ATENTIE ! CATASTROFA IMINENTA !

arcond

Nu stiu daca e bine ca a mai aparut un pericol major pentru viitorul imediat al omenirii .
Mie mi se pare cel mai mare in acest moment si , ceea ce e mai trist , omenirea nu se mobilizeaza pentru a contracara consecintele catastrofale previzibile , generate de suprapopularea planetei si de consumul irational al resurselor .

http://www.ecomagazin.ro/statistica-sumbra...sursele-terrei/
http://www.jurnalul.ro/articole/134634/sta...esursele-terrei

S-ar parea ca lectiile istoriei nu sunt indeajuns , chiar daca semnalele s-au tras la timp .
Ca si de aceasta data .

OAMENI , TREZITI-VA PANA NU E PREA TARZIU !!!
colt45
la ce data si ora va avea loc catastrofa? huh.gif

arcond
QUOTE (colt45 @ Oct 28 2008, 10:48) *
la ce data si ora va avea loc catastrofa? huh.gif

curand...

mult mai repede decat si-ar putea imagina cineva .

marile catastrofe prin care a trecut omenirea nu prea au avut bunul obicei de a-si preciza data , ora , minutul , secunda sau locul de unde vor incepe .

chiar daca au fost prezise , omenirea s-a aflat de fiecare data intr-un lung " somn al ratiunii " , iar monstrii si-au vazut linistiti de treaba .
Imperathor
Suntem amenintati de multe rele: criza economica fara precedent, supraincalzirea climei, pandemia de gripa aviara, suprapopularea planetei, asteroidul Apophis...
Cum era chestia aia? "Toate prezicerile despre sfarsitul lumii au un lucru un comun: nici una nu s-a adeverit!" dry.gif
fracture
Mă duc să mă sinucid decât să mă prindă sfârșitul în viață. Mai vine cineva? smile.gif
arcond
QUOTE (fracture @ Oct 28 2008, 11:14) *
Mă duc să mă sinucid decât să mă prindă sfârșitul în viață. Mai vine cineva? smile.gif

pai tu te sinucizi singur ? worthy.gif

inainte de a-ti face testamentul , sa lasi bunatate de avere unuia mai nehotarat ? console.gif
fracture
QUOTE (arcond @ Oct 28 2008, 07:28) *
pai tu te sinucizi singur ? worthy.gif

inainte de a-ti face testamentul , sa lasi bunatate de avere unuia mai nehotarat ? console.gif

Care avere tată, eu sunt nihilist, eu mă am pe mine insumi și atât smile.gif sunt autosuficient.

jay333
Daca vine sfarsitul lumii dupa ce mor eu, ma doare-n pix. Cum era, dupa mine potopul?
arcond
QUOTE (jay333 @ Oct 28 2008, 11:35) *
Daca vine sfarsitul lumii dupa ce mor eu, ma doare-n pix. Cum era, dupa mine potopul?

frumos gandit ...

nu uita , toti mortii au zis : " poate nu mi s-o intampla tocmai mie ! " notangel.gif
kr0k0dilu

QUOTE (arcond @ Oct 28 2008, 11:42) *
frumos gandit ...

nu uita , toti mortii au zis : " poate nu mi s-o intampla tocmai mie ! " notangel.gif

Pai si ce mai astepti si pierzi vremea pe internet. Daca tu crezi stupizeniile astea de articole n-ai decat sa iei atitudine si sa te duci la sapat ogorul. wink.gif
jay333
La ghena de la blocul nostru e in permanenta mizerie. Nu s-or indura ecologistii sa faca un pustiu de bine? smile.gif
gtk
an de an se gasesc o mana de idioti care spun acelasi lucru... din pacate mai sunt si o turma de fraieri care ii cred... si btw. topicuri pe tema asta mai exista
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.