Problema Garantie Laptop Asus

marginean49

Am cumparat in urma cu 1 an si 2 luni un laptop Asus de la o firma IT din Cluj, garantia produsului fiind de 2 ani de zile. Acum 1 luna l-am dus inapoi la firma pentru ca avea o probema (nu mai statea incarcat deloc, doar la priza il puteam folosi). Acum 2 zile m-au sunat de la firma sa merg dupa laptop ca a sosit din service (fusese trimis la bucuresti) si surpriza: mi-au inlocuit placa de baza GRATIS pentru ca din cauzei ei cica nu se mai incarca acumulatorul, insa mi-au zis ca acumulatorul este defect si ca nu mi-l poate schimba pt. ca pe acesta am doar 1 an garantie. Mentionez ca nicaieri in certificatul de garantie nu e specificat ca pentru acumulator se da doar 1 an garantie + ca pana si pe laptop e un abtibild cu "2 years warranty".
A mai patit cineva asa ceva? Sau cunoaste cineva legislatia referitoare la garantii, oare chiar numai 1 an se da pentru acumulatori de laptop?
Ce e de facut? Un acumulator nou e 560 lei n-as da banii astia deoarece produsul e inca in garantie.
scorpio20
reclamatie la OPC. da in general acumulatorii au doar 1 an. Uita-te bine pe contract daca nu scrie ceva de garantie acumulatoare in general, si uita-te de asemenea si pe acumulator sa vezi daca nu ai cumva un sticker pe el (poate in interior).
Daca chiar nu gasesti nimic, faci reclamatie la OPC si reclami vanzatorul, Asus sigur specifica 1 an garantie la acumulatoare.

Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.