Livrari la domiciliu

Ciprianzet

nu stiu daca mi se pare doar mie dar oferta de livrari la domiciliu este foarte saraca
e plin de pizzeri fast food-uri si mancare prost gatita sau alterata
eu comand de obicei de la 'la mama' dar te saturi sa comanzi mereu din acelasi loc
daca puteti pune aici recomandari, experiente placute sau neplacute legate de firme care livreaza la domiciliu ar fi de folos
eu nu gatesc si sunt in cautare de firme care livreaza mancare buna mai ales din punct de vedere al raportului calitate - pret

astept parerile dvs,

multumesc
Jaqueline
Acum nu stiu daca te referi si la pizza, dar daca da, mie mi s-au parut foarte ok cei de la Jerry's Pizza. smile.gif

Ciprianzet
QUOTE (Jaqueline @ Oct 11 2008, 22:02) *
Acum nu stiu daca te referi si la pizza, dar daca da, mie mi s-au parut foarte ok cei de la Jerry's Pizza. smile.gif

pai tocmai ma refeream la alte mancaruri inafara de pizza ca e plin de pizza peste tot
ispatar
in CLuj La Tortuga
Stripper
QUOTE (Ciprianzet @ Oct 11 2008, 11:53) *
nu stiu daca mi se pare doar mie dar oferta de livrari la domiciliu este foarte saraca
e plin de pizzeri fast food-uri si mancare prost gatita sau alterata
eu comand de obicei de la 'la mama' dar te saturi sa comanzi mereu din acelasi loc
daca puteti pune aici recomandari, experiente placute sau neplacute legate de firme care livreaza la domiciliu ar fi de folos
eu nu gatesc si sunt in cautare de firme care livreaza mancare buna mai ales din punct de vedere al raportului calitate - pret

astept parerile dvs,

multumesc

Daca o sa vezi cum se prepara mincarea pe la restaurante, te apuci de gatit.
Dar ce scuza ai, ca nu gatesti ?
Ciprianzet
QUOTE (Stripper @ Oct 25 2008, 14:31) *
Daca o sa vezi cum se prepara mincarea pe la restaurante, te apuci de gatit.
Dar ce scuza ai, ca nu gatesti ?

nu am nici o scuza, pur si simplu NU gatesc si nu cred ca trebuie s ama justific pt asta smile.gif

revenind, spuneam eu ca e saraca oferta de livrari??
Stripper
QUOTE (Ciprianzet @ Oct 25 2008, 16:33) *
nu am nici o scuza, pur si simplu NU gatesc si nu cred ca trebuie s ama justific pt asta smile.gif

revenind, spuneam eu ca e saraca oferta de livrari??

Nu trebuie sa te justifici, departe de mine gindul la asa ceva.

Insa, gastronomia este arta care a unit sufletele a milioane de perechi, in orice casa de oameni normali, fata pregatea ceva pentru cei dragi, o mincare, o prajitura, orice, dar facut de mina ei.

Chiar si cele care nu stiau, luau o carte de bucate, sunau o matusa, o prietena, faceau ceva in acest sens.

Si, cunoscind cum gindesc barbatii, iti impartasesc ca 98 % dintre ei, daca vad ca fata nu e buna la bucatarie, profita cit pot de ea si pe urma se orienteaza catre alta.

Un lucru te rog, sa nu te superi, am spus toatea astea cu gindul la cei care citesc, nu la tine.

Navigatorul
QUOTE (Stripper @ Oct 25 2008, 17:11) *

Insa, gastronomia este arta care a unit sufletele a milioane de perechi, in orice casa de oameni normali, fata pregatea ceva pentru cei dragi, o mincare, o prajitura, orice, dar facut de mina ei.

Chiar si cele care nu stiau, luau o carte de bucate, sunau o matusa, o prietena, faceau ceva in acest sens.

