MariusAir23
31st March 2009, 13:27
@abcdefu da am driver de c905, cred ca este ultimul cu versiunea de soft
MariusAir23
31st March 2009, 20:57
Ce driver de camera modifica rez filmari?! Care din ele?
alin179
31st March 2009, 23:28
un mare plus pentru telefonul asta. am semnal cu el in zone in care cu vechiul k810 sau k750 nici nu se punea problema.
kpax_2k
1st April 2009, 08:44
@marius - nu cred ca exista driver separat pt filmat. exista doar 2 drivere pt camera si unul este pt camera de 3G si unul pt cea de 5 mp....iar driverul pt camera de 5 mp se "ocupa" si de filmat...
merlinutzu
1st April 2009, 12:34
QUOTE (alin179 @ Mar 31 2009, 23:28)

un mare plus pentru telefonul asta. am semnal cu el in zone in care cu vechiul k810 sau k750 nici nu se punea problema.

pe 3G k810 are semnalul mai bun. am biroul la demisol, iar la k810 statea constant pe 3G, in schimb ce la k850 il pierde destul de des
merlinutzu
1st April 2009, 14:25
Scuze pentru a doua postare dar nu am gasit functia edit.
Cum pot modifica aranjarea elementelor din standby in asa fel incat spatiul destinat textului de jos ( media & contacte ) sa fie mai mare de 20 pixeli? Vreau sa pun imagini mai inalte pentru scurtaturile de acolo.
Atasez scurtatura pentru media manager cu o pictograma modificata (left softkey hook) si pentru ebuddy mobile messenger 1.1 (ultima versiune aparuta pe getjar) (right softkey hook)
MariusAir23
1st April 2009, 17:55
kpax_2k
) stai cuminte, stiu asta camdrive.0 se ocupa si de foto si video si camdrive.1 3G. INTREBAREA era care versiune de driver modifica dim filmari video
...
TimeWriter
1st April 2009, 20:12
O modifică foarte puțin și oricum, nu o face într-un fel prea drăguț, filmările arată apoi îngrozitor pe afișajul telefonului din cauza că vor fi afișate interpolate! Rămâneți la rezoluția telefonului, adică 320x240.
MariusAir23
1st April 2009, 20:19
Alte 2 drivere bune cred... din cate am vazut la baietii de pe esa**to... nu le'am incercat, lipsa de timp. Va las pe voi, poate urcati si niste poze
abcdefu
1st April 2009, 20:23
QUOTE (alexandru_x @ Mar 30 2009, 14:54)

Din cite am vazut nu s-a discutat aici despre efectele led-urilor. Atasez un pack pe care il ve/ti pune aici - TPA\PRESET\SYSTEM\lighteffect\systemeffects\
Eu l-am pus si mi-a placut. Apar efecte noi ca: la intrarea apelului blink/uieste inelusul de la camera; ecranul la fel se stinge si se aprinde; si inca citeva efecte interesante. Sper sa va placa.
A mai testat cineva, ne poate oferi pareri/mai multe detalii?
asot_mike
1st April 2009, 22:38
QUOTE (abcdefu @ Apr 1 2009, 21:23)

A mai testat cineva, ne poate oferi pareri/mai multe detalii?
Le-am pus eu..sunt placute! telefonul e mai "animat" acum..daca pot sa zic asa, si CU SIGURANTA cand suna sau cand primeste un mesaj e imposibil sa nu se faca remarcat! ledurile alea albastre care inainte se aprindeau doar cand foloseai camera au un efect spectaculos! inelul de la camera ramane aprins cand folosesti telefonul..deci noaptea face senzatie! totusi..sunt mici lucruri pe care le-as schimba! si cred ca o sa incep sa-mi bag nasul prin fisierele alea! modificarile se fac usor!
alin179
1st April 2009, 22:52
QUOTE (asot_mike @ Apr 1 2009, 23:38)

Le-am pus eu..sunt placute! telefonul e mai "animat" acum..daca pot sa zic asa, si CU SIGURANTA cand suna sau cand primeste un mesaj e imposibil sa nu se faca remarcat! ledurile alea albastre care inainte se aprindeau doar cand foloseai camera au un efect spectaculos! inelul de la camera ramane aprins cand folosesti telefonul..deci noaptea face senzatie! totusi..sunt mici lucruri pe care le-as schimba! si cred ca o sa incep sa-mi bag nasul prin fisierele alea! modificarile se fac usor!
cu ce program editezi fisierele? au o extensie cam ciudata
abcdefu
1st April 2009, 22:57
Cu "BLE Editor - Editor lighting effects". Stiu ca timpul e scurt, dar ai observat vreo modificare, in sensul scaderii, a autonomiei?
kpax_2k
2nd April 2009, 10:19
am gasit asta pe getjar dar deocamdata nu imi permit internet pe mobil si as vrea sa stiu daca functioneaza, asa ca daca poate cineva sa testeze....
zice ca merge you tube....
merlinutzu
2nd April 2009, 13:05
QUOTE (kpax_2k @ Apr 2 2009, 10:19)

am gasit asta pe getjar dar deocamdata nu imi permit internet pe mobil si as vrea sa stiu daca functioneaza, asa ca daca poate cineva sa testeze....
zice ca merge you tube....
merge si fara programele. eu sunt pe orange si folosesc setarile orange internet atat pentru browser cat si pentru streaming si nu am probleme, iar in ceea ce priveste traficul efectuat in 2 luni am consumat 46mb ]n conditiile in care zilnic stau cate 5-6 ore pe mess cu ebuddy mobile messenger 1.1 si din cand in cand mai intru si pe youtube.
daca o sa ti aceste setari iti recomand o optiune cu trafic inclus nu una unlimited, deoarece pentru aceste setari optiunea unlimited nu include traficul si vei face cost suplimentar. Circa 100 mb pe luna sunt mai mult decat suficienti, iar cei de la orange au o asemenea optiune cu 2 euro pe luna.
asot_mike
2nd April 2009, 19:00
QUOTE (abcdefu @ Apr 1 2009, 23:57)

