PhpBB Full instalare

Gaming4ever94

1.Am cautat si nu am gasit decat posturi mai vechi cu linkuri inutile sau link expirat.

2.Mi-am facut un site, momentan pe un domeniu free, la care am adaugat un script de forum si deci acum am:
Ex: http://www.ceva.com/forum

Ei... acest script eu doar l-am copiat intr-un folder si l-am uploadat prin SmartFTP pe site. Cand am intrat pe el am vazut ca trebuie instalat.
Site-ul imi merge dar imi da faza cu instalarea si ma da cu totul peste cap.
Am luat PhpBB2.
Ce ma intereseaza... Un tutorial de instalare. Desigur va rog sa-mi spuneti si despre MySQL cateva chestii daca imi trebuie sau Alte chestii.
Sunt pregatit sa iau si alt Script daca e nevoie numai sa-mi dati un link sa mearga smile.gif

Thanks anticipat,
Alex
S.G
cauta pe google " tutorial instalare phpbb" si ai sa gasesti. bafta

Gaming4ever94
Bai da... Am gasit pe Sfantul google. Problema e una smile.gif)

Cum zice si autorul tutorialului in poza ASTA. Aici trebuie sa pun niste date (pare simplu)

Intrebare: Ce pun la baza de date? :| wacko.gif
MySQL? Trebuie sa invat si asta inainte sa-mi iasa forumul asta? biggrin.gif Ca sa stiu...
S.G
pai trebuie sa intri in cpanel si sa iti faci o baza de date, dupa care bagi datele acolo, nume baza de date , user si parola. pt sa faci o baza de date intri in cpanel - MySQL® Databases - create database dupa mai jos faci user cu pass iar dupa mergi la Add Users To Your Databases. Dupa care datele alea le complectezi in formular. Bafta
Gaming4ever94
Mdea...

eu intru in cp, creez baza de date... Si username-ul dupa care il introduc acolo la instalare si imi da eroare. L-am incercat pe toate partzile... A intrat cineva pe mess si m-a ajutat. Mi-a explicat cateva chestii dar tot nu imi iese. Nu stiu ce gresesc

Database name:

gaming_localhost (chiar asa am pus cand am creat database-ul)

Database account:

gaming_account(aici am scris account si dedeupt password)

Ce ar fi gresit?
mdf
Scrie si tu exact ce eroare iti da sau pune un screenshot.
Gaming4ever94
Screen alb

phpBB : Critical Error

Could not connect to the database

mdf
Vezi ca nu cumva la numele serverului gazda sa fi lasat localhost si sa trebuiasca sa pui host name din MySQL Database Information.
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.