Telecomanda SCHNEIDER 29M301

kenny66

Salut,

Am cumparat mai demult un TV SCHNEIDER 29M301 si mai nou telecomanda face figuri la tastele de volum, adica trebuie curatata odata la 2 zile. Am instalat UPC digital tv si media boxul vine cu o telecomanda "universala". Daca setez telecomanda pentru tv-ul SCHNEIDER controalele nu functioneaza corect. Adica functioneaza on/off si chan+/- dar acestea sunt mappate peste tastele de volum. Volumul nu merge nici cum. Am incercat acelasi lucru cu telecomanda de la DVD-Player si acelasi lucru, pe tastele de volum se mappeaza chan+/-. Ma gandeam sa-mi iau telecomanda universala insa se vede ca e problema de la tv. Am incercat toate codurile posibile pentru universala fara rezultat. S-a mai intalnit cineva cu asa ceva? E ceva reparabil (in caz ca e defectiune)? Nu mai e in garantie TV-ul asa ca nu-mi prea pasa.

Mersi
cosminprund
Daca cu telecomanda originala inca functioneaza (ziceai ca trebuie curatata o data la 2 zile) n-as zice ca e defect televizorul. Ai putea incerca cu o telecomanda universala din cele care stiu sa "invete" de la alta telecomanda. Evident ca vor fi ceva mai scumpe aceste telecomenzi, dar sunt si foarte "destepte". Daca ai mai mult de 2 dispozitive (ai tv, video si STB-ul de la UPC) ar putea fi o investitie interesanta. Si daca nu-i din cauza telecomenzii (adica e din cauza televizorului), gadget-ul tot util ramane.

puchii
keny66 !.Desi pare o solutie provizorie .Lipeste pe contactele telecomenzii uzate bucatele mici de staniol .Vezi sa fie staniol conducator de electricitate.Daca ai noroc sa nu se deslipeasca rezista chiar si 1 an functionand . succes
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.