Kenvelo - Marfa cea mai proasta
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18

vladec

Mi-am luat(pentru prima data) un tricou de la Kenvelo. L-am luat ca mi-a placut, nu ca e de firma, nici sa ma dau mare sau alte prostii din astea.
Din pacate nu l-am purtat decat o singura data deoarece a intrat la apa la prima spalare. Mai era si din bbc 100%. Cat m-am bucurat!!!
Oare asa trebuie sa faca un tricou de firma? Ca nu ma prea pricep. Adica intra la apa ca se poarta o singura data si apoi se arunca, sau cum? Eu imi iau in general din IDM sau H si nu am intalnit problema asta. Ajutati-ma sa nu mor prost!!!
don_dannielo
QUOTE(vladec @ May 23 2005, 17:28)
Oare asa trebuie sa faca un tricou de firma? Ca nu ma prea pricep.

Si de unde ai tras concluzia ca un tricou Kenvelo ar fi de firma?

bittek
QUOTE(vladec @ May 23 2005, 16:28)
Mi-am luat(pentru prima data) un tricou de la Kenvelo. L-am luat ca mi-a placut, nu ca e de firma, nici sa ma dau mare sau alte prostii din astea.
Din pacate nu l-am purtat decat o singura data deoarece a intrat la apa la prima spalare. Mai era si din bbc 100%. Cat m-am bucurat!!!
Oare asa trebuie sa faca un tricou de firma? Ca nu ma prea pricep. Adica intra la apa ca se poarta o singura data si apoi se arunca, sau cum? Eu imi iau in general din IDM sau H si nu am intalnit problema asta. Ajutati-ma sa nu mor prost!!!
*

Pai e foarte important cind speli un material sa verifici eticheta care de multe ori nu te lasa sa speli la masina si nici ca tem.apei sa nu depasasca 30C sau meseriasi de genul spal cu Ariel ca spala bine tricourile colorate cind se stie ca acest detergent contine inalbitor si scoate culoarea materialelor daca vreti sa nu se decoloreze sau sa nu intre la apa ori le dati mamicilor voastre ele cunosc mai bine situatia ori la curatatorie nene,eu cumpar de la Kenvelo de 2 ani de zile si nu mi s-a parut ar fi comparabile cu cele din IDM,dar ca toti care aud de Kenvelo ar vrea sa-l tina un tricou 3 ani si un bluejeans 4 ani,e nu e tocmai asa pentru mine conteaza croiala cit si calitatea materialului....dar in nici un caz nu ma astept de la o pereche de jeansi sa tina 3 ani...doamne ce sint si cu astia....
Takeshy
Am vazut nu stiu cand un reportaj pe Discovery cum trei dintre ceva mai mari firme de "adidashi" din lume isi fac marfa in ACEASI fabrica din CHINA (Nike, Adidas, si parca Reebok) asa ca nu va mai zbateti tot chinezarii luati.

Cat despre Kenvelo... de cand stiu eu magazinul ala numai un tricou mi-a placut si nici ala sa zic ca l-as fi cumparat cu inima impacata. Inca un lucru promotia lor cumperi de 3 mil si platesti 1.5 suspect, nu?! wink.gif
Ninja
QUOTE(Masterboy @ May 25 2005, 12:52)
Este marca preferata a semintzarilor si baietzasilor "dintre blocuri". De fapt e o clona nereusita
a firmelor cu acelasi target si design sportiv din State: Nautica, Tommy Hilfiger si Polo.

Don't you know that Tomy Hilfiger is a faggot??? Hehehehehe.
shumilica
mi-am luat o camasa alba in carouri roz de la kenvelo DEMENTIALA, nu ma uit la firma cand vad ca un lucru e frumos, poate sa fie si din sam expo, dragon, europa, idm, H ( de aici mi-am luat niste pantaloni scurti geniali... cine se perinda prin H presupun ca il stie pe omul acela cu magazinul de jos cu tot felul de lucruri geniale ) ! si daca am vazut ca acea camasa era 789 de mii am zis hai sa luam de 3 milioane si mai punem inca pe atat... mi-am mai luat inca o camasa si un tricou genial.. plus ce si-a luat mama...
ce imi place la camasa si la tricou e ca NU SUNT BRANDUITE kenvelo nici pe fata nici pe spate... doar eticheta de la guler si noua lor sigla un calut de mare foarte discret si foarte haios !

si in legatura cu producerea hainelor si a incaltamintei

cine stie de antilopa huh ?
este fabrica mare de incaltaminte si haine langa cora...
acolo se fac produse de export si noroc ca au si un magazin de desfacere la intrarea in fabrica, de acolo mi-am luat pantofii pentru balul de absolvire al liceului, sunt geniali, si ai dracu de ieftini 800 de mii piele naturala si chiar E piele !

