IoanaMocanuIoana
27th September 2009, 21:24
CITAT (terratec @ 4th January 2005, 15:29)

Sunt uimit de faptul ca toata lumea e incantata de marca asta.
Aproape toate produsele lor sunt de calitate slaba si se apropie de marfa din Europa.
Dar preturile sunt super mari.
O pereche de pantaloni (bluejeans) are acelasi pret cu una facuta de Levi's(fabricati in occident).
Preturile se invart pe langa 100 euro iar materialul celor de la Kenvelo e super-nasol.
Nu-mi explic de ce prefera romanii produsele astea scumpe si extraordinar de proaste.
Mie chiar imi plac hainele din kenvelo si nu inteleg ce aveti cu ele toti : in primul rand ca daca prinzi reduceri sunt la acelas pret ca hainele din targ dar arata mult mai ok .. mie chiar imi plac hainele de acolo si mereu cumpar si apropo : Mi-am luat din kenvelo blugi de 60 RON si ii port de 1 an si sunt ft buni .. unde ai vazut u 100 euro ? si materialul este ft bun ... exagerati prefer sa imi iau din kenvelo decat de la nike , puma sau orice alta firma si sa sufar ca scrie nike... :Pin kenvelo sunt haine de bun gust nici nu scrie kenvelo decat pe eticheta asa ca nu mai comentati atat

CITAT (ruthless @ 29th August 2009, 03:30)

De aceea si reducerile astea de pret. cumperi de 300 ron si platesti 150 ron.
reducerea asta e in lee coper nu kenvelo
UNHleaSHD
27th September 2009, 21:34
CITAT (IoanaMocanuIoana @ 27th September 2009, 21:24)

Mie chiar imi plac hainele din kenvelo si nu inteleg ce aveti cu ele toti : in primul rand ca daca prinzi reduceri sunt la acelas pret ca hainele din targ dar arata mult mai ok .. mie chiar imi plac hainele de acolo si mereu cumpar si apropo : Mi-am luat din kenvelo blugi de 60 RON si ii port de 1 an si sunt ft buni .. unde ai vazut u 100 euro ? si materialul este ft bun ... exagerati prefer sa imi iau din kenvelo decat de la nike , puma sau orice alta firma si sa sufar ca scrie nike... :Pin kenvelo sunt haine de bun gust nici nu scrie kenvelo decat pe eticheta asa ca nu mai comentati atat

reducerea asta e in lee coper nu kenvelo
A fost si la Kenvelo.
Si eu cumpar tot de la ei, au haine de bun gust.
Blugii.. sunt cam banali.
Cam vechi topicul
misuspita
27th September 2009, 21:49
vechi topic, adevarat. hai sa contribui si eu. Nu mi se pare asa rea firma. au si sezoane in care nu pot cumpara nimic de la ei ca sut oribile ca design (asta tine de gust) insa au si momente faine. Iar ca haine, am un tricou luat in 2003 si pe care il pot purta fara stress... Nu iti dai seama ca e vechi. Nu s-a decolorat, intins sau destramat. E drept, imi place sa am grija de toalele mele, insa am mai avut grija si de altele si n-au rezistat atat.
Oricum in continuare cumpar (si) de la ei
aljarreau
30th September 2009, 18:04
Foarte, foarte rar am gasit ceva care sa-mi placa la Kenvelo. Si nu sint pretentios, cumpar fara greata si de la Mini Prix. Doar ca nici cind au reduceri nu-mi vine sa dau 15 lei pe un tricou Kenvelo care nu-mi place cum arata... Cred ca ar trebui sa schimbe echipa de designeri
. A, si sa foloseasca alte materiale
.
UNHleaSHD
30th September 2009, 18:30
CITAT (aljarreau @ 30th September 2009, 18:04)

Foarte, foarte rar am gasit ceva care sa-mi placa la Kenvelo. Si nu sint pretentios, cumpar fara greata si de la Mini Prix. Doar ca nici cind au reduceri nu-mi vine sa dau 15 lei pe un tricou Kenvelo care nu-mi place cum arata... Cred ca ar trebui sa schimbe echipa de designeri

. A, si sa foloseasca alte materiale

.
Da.. au unele materiale.. am cumparat un tricou, si dupa prima spalare a intrat la apa.
La blugii lungi, n-au cine stie ce modele.
Dar la tricouri au modele chiar misto