu EasyJet (11:50-15:00) sau Wizzair (11:15-14:05)
Madrid - Tenerife (Sud) cu Air Europa (17:45-19:45)

si la intors tot asa:

Tenerife (Sud) - Madrid cu Air Europa (20:45-0:35)
Madrid - Bucurest cu EasyJet (6:25-11:15)

Variante mai sunt prin Londra (Wizz+Ryan) sau Barcelona sau Dublin (AerLingus+Ryan) si nu numai, dar mi se par scumpe.

P.S. Daca tot e honey moon, nu v-ar tenta Bucuresti-Paris dimineata si apoi seara tarziu Paris-Tenerife? O zi in Paris valoreaza cat minimum 7 in Canare....

Ba m-ar tenta Bucuresti - Paris, iti dai seama, desi eu am mai fost, dar hai sa zic pentru al meu. Frumos ar fi fost sa stam ceva mai mult de dimineata pana seara, ca nu stiu daca avem cum sa vedem prea multe in timpul asta. Tot cu easy jet?

PS. Cred ca Air Europa e ceva mai scumput. Sunt curioasa cat o sa fie, sper prin ianuarie chiar decembrie la sfarsit sa fie deja preturile.
fly_dream

QUOTE (raluca2005 @ Nov 24 2008, 12:22) *
Ba m-ar tenta Bucuresti - Paris, iti dai seama, desi eu am mai fost, dar hai sa zic pentru al meu. Frumos ar fi fost sa stam ceva mai mult de dimineata pana seara, ca nu stiu daca avem cum sa vedem prea multe in timpul asta. Tot cu easy jet?

In septembrie zboara si Wizair Bucuresti-Paris (6:10-8:20), puteti sa luati cazare 1-2 nopti in Paris, apoi Transavia pana in Tenerife.
raluca2005
QUOTE (fly_dream @ Nov 24 2008, 13:17) *
In septembrie zboara si Wizair Bucuresti-Paris (6:10-8:20), puteti sa luati cazare 1-2 nopti in Paris, apoi Transavia pana in Tenerife.

Transavia? Nici nu stiu cine sunt astia... Sper sa zboare in sud. Nu ar fi o idee rea, o sa studiez problema. Noi inca suntem foarte indecisi, ne "luptam" intre Tenerife si Portugalia, sa vad si pe Lisabona ce gasesc in afara de Blue Air care ma dispera cu flota lor ruginita si dezmembrata (desi nu am avut probleme pana acum cu ei) si sa vad si cum gasesc transport din Lisabona in Algarve, ca am sta cu totul (si in Tenerife si in Portugalia) cam 12 zile minim. O sa castige varianta cea mai relaxanta de combinat zboruri smile.gif ca sincer nu prea vreau sa ma stresez in luna de miere smile.gif
dreaQ

Vei fi un alt caz de roman plangand la televizor ca a fost inselat nu-stiu-de-ce-agentie. O sa plangi prin tenerife...gratis! Ia mai verifica ce ai castigat!
fly_dream
QUOTE (dreaQ @ Nov 25 2008, 10:09) *
Vei fi un alt caz de roman plangand la televizor ca a fost inselat nu-stiu-de-ce-agentie. O sa plangi prin tenerife...gratis! Ia mai verifica ce ai castigat!

Unde castigati voi atatea excursii in Tenerife, fratilor?!?
fly_dream
QUOTE (raluca2005 @ Nov 25 2008, 10:05) *
Transavia? Nici nu stiu cine sunt astia... Sper sa zboare in sud. Nu ar fi o idee rea, o sa studiez problema. Noi inca suntem foarte indecisi, ne "luptam" intre Tenerife si Portugalia, sa vad si pe Lisabona ce gasesc in afara de Blue Air care ma dispera cu flota lor ruginita si dezmembrata (desi nu am avut probleme pana acum cu ei) si sa vad si cum gasesc transport din Lisabona in Algarve, ca am sta cu totul (si in Tenerife si in Portugalia) cam 12 zile minim. O sa castige varianta cea mai relaxanta de combinat zboruri smile.gif ca sincer nu prea vreau sa ma stresez in luna de miere smile.gif

Transavia sunt companie OK, cu baza la Amsterdam si flota continand avioane Boeing 737, poti avea incredere in ei.

