Kenvelo - Marfa cea mai proasta
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18

ionut_xx

Nu stiu daca cei de la Kenvelo Romania au niste standarde inexistente de calitate sau pur si simplu e aceeasi marfa de pe tarabe, vanduta ca haine de "firma".

75% dintre hainele pe care le gasesti in magazinele lor sunt de o calitate execrabila. Din ce mi-am cumparat eu:
-bluza, i s-au largit manecile de ajungeau pana la genunchi, cum dreaq doar manecile nu stiu
-blugi s-au desirat dupa 3 luni, dupa 1 an deja s-au rupt prin vreo 20 de locuri (si erau ei mai scumpi din magazin atunci)
-am vreo 5 tricouri care zac prin sifonier, ori au intrat la apa, ori s-au latit, ori sunt croite prost.

Inainte sa iti cumperi ceva trebuie sa te uiti f atent la material, la cum sunt facute.
dady100
QUOTE (The|SpAwN @ Jan 4 2005, 15:10) *
Au destul de multa reclama si o imagine "cool"... eu am vrut sa-mi fac cumparaturile de la ei anul asta pentru ca era ceva promotie "cumperi de 3 000 000 si platesti jumatate"... mie mi se parea prea frumos sa fie adevarat... si cand am ajuns la fata locului m-am uitat pe afis si jos, scris mic in dreptul unei stelute : din aceasta promotie sunt excluse hainele brand (blugi si tricouri)... intru si ce sa vad.. tot ce-a mai ramas dupa ce personalul si-a chemat prietenii erau tricouri simple - intr-o culoare care purtau eticheta kenvelo... si ceva bluze dar nici alea nu aratau bine... asa ca am lasat-o balta... si mi-am luat haine de altundeva... daca erau hainele pe care le au de obicei poate merita...

Ai dreptate shopperii astia numai prostii fac mie de exemplu nu au vrut sa-mi dea bon spunand ca e stricata casa, ca sa aud dupa aia de la un amic ca fac ei invarteli cu marfa de chestiile astea nu trebuie sa afle nimeni plus ca tipa respectiva a vorbit si urat .................. dry.gif

rox
Mi-am luat si eu de la minunata promotie, am nimerit o bluza mov faina ( pare cit de cit de calitate, insa nu s-a labartat) cu guler barcuta ( si XS pe deasupra, cred ca era ziua mea norocoasa), una rosie cu guler in V si cu minecile muuult prea lungi ( asta e S si e oarecum...mare, da' sa zicem ), o fusta jeans dragutica,scurta, plisata, sper sa nu se faca alba la prima spalare si o pereche jeans d-aia skinny, albastru-gri asa ( gasit marimea 26/34, chiar ca a fost o zi norocoasa, in culmea fericirii, deocamdata arata exceptional, pacat ca sunt puuutin largi in talie, desi sunt cu talie joasa, mereu am problema asta cu blugii lor).
De ce mi-am luat toate astea? Pai, eu voiam de fapt fustita, care era ~ 80 ron (parca), si mi s-a parut mai economic sa dau 150 pe 4 articole smile.gif

Aglomeraie, dezordine, rascolit printre teancuri de haine, indivizii aia care se presupune ca ar trebui sa te ajute inexistenti, fata de la casa foarte neprietenoasa, parca iti facea vreo favoare. Urit, urit.
stokarit_s
QUOTE (rox @ Nov 21 2008, 10:35) *
Mi-am luat si eu de la minunata promotie, am nimerit o bluza mov faina ( pare cit de cit de calitate, insa nu s-a labartat) cu guler barcuta ( si XS pe deasupra, cred ca era ziua mea norocoasa), una rosie cu guler in V si cu minecile muuult prea lungi ( asta e S si e oarecum...mare, da' sa zicem ), o fusta jeans dragutica,scurta, plisata, sper sa nu se faca alba la prima spalare si o pereche jeans d-aia skinny, albastru-gri asa ( gasit marimea 26/34, chiar ca a fost o zi norocoasa, in culmea fericirii, deocamdata arata exceptional, pacat ca sunt puuutin largi in talie, desi sunt cu talie joasa, mereu am problema asta cu blugii lor).
De ce mi-am luat toate astea? Pai, eu voiam de fapt fustita, care era ~ 80 ron (parca), si mi s-a parut mai economic sa dau 150 pe 4 articole smile.gif

