Cum instalez un scaun ergonomic?

cipy_1982

Am cumparat de cateva zile un scaun ergonomic directorial si am incercat sa-l montez singur, insa ma tem ca am facut ceva gresit pentru ca sistemul care ar trebui sa ridice si sa coboare scaunul nu functioneaza. Am facut exact ceea ce scrie in instructiuni sa fac, inclusiv ca maneta aceea care actioneaza sistemul sa fie obligatoriu pe partea dreapta, insa tot nu functioneaza. Ma poate ajuta cineva cu o idee? Multumesc!
ghitzibush
QUOTE (cipy_1982 @ Oct 15 2008, 18:57) *
Am cumparat de cateva zile un scaun ergonomic directorial si am incercat sa-l montez singur, insa ma tem ca am facut ceva gresit pentru ca sistemul care ar trebui sa ridice si sa coboare scaunul nu functioneaza. Am facut exact ceea ce scrie in instructiuni sa fac, inclusiv ca maneta aceea care actioneaza sistemul sa fie obligatoriu pe partea dreapta, insa tot nu functioneaza. Ma poate ajuta cineva cu o idee? Multumesc!

Poateaza schita si niste poze cu scaunul si poate te putem ajuta

Este ceva asemanator scaunul ?

Reclama
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.