Daca va decideti pentru Portugalia, evitati Blue Air. Pe ruta Bucuresti-Lisabona puteti merge cu SkyEurope prin Viena, cu EasyJet prin Milano, cu Click Air prin Barcelona (sau Click/Wizz pana la Barcelona si apoi cu Vueling), cu Wizzair si Easy Jet prin Londra, cu Wizz/EasyJet si EasyJet/Vueling prin Madrid si lista ar putea continua....

Mijlocul de transport ideal de a calatori intre Lisabona si zona Algarve este trenul (sunt minimum 4 pe zi) care face 3 ore si ceva si costa aproximativ 18-19 euro.
raluca2005
QUOTE (fly_dream @ Nov 25 2008, 11:09) *
Transavia sunt companie OK, cu baza la Amsterdam si flota continand avioane Boeing 737, poti avea incredere in ei.

Daca va decideti pentru Portugalia, evitati Blue Air. Pe ruta Bucuresti-Lisabona puteti merge cu SkyEurope prin Viena, cu EasyJet prin Milano, cu Click Air prin Barcelona (sau Click/Wizz pana la Barcelona si apoi cu Vueling), cu Wizzair si Easy Jet prin Londra, cu Wizz/EasyJet si EasyJet/Vueling prin Madrid si lista ar putea continua....

Mijlocul de transport ideal de a calatori intre Lisabona si zona Algarve este trenul (sunt minimum 4 pe zi) care face 3 ore si ceva si costa aproximativ 18-19 euro.

Blue Air cred ca e de evitat pe orice ruta nu numai Lisabona. Iti spun sincer de fiecare data cand zbor cu ei ma uit ingrozita la cat de dezmembrat pare avionul ala si ma minunez ca se mentine in aer. Erau buni fiindca aveau zbor direct si nu ma mai zapaceam cu escale si "sansa" sa pierd niste bagaje pe ici pe colo.
fly_dream
QUOTE (raluca2005 @ Nov 25 2008, 13:06) *
Blue Air cred ca e de evitat pe orice ruta nu numai Lisabona. Iti spun sincer de fiecare data cand zbor cu ei ma uit ingrozita la cat de dezmembrat pare avionul ala si ma minunez ca se mentine in aer. Erau buni fiindca aveau zbor direct si nu ma mai zapaceam cu escale si "sansa" sa pierd niste bagaje pe ici pe colo.

Si pe mine ma nelinisteste impresia de nave degradate pe care o resimt cand ii vad! Unde mai pui ca sunt si scumpi!Am zburat cu baietii albastri doar de doua ori (Bucuresti-Roma tur-retur) si am "trimis" niste prieteni la Lisabona pentru ca in momentul respectiv era unica solutie (i-am avertizat, insa!). Singurul lucru pe care l-au avut la bord intr-una din curse a fost apa chioara! Sper sa se intample o minune si sa-i dam la schimb pe cateva rute Ryanair din Bucuresti.....

P.S. Am omis varianta cea mai... romantica: Bucuresti-Paris-Lisabona cu Wizz si EasyJet!
raluca2005
QUOTE (fly_dream @ Nov 25 2008, 15:45) *
Si pe mine ma nelinisteste impresia de nave degradate pe care o resimt cand ii vad! Unde mai pui ca sunt si scumpi!Am zburat cu baietii albastri doar de doua ori (Bucuresti-Roma tur-retur) si am "trimis" niste prieteni la Lisabona pentru ca in momentul respectiv era unica solutie (i-am avertizat, insa!). Singurul lucru pe care l-au avut la bord intr-una din curse a fost apa chioara! Sper sa se intample o minune si sa-i dam la schimb pe cateva rute Ryanair din Bucuresti.....

P.S. Am omis varianta cea mai... romantica: Bucuresti-Paris-Lisabona cu Wizz si EasyJet!