dar cea mai penala intrebare venita de la prieteni ( pe care o pun si eu ) e:

"cat ai dat pe bluza/pantaloni/adidasi/camasa ?" death.gif
Masterboy
QUOTE(Ninja @ May 25 2005, 15:15)
Don't you know that Tomy Hilfiger is a faggot??? Hehehehehe.
*

Exact. Pai cred ~ 80% dintre designerii italieni si americani cei mai de succes sint gay.

ilenutza
QUOTE(Takeshy @ May 25 2005, 11:53)
Inca un lucru promotia lor cumperi de 3 mil si platesti 1.5 suspect, nu?!  wink.gif
*

Asta e politica lor. Asta toamna in Germania am nimerit oferta: cumperi de 70E si platesti jumate. exclus jinsi. Unde mai pui ca erau deja facute reduceti la toate, de am ajuns sa ma car cu bratele pline incercind sa ajung la 70E. Am iesit cu pantaloni, geci la 5E, tricouri la 1-2E etc. Astea DA reduceri. ADEVARATE!
Calitate: Toate sunt made in Bangladesh, india, Pakistan, turkey, indonezia etc. Cu toate astea culorile nu ies daca speli la 40 grade cu detergent adecvat; nu se deformeaza; tricourile sunt f. bune, placute la purtat.
Eu nu cumpar "marci" iar in Ro in general ocolesc magazine de genul asta. Acolo am fost placut surprinsa!

A, inca ceva . Am intrat la H&M, o retea accesibila acolo. Majoritatea hainelor de buna calitate, dar facute in aceleasi tari de mai sus, plus...Romania. Am vazut niste pulovere "made in R." de statea matza 'n coada...
La noi se comercializeaza toate ciurucurile la preturi nesimtite rau! Dar romanul cumpara....
Zazie
Am avut si haine de care am fost multumit si haine care dupa prima spalare aratau ca vai de ele. Asa ca... e o teapa draguta.
dulgheru_ciprian

sa ma bag si eu in seama.Am o gramada de tzoale de la kenvelo..cu multe recunosc am luat tzeapa...dar sunt f multe care chiar merita.Cat vrei frate sa te tzina o pereche de blugi ?...2 ani..penal.Ideea e ca sunt lucruri de calitate si lucruri care nu sunt de calitate...tre sa stii ce sa alegi.Du te la nike si pun pariu cu tine ca jumate din marfa e "made in europa".Am adidasi de 4 mil care s au rupt in 2 sapt..asta ce.. inseamna ca nike sux ?...vrei sa vezi tricou de bumbac cu embema nike pe ele care consta 2 mil ?...tricou ala ..da fara emblema mi l iau din europa ..2 la 10 mii...
Cine vb si critica firma...sunt invidiosi..poate fpreferatzi sa va luatzi o tzoala de pe taraba si sa o vedetzi la juma de bucuresti...Kenvelo ..isi vand produsele dar nu vi le baga si in punga..avetzi libertatea de a alege..Sunt banii vostrii..alegetzi cu grija...sper c anu am suparat pe nimeni..doar mi am spus parerea
renderman
QUOTE(dulgheru_ciprian @ Jun 1 2005, 22:56)
.Am adidasi de 4 mil care s au rupt in 2 sapt..asta ce.. inseamna ca nike sux ?
*

Nu, asta inseamna ca face produse de calitate... death.gif
dulgheru_ciprian
QUOTE(renderman @ Jun 1 2005, 23:03)
Nu, asta inseamna ca face produse de calitate...  death.gif
*

....nu sunt de cea mai buna calitate..dar sa zicem ca sunt peste.."europa"..peste "idm"..peste toate tarabele..pietzele...etc..nu se compara cu levis sau mai stiu eu care...
renderman
QUOTE(dulgheru_ciprian @ Jun 1 2005, 23:07)
....nu sunt de cea mai buna calitate..dar sa zicem ca sunt peste.."europa"..peste "idm"..peste toate tarabele..pietzele...etc..nu se compara cu levis sau mai stiu eu care...
*

Tu compari nike cu europa?!!!!
dulgheru_ciprian
QUOTE(renderman @ Jun 1 2005, 23:10)
Tu compari nike cu europa?!!!!
*

nike din romania nu e mare dif de kevelo sau altele..potzi satzi tzeapa oricand.Mi am luat prea multe tzepe...daore cand dai un salariu pe o pereche de adidasi si nu te tzin nici macar 1 luna..
gForce
plecand de la primul post in threadul asta, mare dreptate avetzi cu Kenvelo, mi se par cele mai proaste / jalnice haine vazute vreodata la o firma care se lauda ca are o marca cunoscuta ... aviz "everywhere" ... defapt .. ar trebuii sa fie "shtift everywhere" (cu pricing de Nike, Adidas, Lotto, Puma, etc..)
daca ar fi dupa mine kenvelo ar da faliment in maxim 2 luni in Romania .. daca toata lumea ar face ca mine, cum adica? simplu NU MAI CUMPARATI NIMIC DE LA EI! sa se duca sa-si vanda jeans-ii in alta parte cu 100 euro .. la banii astia exista firme consacrate.. Levis, Lee, Gas, Wrangler.. sincer nu stiu cum ajung unii sa dea 4.000.000 pe blugi de la Kenvelo.. (defapt e simplu..n-au creier)