Cu "BLE Editor - Editor lighting effects". Stiu ca timpul e scurt, dar ai observat vreo modificare, in sensul scaderii, a autonomiei?
N-am simtit nicio diferenta! bateria ma tine la fel ca inainte...3 zile in medie!
abcdefu
2nd April 2009, 20:07
In conditiile astea, il pun si eu
Tot 3 zile si aici ..
BladeIonut
2nd April 2009, 21:49
si la mine tot 3 zile...sunt superbe efectele.....mi se pare mie sau deja s-a dat startul la patchuri pe A2...bineinteles folosind programul A2Uploader
abcdefu
2nd April 2009, 22:00
QUOTE (BladeIonut @ Apr 2 2009, 22:49)

sunt superbe efectele
+1
E cineva mai in tema - privind patch-urile - si dispus sa ne impartaseasca si noua niste surse? Nu de alta, dar mici lucruri precum aceste efecte nu numai ca fac telefonul mai atractiv, dar si utilizarea lui mult mai placuta
alexandru_x
3rd April 2009, 12:07
referitor la baterie - tine tot asa. eu am puse efectele de vreo 2 saptamini si n-am observat nici o diferenta.
docristi
3rd April 2009, 13:40
Dragii mosului, incepe balul. Sa nu uitati niciodata, da niciodata ca traiti in Romania si trebuie sa fiti mandrii ca sunteti romani. Azi am primit telefon de la Germanos: "va sosit telefonul. Care telefon?- intreb eu; Pai ala pe care l-ati trimis, ca acuma merge, n-avea nicio problema, baietii din service au facut chiar si niste poze sa va demostreze". Normal, am inspirat adanc. Acuma problema se pune asa: Eu is prost si am dus de prost telefonul la magazin. Da si cei din magazin au semnat ca, camera de la telefon chiar nu mergea asa ca si ei sunt bagati aici. Eu sunt 99% sigur ca baietii(din service Bucuresti) mi-au resoftat telefonul de fiecare data() si mi l-au trimis inapoi fara macar sa-l desfaca. Si normal ca acum incearca sa se spele pe maini, cum ca "esti prost ba, nu vezi ca merge?".
Ce vreau sa fac:
1. Ma duc la magazin sa vad ce pot vorbi pe acolo.
2. Nu iau telefonul de la magazin.
3. Am trimis urmatorul mesaj pe site la Germanos: Am cumparat un telefon Sony-Ericsson k850i de la magazinul Germanos din Bacau. S-a defectat camera de 3 ori si tot de atatea ori a fost trimis in service. A treia oara telefonul s-a intors inapoi de la service cu specificatia ca "nu are nimic", desi cei din magazin mi-au semnat procesul verbal cum ca intr-adevar camera este defecta. Va rog respectuos pe aceasta cale sa-mi rezolvati problema intr-un alt mod, ca sa pot si eu sa ma bucur de un telefon pe care am dat o suma importanta de bani firmei Germanos, nu reprezentantei Sony-Ericsson, nu la Orange, nu la Vodafone, nu la Internity...etc. Am platit firmei dvs pt un telefon, doresc sa-mi rezolvati problema pe care o am.
Multumesc
4. Intr-un fel ar trebui sa fiu suparat pe mine ca nu am fost foarte atent sa-mi cumpar un telefon care sa ma tina macar perioada de garantie, nu ceea ce mi-a placut mie. Sa ma inscriu si eu in trendul: "ia-ti ba masina germana ca aia e masina(apropo mie imi place Peugeot ca design) si Nokia ca aia e firma de telefoane."
k750 merge si acum f bine tipului caruia l-am dat.
kpax_2k
3rd April 2009, 14:29
a venit primavara - 5mpx fine, iso100, daylight, spot, macro
ce parere aveti? se poate mai bine?
TimeWriter
3rd April 2009, 15:15
Ce driver-e?
enrique_1
3rd April 2009, 17:46
cateva poze facute de mine cu al meu K850i [macro]
chrissie
3rd April 2009, 19:50
Am observat o "ciudatenie" enervanta la telefonul meu. De fiecare data cand il conectez la calculator in modul "File transfer", iar apoi il deconectez, se seteaza automat tema originala. Chiar si dupa resoftare s-a intamplat asta. In plus, mi se restarteaza telefonul f des (aproape in fiecare zi), and that's quite annoying!! (desi stiam de la bun inceput ca voi pati asta, am mai avut un SE care se restarta cand ti-era lumea mai draga). Anyway, intrebarea e urmatoarea: daca sterg respectiva tema (cu A2uploader) si daca telefonul mai vrea sa "reseteze tema" si nu o gaseste pe respectiva, pot aparea ceva erori?
In curand... autoevolution.ro
Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.