Varianta e foarte buna, asta ultima. Ma uitasem ca ieri pentru Lisabona avea Blue Air oferta la 20 euro. Bunisor... dar hmmm. Chestia e ca mi-am facut un calcul cu varianta de skyeurope prin viena pe care mi-ai zis-o tu si m-a scos la vreo 800 de euro. Ori nu sunt eu in stare ori nu stiu, dar mi s-a parut enorm. O sa fac calcule si pe partea cu Parisul sa vad ce si cum.
simona69
QUOTE (fly_dream @ Nov 25 2008, 10:36) *
Unde castigati voi atatea excursii in Tenerife, fratilor?!?

Eu am primit asta

[i][i]Buna ziua,

Va trimit mai multe detalii despre aceasta vacanta promotionala, urmand sa completam un formular de rezervare pentru perioada in care doriti sa veniti.

La noi acomodarea se face de vineri pana vineri, dar in functie de cum gasiti dvs zboruri disponibile si mai bine, perioada se poate schimba.

Va recomand sa sositi in Aeroportul din Tenerife Sud (TFS) deoarece este mult mai aproape de noi (20 minute) comparativ cu Aeroportul din Nord (o ora si jumatate)

De la aeroport aveti mai multe posibilitati de a ajunge la noi:

-cu autobuzul- costul e de aprox 5 euro de persoana din Tenerife Sud si de 10 euro de persoana din Tenerife Nord

-cu taxiul aprox 25 euro din Aeroport Tenerife Sud

100 euro din Aeroport Tenerife Nord

-sa inchiriati o masina (putem oferi asistenta daca sunteti interesati de acest lucru)

De asemenea va mai trimit si cateva informatii despre Tenerife:

Tenerife este una din cele mai exotice locatii din lume, cea mai mare din Insulele Canare din Oceanul Atlantic, aparținând Spaniei, denumita si „Insula Eternei Primaveri” cu sezon pe tot parcursul anului. (temperaturi de peste 25 grade Celsius in cele 365 zile ale anului).
Regency Resorts va ofera cazare la cel mai inalt standard de calitate in apartamente de vacata dotate cu bucatarii complet utilate.

Pentru o imagine de ansamblu a complexului hotelier Regency Resorts puteti accesa paginile noastre de internet:

Inclus pe parcursul sejurului:

-cazarea pentru pana la 4 persoane (2 adulti + 2 copii) pe 7 nopti

-primire de bun venit cu Sangria

-delegat roman pe tot parcursul vacantei dvs.

-piscina incalzita + sezlonguri,

-sala de fitness,

-autobuz resort/plaja

-spectacole in fiecare seara

-activitati sportive zilnice

-loc de joaca pentru copii

Aceasta este o oferta promotionala si se adreseaza familiilor din Romania carora le place sa calatoreasca. Intr-una din zile se va realiza o prezentare de oferta de vacanta fara sa aveti obligatia de a cumpara sau inchiria ceva.

ransportul si mancarea pe parcursul sejurului vor fi asigurate de dvs.

nformativ- in momentul cand veti ajunge- la receptia resortului se va solicita o garantie de 300 de euro sau cu credit card- (veti primi chitanta) pentru a se asigura predarea apartamentului in starea in care s-a primit. (nu se pune problema de dvs dar este o procedura standard, bani pe care dvs ii veti primi inapoi in ziua in care plecati).

Puncte de atracție in Tenerife
Renumita plaja Las Americas
Tenerife Pearl- exista autobuz gratuit pana la centru plus un discount de 5 % oferit
Partea de oraș vechi din La Orotava (gradina botanica) si La Laguna (patrimoniu mondial al UNESCO)
Candelaria
eisajul vulcanic de la Teide (3718 metri)
Valea din Masca
Los Gigantes cu plaja cu nisip negru
Copacul milenar Drago Milenario din valea Icod de los Vinos
Piramidele din Guimar
Portul și orașul vechi din Santa Cruz de Tenerife
Aqualand- parc acvatic si spectacol cu delfini
Plaja cu nisip adus din Sahara „Las Teresitas”
Parcul Jungle Parque (http://www.aguilasjunglepark.com)
Parcul Loro Parque (www.loroparque.com) cu cea mai mare colecție de papagali din lume
Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati.
Va doresc o saptamana minunata,
Gabriela
Cu sinceritate,