Cat despre Nike-ul din romania.. cred ca nu se merita sa mai vorbesc, am stricat adidasi cumparatzi din .Ro in 2 luni.. facutzi prashtie, nici sa te uiti la ei nu puteai, si am adidasi adusi din US care ii mai pot purta (dar nu-mi mai plac) cumparatzi de trei veri..

si cam atat, cum spunea cineva mai sus (sau jos..depinde cum aveti setate preferintele la cont cool.gif ) "..avetzi libertatea de a alege.."
puff
[B][SIZE=1][SIZE=1][COLOR=purple][FONT=Arial]dak unora nu le place firma e treaba lor! dak ati auzit k cica ies culorile la spalat sau alte chestii deastea d c ati mai cumparat. yo una sunt multumita de firma! unii cumpara de la kvl doar pt firma aku e la moda sa cumpere firma nu conteaza dak le vin bine produsele numai fitze p capul lor!! asta e. nu mai cumparati fratilor dak nu va place si nu va mai plangeti atat pls k nu suntem noi de vina dak sunteti voi mofturosi. ms pt atentie. smile.gif
add
si eu mi-am mai cumparat acu' de cand cu "superoferta" mi-am luat pantaloni scurti ca mai ieftini n-am gasit si tricouri albe ca sa nu se decoloreze... merg... de banii care i-am dat pe ele...
submit
offtopic
Jeezas, unde o sa ajunga tzara asta.
Nu mai gasesc o pagina de softpedia fara vreo 2 analfabeti pe ea.
/offtopic
Irinuk
[quote=Immortal,Jan 19 2005, 06:01]
Fratilor, haideti sa nu mai dam toti cu pietre in ei fara sa argumentam. Si afirmatiile de genu' "sunt turcisme" nu's argumente, ci niste prejudecati demne de copilasi cu tzatza'n gura.

AAA chiar sunt turcisme!!Mi-am luat o fusta din denim (foarte misto,e drept) pe scria made in Turkey iar pe un hanorac,la fel de misto scria made in China..deci..sunt si turcisme:P
oz666
Nu e kenvelo singura firma cu rebuturi. Am luat recent din unirea nike un tricou din bumbac( eu sunt adept al plasticului) la 800.000 si la spalare automata max 35 C a inceput sa iasa rosul din imprimeu. Noroc ca a pus mama Vanish pe el intr-un lighean si l-am salvat. Au unele lucruri frumoase cei de la kenvelo.
Epurica
au lucruri frumoase dar nu toate sunt de calitate. am o pereche de pantaloni, care imi place enorm, de la kenvelo, dar la care s-au rupt elasticele si well... ii cam tarsai pe jos cand merg.
dark2peu2
am un tricou Kenvelo de 4-5 ani.E perfect!

mi-am luata anu trecut un tricou Kenvelo ....si...ce sa vezi...s`a rupt deja! death.gif

concluzie: marfa de acum 4-5 ani era buna....
sandossu
concluzie gresita: kenvelo e firma buna, dar la noi se fabrica pe banda lucrurile cele mai proaste. s-a deschis de vreo 3 luni magazin kenvelo in pitesti. cumperi de 3 mil platesti 1.5. super oferte peste oferte, toata lumea cumpara, acu tot orasu e inbracat cu kenvelo. mie mi se par cele mai jalnice haine astea. oricum se stie ca pentru romania si tarile invecinate se fabrica lucruri speciale, mult ai proaste si mai ieftine, deci .... si la noi, nu doar kenvelo sunt nasoale, si nike, adidas.. doar reebok, lotto si puma mi se pare mai serioase wink.gif
mirela
mi-a placut si mie o fusta, dar ce sa vezi? avea un defect, si ala era vizibil mad.gif

si normal ca nu am cumparat-o, doar ca era de la kenvelo trebuia sa o si cumpar?
ya right! dry.gif

cred ca mai degraba au ei un defect, acela de a vinde fraierilor haine de parca arata de second hand, mai rau e, ca majoritatea le cumpara death.gif
terratec
De fapt nu e defect, este o arta.
Daca reusesti sa vinzi lucruri de 2 lei pe milioane bune inseamna ca esti artist in afaceri.
Avand in vedere originea firmei nu ar trebui sa ne miram de succesul comercial.
Evreii sunt cunoscuti drept cei mai buni comercianti.
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.