kraMMer
13th August 2005, 01:13
sunt de proasta calitate si unele de prost gust...
shumilica
13th August 2005, 01:24
o firma buna se recunoaste atunci cand incep sa se falsifice, iar in bucuresti vad din ce in ce mai multe tricouri kenvelo falsificate... 
p.s. imi place sigla cea noua, cu acel calut de mare
Irinuk
19th August 2005, 16:31
QUOTE(vladec @ May 23 2005, 16:28)
Mi-am luat(pentru prima data) un tricou de la Kenvelo. L-am luat ca mi-a placut, nu ca e de firma, nici sa ma dau mare sau alte prostii din astea.
Din pacate nu l-am purtat decat o singura data deoarece a intrat la apa la prima spalare. Mai era si din bbc 100%. Cat m-am bucurat!!!
Oare asa trebuie sa faca un tricou de firma? Ca nu ma prea pricep. Adica intra la apa ca se poarta o singura data si apoi se arunca, sau cum? Eu imi iau in general din IDM sau H si nu am intalnit problema asta. Ajutati-ma sa nu mor prost!!!
Hm..geee....si eu care stiam ca bumbacul CHIAR intra la apa!!! Normal ca s-a micsorat mama daca e bumbac 100%...de-asta cand vezi pe eticheta ca scrie asa ceva,iti iei cu un numar mai mare
intelegi chestia? Ca sa poti sa-l porti mai mult de o data...inrest,produsele 100% bumbac sunt de foarte buna calitate
bogdanan
19th August 2005, 18:14
ca sa-l citez pe tata, "prost nu e ala care cere, ci ala care da banul..."
Irinuk
19th August 2005, 20:10
Referitor la tricourile "marca" Kenvelo...mi-a dat anul asta Domnul ,cand am fost la mare, sa vad o prostime maaaare de tot....Nu exista cred ca tip (manelist/tigan/barbat/copil/om matur) care sa nu aiba din 5 in 5 metri tricou pe care era inscriptionar maaare si ostentativ "Kenvelo" ...tricouri luate din bazar sau magazin "cu pretentii" cu 2-300 de mii si scrie imens si pe fata si in spate Kenvelo... astia n-au auzit de drepturi de autor?se vede de la o posta ca tricourile is prefabricate pentru ca in primul rand, firma nu are pe tricouri scris mare si cu litere de tipar si groase numele ei...oof...dar faza cea mai enervanta e ca am vazut cat de mult tineau astia la tricourile lor "de firma" ...si nu exagerez cand spun ca am vazut peste 50 de tricouri in genul asta...atata parvenienta sa fie in societatea romaneasca????OK,ti-ai luat haina de firma,dar e chiar nevoie sa scrie pe ea cat jumate din articol numele firmei???
Purtam haine Kenvelo dinainte sa fie reprezentata si in .RO firma si nimeni nu stia de ea!! acuma toata lumea isi ia tricouri din bazar 5 la 100 de mii dar pe care scrie Kenvelo.. nici o firma mare care se respecta nu-si pune numele ei pe vreun articol asa la vedere sau asa mare...pe hainele mele de la aceasta firma nici nu scrie Kenvelo decat pe eticheta...si pe una dintre fuste pe marginea unui buzunar si pe nasturi..in rest se poate spune ca e luata si de la second-hand dar are un design prea deosebit pentru asta
Cat despre Nike-ul din romania este adevarat(ca mai la toate firmele care probabil nici n-au auzit de tara noastra dar sunt importate ilegal haine de-acolo)ca sunt si lucruri de-adreptul excretabile si sunt si unele care tind sa cred ca se apropie de original...varul meu si-a cumparat anul trecut o pereche de adidasi de la nike pe care a dat in jur de 5 milioane si daca te duci in magazin si-i compari cu ai lui nu gasesti diferente decat la talpa murdara..in rest nici o zgarietura,cuta,decolorare sau altceva...