Iacob Gabriela
Departamentul de Marketing

Adresa – Calle Cataluna, Nr 2, Tenerife

Tel +34 922 713 070 (Luni-Vineri 11:00-19:00)

Fax +34 922 712 339

Regency Resorts Tenerife

Cum ti se pare? E teapa???.....
fly_dream
QUOTE (raluca2005 @ Nov 26 2008, 12:11) *
Varianta e foarte buna, asta ultima. Ma uitasem ca ieri pentru Lisabona avea Blue Air oferta la 20 euro. Bunisor... dar hmmm. Chestia e ca mi-am facut un calcul cu varianta de skyeurope prin viena pe care mi-ai zis-o tu si m-a scos la vreo 800 de euro. Ori nu sunt eu in stare ori nu stiu, dar mi s-a parut enorm. O sa fac calcule si pe partea cu Parisul sa vad ce si cum.

Varianta cu SkyEurope prin Viena iese la 120 euro/persoana un drum, adica per total 2 persoane dus-intors cam 480 euro. Varianta Blue Air nu este de 20 euro, cum ai crezut tu, fa simularea pana la capat si vei vedea ca mai apar 60 euro taxe, astfel incat la final un dus-intors iese la 80 euro/persoana, ceea ce este foarte bine oricum! Problema este ca avioanele alea sunt cam "obosite"....

Eu ti-as sugera un drum sa fie Bucuresti-Paris (cu Wizzair 70 euro/persoana sau Blue Air 45 euro sau Myair daca scot vreo oferta mai incolo), stat 1-3 zile acolo, apoi Paris-Lisabona (cu EasyJet, 40 euro, dar trebuie urmarit cand se pot rezerva zboruri pentru vara 2009), iar la retur fie direct Lisabona-Bucuresti (cu Blue Air circa 36 euro), fie Lisabona-Viena (cu SkyEurope la 70 euro), se ajunge la 6 dimineata, iar seara se poate pleca mai departe la Bucuresti tot cu ei (60 euro) sau, parerea mea, puteti petrece 1-2 nopti si acolo, e frumos.... Evident cu toate hotelurile rezervate de acasa.

Pretul total pentru o persoana ar fi 80/146/240 euro/persoana, dar daca-i honeymoon.... cred ca Parisul nu ar trebui sa lipseasca.... si ar merge si o Viena.... Daca ai alte idei (Venetia, Roma, plaje tropicale etc.), spune-ne si-ti facem un traseu romantic si ieftin, mai bun si mai practic decat orice agentie! Timp este.... A propos, ce parere ai de o Malaezia sau/si Thailanda? Incepand din martie 2009 va fi posibil....!
raluca2005
Mersi mult de tot ca ma ajuti fiindca eu sunt deja intr-o mare ceata si prin ianuarie as vrea sa imi rezerv macar avionul ca sa prind oferte mai bune.

Nu stiu cum dar cred ca nu sunt buna pe simulari, fiindca mie 14 zile, cu plecare cam pe 7 septembrie (pe 5 e nunta), si intoarcerea in jur de 21-22, mi-a iesit prin Viena enorm (am pus bagaje, locurile, in fine ti-am zis cu toate taxele ajungea la vreo 800 pentru amandoi: Bucuresti-Viena-Lisabona si retur aceeasi ruta, ca nu cred ca era direct cu sky europe... sau era?). O sa ma mai uit o data. Dupa ce mi-ai dat ideea cu Parisul, am inceput sa meditez asupra acestei idei tot mai profund, si am realizat ca ar fi o idee vreo 5-6 zile Paris si restul Coasta de Azur la plaja. Nu ar fi rau stiu ca era un RER din Paris spre Aix-en-Provence. Cand eram mai pe la 16 ani am fost vreo cativa ani in Franta si la Paris si pe coasta si am stat destul de mult, dar nu am inteles chiar ce trebuie din tara asta si in plus, m-as putea intoarce pentru al meu viitor sot. Partea proasta cu escalele astea: Bucuresti si Viena e timpul. In 14 zile nu prea ma vad facand si 6 zile Paris si Viena plus Lisabona si imprejurimi, plus Algarve. Noi am fi vrut sa stam cateva zile pentru Lisabona, Cascais, Sintra, cabo da Rocha, Estoril si ce o mai fi in zona si dupa aceea fuga la ocean pentru relaxare si romantism smile.gif Lisabona pare un orasel mic, probabil ca ar ajunge vreo 3 zile, plus restul... Nici nu stiu unde sa mai ajung in final.

