diavolutu
27th August 2007, 05:54
Salutare tuturror.
Are cineva idee ce avion mai prind la un pret rentabil pentru luna octombrie?
Nu ma deranjeaza nici cu plecare din budapesta...
As vrea sa merg in luna de miere.
remg
27th August 2007, 09:12
QUOTE(diavolutu @ Aug 27 2007, 05:54)

Salutare tuturror.
Incearca sa vezi daca la Tarom mai este vreo oferta pina la Barcelona sau Madrid, apoi Air Europa.
Eu am gasit pt oct Buc-Tenerife si retur 370 EUR, insa l-am luat pe la inceputul lui August.
ialina29
27th August 2007, 11:04
QUOTE(diavolutu @ Aug 26 2007, 22:54)

Salutare tuturror.
Eu mi-am rezervat prin agentia Transilvania Travel un zbor Budapesta- Tenerife Sud dus- intors cu 307 Euro cu Alitalia(3 escale). Depinde de perioada. Poti gasi si mai ieftin( pana in 300 euro/pers)
Distractie placuta !
telvanni
27th August 2007, 23:00
In noaptea asta plec si eu. DE abia astept.
ialina29
31st August 2007, 09:30
QUOTE(danutr @ Jun 5 2006, 09:23)

'fotojunior'
Am fost acolo in Martie la inceput.
Poti manca linistit la orice terasa sau restaurant... O masa de pranz in medie pentru doua persoane (3 feluri de papa + bautura alcoholica nu ar trebui sa depaseasca 25 de EUR).
Sunt si restaurante de tip bufet unde de 5 EUR poti manca cat poti duce

In ce statiune ai fost? ...sau mai bine zis unde sunt asemenea preturi? Pt ca si eu merg in octombrie...si ma interesez. Merci.
danrogo2001
4th September 2007, 19:00
Peste 1 ora plec in Tenerife; Impresii cand ma intorc
annaderol
11th September 2007, 19:23
Vreau sa rezerv prin medhotels.com doar ca nu stiu ce fel de card e valid din Romania. Tu cu ce ai rezervat? Inca o intrebare: ai mai avut la vreun hotel pe care l-ai rezervat la ei free Nights? Daca da, ce inseamna asta? 2 Nopti free sau cate?
Eu le-am trimis mail si mi-au zis ca sa ii sun daca vreau astfel de informatii
...deci nu sun in Anglia!
Multumesc!
Buna,
Eu am folosit cardul Visa de la BCR.Cu cardul am platit excursia, nu doar am rezervat-o!Am folosit alta agentie,italiana,expedia.it. Mi-au raspuns mereu si prompt la toate emailurile cu care i-am bombardat.Pana la urma i-am si sunat dar asta pentru ca eram eu mai panicata.A fost prima data cand am platit cu cardul o excursie si-mi faceam o mie de probleme. E destul sa scrii numarul de cont ,data expirarii si numele,nu-ti cere PIN-ul.Bine ca a venit si ziua cand am vazut ca totul e ok.Nu ,nu am avut nopti gratuite,dar am vazut ca se practica la unele.In cazul asta trebuie sa fii sigur ca sa stii cand iti iei biletul de intoarcere (avion).
Distractie placuta!
Kidu
11th September 2007, 19:58
ptr amatori: bucuresti-barcelona cu skyeurope si barcelona-tenerife cu ryanair. Daca le iei cu 30-40 de zile inainte, veti avea o surpriza la pret ( ptr cei cu bugete reduse )
Phx'
12th September 2007, 00:38
QUOTE(Kidu @ Sep 11 2007, 20:58)

Pt amatori: bucuresti-barcelona cu skyeurope si barcelona-tenerife cu ryanair. Daca le iei cu 30-40 de zile inainte, veti avea o surpriza la pret ( ptr cei cu bugete reduse )
Skyeurope nu are curse Buc-Barcelona, dar e valabil ce ai spus tu pt Blueair, WizzAir sau MyAir si pt mai mult de 30-40 de zile inainte, adica 2-4-6 luni inainte. Pt Barcelona-Tenerife gasesti pret bun si la Air Europa si la Iberia.
bondo
13th September 2007, 10:38
QUOTE(ialina29 @ Aug 31 2007, 10:30)

