Tenerife
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40

moschino

CITAT (pescutu @ 13th July 2009, 11:09) *
www.bob-diving.com -neaparat costum de baie si prosop. noi am fost cu o familie de indieni, sotia a intrat in apa imbracata (chestie de religie, cred). loc de plecare -Puerto Colon

http://www.submarinesafaris.com/ -dupa bob diving, calatoria cu submarinul ni s-a parut slabuta.

http://www.buceotenerife.com/

o sa incerc si eu :coolspeak:acest submarin
cat costa biletul?
pescutu
[quote name='moschino' date='14th July 2009, 17:52' post='6778614']
o sa incerc si eu :coolspeak:acest submarin
cat costa biletul?Horario habitual de inmersión :
10:00h, 11:00h, 12:00h y 14:00h
(sujeto a cambios)

Submarin:
Pret:
Adulti: 48,00 €
Copii (2-14 años): 28,00 €
(acceptam carti de credit).
Pentru rezervari on-line obtineti o reducere de 15%
Rezervarea se face cu cel putin 48 de hore inainte de ziua imersiunii
Odata ajunsi in Tenerife, sunati la 922 73 66 29 pentru a confirma sosirea si a stabili locul de unde va ia autobuzul.

As fi vrut si eu sa iau lectii de diving, dar timpul (si partenerul care a strambat din nas) nu ne-a permis fiindca ne-am inscris la multe excursii (cu o zi pauza intre ele). Asa ca ne-am multumit cu bob-divingul

PROFESURUL
CITAT (pescutu @ 13th July 2009, 04:09) *
www.bob-diving.com -neaparat costum de baie si prosop. noi am fost cu o familie de indieni, sotia a intrat in apa imbracata (chestie de religie, cred). loc de plecare -Puerto Colon

http://www.submarinesafaris.com/ -dupa bob diving, calatoria cu submarinul ni s-a parut slabuta.

http://www.buceotenerife.com/

te-ai dat cu ,,bobul subacvatic" arata interesant dar nu cred ca te scufunzi prea adanc
Poate poti sa dezvolti putin
auriciu
A stat cineva la Jardin Tropical in Costa Adeje ?
pescutu
CITAT (PROFESURUL @ 17th July 2009, 15:44) *
te-ai dat cu ,,bobul subacvatic" arata interesant dar nu cred ca te scufunzi prea adanc
Poate poti sa dezvolti putin

pentru cine face prima data scufundari e destul de incitant: te sui in barca, mergi vreo 15 minute, de-a lungul coastei, ajungi la locul faptei (cat timp aranjau aparatelei cei din barca, noi am filmat costa, la un moment dat, pe un perete de stanca cu zeci de cotloane si cuiburi de pescarusi si alte cele, zona complet pustie, vedem un om al pesterilor, cu parul mare, cu barba, parca era Tom Hanks in ¨Naufragiatul¨ care isi scutura covorul sau presul sau patura ce-o fi fost, dupa scuturat asteptam sa scoata aspiratorul) imbraci costumul de scafandru, cei din barca iti explica ce trebuie sa faci, intri in apa, iti tii rasuflarea, te scufunzi, te urci pe ¨scuter¨ si bagi capul in ¨borcan¨ unde incepi sa respiri linistit. e ca si cum te-ai plimba cu scuterul pe sub apa. eu am intrat prima si a trebuit sa-i astept pe toti ceilalti sa se instaleze si ma cam luase cu frig. mergi in sir indian pe acolo, apoi un scafandru curata un arici de mare, burete, ce-o fi fost, si-l agita si incep sa vina pesti sa manance, iti dau si tie o bucatica din chestia aia si incepi si tu sa hranesti pestii cu mana, ceea ce e suuuuper! distractia a durat cam vreo 40 de minute; cred ca ne-am scufundat la vreo 3-6m, dar nu stiu sigur, nu m-au interesat datele astea. dupa scufundare mi-au clantanit dintii pana in port, noroc ca aveam prosop mare; nu stiu daca e un sfat bun sau nu, dar nu mancati mult inainte de scufundare. partenerului meu i s-a cam facut rau dupa. e bine sa mergi in grup, e distractiv, fiecare intelege instructiunile cum poate, in apa ne-am imprastiat in toate directiile, scafandrii trebuia sa ne tina la un loc, inotau dupa noi, parca incercau sa adune o turma.
recunosc ca nu se compara cu diving-ul, dar, pentru buzunare goale si parteneri fara chef de diving, e un substitut bun!
ioana28
CITAT (morogan @ 21st June 2005, 15:14) *
Eu in unul din apartamentele astea voi sta
http://www.regencyresorts.com/clubeng.htm
E la Playa de las Americas

