mlegs
11th October 2008, 14:57
am de gand sa imi cumpar niste casti dar ce magazin ma lasa sa le desigilez ca sa vad cum se aud, inainte sa le cumpar?
stie cineva un astfel de magazin in bucuresti? unde te lasa sa le probezi?
queensoft
11th October 2008, 15:14
Pai, daca le desigilezi... le cumperi.
Iar daca au deja la proba o pereche similara... nu cred ca te ajuta cu ceva. Poate "ai noroc" si ale tale nu sint identice cu cele de proba.
CUM ai vrea sa le probezi?! Sa vezi (auzi).... CE ??
Iei frumos bonul/garantia si, daca au defecte, le schimbi. Probabil "nu se aud cum vreau eu" nu se pune !!
mlegs
11th October 2008, 15:21
ok.. sa zicem ca nu la toate magazinele se vand zigilate.. poate puse intr-o cutie sau intr-un ambalaj ceva dar nu neaparat sigilate
"CUM ai vrea sa le probezi?! Sa vezi (auzi).... CE ??"
pai sa le probez sa stiu cum se aud... imi iau frumos un player la mine si le cumpar pe acelea cu care imi place cum se aude..
ca cumparator am dreptu sa vad ce cumpar, nu?
bobo2006
11th October 2008, 18:05
daca vrei o pereche de casti speciale pentru muzica recomanda cu cea mai mare caldura Castile A4TECH Ah-680 ( ai aici un link cu ele http://www.compari.ro/microfoane-si-casti-...-p12022940.html ) le am de 3 ani si pot sa ati zic ca eu nu pot sa stau cu ele pe urechi cand e la maxim ! sunetele se aud extrem de clar , nu se aud interente ( acel bazait cand e maxim ) deci cu mare caldura aceste casti Nota 20 de la mine !
Serv_Electronics
11th October 2008, 19:22
In cati bani vrei sa fie castile? ce model? dop? cand e vb de casti eu am vazut ca sony sunt printre cei mai buni. Eu am sony mdr-ED21, sunt foarte multumit de ele, stau si comod in ureche comparativ cu alte modele de la panasonic sau philips, dar costa si ceva mai mult 80-90 ron. Sunt f multumit de ele si crede-ma ca nu le-am comparat cu unele ieftine. Evita insa castile de diametru foarte mic.
Desigur, sper ca playerul mp3 este unul bun, altfel cam degeaba iti iei super casti.
mlegs
11th October 2008, 23:32
QUOTE (bobo2006 @ Oct 11 2008, 18:05)

daca vrei o pereche de casti speciale pentru muzica recomanda cu cea mai mare caldura Castile A4TECH Ah-680 ( ai aici un link cu ele
http://www.compari.ro/microfoane-si-casti-...-p12022940.html ) le am de 3 ani si pot sa ati zic ca eu nu pot sa stau cu ele pe urechi cand e la maxim ! sunetele se aud extrem de clar , nu se aud interente ( acel bazait cand e maxim ) deci cu mare caldura aceste casti Nota 20 de la mine !
as fi vrut niste doape mai degraba... numi place sa umblu pe strada cu deastea mari dar ms pt oferta
QUOTE (Serv_Electronics @ Oct 11 2008, 19:22)

In cati bani vrei sa fie castile? ce model? dop? cand e vb de casti eu am vazut ca sony sunt printre cei mai buni. Eu am sony mdr-ED21, sunt foarte multumit de ele, stau si comod in ureche comparativ cu alte modele de la panasonic sau philips, dar costa si ceva mai mult 80-90 ron. Sunt f multumit de ele si crede-ma ca nu le-am comparat cu unele ieftine. Evita insa castile de diametru foarte mic.
Desigur, sper ca playerul mp3 este unul bun, altfel cam degeaba iti iei super casti.
io am un player de la canyon care nu se aude la fel de bine ca iRiveru cu aceleasi casti (basu se aude nitel mai slab), dar as fi vrut niste casti mai ieftine totusi :| 200-300 de mi, ar fi si culmea sa nu fi multumit la pretu ala
de aceea as fi vrut sa le probez inainte sa le cumpar ca nici eu nu stiu ce casti sunt mai bune pt playeru meu intrucat il am de doar cateva zile si la el mi-a dat niste casti tip in-ear la care mi se pare ca se aude cam infundat... castile astea sunt o noutate pt mine si nush daca asa se aud toate in ear... ...si cum adica castile de diametru mic??
thanks
buleu_alexandru
12th October 2008, 00:45
Din cate stiu eu, toate produsele electronice pot fi returnate in termen de 48 de ore, chiar eu in urma cu cateva zile am avut de-a face cu un MP4 Player care nu mi-a placut cum functioneaza, si mi l-a primit inapoi fara nici o problema.
Dupa parerea mea castile se incadreaza si ele in categoria produselor electronice
Cel mai bine e sa intrebi vanzatorul.
E adevarat totusi faptul ca e mai simplu si mai rapid sa le probezi pe loc si sa nu le cumperi din start daca nu iti place cum se aude.
mlegs
12th October 2008, 09:23
QUOTE (buleu_alexandru @ Oct 12 2008, 01:45)

