Sunt sigur ca toti realizati cat de important e sa ai antiVirus in zilele noastre. Mai ales cand stiti ca un virus se poate developa de pe-o zi pe alta. Daca antiVirusul tau nu se update-aza des, calculatorul tau e cu fata spre dezastru. De aceea un antiVirus trebuie instalat pe calculator. Toata lumea vrea sa isi protejeze calculatorul pentru a tine fisierele importante sau documentele din afaceri in siguranta. Un virus luat de pe net poate distruge complet documentele si fisierele de pe calculator. Sper ca va dati seama cat de important e un antiVirus ! Tu acum probabil te gandesti "Avand un antiVirus instalat, calculatorul meu e in afara riscului". Da, cam asa ar trebui sa gandesti, dar nu trebuie doar sa ai un antiVirus, dar si sa-l updatezi si sa-l testezi. Am un pont cum sa-ti testezi antiVirusul sa vezi cat de eficient este, creand un virus artificial. NU panica ! E virus, dar nu afecteaza cu nimic calculatorul tau, chiar daca ai antiVirus instalat sau nu. De aceea nu trebuie sa te sperii, crede-ma !
Cum sa creezi un virus.com artificial ?
* Deschide notepad
* Copie codul acesta in notepad
X5O!P%@AP[4\PZX54(P^)7CC)7}$EICAR-STANDARD-ANTIVIRUS-TEST-FILE!$H+H*
* Salveaza fisierul notepad sub forma virus.com
* Ruleaza virus.com pentru a testa antiVirusul. Daca nu e niciun raspuns din partea antiVirusului tau, iti sugerez sa-l schimbi imediat pentru ca e varza.
* Testare placuta, si tine minte ca virus.com NU iti afecteaza calculatorul cu NIMIC ! Spune-le si prietenilor tai despre pontul asta ca sa isi testeze si ei antiVirusul.
Sursa=myxddl.6te.net
Cum sa creezi un virus.com artificial ?
* Deschide notepad
* Copie codul acesta in notepad
X5O!P%@AP[4\PZX54(P^)7CC)7}$EICAR-STANDARD-ANTIVIRUS-TEST-FILE!$H+H*
* Salveaza fisierul notepad sub forma virus.com
* Ruleaza virus.com pentru a testa antiVirusul. Daca nu e niciun raspuns din partea antiVirusului tau, iti sugerez sa-l schimbi imediat pentru ca e varza.
* Testare placuta, si tine minte ca virus.com NU iti afecteaza calculatorul cu NIMIC ! Spune-le si prietenilor tai despre pontul asta ca sa isi testeze si ei antiVirusul.
Sursa=myxddl.6te.net
Acest topic la care am dta quote este foarte vechi,dar probabil unii din voi nu l-ati vazut. Dupa cum spune si el, nu face niciun pericol calculatorului. Rezultatele mele( nu am putut da copy
Quick Heal Total Security Antivirus,Online Protection,etc(Total Security) & Windows Firewall.
Nici nam apucat bn sa salvez notepadul si deja "virusul" era detectat. Incercati si voi .Daca folositi notepad, ducetiva la file/save as si de acolo... Bafta;)