pare foarte dragut. vacanta placuta
furbymurby
CITAT (auriciu @ 17th July 2009, 18:32) *
A stat cineva la Jardin Tropical in Costa Adeje ?

plec eu pe 19 sept la Jardin Tropical, prin agentie....mi-a fost recomandat de niste prieteni care au fost foarte multumiti de hotel si de conditii...au spus ca e mai deosebit decat ce vezi in mod normal prin Tenerife

pescutu
CITAT (furbymurby @ 21st July 2009, 12:45) *
plec eu pe 19 sept la Jardin Tropical, prin agentie....mi-a fost recomandat de niste prieteni care au fost foarte multumiti de hotel si de conditii...au spus ca e mai deosebit decat ce vezi in mod normal prin Tenerife

m-am plimbat prin fata hotelului care are o arhitectura deosebita, a alb si piscina e albastra, iar seara e luminata, contrastul e deosebit. singurul inconvenient (pt. mine care-s crescuta la mare si nu prea suport ideea de piscina) e ca nu are plaja, hotelul e situat mai sus, pe faleza, oricum vederea e splendida, dar sa stai pe nisip si sa faci baie in ocean e suuuuper! (dar asta e valabit tot pt. mine) asa ca: sa te bucuri de fiecare zi!!!!
furbymurby
CITAT (pescutu @ 21st July 2009, 13:04) *
m-am plimbat prin fata hotelului care are o arhitectura deosebita, a alb si piscina e albastra, iar seara e luminata, contrastul e deosebit. singurul inconvenient (pt. mine care-s crescuta la mare si nu prea suport ideea de piscina) e ca nu are plaja, hotelul e situat mai sus, pe faleza, oricum vederea e splendida, dar sa stai pe nisip si sa faci baie in ocean e suuuuper! (dar asta e valabit tot pt. mine) asa ca: sa te bucuri de fiecare zi!!!!

da, asa este, nu are plaja....noi oricum avem de gand sa ne plimbam mult, si sa incercam mai multe plaje....asa ca pt mine nu va fi o problema.....
depinde de ce-si doreste fiecare...
auriciu

Daca totul merge bine ( am planificate 6 zboruri, brrrr....) pe 12 septembrie ma intorc de la Jardin Tropical si va spun eu cum a fost. As fi vrut sa vad ce spune un roman care chiar a fost acolo pentru ca pozele sunt nemaipomenite dar parca e prea frumos ca sa fie adevarat...
furbymurby
CITAT (auriciu @ 21st July 2009, 20:21) *
Daca totul merge bine ( am planificate 6 zboruri, brrrr....) pe 12 septembrie ma intorc de la Jardin Tropical si va spun eu cum a fost. As fi vrut sa vad ce spune un roman care chiar a fost acolo pentru ca pozele sunt nemaipomenite dar parca e prea frumos ca sa fie adevarat...

pai ceea ce iti pot spune eu de la prietenii astia ai mei, care sunt putin fitosi, si carora nu le place orice: hotelul este absolut superb, arhitectura si piscinele sunt foarte frumoase....daca vrei sa apuci un loc la sezlong la piscina trebuie sa te scoli de dimineata....au o piscina cu vedere superba la ocean (cea din poza de aici http://blog.bookahotel.ro/sejur-tenerife-daca-vrei-super/ ) care insa are o apa suuper rece...
Hotelul este curat, insa personalul nu este foarte vorbaret....mancarea este foarte buna si variata (cel putin la masa de dimineata ai din ce alege)...