Din cate stiu eu, toate produsele electronice pot fi returnate in termen de 48 de ore, chiar eu in urma cu cateva zile am avut de-a face cu un MP4 Player care nu mi-a placut cum functioneaza, si mi l-a primit inapoi fara nici o problema.
Dupa parerea mea castile se incadreaza si ele in categoria produselor electronice
Cel mai bine e sa intrebi vanzatorul.
E adevarat totusi faptul ca e mai simplu si mai rapid sa le probezi pe loc si sa nu le cumperi din start daca nu iti place cum se aude.
poi si tia dat banii pe el? :-/ sau ti la schimbat cu altu?
bchendran
12th October 2008, 10:39
vezi ca orice casca/difuzor isi "da drumul" dupa o perioada de functionare.
Exista pe net chiar fisiere audio cu "zgomot alb" facute pentru "rodaj"
Th3_uN1Qu3
15th October 2008, 22:41
La doape confirm ca Sony sunt foarte bune, si suna bine chiar si pe playere mai slabute. Eu am Meizu M6SL si suna bestial, dar si pe "MP4" playerul meu vechi sunau bine. Uite aici la 25 ron.
http://www.domo.ro/Audio-Video/Audio/Casti...Sony_MDR-E818LP Cu cablul sa ai grija ca se intrerupe destul de repede la mufa, eu in 2 ani am schimbat vreo 6 mufe. 
Apropo, "secretul" ca sa obtii un bass mai puternic pe ele este sa folosesti acei buretei care vin cu castile. Buretele tine casca mai bine in ureche si intra mai putin aer deci mai mult sunet.
buleu_alexandru
16th October 2008, 11:26
QUOTE (mlegs @ Oct 12 2008, 10:23)

poi si tia dat banii pe el? :-/ sau ti la schimbat cu altu?
mi-a dat de ales intre a primi contravaloarea in bani sau sa imi aleg alt produs, eu am ales banii
mlegs
16th October 2008, 12:53
undercoverbrother
17th October 2008, 16:26
buleu_alexandru
17th October 2008, 18:44
QUOTE (mlegs @ Oct 16 2008, 13:53)

uaau si nu tia placut ceva la ele sau aveau ceva defect? nam mai auzit sa ti dea banii pe el daca nu iti place.. nici la targ nu se face asa

) da daca tie tia dat ok.. la ce magazin asta? poate incerc si io niste casti

) desi creca o sa le iau pe acelea mentionate de the uniqu3
Dupa cum am incercat sa explic si mai sus, din cate stiu eu exista o lege care imi da voie sa returnez orice aparat electronic in 48 de ore de la cumparare, daca nu sunt multumit de el. Deci nu cred ca tine de magazin. Daca tot ai intrebat, magazinul despre care am vorbit eu este Selgros.
Ma interesa mai mult functia de reportofon la acel MP4 player, si daca tot era ieftin, am vrut macar sa il incerc. Eu eram in o oarecare masura convins ca nu o sa fie o calitate f buna de inregistrare, dar avand in vedere ca persoanele de acolo m-au asigurat ca pot sa il returnez in 48 de ore si imi primesc banii inapoi, am luat hotararea sa il cumpar. Nu am fost multumit de calitatea inregistrarii si l-am dus inapoi.
1835
17th October 2008, 20:30
1Andrei
21st October 2008, 13:07
QUOTE (bchendran @ Oct 12 2008, 11:39)

Exista pe net chiar fisiere audio cu "zgomot alb" facute pentru "rodaj"

Not impressed. Le "rodezi" folosindu-le corespunzator. Nu trebuie sa folosesti toate inventiile de peste noapte ale unora.
Th3_uN1Qu3
22nd October 2008, 00:21
QUOTE (1835 @ Oct 17 2008, 21:30)

Dinastea am avut si eu , se auzeau destul de bn , insa nu m-au tinut mult

Mufa aia facea figuri ...pana am ramas fara o castca

si putin la nervi :-" am facut bucati castile

)
Pai tre se scoata si ei mai ieftin pe undeva, nu? Sony de cand ii stiu au avut probleme cu mufele la casti. Ale mele sunt negre, fara argintiu si este scris cu alb Sony pe ele. Am impresia ca e un model mai vechi, stiu ca am avut si eu acum cativa ani la un walkman cu caseta. Le'a gasit un coleg prin ghiozdan, nu stia ale cui sunt, si a vazut ca nu merge decat o casca. Asta se intampla in clasa a 9-a parca...
I'am zis sa mi le dea mie, si uite ca dupa 2 ani inca le am si inca se aud foarte bine. Dar stiu ca am schimbat la mufe/cabluri (ce aveam si eu prin casa) in prostie.
Serv_Electronics
23rd October 2008, 00:42
QUOTE (Th3_uN1Qu3 @ Oct 22 2008, 01:21)

Dar stiu ca am schimbat la mufe/cabluri (ce aveam si eu prin casa) in prostie.