In ce statiune ai fost? ...sau mai bine zis unde sunt asemenea preturi? Pt ca si eu merg in octombrie...si ma interesez. Merci.
Noi am fost la rest chinezesc cu 5 euro, poti manca ce au ei la bufet, asta prin Las Americas, dar cred ca sunt astfel de restaurante cam peste tot. In schimb am descoperit un restaurant in Santa Cruz, cam departe daca nu ai masina si stai in statiune, la un mall al lor unde au si carrefour, un restaurant cu mancare tip bufet la 8.5 euro, mancare canariota de-a lor..super, aveau de toate, de la aperitive cu fructe de mare, somon afumat, felul doi unde aveau mancare sanatoasa si f buna si desert. Eu am renuntat la felul doi sa mananc mai multe din desert.
danmih1979
16th September 2007, 20:33
QUOTE(Phx' @ Mar 7 2007, 13:04)

Noi am cumparat singuri biletele de avion (Buc-Madrid cu BlueAir, Madrid-Tenerife Sur cu Iberia), le-am luat din timp (in februarie pt iulie) si au costat 85/pers BlueAir si 135/pers Iberia, dus-intors ambele. Nu am plecat prin agentie, ci de capul nostru, am stat 2 nopti in Madrid (Hotel Astoria, 2* care arata de 4*, in centru, 75 euro camera pe noapte), apoi 5 nopti in Tenerife in Playa de las Americas, Hotel Siesta 4*. Pt acesta din urma am rezervat camera de pe site-ul www.medhotels.ro , a costat 405 euro pt 2 pers, 5 nopti cazare cu demipensiune (MD si cina). Mancarea a fost f. buna, multa si variata (stil bufet), intr-o seara am prins seara de barbecue afara pe terasa, cu spectacol si animatie, de fapt spectacol si animatie e in fiecare seara...Piscina e mare si frumoasa,cu apa din ocean... La vreo 10 min de mers pe jos gasesti plaja cu nisip vulcanic, apa oceanului e f. misto (valuri). Daca mergi in iulie-august poti face si shopping (reduceri), sunt o groaza de magazine, si de firma si normale. Noi am inchiriat o masina de pe www.recordrentacar.com , un Kia Picanto, a fost 25 euro pe zi parca. Am facut turul insulei in una din zile, am mers in nord la Puerto de la Cruz. Poate nu merita sa luam masina pe intreaga perioada, caci taxiul de la aeroportul Sur pana la hotel (15km) costa cam 15 euro.
Pt poze, da-mi o adresa de mail si iti trimit.
Daca mai vrei alte detalii, spune-mi.
Buna ! Si eu as vrea sa merg tot la hotel Siesta...numai ca sunt in dubiu ...nu stiu cum sunt camerele...ideea este ca vreau sa fie curat. Daca poti sa imi scrii mai multe sau sa-mi trimiti cateva poze si cu plaja...ti-as ramane recunoscatoare. Multumesc.
Mihaela.
Phx'
17th September 2007, 11:30
QUOTE(danmih1979 @ Sep 16 2007, 21:33)

Buna ! Si eu as vrea sa merg tot la hotel Siesta...numai ca sunt in dubiu ...nu stiu cum sunt camerele...ideea este ca vreau sa fie curat. Daca poti sa imi scrii mai multe sau sa-mi trimiti cateva poze si cu plaja...ti-as ramane recunoscatoare. Multumesc.

Mihaela.
Noi am fost foarte multumiti de hotelul la Siesta, camerele sunt mari, pe langa patul dublu au si canapea, fotolii...baia e super....totul stralucea de curatenie. Piscina e si ea foarte frumoasa, cu apa sarata. Poze am acasa, trimite-mi un mesaj, te rog, sa-mi aduci aminte. am poze si cu camera si cu piscina si cu plaja (care e la vreo 10 min de hotel).
scorill00
17th September 2007, 12:08
As dori sa merg si eu in Tenerife,urmaresc acest forum de mai bine de 1 an si jumate' . Sfatuiti-ma si pe mine merita sa merg in iarna sau sa astept vara.
bondo
20th September 2007, 10:49
QUOTE(scorill00 @ Sep 17 2007, 13:08)