astept si parerile tale cand te intorci, pt ca apoi urmez eu:)
morogan
Va scriu din Tenerife, din apartamentul meu din Regency. Totul e minunat, asa cum stiam, cu cateva exceptii:
1. S-a umplut de romani Regency. Dar UMPLUT. Trebuie sa fii atent la tot ce misca, incl de la receptie ni s-a spus
2. Criza a lovit Tenerife masiv. Toti arabitoii care vindeau electronice au disparut, marea majoritate a magazinelor (spatiilor) sunt de vanzare/inchiriat. E dezolant cum arata complexe intregi (fanabe de ex). restaurante goale toata ziua, lume putina pe strazi... Iti lasa un nod in gat anunturile NUMEROASE cu se aquila/se vende.
In rest ... ieftin frate! Cu 10e/zi de persoana mananci de spargi, si nu la China. Fara bauturi, evident.
Pitzifelnic
CITAT (morogan @ 23rd July 2009, 02:18) *
Va scriu din Tenerife, din apartamentul meu din Regency. Totul e minunat, asa cum stiam, cu cateva exceptii:
1. S-a umplut de romani Regency. Dar UMPLUT. Trebuie sa fii atent la tot ce misca, incl de la receptie ni s-a spus
2. Criza a lovit Tenerife masiv. Toti arabitoii care vindeau electronice au disparut, marea majoritate a magazinelor (spatiilor) sunt de vanzare/inchiriat. E dezolant cum arata complexe intregi (fanabe de ex). restaurante goale toata ziua, lume putina pe strazi... Iti lasa un nod in gat anunturile NUMEROASE cu se aquila/se vende.
In rest ... ieftin frate! Cu 10e/zi de persoana mananci de spargi, si nu la China. Fara bauturi, evident.

Eu stiu ca aia erau indieni/pakistanezi, nu arabi.
ice cube
Are vreo importanta ce erau?
morogan
Pakistanezi, intr-adevat. Eu le zic araboi ca asa m-am invatat.
Pitzifelnic
CITAT (morogan @ 23rd July 2009, 19:17) *
Pakistanezi, intr-adevat. Eu le zic araboi ca asa m-am invatat.

Da si erau cam prea obisnuiti sa discute numai cu englezoi/scandinavi. Pe astia ii duceau usor. Ma mir ca se retrag, pentru ca eu cred ca totusi scoteau ceva bani acolo. Stiu ca era o chestie clasica sa-ti vanda camera video pentru ca dupa aia sa vezi ca acumulatorul de exemplu nu era inclus. Si ala putea fi al dracului de scump!
Eu cred ca din 4 ture prin Canare am cumparat numai o singura data o caseta mini-DV de la unul dintre ei. I-am zis ca nu-i dau mai mult de 5 EURO pe ea si pana la urma a dat-o la pretul asta, dar mi-a spus si "knock yourself out!".
Cred ca un trib de romani harsiti ii faceau cu nervii pe astia intr-o saptamana!
moschino
CITAT (morogan @ 23rd July 2009, 02:18) *
In rest ... ieftin frate! Cu 10e/zi de persoana mananci de spargi, si nu la China. Fara bauturi, evident

ce veste super,atunci o sa cheltui mai putin decat la Mamaia laugh.gif
Dvorak
Salutare
As vrea sa ajung si eu pe 12 octombrie in Playa de Las Americas pentru 9 - 10 nopti. M-am incurcat rau in alegerea transportului. Pleaca cineva tot in aceasta perioada si a gasit legaturi buna la avioane?
Multumesc de raspuns
remg
CITAT (Dvorak @ 24th July 2009, 11:07) *
Salutare
As vrea sa ajung si eu pe 12 octombrie in Playa de Las Americas pentru 9 - 10 nopti. M-am incurcat rau in alegerea transportului. Pleaca cineva tot in aceasta perioada si a gasit legaturi buna la avioane?
Multumesc de raspuns

Uite ceva cu TAROM pina la Madrid

Flight 1 Monday, October 12, 2009
Departure: 09:00 Bucharest, Romania - Otopeni International
Arrival: 11:55 Madrid, Spain - Barajas, terminal 4S
Airline: Tarom RO415 e Aircraft: Boeing 737-800
Fare type: Economy Restricted

