sfaturi despre usa intrare

intrudderr

Vreau sa cumpar o usa metalica pt intrare. Pana de curand am avut una cumparata strict dupa criteriul pretului si numai probleme am avut cu ea.

Acum vreau sa cumpar una in functie si de calitate (in primul rand) dar si de pret.

Puteti va rog sa imi recomandati cateva marci si eventual sa imi spuneti in ce consta diferenta de calitate fata de una "obisnuita" ? Nu amai vreau sa dau pe ea 2 lei, dar nici o suma consistenta. Undeva sa pe la mijloc.

Multumesc anticipat
VipeR85
QUOTE (intrudderr @ Oct 29 2008, 15:51) *
Vreau sa cumpar o usa metalica pt intrare. Pana de curand am avut una cumparata strict dupa criteriul pretului si numai probleme am avut cu ea.

Acum vreau sa cumpar una in functie si de calitate (in primul rand) dar si de pret.

Puteti va rog sa imi recomandati cateva marci si eventual sa imi spuneti in ce consta diferenta de calitate fata de una "obisnuita" ? Nu amai vreau sa dau pe ea 2 lei, dar nici o suma consistenta. Undeva sa pe la mijloc.

Multumesc anticipat

recomandare personala: nu lua usa metalica. la 5-7 milioane gasesti una de lemn pe care o izolezi pe interior si face toti banii. in plus un mic avantaj: daca pierzi cheile poti sparge broasca dar la aia de fier trebuie sa inlocuiesti usa.
si daca iti iei usa de stejar eu zic ca e mult mai buna ca una de fier.

sau daca iti permiti asa ceva http://usi.floridaconstruct.ro/Usi-de-exte...emn_GDYNIA.html

mutulica_41
vezi ca e un subiect dedicat pt problema ta: DESPRE USI METALICE- ai destul material de studiu acolo, si destule pareri; mai navigheaza putin pe subiecte, inainte sa deschizi topic nou
adi_master
QUOTE (mutulica_41 @ Oct 30 2008, 09:11) *
vezi ca e un subiect dedicat pt problema ta: DESPRE USI METALICE- ai destul material de studiu acolo, si destule pareri; mai navigheaza putin pe subiecte, inainte sa deschizi topic nou

CLOSED
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.