Marinescu_9282
30th October 2008, 06:55
Alex_Dum
30th October 2008, 07:44
Bineinteles ca Tariceanu! Mai e o luna pana la alegeri... daca tot vor sa dea marirea sa o dea noul guvern. De ce i-o baga pe gat lu' Tariceanu?
terratec
30th October 2008, 08:41
Votez Tariceanu.
Basescu face din maririle salariale o capcana electorala.
Marinescu__9282
30th October 2008, 08:49
Baselu` joaca Romania la BARBUT. Cum puii mei sa joci la cacealma cand miza este ECONOMIA?
Zice despre clientela politica dar fiica lui "lucreaza" la LUXTEN.
Vorbeste de onestitate dar se suceste de la zi la zi.
antinari
30th October 2008, 09:08
Amândoi au procedat strict dpdv electoral, pe principiul "ba pe-a mătii". Ultimele chestii la care se gândesc sunt învățământul sau economia țării. Tot ce contează în acest moment sunt naivii care încă îi mai cred și le analizează acțiunile
Pierde_verile
30th October 2008, 09:11
Dacă Tăriceanu ne asigură că bugetul anului viitor va conține cel puțin 6% din PIB alocate pentru educație, atunci are dreptate. Dacă nu, nu are dreptate și mănâncă rahat. Când, dracu', vom învăța să discutăm onest: "eu vreu 6% din PIB pentru educație", "eu vreau 0,1% pentru educație, să se închidă școlile", "eu vreau 15% din PIB pentru Pensii", "eu vreau să se plătească pensile tot la al zecelea pensionar" etc.
Marinescu__9282
30th October 2008, 09:12
Pe ce se bazează Băsescu atunci când îi asmute pe profesori și pe cei din sectorul sanitar? Ce caută? Nu înțelege ce se întâmplă în jurul nostru? Nu vede atacul speculativ al unor fonduri de investiții asupra monedei naționale? Sau le vede și nu-i pasă…
Înclin spre cea de-a doua variantă, cu atât mai mult cu cât îl auzeam aseară pe Hurezeanu spunând: “Să le dea salarii! De ce să nu le dea? Să le dea cât sunt bani, după care să nu le mai dea…” O gândire economică mai rudimentară decât cea a unui băiat de prăvălie, dar simptomatică pentru cei din jurul lui Băsescu.
Trecând peste pasiuni politice, pe voi nu vă sperie ceea ce se întâmplă?
P.S.
<Preiau din editorialul de azi al lui Ion Cristoiu>
Traian Băsescu îl urăște pe Călin Popescu Tăriceanu.
O ură virulentă, animalică. O ură cum numai în telenovele găsești, care ar merita un studiu de patologie.
Această ură, care a guvernat toate faptele și declarațiile lui Traian Băsescu din 2005, când s-a produs divorțul de premier, explică și gestul absurd de promulgare a Legii.
Absurd nu numai din perspectiva interesului național, dar și din cea a interesului electoral.
Legea privind mărirea salariilor în învățământ aparține PSD. Din acest punct de vedere, în ochii electoratului are mai puțin importanță cine a promulgat-o. Dacă n-o semna, PSD s-ar fi confruntat cu imaginea de partid capabil să sacrifice economia națională de dragul voturilor. Prin promulgare, Traian Băsescu a legitimat inițiativa populistă a PSD.
P.S. Își va spune cuvântul această ură și în decizia de azi a Curții de Apel în chestiunea contestării uninominalului prin acceptarea contestației și destabilizarea țării din temelii?
romaximusro
30th October 2008, 09:14
rahatul asta a fost starnit de guvern si pnl. De ministru liberal al invatamantului, parlamentarii pnl si psd din parlament si comisii. Deci ce treaba are basescu?
Pierde_verile
30th October 2008, 09:15
QUOTE (Marinescu__9282 @ Oct 30 2008, 09:12)

[b]Pe ce se bazează Băsescu atunci când îi asmute pe profesori și pe cei din sectorul sanitar?
Tu câte procente din PIB consideri că trebuie date Învățământului și câte Sănătății?
Marinescu__9282
30th October 2008, 09:16
QUOTE (romaximusro @ Oct 30 2008, 09:14)

Deci ce treaba are basescu?
..... sau te prefaci?
QUOTE (Pierde_verile @ Oct 30 2008, 09:15)

Tu câte procente din PIB consideri că trebuie date Învățământului și câte Sănătății?
- lucrez in unul din domeniile mai sus mentionate dar consider ca o crestere de 50% nu are cum sa aibe legatura cu economia reala
Punct.
Mtz
30th October 2008, 09:18
Numai un dobitoc poate mari salarii cu 50% intr-o perioada de mare criza mondiala.
Este pentru prima data cand se petrece "Marele jaf capitalist" (chestia cu "bancile falimentare"). A mai fost unul comunist. Acum, la noi, este o combinatie.
Tara asta nu are decat sansa unei conduceri in care "interesul national" sa primeze peste orice, chiar si dreptul la proprietate. Cand statul va fi puternic si cei care lucreaza la stat si vor fi prinsi furand vor fi bagati la parnaie si averile lor si ale rudelor vor fi confiscate, atunci vom renaste.
enjoy,
Mtz
Pierde_verile
30th October 2008, 09:19
QUOTE (Marinescu__9282 @ Oct 30 2008, 09:16)

