Am descoperit o problema cu al meu K850i. Din cand in cand...de exemplu cand ascult muzica dar exclusiv cand se schimba melodia sau cand ies din camera, mi se restarteaza si se seteaza tema originala. E destul de enervant si mai ales ca se intampla in momente nepotrivite. Am incercat un reupdate cu SEUS (am R1FA035) si tot asa face. As putea face ceva sa remediez asta?
Si inca ceva, cand il conectez la USB cu PC Suite si vreau sa pun ceva pe card se incarca maxim 1MB din fisier si imi scrie Request denied by the phone si pe telefon se blocheaza transferul. Daca dau back si incerc din nou zice din start acel mesaj. Dar transferul invers merge fara probleme (de pe card pe PC). Am crezut ca e PC Suite de vina asa ca lam conectat in Mass Storage. Dar asa nu imi vede cardul deloc. Ce sa fac? Precizez ca am un card microSD KingMax de 2GB (am poza cu el la attachements) si ca telefonul il vede (mai face scheme din cand in cand dar daca suflu acolo in acel slot tare si asa mil vede OK) si am DCU-60. As putea rezolva?
Inca ceva minor. Daca bag card M2 nu il vede decat cu slujbe dar nu ma deranjeaza pentru ca oricum folosesc microSD.
Offtopic: Multumesc Onlyone pentru deblocarea gratuita
http://forum.softpedia.com/index.php?s=&am...t&p=6387906A mers perfect pe al meu V640i resoftat in K630i si a fost gata in 15 secunde.