Orice lucru te tine o viata.. daca traiesti putin, sau daca nu-l folosesti.
trebuie evitata torsionarea si rasucirea cablului de casti. pentru asta, tot cei de la sony aveau acel fir anti-rasucire
buna treaba, costa ceva in plus, dar merita.
Th3_uN1Qu3
23rd October 2008, 19:46
QUOTE (Serv_Electronics @ Oct 23 2008, 01:42)

Orice lucru te tine o viata.. daca traiesti putin, sau daca nu-l folosesti.
Buna treaba. 
QUOTE (Serv_Electronics @ Oct 23 2008, 01:42)

trebuie evitata torsionarea si rasucirea cablului de casti. pentru asta, tot cei de la sony aveau acel fir anti-rasucire

buna treaba, costa ceva in plus, dar merita.
Cum arata cablul ala anti rasucire? Castile mele e posibil sa fi venit cu asa ceva de la mama lor (era mai "altfel" cauciucul care acoperea cablul), dar tot erau rupte la mufa. Sunt multe mufe, mai ales cele turnate din fabrica, care rup cablul in timp destul de scurt doar pentru ca playerul este tinut in buzunar in timp ce mergi.
In schimb am avut o pereche de casti Watson ("monitoare" nu dopuri) luate din Metro cu 300 mii lei vechi, si m'au tinut 5 ani de utilizare in casa, si nu a cedat cablul ci unul din driveri in vara. Si acum imi pare rau de ele ca se auzeau bestial, am Technics acum si desi sunt mai mari si de 3 ori mai scumpe nu sunt nici pe jumatate la calitatea sunetului.
musikstefan
24th October 2008, 05:50
io le am pe cele de la sony ericsson de la handsfree-ul de sony ericsson hpm-70 ... am schimbat cablu acela scurt cu unu normal de la unele philips si n-am intreaba se aud mai bine decat doapele acelea de la creative , desigur si cu un mp3 bunicel ( samsung u3 )
cat despre faza cu probatul , am incercat si io cautam niste casti bune ( doape ca astea normale nu imi stau in urechi nici lipite ) si nu prea e combinatie sa stai sa cauti asa , celmai bine te documentezi gasesti unele pe placul tau si te ducui si le cumperi , io am cumparat 2 perechi de casti in 2 zile asta pt ca primele dupa doar 2 ore de muzica au inceput sa distorsioneze ra de tot si celelalte ca avea un fir extrem de subtire , pana la urma mi-am comandat de pe un site cele de sony ericsson si le-am schimbat cablul , ele costa 340 de mii , noi sigilate , dar comanda minima este de 500 de mii + 160 de mii transportul
mlegs
3rd November 2008, 08:31
aa poi daca se strica mufa e nasol mah.. ca tu iei alta mufa si se mai aud la fel? iar sonyurile acelea mentionate de the uniquie vad ca au deja forma lor , deci burete nu primesti
....nu? de-astea are si sor'mea doar ca sunt cu negru in loc de argintiu ala.. alte casti bune??
ziceati ceva de watson.. care model e bun?
multumesc : D
Th3_uN1Qu3
5th November 2008, 00:17
QUOTE (mlegs @ Nov 3 2008, 09:31)

aa poi daca se strica mufa e nasol mah.. ca tu iei alta mufa si se mai aud la fel? iar sonyurile acelea mentionate de
the uniquie vad ca au deja forma lor , deci burete nu primesti

....nu? de-astea are si sor'mea doar ca sunt cu negru in loc de argintiu ala.. alte casti bune??
ziceati ceva de watson.. care model e bun?
multumesc : D
Si eu am exact modelul ala cu negru. Si da, se aud la fel daca schimbi mufa, nu e nici o problema. 3 lipituri si esti asigurat inca vreo cateva luni. 
Watson au facut niste "dopuri" decente, si erau si ieftine (vreo 15 ron). Am avut 3-4 perechi. Insa in ultimul timp s'au stricat de tot, au driverele extrem de proaste, suna urat si se intrerup repede (difuzoarele nu cablul). Nu mai recomand.
Cele mai bune casti pe care le'am avut au fost de la un handsfree de Nokia 6030. Nici nu e nevoie sa le schimbi cablul, merg cu adaptor.
Din pacate au fost si singurele casti bune pe care le'am auzit la Nokia.
FreeMan_FX
27th November 2008, 11:13
QUOTE (musikstefan @ Oct 24 2008, 05:50)

pana la urma mi-am comandat de pe un site cele de sony ericsson si le-am schimbat cablul , ele costa 340 de mii , noi sigilate , dar comanda minima este de 500 de mii + 160 de mii transportul
HPM-70 ? De pe ce site ?
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.