Schimbare valoare SEO la alt keyword

GFF

Adica am promovat un site(siteul meu personal) si serviciile mele pentru cuvintele cheie "asp.net freelancer romania" pe google.ro, si rezultatele sunt f bune, sunt in prima pagina sus

acum m-am mutat in UK si vreau sa apar la cautarea "asp.net freelancer uk" pe google.co.uk

Ce ar trebui sa fac?
again
fa aceleasi lucruri care le-ai facut si pt romania

lord_ice
Sunt multi factori de care tre sa tii cont cand faci seo pentru o alta tara wink.gif
Owidiu
QUOTE (GFF @ Oct 9 2008, 14:19) *
Adica am promovat un site(siteul meu personal) si serviciile mele pentru cuvintele cheie "asp.net freelancer romania" pe google.ro, si rezultatele sunt f bune, sunt in prima pagina sus

acum m-am mutat in UK si vreau sa apar la cautarea "asp.net freelancer uk" pe google.co.uk

Ce ar trebui sa fac?

Incepe selectand targetul de aici www.google.com/webmasters/tools/
Bukum
legat de webmasters/tools/... Trebuie sa spun asta.
Eu am vrut sa fiu mai sus pe .ro, ca siteul nu prea are cum sa aiba vizitatori din afara. E prea romanesc, sa zic asa. Am pus geo target pe romania de pe 14 sept. Si tot timpu am fost sus de tot pe .com. Am si muncit la el nitel sal optimizez si tot ce am facut a fost bine. Apaream pe prima pagina, chiar si pe primu loc, dar asta era pe .com . Pe google.ro sunt pe pagina 3-4-5 ... etc. sad.gif Sper ca la tine sa se comporte cum ar trebui.
Am lasat geographic target normal, am dat resubmit si la sitemap si acu vreo 2 sapt stau pe bara pana mil indexeaza, sa-si revina.
Contu asta la webmasters... E si bun dar si nebun. E bine ca poti pune un sitemap, iti ofera destule informatii etc etc.... dar afiseaza azi de acum 5 zile.. si se misca greu. Trebuie sa ai rabdare.. muuuulta rau.
BAFTA cu siteul!
GFF
au trecut 3 luni,

sunt in pagina 2 , pe pozitia 19, mai exact, in google.co.uk
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.