Concluzia : Sunt lucruri si lucruri,cine are ochi le alege pe cele de buna calitate,cine tine in continuare nasul pe sus si se uita intai la eticheta si apoi la calitate..n-are decat sa se tepuiasca in continuare
Danutz
19th August 2005, 20:14
aaa sunt si tricouri pe care scrie mare KENVELO
sau KVL parca...
add
19th August 2005, 20:14
io d-aia imi iau haine diadora, reebok, lotto, etc... de aste nu chiar f titrate dupa care sunt 10 000 de fake-uri
Irinuk
20th August 2005, 15:15
That`s my add
bambino
28th August 2005, 11:13
NU pot sa nu ma iau de astia care zic ca au adidasi nike si s-au rupt intr-o luna.Sunt unii care nu si-au luat in viata lor da ce sa zica si ei,ca tot nu are cine sa ii controleze, dar vin si zic ca si-au luat si s-au rupt intr-o luna.Dupa astia mai sunt aia care cumpara cele mai cretine modele si le i-au si cu 2-3 numere mai mari ca de! sunt originali si o sa ii tina o suta de ani! mai creste si picioru si n-ar fi bine sa ii arunce.Si cum dracu sa nu se rupa o pereche de adidasi cand picioru tau poate sa faca pasi prin adidas.Se fac cute nasoale si incep sa se rupa + ca arata total inestetic cu sireturile alea stranse ca dracu.Am observat ca din toti adidasii care i-am luat de la ei cei din panza total in afara de talpa m-au tinut cel mai mult. Si sa va mai dau un sfat:nu asteptati sa se jerpeleasca de tot adidasii pana va luati altii.Ganditi-va ca daca aveti mai multe perechi si le folositi alternant va tin ani buni.Bine acuma unii sunt prea fuduli ca sa faca asta.Mai bine umbla cu adidasi rupti sa rada toata lumea de ei.A da si nu mai dati ma bani pe facaturi din targ si alte alea ca aia nu fac!! e vorba de material.Si ca sa mai zic ceva, sa stiti ca mai nou se baga si in magazin d-astea.Deci io zic sa va uitati bine la material inainte sa luati
bambino
28th August 2005, 12:08
In legatura cu kenvelo parerea mea este urmatoarea:unii dintre noi stim firma asta de pe vremea cand preturile exorbitante justificau marfa.Te duceai la kenvelo de vis-a-vis de Coltea si nu aveai atatia bani cate lucruri marfa ai fi vrut sa cumperi.Hainele reprezentau tipicul adolescentului energic,era imaginea aia care aducea a adolescent din cele mai noi filme americane.Normal ca atunci preferai sa cumperi mai ales daca te reprezenta(de ce sa iau haine de la nike ca sa arat toata ziua a fotbalist care pleaca la antrenamente.Nu sunt genul sa umblu toata ziua in trening).Ma rog asta reprezenta kenvelo inainte.Acum am ajuns sa nu mai calc prin magazinu ala pt ca de 2 ani numai dezamagiri.Bine asta la sectiunea barbati ca la toate prietenele mele care poarta am vazut inca haine misto.De ce pt barbati nu sunt in stare sa faca haine ca lumea?Cred ca daca era condusa de femei era mai bine pt ca ele stiu cel mai bine ce vor sa imbrace si cum sa arate un barbat.Pana la urma te imbraci intr-un anume stil ca sa te admire femeile si sa te invidieze ceilalti.NU INVERS-->THAT WOULD CERTAINLY BE GAY<--MA rog acuma fiecare are gusturile lui.Cred ca noul lor stil e CARPIT sau PETICIT.Asta sigur nu e misto.Adica trec pe langa un boschetar imbracat asa si ma gandesc ca singura diferenta dintre mine si el e jegu lui si in rest.. AAAAA DA! pe mine scrie kenvelo sau mai nou GANGSTA SPORTIVO care e un nume mult prea gay.Nu inteleg de ce au renuntat la ogar care devenise o sigla misto ca si cele care rep puma sau nike etc. SI cam asta e tot!
presedinte
29th August 2005, 11:59
QUOTE(dulgheru_ciprian @ Jun 1 2005, 22:56)
Am adidasi de 4 mil care s au rupt in 2 sapt..
problema e simpla: orice magazin cat de cat serios da o garantie de o luna, si daca i-ai luat de la nike te-ai fi putut duce linistit sa ti-i schimbe sau sa-ti dea banii inapoi
Kenvelo ..isi vand produsele dar nu vi le baga si in punga..avetzi libertatea de a alege..Sunt banii vostrii..alegetzi cu grija...sper c anu am suparat pe nimeni..doar mi am spus parerea
eu mi-am cumparat numai cand aveau super oferte si gaseam ceva calumea. rareori, ce-i drept, dar nu ma pot plange de calitatea celor luate.
oricum, tre sa fii nebun sa dai o gramada de bani pe hainele lor scoase la vanzarea sub eticheta "noua colectie".
de asemenea, nici jeansi nu mi-as lua la preturile gigantice ale lor. gasesc mai ieftini si mai buni la motor sau alte marci consacrate...