Madrid to Bucharest

Flight 1 Thursday, October 22, 2009
Departure: 13:00 Madrid, Spain - Barajas, terminal 4S
Arrival: 17:45 Bucharest, Romania - Otopeni International
Airline: Tarom RO416 e Aircraft: Boeing 737-800
Fare type: Economy Restr
total for all travellers 127.57 EUR

Poti avea baza in orele respective iar mai departe gasesti

ooana19
Stiti ceva despre Hotel La Nina din Costa Adeje 4*?

mergem peste 2 saptamani, in catalogul de la Neckermann pare ok...dar am zis ca o intrebare nu strica niciodata smile.gif
Dvorak
CITAT (remg @ 24th July 2009, 14:30) *
Uite ceva cu TAROM pina la Madrid

Flight 1 Monday, October 12, 2009
Departure: 09:00 Bucharest, Romania - Otopeni International
Arrival: 11:55 Madrid, Spain - Barajas, terminal 4S
Airline: Tarom RO415 e Aircraft: Boeing 737-800
Fare type: Economy Restricted

Madrid to Bucharest

Flight 1 Thursday, October 22, 2009
Departure: 13:00 Madrid, Spain - Barajas, terminal 4S
Arrival: 17:45 Bucharest, Romania - Otopeni International
Airline: Tarom RO416 e Aircraft: Boeing 737-800
Fare type: Economy Restr
total for all travellers 127.57 EUR

Poti avea baza in orele respective iar mai departe gasesti

Multumesc foarte mult de raspuns. Cam asa m-am gandit si eu, si astfel azi am rezervat urmatoarele pentru 2 persoane:
Tarom - Bucuresti (9:00) - Madrid (11:55) = AirEuropa - Madrid (8:30) - Tenerife Sud (11:30) ( a doua zi)
AirEuropa - Tenerife Sud (13:45) - Madrid (16:35) = Tarom (18:55) - Bucuresti (23:40) (in aceeasi zi)
Preturi:
Tarom = 255 eur
AirEuropa = 398 eur
653 euro transport in total. Am rezervat o noapte la un hotel in madrid, El Cruce la 2 km de aeroport pentru 50 de euro o camera dubla. Vream sa ne plimbam in oras pana seara, intors, culcat, si la 7 sa fim in aeroport.
Mai ramane sa gasesc cazare in tenerife
La Gala ar fi 774 euro pentru 9 nopti cu demipensiune. Dar nu au inclus in acest pret multe, dar ce ma intereseaza ar fi un safety box (18.90 eur) si parking (27 eur) = 819 eur. Am gasit de asemenea la Sol Tenerife # 557.55 EUR demipensiune, dar am inteles ca e cam zgomotos acolo. Nu stiu cum o fi in octombrie, dar nah, nu vreau sa urle noaptea in cap toti englezii de pe lume. Ma mai uit acum si la Las Palmeras si H10 Conquistador.
Poate cineva sa imi dea indicii?
Multam
auriciu
CITAT (Dvorak @ 28th July 2009, 10:16) *

Incearca sa cauti cazare cu muchoviaje.com ( la sectiunea "hoteles" ). Am impresia ca au o oferta foarte bogata si preturile cele mai bune. Eu am introdus la destinatie " Costa Adeje " si m-am minunat cind am vazut ca preturile incep de la 220 euro pentru 9 zile. Ce-i drept fara masa... Eu sper sa ajung acolo citeva zile la inceputul lui septembrie si chiar vreau sa ma documentez la fata locului pentru la anu'. Acuma am ales un hotel mai scump decit media ( ca sa-mi bat joc de criza smile.gif ) dar daca e asa de frumos cum am auzit, as vrea sa merg la anul cu prietenii , cit mai multe zile la pret cit mai mic ( ca sa putem inchiria de banii pe care ii economisim la cazare o decapotabila rosie !).
Au preturi ciudat de mici in special la apartamente...
remg
CITAT (Dvorak @ 28th July 2009, 18:16) *
Tarom = 255 eur
AirEuropa = 398 eur