As dori sa merg si eu in Tenerife,urmaresc acest forum de mai bine de 1 an si jumate' . Sfatuiti-ma si pe mine merita sa merg in iarna sau sa astept vara.
eu te sfatuiesc sa mergi totusi vara, iarna apa e rece, deci slabe sanse sa poti face baie...doar sa mergi sa vizitezi locurile. din cate stiu eu temperatura este de 20-25grade...au fost zile din iarna unde sus la munte a fost zapada pe creste, stiu de la fratele meu care locuieste acolo.
gabimok
20th September 2007, 20:45
Plec pe 25 sept,sa imi pun toti banii de buzunar,euroii, pe cardul Visa de la Bcr,sau sa pastrez juma cash?
eduardt2001
21st September 2007, 15:14
QUOTE(gabimok @ Sep 20 2007, 22:15)

Plec pe 25 sept,sa imi pun toti banii de buzunar,euroii, pe cardul Visa de la Bcr,sau sa pastrez juma cash?
....poti si asa sau poti sa-ti iei toti banii la tine , eu am avut tot banetul in portmoneu si acolo am lasat in seif si luam decat cat aveam nevoie la mine , oricum acolo nu se fura ,eu cel putin mi-am lasat pe plaja geanta cu camera ,cu foto cu tot .
eduardt2001
21st September 2007, 15:35
Salutare , eu am fost in septembrie 7 zile in Tenerife in sud adica la COSTA ADEJE , trebuie sa va spun ca am ramas profund impresionat de aceasta insula , totul este la superlativ (imi doresc sa nu exagerez dar asa m-am simtit eu ) .
Recomand tuturor aceasta parte de sud a insulei unde exista o varietate de plaje super curate , terase pentru toate gusturile , flora nemaipomenita si mai ales posibilitati nenumarate de a face croaziere pe ocean pentru a vizita insulele vecine deasemenea extraordinar de frumoase.
Referitor la o data propice de plecare pe aceasta insula , cred ca lunile IUNIE ,IULIE si mai ales SEPTEMBRIE si chiar OCTOMBRIE , pentru faptul ca se poate face baie si in ocean (apa are in jur de 21 chiar 23 grade in aceasta perioada) , pentru faptul ca nu este foarte aglomerat ,si nu in ultimul rand pentru ca este mai ieftin .
Legat de mancare ca fiecare loc evident exista si bune si rele , se mananca bine in functie de cati bani ai in buzunare , exista locuri unde se manaca cu 10-15 euro (unde exista riscul sa nu-ti placa mancarea ) urmeaza locurile unde se mananca cu 20-30 euro si binenteles locurile unde se mananca cu 50-80 euro (unde ramai impresionat).
Daca mai aveti intrebari va stau la dispozitie .
BOGDAN DSN
21st September 2007, 17:54
pai spune-ne unde ai stat,la ce pret,cat a fost biletul de avion,prin agentie sau cont propriu?
poate si ceva poze...
eduardt2001
22nd September 2007, 11:22
QUOTE(BOGDAN DSN @ Sep 21 2007, 19:24)

pai spune-ne unde ai stat,la ce pret,cat a fost biletul de avion,prin agentie sau cont propriu?
poate si ceva poze...
Sincer sa fiu am cautat cred ca aproape la toate agentiile oferte pentru ca am observat diferente foarte mici de pret intre hotelurile de 4 si 5 stele , pana la urma dupa vreo 2-3 saptamani de cautare am gasit la agentia NEFERTITI o oferta super tentanta tinand cont de ce era prin alte parti , si anume : 7 zile (6 nopti) cu mic dejun inclus (eu am vrut asa ca sa nu fiu legat de mese mai ales ca acolo ai de umblat si vizitat) , cu avion , 690 Euro la hotel SHERATON LA CALETA (http://www.sheratonlacaleta.com/eng/) care este de 5 * , trebuie sa fac mentiunea ca acolo este asa cum este si in prezentarea pe site .
In afara de asta binenteles ca a mai costat inca 115 euro taxa de aeroport care am platit tot aici la agentie .
Sfatuiesc rabdare si cautari la multe agentii pentru ca oferte sunt destule .
Referitor la agentie pot sa spun ca am fost foarte multumit de serviciile lor (tinand cont de faptul ca este o agentie de care nu prea a auzit multa lume ) , dar trebuie sa va mai spun ca acolo ne-am intalnit cu inca 2 perechi care au luat bilete prin agentie mare care este foarte cunoscuta si au avut surpriza ajunsi acolo o pereche sa aiba ghinionul sa nu apara inregistrati la acel hotel (de 5*) si sa fie trimisi la un alt hotel (de 4*) si asta dupa telefoane si scandal cu agentia .
Cealalta amica nu a fost anuntata ca avionul nu o sa mai zboare de pe Baneasa si ca o sa zboare din Otopeni si ea in noaptea zborului statea singura in Baneasa aiurea pana a fost cineva binevoitor de acolo sa-i spuna ca avionul ei este pe Otopeni .
Iar in legatura cu poze , trebuie sa va spun ca am reusit sa fac niste poze foarte frumoase dar inca nu stiu cum sa fac sa le atasez aici , o sa ma chinui si sper sa reusesc .
eduardt2001
24th September 2007, 16:05
QUOTE(bdoro @ Oct 31 2006, 20:38)