..... sau te prefaci?
- lucrez in unul din domeniile mai sus mentionate dar consider ca o crestere de 50% nu are cum sa aibe legatura cu economia reala
Punct.
Răspunde la întrebare sau du-te și lucrează în domeniile respective și nu ne insulta inteligența. Deci câte procente din PIB trebui date Sănătății și câte Educației? Pentru documentare uitați-vă în bugetul altor țări, precum Albania sau Bulgaria.
Marinescu__9282
30th October 2008, 09:20
QUOTE (Mtz @ Oct 30 2008, 09:18)

Numai un dobitoc poate mari salarii cu 50% intr-o perioada de mare criza mondiala.
Andreic, Romax ?
motanul13
30th October 2008, 09:24
QUOTE (Marinescu__9282 @ Oct 30 2008, 09:20)

Andreic, Romax ?

Pai da , ai dreptate , un ministru al educatiei care voteaza , cot la cot cu toti dobitocii din parlament o crestere de 50% , si seful lui , manechinul pe care il doare-n cot de ce se voteaza in parlament pot fi numiti dobitoci .
Ca arunca apoi pisica in gradina altora , asta-i alta treaba .
Marinescu__9282
30th October 2008, 09:27
QUOTE (motanul13 @ Oct 30 2008, 09:24)

Ca arunca apoi pisica in gradina altora , asta-i alta treaba .
Deci Bashitul e victima in toata povestea asta?
colt45
30th October 2008, 09:28
QUOTE (Pierde_verile @ Oct 30 2008, 09:15)

nu asta e intrebarea de prima pozitie ..... ci ..... de ce nu se cheltuie bugetul alocat conform planului de executie bugetare? ca apoi sa se poata face o analiza si apoi sa se ia masurile necesare
deci intrebarea este .... de ce se pune carul inaintea boilor?
Mtz
30th October 2008, 09:28
QUOTE (Marinescu__9282 @ Oct 30 2008, 09:20)

Andreic, Romax ?

Huh? Primul pare un nick. Al doilea e cumva vreun medicament? Desi poate am parut dur, nu, nu-s seful PRM.
enjoy,
Mtz
Marinescu__9282
30th October 2008, 09:32
http://economie.hotnews.ro/stiri-finante_b...ps-economic.htm
Prognoza Stratfor: Romania este una dintre tarile cele mai predispuse la colaps economic http://www.hotnews.ro/stiri-international-...austeritate.htmPremierul Ungariei, Ferenc Gyurcsany, cere populatiei sa se pregateasca pentru un regim de austeritate
Baselu` : mici si bere la toata luuuumea...
motanul13
30th October 2008, 09:33
QUOTE (Marinescu__9282 @ Oct 30 2008, 09:27)

Deci Bashitul e victima in toata povestea asta?

Nu am zis ca e o victima .
Numai ca dobitocii i-au ridicat mingea la fileu !
Si acum tot ei se plang ...
lpt1
30th October 2008, 09:33
Niste cretini care nu vad nici un kilometru-n fata lor.
Romania sta sa se destrame, SI LA PROPRIU cat si la figurat, si nenorociti astia se bat.
Oameni de CĂCAT.
Cat priveste salariile Tărâțeanu a procedat corect. (am doua persoane in familie cadru didactic, deci vorbesc in cunostinta de cauza)
Cat priveste spagile electorale de un miliard de euro si altele, măsa a procedat gresit la nastere.
Marinescu__9282
30th October 2008, 09:37
QUOTE (motanul13 @ Oct 30 2008, 09:33)

Nu am zis ca e o victima .
Numai ca dobitocii i-au ridicat mingea la fileu !
Lasa cacaturile ca nu tine.
Baselu` a zis. Normal, marim si la Sanatate...marim la toata lumea.
gtk
30th October 2008, 09:37
cine crede ca basescu a procedat corect ori e profesor, ori e complet dezlipit de lumea reala si nu pricepe o boaba din cum "functioneaza" lumea in care traieste (cele doua nu se exclud)
motanul13
30th October 2008, 09:40
QUOTE (Marinescu__9282 @ Oct 30 2008, 09:37)

Lasa cacaturile ca nu tine.
Baselu` a zis. Normal, marim si la Sanatate...marim la toata lumea.
Clona mica , tu crezi ca ai de-a face cu dobitocii tai de la pnl pe aici ?
Intre a zice si a face e diferenta ca intre vidul din capul lui motocicleanu si tarata din capul lui geonel
Marinescu__9282
30th October 2008, 09:41
QUOTE (motanul13 @ Oct 30 2008, 09:40)

Clona mica , tu crezi ca ai de-a face cu dobitocii tai de la pnl pe aici ?
Intre a zice si a face e diferenta ca intre vidul din capul lui motocicleanu si tarata din capul lui geonel
Am eu de-a face cu peneleul cum ai tu de-a face cu inteligenta.
motanul13
30th October 2008, 09:45
QUOTE (Marinescu__9282 @ Oct 30 2008, 09:41)

Am eu de-a face cu peneleul cum ai tu de-a face cu inteligenta.

Inseamna ca esti membru cu state vechi , eventual si ceva sefulet pe la pnl !
Da` eu stiam ca isi trimit doar palmasii pe forumuri sa le faca reclama !
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.