Puteai incerca la SPANAIR

Flight(s)
Outbound: Tue 13 Oct
Timetable: 10:25 - 12:15
MAD-TFN JK5064 10:25 - 12:15
Inbound: Thu 22 Oct
Timetable: 10:10 - 13:50
TFN-MAD JK5053 10:10 - 13:50

Price
Madrid - Tenerife - Madrid
Adult x 1 = 106.00
Taxes 11.90
Service fee 0.00
Total 117.90
Total 117.90€
Dvorak
CITAT (remg @ 28th July 2009, 20:44) *
Puteai incerca la SPANAIR

Flight(s)
Outbound: Tue 13 Oct
Timetable: 10:25 - 12:15
MAD-TFN JK5064 10:25 - 12:15
Inbound: Thu 22 Oct
Timetable: 10:10 - 13:50
TFN-MAD JK5053 10:10 - 13:50

Price
Madrid - Tenerife - Madrid
Adult x 1 = 106.00
Taxes 11.90
Service fee 0.00
Total 117.90
Total 117.90€

M-am uitat si la spanair, stiu faza cu tenerife nord. thumbsup.gif Dar nevasta a zis clar ca vrea sa ajunga cat mai aproape de hotel (langa Playa de las amercias, adica sud) si nu mai vreai o ora si ceva pe autostrada. Plus ca la plecare trebuie sa ne sculam foarte devreme ca sa ajungem inapoi in Tenerife Nord. Asa ca am preferat pe TFS si la ore cat mai convenabile

CITAT
Incearca sa cauti cazare cu muchoviaje.com ( la sectiunea "hoteles" )....

Multam mult de indicatie , am sa ma uit. thumbup.gif Ma duc totusi in luna de miere si vroiam sa aud propuneri de la cei care au mai trait experienta asta, multumesc. Repet:
La Gala ar fi 774 euro pentru 9 nopti cu demipensiune. Dar nu au inclus in acest pret multe, dar ce ma intereseaza ar fi un safety box (18.90 eur) si parking (27 eur) = 819 eur. Am gasit de asemenea la Sol Tenerife # 557.55 EUR demipensiune, dar am inteles ca e cam zgomotos acolo. Nu stiu cum o fi in octombrie, dar nah, nu vreau sa urle noaptea in cap toti englezii de pe lume. Ma mai uit acum si la Las Palmeras si H10 Conquistador.

pescutu
CITAT (Dvorak @ 28th July 2009, 18:16) *
Multumesc foarte mult de raspuns. Cam asa m-am gandit si eu, si astfel azi am rezervat urmatoarele pentru 2 persoane:
Tarom - Bucuresti (9:00) - Madrid (11:55) = AirEuropa - Madrid (8:30) - Tenerife Sud (11:30) ( a doua zi)
AirEuropa - Tenerife Sud (13:45) - Madrid (16:35) = Tarom (18:55) - Bucuresti (23:40) (in aceeasi zi)
Preturi:
Tarom = 255 eur
AirEuropa = 398 eur
653 euro transport in total. Am rezervat o noapte la un hotel in madrid, El Cruce la 2 km de aeroport pentru 50 de euro o camera dubla. Vream sa ne plimbam in oras pana seara, intors, culcat, si la 7 sa fim in aeroport.
Poate cineva sa imi dea indicii?
Multam

Am fost eu la Gala cu (Perfect tour) in 18-30mai si am platit pentru 12 nopti 876 euro cu demipensiune, fara seif, am inchis valiza cu cheia si gata, n-am avut nicio problema. cand am intrat pe site-ul hotelului, cu o saptamana inainte de plecare, scazusera preturile la 500 si ceva de euro 12 nopti cu demipensiune (mi-am mancat unghiile de ciuda). incearca la www.hotelgala.com si vezi ce preturi au acum. cu criza asta poate ai noroc. Cu Iberia am platit 77 de euro de caciula Madrid-Tenerife, dus-intors. Am rezervat si noi o noapte la un hotel in Madrid, la 2 km de hotel si ne-a dus taxiul pe o autostrada incolacita de ne-a costat 21 de euro si hotelul de 4* era in zona industriala, puteam doar sa vizitam fabrici si uzine, nici nu stiu cand am anulat rezervarea si-am zburat spre centru.
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.