asyst72
20th November 2007, 15:23
Nu are WiFi.. asta e marele MINUS pentru care nu mi l-as lua.
Astept modelul urmator, sau mai degraba imi iau W960
Deocamdata raman la K750..
onlyone
20th November 2007, 15:23
QUOTE (marescosmin @ Nov 20 2007, 15:08)

Este surprinzator cu un aparat CMOS asa cum este .....
Nu este nimic surprinzator legat de senzorii CMOS
O gramada de aparate foto digitale DSLR au senzor CMOS:
pana si cel mai scump Canon de la emag, care costa peste 10.000 USD, are senzor CMOS
http://www.emag.ro/aparate_foto_d-slr/apar...EOS_1Ds_Mark_II
Icelemon
20th November 2007, 22:07
QUOTE (onlyone @ Nov 20 2007, 16:23)

Nu este nimic surprinzator legat de senzorii CMOS
O gramada de aparate foto digitale DSLR au senzor CMOS:
pana si cel mai scump Canon de la emag, care costa peste 10.000 USD, are senzor CMOS
http://www.emag.ro/aparate_foto_d-slr/apar...EOS_1Ds_Mark_II
eu stiu ca senzorul CMOS este inferior CCD-ului
si on-topic, speram ca telefonul K 850i cu aparat foto incorporat de 5 MP o sa scoata poze mai clare decat un aparat stand-alone de 3 MP
dar nu e asa
asta am vrut sa subliniez mai sus
d4m4g3
21st November 2007, 14:27
QUOTE (Icelemon @ Nov 20 2007, 22:07)

eu stiu ca senzorul CMOS este inferior CCD-ului
si on-topic, speram ca telefonul K 850i cu aparat foto incorporat de 5 MP o sa scoata poze mai clare decat un aparat stand-alone de 3 MP
dar nu e asa
asta am vrut sa subliniez mai sus
Ce conteaza de cati MP e un aparat foto?! Poate unul de 3MP sa scoata poze cristal fata de unu de 8MP, rezolutia e doar... marimea pozei. Daca nu editezi poze, nu le folosesti pentru printat sau altceva 2MP sunt de obicei de ajuns pentru oricine. Claritatea pozei tine mult mai mult de lentile, de aceea nu poti compara un telefon cu un aparat foto stand-alone, fie si unul slab, cum zici tu. Uite la aparatul aratat de Onlyone, cat costa, iar un obiectiv poate costa mai mult decat aparatul in sine, de ce? pentru ca e cel mai important. Apoi vine senzorul,procesorul, compresia pozei, nu compara un aparat foto cu un telefon!
@ontopic Si eu ma asteptam sa scoata K850 poze mai bune decat cele care le scoate, insa, pentru un telefon avand in devere ca acum 2-3 ani cine avea telefon cu camera VGA era smecher, este chiar reusit per ansamblu. Toate functiile care le are, designul, imi plac. Chiar daca nu am unul daca am posibilitatea sigur mi-l voi cumpara.
boriss2oo6
23rd November 2007, 14:48
weekendul asta fac rost de un k850i am vazut la cineva care ia acelasi troleu ca mine de la gara in fiecare zi ... glumeam
) oricum fac rost weekendul asta de un k850i pentru 2-3 ore de la o ruda. promit sa fac un review despre tot ce poate telefonul. daca aveti anumite intrebari despre el pregatitile si postati. voi cauta fiecare raspuns.
marescosmin
23rd November 2007, 21:26
QUOTE (boriss2oo6 @ Nov 23 2007, 14:48)

weekendul asta fac rost de un k850i am vazut la cineva care ia acelasi troleu ca mine de la gara in fiecare zi ... glumeam

