Musca... Mona Musca
Pagini: 1, 2

Monitoxus

Mona Musca este noul Ministru al Culturii in .ro. Nimic de comentat desi puteam sa vad pe oricine in functia asta numai pe "dansa" nu smile.gif

Probabil multi au impresia ca asa se si numeste ministrul nostru.. MONA MUSCA, nu ? Ei bine, nu. Numele din buletin nu este asta. Si nici macar asta nu ar fi o problema dar... cum ar fi ca eu sa ajung intr-o zi ministru si sa semnez actele cu MONITOX ? V-ati gandit vreodata?

Hai sa facem un exercitiu de imaginatie. In 2015 vedeti la TV o stire : D-l Monitox (lol) este noul ministru al culturii in .ro. Asa e ca 90% vor crede ca asta e numele meu?

Si ca sa fie tacam complet, toate actele care le emit si le semnez si au efect de lege/ordonanta etc le voi semna cu .. MONITOX. Why? Pt ca asa vrea muschiu' meu biggrin.gif

Si sa presupunem ca unul dinbtre cei 15(!!!) consilieri ai mei imi va atrage atentia ca NU pot semna cu un pseudonim... Eu il voi trimite undeva, el va trimite actele in continuare.. si odata ajunse la juridic se vor intoarce la mine. EU ce fac atunci? Hmm.. ma enervez ca de asta sunt mother fucker ministru, fac o sedinta fulger in care fac spume (asa le sta bine doamnelor...lol) si GATA!

De acum semnez cu numele meu de "artista" ca asa vrea organul meu genital:D

Cool... eh? Se intampla in Romania anului 2005! Din pacate...

PS: numele adevarat al ministrului culturii este: Monica Octavia Musca
Naspa sau nu.. asta e. Ce ti-e cu politica asta... o sa ajunga precum vedetele pop ministrii astia. Pe cand un ministru la sport Maradona? TOTUL E POSIBIL! Traim in Romania si zau ca NU mai conteaza cine vine la putere.

Am auzit ca "astia noi" fac la fel. Zboara toata lumea de peste tot pt ca "au lucrat cu aia vechi"... Not my problem, si mi se rupe de politica, dar SINCER speram sa fie cu 2 neuroni mai multi "astia noi". Din pacate... la noi la 4 ani se schimba totul si dureaza macar 2 ani ca noii angajati sa inteleaga ce au de facut.

Welcome to Romania. Population < 20 mil (in scadere). Gheata la mal.
evilone
Bleah. Who cares? Ce daca prefera sa i se spuna Mona si nu Monica? Este o prescurtare cat se poate de comuna pentru numele asta.

Mosotti
monica e unul din numele mele preferate. daca o sa am cu cine si daca o sa am vreodata vreo fata o s-o cheme monica. si daca cumva o sa cresca si o sa ajunga ministru si o sa-si spuna mona (un nume pe care il urasc) o sa-i dau 143000 de pumni in cap. naughty.gif
evilone
Poate asa i-au spus rudele si prietenii si s-a obisnuit cu numele asta. Oricum, postul lui Catalin mi se pare o exagerare. Doar nu si-a schimbat numele intr-un simbol ca Prince.
arhimede
Ai vazut vreun act semnat de ea , cu Mona Musca , in loc de numele intreg ? Sau care e problema ? Mona e diminutiv de la Monica, deci unde e pseudonimul aici ?
Mosotti
cred ca totusi conteaza daca semnezi acte...
BIGphAntom
actele oficiale tre sa fie semnate si sa contina numele INTREG asa cum e in buletin sau CI. asa zice legea!

crezi ca Nastase semna simplu cu BOMBO ?

evilone
Chestia cu semnatul era pur ipotetica. Pe documente apare numele in clar (pe care nu-l scrie ea, este tiparit), si sub numele ala se semneaza. Semnatura poate sa fie si o chestie total indescifrabila.
TOPCATBV
Eu zic ca Mona nu e diminutiv. Diminutiv e Traianel sau Traienut.
Oricum, eu nu mi-am dat seama cind a fost numita ca despre ea era vorba, Mona e destul de diferit fata de Monica Numaistiucum. O artista, ce mai!
Monitoxus

QUOTE(evilone @ Jan 20 2005, 13:22)
Chestia cu semnatul era pur ipotetica. Pe documente apare numele in clar (pe care nu-l scrie ea, este tiparit), si sub numele ala se semneaza. Semnatura poate sa fie si o chestie total indescifrabila.
*

Pai problema era ca pe acte s-a scris MONA MUSCA biggrin.gif (in clar) De aici si discutia wink.gif Evident ca situatia doar a ajuns asa pe la mine dar e posibil ca totul sa fie o fabulatie...

