KodrutZ
28th October 2008, 16:08
Vreau sa pun termopan la balcon, avind de izolat doar partea din fata - pe lateral sint pereti din constructie. Pe lungime ar veni cam 3.5-4m, si ~2 pe inaltime. Ce as vrea sa stiu e un pret aproximativ al unei lucrari de genul asta, fara mari pretentii, gen geamuri culisante sau mai stiu eu ce. Ideea e ca a venit o ruda sa imi ia masurile acum vreo 3 saptamini, si era vorba ca ma rezolva fara TVA, deci speram la un maxim 16-17 milioane. So far, so good, dar azi am aflat ca pretul estimativ ar fi de ~600EUR fara TVA, ceea ce mi se pare imens. Mai bine imi zidesc naibii fatada, imi pun doua guri de ventilatie, si un lcd pe care sa pun un wallpaper cu ceva mai dragut decit casele de peste drum...
KodrutZ
15th November 2008, 21:52
QUOTE (KodrutZ @ Oct 29 2008, 12:11)

Poate vroiai sa zici 40-45eur/mp, lol. Pai stau si ma uit ca am vreo 8mp, maxim. Sa vad, mai vorbesc cu omu'. Oricum, tot scandalos de scump mi se pare, mama lui de termoshpan... Mersi de raspuns.
Finally, azi am pus termoshpanu', a ajuns doar 15 mil. Un geam mare in mijloc, si cite doua in stinga-dreapta, cu cite o oscilobatanta in fiecare parte.