Si, cunoscind cum gindesc barbatii, iti impartasesc ca 98 % dintre ei, daca vad ca fata nu e buna la bucatarie, profita cit pot de ea si pe urma se orienteaza catre alta.

Un lucru te rog, sa nu te superi, am spus toatea astea cu gindul la cei care citesc, nu la tine.

poate că Ciprianzet nu e neapărat o fată huh.gif
Stripper
Categoric nu e fata.

dar nici eu nu ma adresam lui... asa cum am specificat, dealtfel.

Campers

28 years old
Male
Navigatorul
QUOTE (Campers @ Oct 25 2008, 23:18) *
28 years old
Male

caută o femelă cu aptitudini in gastronomie biggrin.gif
adrianatoma
QUOTE (Stripper @ Oct 25 2008, 17:11) *

la tine e inca 1912? as vrea sa vad si eu cate fete au fost parasite doar ca nu stiu sa faca sarmale si ciorbite si ciulamale si prefera sa comande sau si mai bine, sa iasa in oras cu iubitul...si zici si "cunoscand cum gandesc barbatii", halal cunoastere
mai pui si procentajul ala urias de parca traim pe vremea cand scria Rebreanu "Ion"

om-topic: noi comandam de la www.trattoriadivenezia.ro (paste mai ales, pui, salate), de la finesse-catering.ro (peste, salate, mancare organica dupa cum spun ei) si wuxing.ro, cred ca ii stii deja
born2lose
italianjob.ro ? mancarea e decenta, eu totusi nu am comandat niciodata acasa, ci doar prin alte parti.
ar mai fi cemancamazi.ro (e un sir de fast-fooduri pe dacia)...
daca imi mai aduc aminte, mentionez.
Stripper
QUOTE (adrianatoma @ Oct 25 2008, 23:44) *
la tine e inca 1912? as vrea sa vad si eu cate fete au fost parasite doar ca nu stiu sa faca sarmale si ciorbite si ciulamale si prefera sa comande sau si mai bine, sa iasa in oras cu iubitul...si zici si "cunoscand cum gandesc barbatii", halal cunoastere
mai pui si procentajul ala urias de parca traim pe vremea cand scria Rebreanu "Ion"

om-topic: noi comandam de la www.trattoriadivenezia.ro (paste mai ales, pui, salate), de la finesse-catering.ro (peste, salate, mancare organica dupa cum spun ei) si wuxing.ro, cred ca ii stii deja

Am uitat sa specific, teoria mea se aplica oamenilor maturi, cei care au depasit 25 de ani.
Pina la acea virsta, o fata este atrasa de un barbat, doar daca respectivul ii ofera o pereche de ciorapi si un plic de cafea.
adrianatoma
QUOTE (Stripper @ Oct 26 2008, 09:18) *
Am uitat sa specific, teoria mea se aplica oamenilor maturi, cei care au depasit 25 de ani.
Pina la acea virsta, o fata este atrasa de un barbat, doar daca respectivul ii ofera o pereche de ciorapi si un plic de cafea.

la aceasta aberatie ti-am raspuns pe pm ca n-are sens sa fim off-topic aici.
insa daca n-ai ceva de sugerat initiatorului topicului, mai bine iti iei talpasita si pleci pe alte topicuri ca n-ai dat niciun sfat la ce cere el.

OT: da, cemancamazi.ro sunt chiar ok, mancare buna, calda. comandam des in pipera si veneau relativ repede, in oras chiar nu cred sa fie probleme.
aaaa, mai e cuptorulculemne.com, au si bucatarie romaneasca acum, pe langa pizza si paste.
Stripper
QUOTE (adrianatoma @ Oct 26 2008, 09:20) *
la aceasta aberatie ti-am raspuns pe pm ca n-are sens sa fim off-topic aici.
insa daca n-ai ceva de sugerat initiatorului topicului, mai bine iti iei talpasita si pleci pe alte topicuri ca n-ai dat niciun sfat la ce cere el.