Stie cineva cam cat costa taxi-ul de la aeroportul Tenerife nord pina la Plaja de las Americas. Am vazut ca sunt cam 80km. Eu ajung dupa ora 1700 acolo si nu stiu daca mai sunt office de rent a car deschise.
....salut , un sfat prietenesc , nu te incurca in Tenerife sa iei taxi , din cate stiu costa peste 1 euro /km , eu am fost in septembrie si pentru nici 10km am platit 15 euro , si am intrebat cat platesc un taxi din sud pana in nord si raspunsul a fost : 115 euro .
Cu banii astia inchiriezi masina pentru 7 zile .
danrogo2001
4th October 2007, 15:52
Salut
La sfarsitul lunii mai 2007, am facut o rezervare prin Jinfo Tours, la hotel H10 Noelia Sur din Las Americas – Tenerife, pentru perioada 05-12.09.2007. Doi adulti si 1 copil de 8 ani, hotel 4 stele, demipensiune, avion, si taxe de aeroport (114 x 3=342 €), in total 1940 €.
Cu Jinfo am fost si in Palma de Mallorca in 2005, si in circuit in Italia in 2006, fara probleme.
Am plecat de pe Otopeni cu o intarziere de doar 1 ora, cu Air Futura. Durata calatoriei a fost de 5 ore si jumatate, fara meniu inclus in avion ( 1 sandwich = 3 €).
Am aterizat pe Tenerife Sur, ghida ne-a dat primele informatii si o hartie A4 cu principalele atractii din insula. Ne-am imbarcat in autocare si ne-am deplasat la hotel.
Despre hotel ce sa spun, ne-a placut. Noi am stat la etajul 5, si am avut o vedere splendida si spre ocean sis pre restul statiunii, camera fiind pe colt. Camera era mare(vezi foto 1 ) incapeau lejer cele 3 paturi, gresie pe jos, termopane cu usa culisanta, dulap haine care avea si safe ( digital ) contra cost ( 7 zile = 15 €). La intrare mai aveam 1 canapea si 1 masuta. Prosoape aveam vreo 8. Lenjeria era ok.
Ca si hoteluri sunt ok si urmatoarele: La Siesta, Conquistador, Tenerife Princess, Vulcano; astea le-am vizitat ca erau prin zona si erau super ok, spatii verzi uriase in interior, piscine la fel, receptia ok. Tenerife Princess are lifturile din sticla pe exteriorul cladirii; e super, ne-am urcat si noi la insistentele lui fiica-mea;
ZIUA 1
Am vizitat imprejurimile, am cautat centre de inchiriat masini si am facut plaja; Apropo de masini de inchiriat, noi am luat un Fiat Tipo pe 4 zile cu 145 €, cu Full Insurance si FARA garantie.; vedeti ca sunt companii care cer garantie 2-300 € si daca Ii se pare ca are masina o zgarietura cand o aduci alelulia mai vezi banii de garantie inapoi, asa ca atentie. Masinuta noastra era noua , avea 8000 km, AC, casetofon. Benzina in Tenerife e 0,7 €.
Vroiam sa va spun ca masina nu este totusi absolut necesara deoarece la toate excursiile exista si transport asigurat; ca bani cheltuiti tot acolo ajungi, dar masina iti da ceva autonomie privind timpul intrucat nu esti legat de un orar.
Ziua 2
Am fost in excursie cu Submarinul (foto 2); am facut rezervare din Romania, pe net,( http://www.submarinesafaris.com/t/uk/sub-fun.htm) si mi-au dat un discount de 10%, adica 12,5 €. In prima zi cand am ajuns in Tenerife le-am dat telefon pentru a confirma excursia de a doua zi si pentru a stabili punctual de pick-up. Au un super autobuz ( foto 3) cu aer conditionat, geamuri fumurii, care trece prin statiune si ridica clientii; bineinteles ca ne-a adus si inapoi.
Tarife: 50 € adult si 25 € copil, transferul cu autobuzul este gratuit. In submarin incap 40 de persoane, fiecare are in dreptul scaunului sau un hublou de 800 mm pentru a privi afara si un mic display de 120mm diagonala care receptiona semnal de la camera video din partea de sus a submarinului. De asemenea mai erau 4 afisoare digitale care indicau adancimea, viteza, timpul de scufundare si in nu mai tin minte ce. ( asta era al 4-lea).
Scufundarea tine 1 ora si este beton. Vezi pesti, pisici de mare. La un moment dat au lasat submarinul pe fundul oceanului si a aparut un scafandru cu bucatele de pesti in maini pentru a hrani pisicile de mare (foto 4).
Ziua 3
Am luat masinuta si am plecat catre muntele Teide. Pe drum ne-am oprit la Roques de Garcia (foto 5).
