kenny66
30th October 2008, 09:26
Salut,
Am cumparat mai demult un TV SCHNEIDER 29M301 si mai nou telecomanda face figuri la tastele de volum, adica trebuie curatata odata la 2 zile. Am instalat UPC digital tv si media boxul vine cu o telecomanda "universala". Daca setez telecomanda pentru tv-ul SCHNEIDER controalele nu functioneaza corect. Adica functioneaza on/off si chan+/- dar acestea sunt mappate peste tastele de volum. Volumul nu merge nici cum. Am incercat acelasi lucru cu telecomanda de la DVD-Player si acelasi lucru, pe tastele de volum se mappeaza chan+/-. Ma gandeam sa-mi iau telecomanda universala insa se vede ca e problema de la tv. Am incercat toate codurile posibile pentru universala fara rezultat. S-a mai intalnit cineva cu asa ceva? E ceva reparabil (in caz ca e defectiune)? Nu mai e in garantie TV-ul asa ca nu-mi prea pasa.
Mersi
puchii
31st October 2008, 15:21
keny66 !.Desi pare o solutie provizorie .Lipeste pe contactele telecomenzii uzate bucatele mici de staniol .Vezi sa fie staniol conducator de electricitate.Daca ai noroc sa nu se deslipeasca rezista chiar si 1 an functionand . succes