OT: da, cemancamazi.ro sunt chiar ok, mancare buna, calda. comandam des in pipera si veneau relativ repede, in oras chiar nu cred sa fie probleme.
aaaa, mai e cuptorulculemne.com, au si bucatarie romaneasca acum, pe langa pizza si paste.

Draguta adrianatoma,
Probabil ti-a fost rusine sa-ti faci publice ideile, si din acest motiv mi-ai trimis un pm nesolicitat.
O sa ma fac ca nu l-am observat, daca ai ceva de spus, spui in public, nu pe la colturi.

Referitor la afirmatiile mele, reprezinta parerea mea, si nu ai nici un drept sa insisti in a o schimba, doar ca nu coincide cu a ta.
Ciprianzet
QUOTE (Stripper @ Oct 26 2008, 09:18) *

Stripper no offence man iti inteleg spiritul familist dar nu e pt mine.
In schimb eu nu am nevoie de o femeie in casa indiferent daca gateste bine sau nu.
Atata timp cat e o tara libera fiecare are dreptul sa traiasca dupa cum alege, iar eu nu am nevoie de o femeie in casa nici acum nici peste 10 ani.
Daca vrei o dezbatere mai pe larga pe tema asta deschide un thread la o sectiune potrivita, pune link-ul aici si putem face o alta dezbatere acolo.

pana una alta eu caut referinte si feedback-uri cu firme care livreaza mancare buna acasa
eu folosesc: la mama, rotiseria dacia 021.21053.98 si uneori shaorma de la dristor

orice referinta pt firme serioase cu livrari la domiciliu dar nu pizza este binevenita
adrianatoma
QUOTE (Ciprianzet @ Oct 26 2008, 20:21) *
pana una alta eu caut referinte si feedback-uri cu firme care livreaza mancare buna acasa
eu folosesc: la mama, rotiseria dacia 021.21053.98 si uneori shaorma de la dristor

orice referinta pt firme serioase cu livrari la domiciliu dar nu pizza este binevenita

ciprian, incearca la www.trattoriadivenezia.ro niste penne sicilliene al forno sau niste spaghette milaneze thumbup.gif geniale. sau pui cu mozzarella
mai poti incerca la dines.ro, dar nu stiu daca mai livreaza la domiciliu, exista si la foisor si la piata g cosbuc
www.cuptorulculemne.com - cotlete si fripturi, paste sau salate

mai era hailamasa.ro, cu ciorbite si tochituri and stuff dar vad ca nu mai e valabila adresa si te redirectioneaza catre wuxing...nu-s ce sa zic.
klavdia
Bucuresti. Mancare mexicana super, restaurantul El Torito. Livreaza prin Quicky (www.quicky.ro). Sunt rapizi si mancarea e proaspata si calda. Prefer sa sunt direct la restaurant si sa ridic singura comanda la pranz pt ca primesc 25 % reducere la pranz biggrin.gif , zona Mosilor. (Str. Iancu Capitanu) wink.gif
CMACREA
INCERCATI WWW.GAMBINOSPIZZA.RO CEA MAI TARE PIZZERIE DIN BUCURESTI GARANTAT
zuv
QUOTE (CMACREA @ 18th September 2009, 23:21) *
INCERCATI WWW.GAMBINOSPIZZA.RO CEA MAI TARE PIZZERIE DIN BUCURESTI GARANTAT

Patron sau angajat zelos? biggrin.gif
gjordanro
CITAT (zuv @ 18th September 2009, 23:41) *
Patron sau angajat zelos? biggrin.gif

Chiar nu conteaza. Parerile le asteptam de la cei care au mancat. Eu recomand pizza casei de la acapulco sau hawai pizza cu smantana in loc de suc de rosii.
Andrei221
Pentru mancare chinezeasca comand la wu xing, iar pentru pizza comand la presto sau jerry. Mi se par cei mai ok
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.