Dar daca este adevarat, mie nu mi se pare normal. Get the point? huh.gif

Also, oricum am lua-o TOT nu mi se pare normal sa i te adresezi unui ministru cu MONA cand pe el in cheam acu totul altfel. I-a zis cineva lui Iliescu ILI sau ILIE sau LILI ?!?!? MAI ales in presa, la TV.. ce s amai zic de comunicate de presa si acte w00t.gif
evilone
Pai daca s-a scris Mona Musca in clar, probabil e vina celui care a tehnoredactat documentul. Oricum, povestea mi se pare foarte putin credibila.
akajohn
QUOTE(Cătălin @ Jan 20 2005, 14:46)
Pai problema era ca pe acte s-a scris MONA MUSCA biggrin.gif (in clar) De aici si discutia wink.gif Evident ca situatia doar a ajuns asa pe la mine dar e posibil ca totul sa fie o fabulatie...

Dar daca este adevarat, mie nu mi se pare normal. Get the point? huh.gif

Also, oricum am lua-o TOT nu mi se pare normal sa i te adresezi unui ministru cu MONA cand pe el in cheam acu totul altfel. I-a zis cineva lui Iliescu ILI sau ILIE sau LILI ?!?!? MAI ales in presa, la TV.. ce s amai zic de comunicate de presa si acte  w00t.gif
*

aveai tu tupeul sa-i spui in fata lui Iliescu, Ilici?

semnatura prin definitie nu e ceva standard si acelasi individ nu reuseste sa se semneze de 2 ori la fel oricat s-ar chinui...
faptul ca ea prefera sa i se spuna Mona e treaba ei si nu problema noastra... O problema este daca pe documentele oficiale care atesta pozitia respectivei persoane s-a folosit numele de Mona Musca... verifica asta si apoi anunta-ne...
in cazul in care pe tine te deranjeaza ca ea prefera ca lumea sa i se adreseze cu Mona deja cred ca este problema ta si nu e cazul sa deschizi un thread pe tema asta...smile.gif e ca si cum te-ai lega de George Becali ca-si spune Gigi, sau de Dumitru Dragomir ca-si spune Mitica... deci no offense, e treaba ei si oricum acest lucru nu poate sa dea masura capacitatilor sale de a ocupa pozitia de ministru intr-un cabinet...
TOPCATBV
Sint de acord, de exemplu pe soacra-mea o cheama Maria si nu ii place si a spus la toata lumea ca o cheama Monica. Lumea ii spune Monica, desi in acte e Maria.
Cred ca aici e vorba doar de neseriozitatea unor functionari care n-au stiut ca de fapt o cheama Monica Numaistiucum si au redactat documentele cu Mona, iar ea, fiind prea obisnuita cu numele asta n-a observat.
Monitoxus
My last reply: (ma enerveaza discutia deja pt ca unii vor sa para ei destepti)

Ideea e ca tipa se semneaza PERSONAL IN CLAR (nu e vorba de semnatura "de mana") folosind un PSEUDONIM. Ceea ce NU e legal si nici corect. (at least asa se vorbeste)

In plus, daca vi se pare normal ca peste tot sa se scrie de un ministru folosind un nume de alint and stuff.. sunteti nebuni. Nu cred ca se intampla asa ceva prin alte parti.

Also, era o OBSERVATIE si nimic mai mult. De acum nu mai raspund pt ca imi irosesc timpul...

READ again ce am scris mai sus CU ATENTIE de data asta. Probabil ca pt unii am fost prea subtil dar nu e vina mea. Cei care nu ati inteles mai cititi o carte, mai exersati neuronii console.gif
andyv
QUOTE(Cătălin @ Jan 20 2005, 15:42)
In plus, daca vi se pare normal ca peste tot sa se scrie de un ministru folosind un nume de alint and stuff.. sunteti nebuni. Nu cred ca se intampla asa ceva prin alte parti.

