nisa astitupata cu rigips

contactbos

M-am apucat sa renovez baia si am dat peste anumite probleme. Tencuiala care astupa nisa era pe un suport de plasa care a inceput sa cada. M-am gandit sa plghez cu rigips bucata de perete de la nisa pana in peretele din dreapta. Problema este ca nu pot folosi profile pentru rigips in asa fel da pot veni "la fata" cu bucata de perete din rigips. Eu m-am gandit ca pe bucata de perete din dreapta sa lipesc rigipsul cu Rifix, iar in partea stanga a nisei sa pun un profil din cornier de care sa prind cu holsuruburi rigipsul. Mentionez ca peste rigips o sa plachez faianta. Baia arata ca in foto anexat.
Imi poate spune cineva daca fac bine?
matzu_2003
QUOTE (contactbos @ Oct 19 2008, 08:06) *
M-am apucat sa renovez baia si am dat peste anumite probleme. Tencuiala care astupa nisa era pe un suport de plasa care a inceput sa cada. M-am gandit sa plghez cu rigips bucata de perete de la nisa pana in peretele din dreapta. Problema este ca nu pot folosi profile pentru rigips in asa fel da pot veni "la fata" cu bucata de perete din rigips. Eu m-am gandit ca pe bucata de perete din dreapta sa lipesc rigipsul cu Rifix, iar in partea stanga a nisei sa pun un profil din cornier de care sa prind cu holsuruburi rigipsul. Mentionez ca peste rigips o sa plachez faianta. Baia arata ca in foto anexat.
Imi poate spune cineva daca fac bine?

este ok asa cum te-ai gandit numai ca unde o sa lipesti placa de gips cu rifix fa bine si da si niste dibluri.... sa fixeze placa de gips carton pe perete ca alta solutie nu ai .............

Jubile
Buna ziua. Am si eu o intrebare. La locul de munca un perete trebuie placat cu faianta, de fapt cu o ceramica numita "caramida veche" . Problema este ca acest perete este fals, facut din rigips, iar muncitorii care au amenajat spatiul au aplicat deja vopseaua lavabila. Se poate aplica aceasta ""faianta"" peste vopseaua lavabila sau trebuie facut altceva ?
Si daca da , cu ce adeziv ? Va multumesc anticipat.
adi_master
Peretele trebuie curatat de vopsea,degresat si abia apoi vei avea lucrarea garantata.
Nu,nu se monteaza peste vopsea.
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.