Si evident cea mai spinoasa parte este bugetul. Pentru 14 zile astea am putea aloca pana in 3000 de euro, cu totul, transport, bani de cheltuiala si cazare... ceea ce impiedica anumite opriri pe drum, ca si alea presupun o cazare si tot felul. De-asta initial optasem pentru Tenerife fiindca mi se parea mai simplu si mai putin costisitor, insa nu prin agentie, ca ajung la niste sume fabuloase. Mi s-au parut cam aiurea orele de zbor la Tenerife si mai ales faza ca trebuie sa ajung totusi in sud, ceea ce ma cam limiteaza la companii.

In Thailanda ar fi o idee, de regula e ieftinut pe acolo, dar cu ce se va zbura din martie? Ar fi o idee Bangkock plus Phucket sau ceva de genul, desi vaccinarile si malaria si diverse febre galbene ma cam streseaza.
floraur
In Ianuarie intre 5-10 vreau sa ma duc in Gran Canaria si o sa stam zece zile, cred ca o sa fac rezervarie pentru avion de pe acum. Imi trebuie o mana de ajutor deoaree nu ma descurc cu alegerea celui mai ieftin zbor. Daca ma trimiteti la un consultant, va multumesc asta am degand sa fac... insa poate gasim impreuna cea mai ieftina varianta.
sill.rds
CITAT (floraur @ 27th September 2009, 01:16) *
In Ianuarie intre 5-10 vreau sa ma duc in Gran Canaria si o sa stam zece zile, cred ca o sa fac rezervarie pentru avion de pe acum. Imi trebuie o mana de ajutor deoaree nu ma descurc cu alegerea celui mai ieftin zbor. Daca ma trimiteti la un consultant, va multumesc asta am degand sa fac... insa poate gasim impreuna cea mai ieftina varianta.

Otopeni - Madrid cu easyJet
Madrid - Gran Canaria cu Ryanair

La dus este nasol pentru ca Ryanair pleaca din Madrid la 7:05 si trebuie sa dormi in aeroport sau sa iti iei hotel in Madrid. De la hotel, va trebui sa pleci foarte devreme, in jur de ora 3-4 si nu stiu daca merita.

La intors Gran Canaria - Madrid cu Ryanair
Daca iei easyJet Madrid - Otopeni, este cam aceeasi poveste ... trebuie sa stai o noapte in Madrid.
Mai exista varianta Madrid - Baneasa cu WizzAir si atunci este mai ok din punct de vedere al orelor de zbor.

Daca pleci pe 8-9 Ian atunci te va costa in jur de 240 euro dus-intors de persoana, cu un bagaj de cala de 15kg.
floraur
QUOTE (sill.rds @ 27th September 2009, 23:48) *
Daca pleci pe 8-9 Ian atunci te va costa in jur de 240 euro dus-intors de persoana, cu un bagaj de cala de 15kg.

multumesc!
Pitzifelnic
CITAT (floraur @ 10th October 2009, 02:12) *
multumesc!

Vezi ca si Malev are promotie pe Madrid. Costa 247 RON, TTI, cu escala la Budapesta. Aici mai ai avantajul ca poti sa mai jonglezi cu orarul de zbor, fiindca au mai multe zboruri zilnice. Vad ca de exemplu mai poti face o plecare in 07.01 cu intoarcere in 18.01 la pretul asta.
Iesi undeva pe la sub 120 EURO/persoana, plus 1-2 cazari in Madrid.
mihairosioru
CITAT (floraur @ 26th September 2009, 23:16) *

Mai e o varianta, eu o gasesc cea mai interesanta, pentru ca nu urmezi traseul clasic cu escala in Spania. Iti propun in felul urmator: Bucuresti - Geneva cu FlyBaboo si Geneva - Gran Canaria cu EasyJet.

Mai e inca o varianta: Bucuresti - Londra fie cu AerLingus sau WizzAir, Londra - Gran Canaria cu EasyJet.
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.