Zazie
29th August 2005, 12:01
motor. chiar ca e o marca consacrata.
presedinte
29th August 2005, 12:41
QUOTE(Zazie @ Aug 29 2005, 12:01)
motor. chiar ca e o marca consacrata.

"In 1992, Motor Jeans was established in Istanbul, Turkey. At startup, the company focused on the German market. A few years later, Motor Jeans successfully extended its marketing to eastern European countries. Following this expansion, Motor Jeans sustained its success and has become a signature brand in the global jeanswear market.
Motor Jeans focuses on the middle to upper segment in pricing structure and distribution channels."
scuza-mi modestia, nu sunt baiat de bani gata.
eXXocet
29th August 2005, 21:15
Eu nu inteleg de ce este o mandrie ca numele brand-ului sa fie inscriptionat pe articolul de imbracaminte.
Eu am cumparat acea haina, de ce trebuie eu sa le fac publicitate de parca as fi primit-o gratis cu titlu promotional?!
Dupa ce dau 2mil si imi cumpar un tricou, ar trebui sa ma mandresc ca scrie pe el (nu conteaza daca cu litere de-o schioapa sau de 6mm) Kenvelo, Nike sau alta titulatura? Adica platesc ca sa le fac publicitate! Daca designerii lor sunt retardati mintal si nu-s capabili sa creeze, ci doar sa faca pe caligrafii, macar sa scrie expresii general valabile, gen "I'm free" or something, nu numele firmelor unde am lasat eu milioane de lei! Poate eu doresc ca pe tricoul meu Diadora sa scrie "Moarte tiganilor", de ce trebuie eu sa marsaluiesc cu numele firmei lor aplicat la vedere (nu pe eticheta) pe tricoul meu?! Bravos natiune, halal sa-ti fie!
Mosotti
29th August 2005, 22:41
QUOTE(eXXocet @ Aug 29 2005, 22:15)
Eu nu inteleg de ce este o mandrie ca numele brand-ului sa fie inscriptionat pe articolul de imbracaminte.
pentru ca oamenii sint prosti
actadi
30th August 2005, 11:55
Doamne ce mila-mi e de noi! cum e vorba aia saracu pana nu e si fudul ....... !
Pe de alta parte se spune ca suntem prea saraci ca sa ne permitem un lucru prost calitativ! SI cauti un produs de firma! dar cum falsurile sunt in tara lor, te trezeshti ca dai milioane pe nishte facaturi care la primul contact cu migea sau cu bordura, in cazul celor mai impiedicati, se rup !
Imi pare tare rau de cei care prefera sa dea 1,5-2 mil pe un tricou sau maiou de la nike , el fiind din poliester fratzilor! si-l vad mergand mandru cu el la film! bine ca nu merge si la teatru! ca ar fi avut un loc pe scena!
Acestea sunt haine pt sportul respectiv! nu pentru a fi purtate zi de zi, 24h/zi !!!
Si mai stai cu el si cd te topeshte soarele si sa fie si negru! sa vezi atunci cum se comporta pielicica ta fina!
Este adevarat ca nu ne permitem sa ne suim in avion si sa mergem la Milano ca sunt reduceri! dar daca suntem un pic atenti si cautam mai cu ambitie "riscam " sa gasim ceva care sa perite banutzul!
Sunt "baietzash" care muncesc de li se lungesc mainile si le cad .... pt cateva milioane! si ii vad 4 wd-uri la terasa cu aceeashi camasha alba cu dragon pe spate cumparata din Mall de la nu shtiu ce magazin cu pretentii!!!!!
TREZITI-VA!
angel
30th August 2005, 12:28
apropos de tzoale si Kenvulvo si restu firmelor de 2 lei...mai toate tricourile mele sunt luate din afara...nu ca m-as fi dus eu personal dar de fiecare data cand mai prind cate o cunostinta il rog sa imi ia cate ceva...prietena mea ultima data cand a fost in Fr mi-a adus un super tricou de care sunt f mandru, BUMBAC 100% nu l-as schimba nici pe cea mai scumpa tzoala de la Nike sau Kenvelo sau Reebooook
Of unde sunt Levi's, Little Big (marca buna la vremea ei), Denim, WRANGLER, DIESEL.....
Si nici macar nu scrie vre-o firma renumita pe el...dar e tha best tricou care l-am avut vreodata ca si precum calitate.