Am ajuns la teleferic, am stat la rand 45 minute, am luat bilete (2 x 24€ + 12 € = 60 €) si am urcat timp de 8 minute cu telecabina. Sus era ceva vant dar fiind o zi insorita nu am avut probleme (totusi fetele si-au pus o jacheta). Este o vedere superba, eram deasupra plafonului de nori la 3.555 metri. Peste tot numai roca vulcanica intarita, fara vegetatie. Daca esti echipat ca lumea si ai permis din acela special poti urca pana la crater-personal am vazut ca le-a dat drumul la 2 tipi dar nu au aratat nici o hartie in acest sens.
Ne-am continuat drumul catre Orotava si am vizitat Pueblo Chico – miniaturi reprezentand viata bastinasilor si toate cladirile lor importante. Asta il puteti sari caci nu pierdeti mare lucru si economisiti si 30 €.
La intoarcere m-a mancat in fund si am ales ruta Orotava – Icod de Los Vinos – Santiago del Teide – Playa de Las Americas.
Sa nu o luati pe aici ca e dezastru fratilor; drumuri numai de munte, stradute inguste, f. inguste si abrupte ;
Ziua 4
Am vizitat Loro Parque (faci 1 ora si jumatate) pe autostrada. Am ajuns pe la 12 si am stat pana la 19.00 cand au inchis. Am vazut tot dar intr-un ritm destul de alert. Pentru inceput va recomand sa vedeti spectacolele de balene( foto 6), delfini (foto 7) si foci pentru ca toate sunt extraordinare sis a fiti cu 30 min. inainte ca altfel nu mai prindeti loc. Nu ratati insula pinguinilor (foto 8), tigrul alb, acvariul si tunelul cu rechini (foto 9).
Ziua 5
Am mers in croaziera pe Atlantic cu cataramanul Shelley timp de 5 ore; am plecat catre Los Gigantes, am ajuns, am ancorat, am facut baie timp de 1 ora in ocean la 8 metri adancime. La iesirea din apa te asteptau prosoape curate. Mancare inclusa in prêt plus cafea, suc, bere la dozator si apa nelimitate (adica toate bauturile). Am vazut balenele si delfinii. A fost SUPER ca lumea. Nu uitati lotiunea de plaja si sepcutele. La Loro Parque erau la oferta 1 € sepcuta.
Ziua 6
Am fost la Candelaria , este un oras micut, frumusel, am vazut Basilica si statuile de pe faleza, Los Menceyes.
Am plecat mai departe catre capitala Santa Cruz de Tenerife. Am vazut Auditoriul pe dinafara, El Corte Ingles (dar aici trebuie bani multi ca sunt cam scumpe toate); Din pacate piata de Espana era in reconstructie toata.
De aici am plecat cativa km mai la nord catre renumita plaja cu nisip din Sahara – Playa de Las Teresitas ( foto 10 );intradevar plaja este la superlativ, nisip foarte fin, care se continua si in ocean (Atlantic), palmieri si munte. Din pacate pe la ora 19.00 a trebuit sa plecam inapoi 120 km catre Las Americas.
Ziua 7 (si ultima din pacate)
Am cheltuit restul de bani si ne-am intors acasa. La ora 19.00 am avut avionul catre casa. Am ajuns la 2 noaptea pe Otopeni, era frig, tocmai plouase, asta pentru a accentua super concediul care tocmai se incheiase.
1. Daca inchiriati masina va recomand sa va cumparati o harta turistica (doar 4€), intrucat este mai detaliata decat cele free care se gasesc pe insula.
2. Cautati oficiile de turism deoarece de aici puteti lua o gramada de pliante cu informatii despre toate excursiile de pe insula.
3. Duceti-va in Tenerife, nu o sa va para rau.
4. Acum o sa incerc sa pun si pozele.
gabimok
5th October 2007, 17:49
Abia am venit din Tenerife,nu recomand hotel Gala,e mai mult reclama de el,iar sea view e 14 e/zi.Demipensiune excelenta,cam nesimtiti la servicii,scump la bautura si mancare.Am inchiriat o masina,3 zile,cu garantie 50 euro,pe care trebuia sa mii restituie la aducera masinii.Din nefericire nu mi-au mai dat garantia ca cica am parcat gresit,si nu aveai cu cine te certa,trebuiau sa arda si ei pe cineva.Recomand inchirierea masinii 3 zile,ai ce vedea..............si cumpara.
scorill00
18th October 2007, 11:55
Nimeni nu spune ce preturi sunt la electronice,parfumuri si alte acareturi .
Sa plec cu ceva mai mult sau Tax free-ul nu inseamna mare diferenta.
Va multumesc
eduardt2001
18th October 2007, 19:48
QUOTE (scorill00 @ Oct 18 2007, 13:25)