) oricum fac rost weekendul asta de un k850i pentru 2-3 ore de la o ruda. promit sa fac un review despre tot ce poate telefonul. daca aveti anumite intrebari despre el pregatitile si postati. voi cauta fiecare raspuns.
Mare greseala ca ti-l da sa-l "omori"...glumeam
Chiar daca am intarziat eu cu revew-urile,nu este nici o problema.Imi este atat de drag incat nu m-am indurat sa-l scot la frig.Este in casa si se formateaza bateria..un fel de-a spune,este polimer totusi.I-am facut prima reancarcare de la cumparare,efectiv prima si nu s-a descarcat inca.Are numai 9 zile si 18 ore de la cumparare
...chiar asa este!
Revin cu amanunte...promit!
ScytheZ
23rd November 2007, 21:27
QUOTE (boriss2oo6 @ Nov 23 2007, 15:48)

poti face un filmulet cu media player si cu jocul ala care foloseste motion sensorul, la media player as fi interesat de cover art thingy
boriss2oo6
24th November 2007, 08:39
va trebui sa revoc postul anterior intrucat ruda nu mai soseste la constanta
DEZAMAGIRE totala ! oricum daca prind alt k850i fac review-ul. scuze pentru incurcatura.
BogdanDumi
27th November 2007, 13:57
salut vand k850i sigilat pe albastru ! 5 mpx dar oricum stiti deja .. 13 mil cel mai mic pret ! deci este sigilat cutia este sigilata nu este codat !
jafpefata
30th November 2007, 16:53
Cum merge portul usb, se vede direct cardul fără alt soft? Asta ar fi un must în zilele noastre, când și un biet sagem știe asta.
E cineva din Timișoara care are telu'? Eu am k800i și voiam să fac comparații "live" cum s-ar spune. A, btw, ați observat ceva minus față de k800i? Fiind un succesor cu un an jumate mai nou, ar fi păcat.
pimpey
30th November 2007, 19:44
d4m4g3
1st December 2007, 00:18
QUOTE (pimpey @ Nov 30 2007, 19:44)

Nush .. nu am telefonul

.. dar nu prea cred ca are minusuri fata de K800

Poate plasticul din care e facut, ca este mai lucios si adera amprentele la el!
boriss2oo6
1st December 2007, 08:41
are cineva de aici user pe esato ? am verificat forumu intens vineri seara si am observat ca au un topic cu poze k850i si poze n95 .... am ramas uimit cand am vazut ce poze poate scoate un k850i cu setari bune. iar nokia un obosit de telefon a scos pozele mult mai clare si mai bune. cel mai tare mi se paru ca un n73 cu un obosit de obiectiv de 3.2 mpx a scos niste poze de zici ca-s facute cu camera digitala.
Click pentru a vizualiza atașamentulClick pentru a vizualiza atașamentul
Click pentru a vizualiza atașamentul
jacson
1st December 2007, 09:45
QUOTE (boriss2oo6 @ Dec 1 2007, 08:41)

are cineva de aici user pe esato ? am verificat forumu intens vineri seara si am observat ca au un topic cu poze k850i si poze n95 .... am ramas uimit cand am vazut ce poze poate scoate un k850i cu setari bune. iar nokia un obosit de telefon a scos pozele mult mai clare si mai bune. cel mai tare mi se paru ca un n73 cu un obosit de obiectiv de 3.2 mpx a scos niste poze de zici ca-s facute cu camera digitala.
Click pentru a vizualiza atașamentulClick pentru a vizualiza atașamentulClick pentru a vizualiza atașamentulClick pentru a vizualiza atașamentulClick pentru a vizualiza atașamentulClick pentru a vizualiza atașamentulClick pentru a vizualiza atașamentul
obiectiv zici? al naibii de obiectiv, si folosea lentile canon? sau fujinon, sau leica?
d4m4g3
1st December 2007, 11:20
nu inteleg, pozele astea sunt cele facute cu k850 sau cu n95? sau amestecate? ca le-ai aruncat aici si nu inteleg nimic ce-i drept
claudelb
1st December 2007, 13:04
NU cred ca sunt facute cu telefonul pozele alea de pe pagina anterioara ...poate cu un DSLR:d
boriss2oo6
1st December 2007, 13:17
pozele sunt facut cu un n73 si nu "obiectiv", m-am exprimat eu gresit, vroiam sa zic rezolutia modului foto dar nu gaseam un cuvant, oboseala, ma mai streseaza si musafirii.... nu credeti ca sunt facute cu un n73 ... sursa Esato, verificati.
jafpefata
1st December 2007, 14:56
Da, Nokia N73 scoate poze foarte buna datorită oiectivului. Din păcate e sub SE la senzor, culorile sunt ireale, clar sub SE.
Un telefon cu obiectiv ca N73 și senzor de SE nu ar mai fi telefon, ci cameră cu telefon. 
PS: K850 are sensibilitate mai mare ca 800?
pimpey
1st December 2007, 15:48
QUOTE (boriss2oo6 @ Dec 1 2007, 14:52)

