NU pot sa ma abtin de la a comenta acest ultim post.
Asa de tare "ne" mai place "noua, meseriasilor" sa ne laudam, of Doamne!

Imi vine rau, nu alta.
A-ntrebat femeia un pret orientativ, acum 2 luni si jumatate, a explicat de ce a pus intrebarea. Te gasesti tu acuma, cand probabil lucrarea e deja de mult finalizata si inaugurata, sa vii cu autoreclama ta prost mascata si sa-i dai "sfaturi".
Uite de-aia ajunge omul cu bun simt si indemanare sa-si faca singur treburi pe care voi, hal de falsi "meseriasi", ar trebui sa le faceti. Fii linistit, n-ai sa "agati" multi clienti pe forumuri, mai ales cu stilul asta usor pervers de a posta.
Nu interveneam, dar am m-a enervat postarea ta de pe alt topic unde eu pun o intrebare punctuala si tu vii cu "sfaturi" picate din cer, din alta lume, total pe langa problema, doar de dragul de a te afla in treaba.
Eu zic sa postezi acolo unde te pricepi, sa o faci la subiect si sa incerci sa ajuti cu adevarat oamenii de aici. Sa incercam sa pastram macar lumea asta virtuala in limitele bunului simt si ale corectitudinii.
Suntem satui pana in gat de falsurile si mizeriile umane din viata de zi cu zi, nu e nevoie de asemenea specimene si in comunitatea asta. SI fii pe pace, adjectivele peiorative folosite anterior nu-ti erau adresate tie, kykobaw, decat daca te autoincluzi in categoriile respective.
Stima!
Adi.