Nimeni nu spune ce preturi sunt la electronice,parfumuri si alte acareturi .
Sa plec cu ceva mai mult sau Tax free-ul nu inseamna mare diferenta.
Va multumesc
.....Preturile la electronice sunt cu pana la 20% , trebuie sa te targuiesti ca in bazar la turci , vanzatori acolo de electronice sunt aproape numai Indieni (mare diferenta nu este fata de Turci
) in fine .......parfumurile sunt aproape la fel daca nu chiar la fel , in schimb poti sa gasesti la un pret bun ceva parfumuri la ei in duty free , referitor la alte acareturi nu prea ai ce sa gasesti pe acolo interesant , au si ei chiciurile lor ......
eduardt2001
19th October 2007, 10:39
QUOTE (eduardt2001 @ Sep 22 2007, 12:52)

Sincer sa fiu am cautat cred ca aproape la toate agentiile oferte pentru ca am observat diferente foarte mici de pret intre hotelurile de 4 si 5 stele , pana la urma dupa vreo 2-3 saptamani de cautare am gasit la agentia NEFERTITI o oferta super tentanta tinand cont de ce era prin alte parti , si anume : 7 zile (6 nopti) cu mic dejun inclus (eu am vrut asa ca sa nu fiu legat de mese mai ales ca acolo ai de umblat si vizitat) , cu avion , 690 Euro la hotel SHERATON LA CALETA (http://www.sheratonlacaleta.com/eng/) care este de 5 * , trebuie sa fac mentiunea ca acolo este asa cum este si in prezentarea pe site .
In afara de asta binenteles ca a mai costat inca 115 euro taxa de aeroport care am platit tot aici la agentie .
Sfatuiesc rabdare si cautari la multe agentii pentru ca oferte sunt destule .
Referitor la agentie pot sa spun ca am fost foarte multumit de serviciile lor (tinand cont de faptul ca este o agentie de care nu prea a auzit multa lume ) , dar trebuie sa va mai spun ca acolo ne-am intalnit cu inca 2 perechi care au luat bilete prin agentie mare care este foarte cunoscuta si au avut surpriza ajunsi acolo o pereche sa aiba ghinionul sa nu apara inregistrati la acel hotel (de 5*) si sa fie trimisi la un alt hotel (de 4*) si asta dupa telefoane si scandal cu agentia .
Cealalta amica nu a fost anuntata ca avionul nu o sa mai zboare de pe Baneasa si ca o sa zboare din Otopeni si ea in noaptea zborului statea singura in Baneasa aiurea pana a fost cineva binevoitor de acolo sa-i spuna ca avionul ei este pe Otopeni .
Iar in legatura cu poze , trebuie sa va spun ca am reusit sa fac niste poze foarte frumoase dar inca nu stiu cum sa fac sa le atasez aici , o sa ma chinui si sper sa reusesc .
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.