marfa pozele .. ma intreb cu ce setari a facut aceste poze , si daca le-a editat in Photoshop (in afara de faptul ca a schimbat rezolutia la Poze)
boriss2oo6
1st December 2007, 16:25
pe forumul celor de la esato toate pozele sunt facute 800x600 sau 1.3mpx. vad ca au aparut primele w960i, astept sa vad cum se compara cu k850i la calitatea pozelor. eventual cu k800i.
robertbogdantiberiu
1st December 2007, 17:23
Buna tuturor,
La K850i este diferenta doar de lentila pe langa Nokia,
1:K850i are softul de la Nokia asta mi-a zis un prieten (care e servise-ant de mobile) atunci cand m-am gandit sa-mi schimb E50-ul pentru un K850i,el mi-a facut o comparatie foarte simpla Nokia 6300 + o lentila de 5 MP si un amarat de blitz cu xenon (acel xenon nu poate fi chiar atat de puternic pentru ca razele ar bate in lentila mai ales noaptea cand se vad foarte bine sursele de lumina) EX : faceti o poza cu 6280 in intuneric avand blitz-ul puternic....
2:Cei de la Sony avansand asa, credeti ca nu ar putea sa scoata un telefon cu zoom optic,pai atunci pe langa aparatele foto concurente de pe piata, ar mai concura si cu telefoanele din al sau brand.
3:O lentila cu zoom optic de 3 megapixeli al unui aparat foto normal ca soate o poza mult mai reala decat un telefon cu lentila simpla de 5 MP pentru ca majoritatea lentilelor optice adica 80% din lume sunt Canon si Leica.
Eu nu comentez,spun doar adevarul.
pimpey
1st December 2007, 18:09
QUOTE (robertbogdantiberiu @ Dec 1 2007, 17:23)

Buna tuturor,
La K850i este diferenta doar de lentila pe langa Nokia,
1:K850i are softul de la Nokia asta mi-a zis un prieten (care e servise-ant de mobile) atunci cand m-am gandit sa-mi schimb E50-ul pentru un K850i,el mi-a facut o comparatie foarte simpla Nokia 6300 + o lentila de 5 MP si un amarat de blitz cu xenon (acel xenon nu poate fi chiar atat de puternic pentru ca razele ar bate in lentila mai ales noaptea cand se vad foarte bine sursele de lumina) EX : faceti o poza cu 6280 in intuneric avand blitz-ul puternic....
2:Cei de la Sony avansand asa, credeti ca nu ar putea sa scoata un telefon cu zoom optic,pai atunci pe langa aparatele foto concurente de pe piata, ar mai concura si cu telefoanele din al sau brand.
3:O lentila cu zoom optic de 3 megapixeli al unui aparat foto normal ca soate o poza mult mai reala decat un telefon cu lentila simpla de 5 MP pentru ca majoritatea lentilelor optice adica 80% din lume sunt Canon si Leica.
Eu nu comentez,spus doar adevarul.
K850 are softul de la Nokia ?=)) ce duma tare
)
si la tot "adevarul" spun de tine 10 x LOL !
robertbogdantiberiu
1st December 2007, 18:29
QUOTE (pimpey @ Dec 1 2007, 18:09)

K850 are softul de la Nokia ?=)) ce duma tare

)
si la tot
"adevarul" spun de tine 10 x LOL !
Auzi fratelo pana ce nu ai un simbyan sau un sony ericsson nu vorbi da (VAND SPV MW6)
Sti ce inseamna simbyan macar?
Nu am eu treaba cu ce crezi tu o singura chestie stiu sigur:nu dau un nokia pentru Sony Ericsson si nici pe atat pe un mini PDA.
In curand... autoevolution.ro
Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.