I rest my case.
Ninja
30th August 2005, 13:43
Da? Unde e facut? Stai linistit ca gasesti asa ceva si in Romania.
diud
31st August 2005, 10:12
1. kenvelo e firma de jidani, cu succes absurd la noi.
2. decat kenvelo mai bine diesel si la aceleasi preturi. eu am in cj un magazin miculutz unde gasesc diesel si amisu si fishbone la preturi super ok comparat cu kenvelo si mai e si calitate mai buna
3. prefer sa cumpar din afara( prieteni din state, europa, etc....ultima chestie au fost o pereche de blugi GAP cu 50 dolari!!!, cine a auzit de ei bine, cine nu..nu). si altii cumpara blugi kenvelo la 2,5 ...3 milioane de lei...poi NU SE MERITA FRATILOR.
eventual tricouri la reducere ca sa ai ce purta cand duci gunoiul sau la alergat.cam atat.
p.s. in europa centrala mare cautare au magazinele NEW YORKER.am fost in budapesta in el si am gasit marfa la preturi moka. tricouri la 1500 ft..adica vreo 300 mii lei...si blugi la 5000Ft si marga fishbone, amisu, smog etc...foarte faine moderne.
deci in romania nu ai de unde alege si preturile sunt si exagerate in toate magazinele de firma.cata vreme ei merg pe profit din adaos mare si nu din rulaj de marfa mare....nu o sa avem de unde alege
zbye
diud
31st August 2005, 10:15
...a si sa nu uit
in america, cand am fost si eu pe summer job, imi cumparam blugi LEVI'S cu 35$, modele noi si super tari.acu 3 ani erau stersi si cu gaurele, cum sunt acum la toti bashtanii de diesel si kharma din cluj
rox
31st August 2005, 17:00
in general nu sunt foarte incantata de magazinele kenvelo.pentru ca, asa cum se intampla cu orice brand in romanaia asta in care traim majoritatea, mi se pare ca a scazut enorm calitatea..la inceput era ceva de capul lor, dar acum....n-am nimic cu oamenii care poarta haine cu numele brand-ului pe ei, sunt chiar ok, dar eu personal, decat sa-mi iau o bluza de la kenvelo si sa dau 1 milion pe ea, mai bine caut ceva la teranova...desi si alea sunt destul de scumpe...
cat despre incaltaminte, nu mi-am luat niciodata nimic de la kenvelo( pantofi sport, la ei ma refer). merg dupa principiul " pret=calitate", si daca pana acum vreo 2 ani imi luam adidasi de la nike, insa am descoperit skechers, sunt si mai ieftini, arata bine, si sunt de calitate.....
terratec
31st August 2005, 23:14
Offtopic: S-au inmultit peste masura tipele care umbla tot timpul in "adidasi" (job, scoli, plimbari, etc).
Cred ca am ramas eu de moda veche ca nu prea ma obisnuesc cu noul lor look.
hxaxsg
1st September 2005, 00:13
QUOTE(terratec @ Aug 31 2005, 23:14)
Offtopic: S-au inmultit peste masura tipele care umbla tot timpul in "adidasi" (job, scoli, plimbari, etc).
Cred ca am ramas eu de moda veche ca nu prea ma obisnuesc cu noul lor look.
De acord.In Ro e la moda sa te uratesti.Exemple:prezentatoru' de la emisiunea aia "te esti tu castigi" si Corina,cantareata.Penibili
De cand exista firma Kenvelo?Eu n-am mai auzit de ea inainte sa apara la noi.Da' ce mandrii is toti ca le scrie KVL pe spate.Eu,unul,prefer hainele sport,lejere,de firme cunoscute,dar neaparat din SUA sau Germania
angel
1st September 2005, 07:32
QUOTE(Ninja @ Aug 30 2005, 14:43)
Da? Unde e facut? Stai linistit ca gasesti asa ceva si in Romania.
nu prea cred ca in Ro gasesti usor un material care sa nu se botzeasca sau din bumbacul ala....e facut de Celio (nush ce firma e asta) dar este impecabil dupa 4 luni de cand il am. Nu s-a decolorat, nu s-a deformat la guler si nici nu sta lalai pe mine si toate astea dupa vre-o 20 de spalari. E tricoul perfect.
Ninja
1st September 2005, 14:00
Eh, lasa ca am si eu unul la fel de bun, e Boss si ghici unde e facut? In Romania...
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.