Samsung i7110

stokarit_s

Samsung i7110 se numeste noul telefon care va intra in portofoliul celor de la Samsung in decembrie.

Carcacteristicile tehnice sunt :

- design elegant si subtire ( 12.9 mm grosime)
- diplay superb si mare (OLED, 256K mii de culori cu rezolutia de 240 x 320 pixels, diagonala de 2.6 inches)
- Accelerometer sensor for auto-rotate
- Optical trackpad
- memoria interna este de 50 de mb dar poate fi extinsa cu un card microSD de pana la 16GB
- EDGE
- HSDPA, 3.6 Mbps
- Wi-Fi 802.11 b/g, DLNA
- sistem de operare Symbian v9.3, Series 60 rel. 3.2
- camera de 5 MP, 2560 x 1920 pixels, autofocus, video(VGA@30fps, QVGA@120fps), flash; secondary videocall camera
- GPS
- DivX/H.263/H.264/WMV/MP4 player
- MP3/eAAC+/WMA/AMR/RealAudio player
- TV out functionality
- FM radio with RDS
- FM transmitter
- o baterie foarte buna Standard battery, Li-Ion 1200 mAh
Stand-by Up to 430 h
Talk time Up to 11 h
Mai multe detali despre telefon gasiti aici http://www.gsmarena.com/samsung_i7110-2559.php

O sa fie disponibil pe culorile argintiu si negru.

Ce parere aveti despre acest telefon ?

Mie cel putin mi se pare un telefon reusit din toate punctele de vedere atat ca design cat si ca dotari. wub.gif

V-am pus si cateva poze cu el.
stokarit_s
Poze noi. smile.gif

adrianatoma
design-ul imi aminteste de U800 soul, dar mai "sanatos" asa...imi place f mult si ecranul, genial de mare inlove.gif
stokarit_s
QUOTE (adrianatoma @ Oct 22 2008, 11:26) *
design-ul imi aminteste de U800 soul, dar mai "sanatos" asa...imi place f mult si ecranul, genial de mare inlove.gif

A imprumutat din desing-ul de la Samsung U800 Soul.
Ecranul este superb.
Display-ul OLED are avantajul ca se vede mult mai clar si consuma mai putina energie fata un display TFT LCD.
Ca dovada autonomia este de 430 h in Stand-by si 11 h de convorbire. smile.gif
sorin_is_me
cadou perfect pentru prietena.mie mi se pare potrivit pt femeile care vor telefoane destepte dar sa si arate bine
stokarit_s
QUOTE (sorin_is_me @ Nov 2 2008, 17:54) *
cadou perfect pentru prietena.mie mi se pare potrivit pt femeile care vor telefoane destepte dar sa si arate bine

Da este un telefon destept cu design elegant. smile.gif
adis_2fast4u
foarte tare biggrin.gif, pacat ca are doar 256k culori

stokarit_s
QUOTE (adis_2fast4u @ Nov 15 2008, 12:10) *
foarte tare biggrin.gif, pacat ca are doar 256k culori

Nu conteaza asa de mult culorile , rezolutia este importanta.

HTC Touch Diamond are un display cu 65.000 de culori(atat suporta windows mobile) si rezolutia de 640*480.
Acest display este mult mai bun ca unul care are 65 milioane de culori si rezolutia de 240*320.
sorin_is_me
eu unul abia astept sa apara.aveti idee cam care va fi pretul cand va aparea?mi-am cam revizuit parerea cum ca ar fi un telefon de femei,cred k e si pentru ele si pentru noi
cristian30

La multi ani la toata lumea pe 2009, cand apare la noi acest terminal si care va fi pretul pentru inceput?
stokarit_s
QUOTE (cristian30 @ Jan 3 2009, 12:05) *
La multi ani la toata lumea pe 2009, cand apare la noi acest terminal si care va fi pretul pentru inceput?

La multi ani.
Deocamdata nu a fost lansat telefonul pe piata.
Cel mai probabil o sa fie lansat luna aceasta.
Pretul o sa fie aproximativ 1700 de lei la lansare. wink.gif
stokarit_s
Se pare ca a ajuns si la noi aceasta bijuterie de telefon http://www.shopmania.ro/magazin~online-tel...~p-5574603.html
Pretul fiind de 1649 de lei.
stokarit_s
CITAT (stokarit_s @ 6th March 2009, 01:24) *
Se pare ca a ajuns si la noi aceasta bijuterie de telefon http://www.shopmania.ro/magazin~online-tel...~p-5574603.html
Pretul fiind de 1649 de lei.

Nu inteleg de ce acest telefon este disponibil doar intr-un magazin pentru ca a fost lansat in luna februarie.
Chiar as vrea sa imi cumpar unul dar la ce pret are...

A vazut cineva acest telefon pe la Cosmote,Vodafone sau Orange ?
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.