*

De William Jefferson Clinton (aka Bill Clinton) ai auzit?
TOPCATBV
QUOTE(andyv @ Jan 20 2005, 15:56)
*

coolspeak.gif
ciorbadeburta
QUOTE(andyv @ Jan 20 2005, 15:56)
*

da mai. dar nu stim cum se semna... poate cand isi lua frigider de la Altex semna complet
Bitch_in_Red
QUOTE(Mosotti @ Jan 20 2005, 06:14)
monica e unul din numele mele preferate. daca o sa am cu cine si daca o sa am vreodata vreo fata o s-o cheme monica. si daca cumva o sa cresca si o sa ajunga ministru si o sa-si spuna mona (un nume pe care il urasc) o sa-i dau 143000 de pumni in cap.  naughty.gif
*

mai bine da-ti tie acum un (1) pumn sanatos in testicule si astfel o sa faci economie de 142999 pumni in viitor... console.gif
Mosotti
daca ai ceva personal cu testiculele mele iti recomand sa scrii o plingere catre william jefferson clintonc si saxofonul lui. nu uita sa te semnezi cu numele tau original, scufita mica, rosie si neastimparata ce esti tu...
z0z
aaa, iar a scos grasa asta capul in lume ?
dacuburebista
gigi becali

gica hagi

ticu dumitrescu

adi vijelie

mihaela radulescu

..etc biggrin.gif
raiiar
Mey....voi nu ati prins esentialul....poate mie imi place sa mi se spuna gigi duru`....si poate voi ajunge prin Parlament....acolo toate bune lumea imi va spune tot gigi duru` ca altfel ii sparg dar daca e vorba de vreun act oficial iau buletinul, ca probabil am uitat cum ma cheama dupa atatia ani de gigi duru` si ma semnez cum scrie la act. Acelasi lucru e valabil si in cazurile lui burebista si in cel al lui clinton.
evilone
QUOTE(raiiar @ Jan 20 2005, 20:16)
Mey....voi nu ati prins esentialul....poate mie imi place sa mi se spuna gigi duru`....si poate voi ajunge prin Parlament....acolo toate bune lumea imi va spune tot gigi duru` ca altfel ii sparg dar daca e vorba de vreun act oficial iau buletinul, ca probabil am uitat cum ma cheama dupa atatia ani de gigi duru` si ma semnez cum scrie la act. Acelasi lucru e valabil si in cazurile lui burebista si in cel al lui clinton.
*

Să mai spun o dată: numele în clar nu ea îl scrie. Ãla este tipărit pe document. Sub numele ala trebuie să se semneze, și semnătura poate fi ce vrea mușchiul ei. Nu trebuie să scrie citeț "Monica Octavia Muscă".
cmidp
Parca un judecator din te miri ce cotet uitat de lume (undeva prin Moldova) a fost destituit pt ca-si schimbase numele dar in actele oficiale continua sa defileze cu numele vechi.

Actele acelea evident ca au devenit nule.
balauru_furios
QUOTE(Cătălin @ Jan 20 2005, 15:42)
My last reply: (ma enerveaza discutia deja pt ca unii vor sa para ei destepti)

Ideea e ca tipa se semneaza PERSONAL IN CLAR (nu e vorba de semnatura "de mana") folosind un PSEUDONIM. Ceea ce NU e legal si nici corect. (at least asa se vorbeste)

Also, era o OBSERVATIE si nimic mai mult. De acum nu mai raspund pt ca imi irosesc timpul...

READ again ce am scris mai sus CU ATENTIE de data asta. Probabil ca pt unii am fost prea subtil dar nu e vina mea. Cei care nu ati inteles mai cititi o carte, mai exersati neuronii  console.gif
*

si uite asa incepe lumea sa-si dea seama de fanatismul portocaliu, care li se pune unora pe creier si ii impiedica sa mai vada realitatea. am mai zis pe undeva, madam Musca asta e creatura care pe la 50 si ceva de ani a pozat aproape dezbracata in Plai cu Boi, probabil se crede o artista neinteleasa, cum isi permite lumea sa-i ceara sa semneze cu numele ala neinteresant? laugh.gif

iar apropo de schimbat totul, in '96 s-au schimbat si femeile de servici din prefecturi. cu toate astea, multi s-au inghesuit sa-i dea votul lui Traienica rolleyes.gif .
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.