Aglomeraie, dezordine, rascolit printre teancuri de haine, indivizii aia care se presupune ca ar trebui sa te ajute inexistenti, fata de la casa foarte neprietenoasa, parca iti facea vreo favoare. Urit, urit.

Intr-un post anterior spuneai ca sunt scumpe si proaste produsele Kenvelo.
Acuma sunt faine. laugh.gif
rox
nush unde vezi tu ca am zis ca-s faine. si da, inca mi se par scumpe si proaste. da' voiam neaparat fustita tongue.gif
stokarit_s
QUOTE (rox @ Nov 21 2008, 23:02) *
nush unde vezi tu ca am zis ca-s faine. si da, inca mi se par scumpe si proaste. da' voiam neaparat fustita tongue.gif

Unde ? Aici
QUOTE (rox @ Nov 21 2008, 10:35) *
Mi-am luat si eu de la minunata promotie, am nimerit o bluza mov faina
---

Inca ti se pare scumpe si proaste dar tot cumperi de le ei. roll2.gif
rox
da bai, e o culoare faina ( asta nu inseamna ca gata, toate sunt faine si sunt fanul lor nr 1), care-o problema? jesus, ai mai mult de 10 ani? am spus cit se poate de clar ca din punctul meu de vedere cele mai multe sunt niste mizerii cu preturi muuult exagerate, dovada ca in 150 ron mi-am luat 4 kkturi in loc de unu ( asta ca se mai intreba careva care o fi pretul real al unor cirpe) death.gif
Greu de priceput, nu te obosi

stokarit_s
QUOTE (rox @ Nov 22 2008, 09:11) *
da bai, e o culoare faina ( asta nu inseamna ca gata, toate sunt faine si sunt fanul lor nr 1), care-o problema? jesus, ai mai mult de 10 ani? am spus cit se poate de clar ca din punctul meu de vedere cele mai multe sunt niste mizerii cu preturi muuult exagerate, dovada ca in 150 ron mi-am luat 4 kkturi in loc de unu ( asta ca se mai intreba careva care o fi pretul real al unor cirpe) death.gif
Greu de priceput, nu te obosi

Ai avut o criza ? huh.gif laugh.gif

PS. Limbajul tau lasa de dorit. dry.gif
era cars
AM UN SFAT PENTRU VOI..NU CUMPARATI INCALTAMINTE ECCO DIN ROMANIA,SUNT FOARTEEE SCUMPI CAM CU 30 % PESTE SI SUNT DE CALITATE SLABA,AM CUMPARAT 2 PERECHI SI AMBELE MI S-AU DUS IN 4 LUNI, VORBESC DE UN PANTOF SPORT SI UNUL DE ORAS...CRED CA CE SE VINDE IN ROMANIA ESTE PRODUS NUMAI IN CHINA...PENTRU GHETE DE IARNA RECOMAND LOWA SAU RAICHEL....NU AU MAGAZINE LA NOI DAR ......
magnificentboy

Eu unul sunt multumit de hainele lor...eu am cumparat acum 2 ani 3 perechi de pantaloni 3 sferti si 4 tricouri...si sunt in perfecta stare si acuma...voi astea cu puma nike adidas,,etc..deja toata planeta are ,,deja sunt demodati,,,pai am intrat in magazinul nike si am vazut o pereche de adiadsi cu 6 miliaone ? pai frate ce fac adidasi aia au cocania in talpa ? sa fim seriosi
chatnoir401
6 milioane? Ma intreb cine-i cumpara. laugh.gif
halford
QUOTE (era cars @ Dec 8 2008, 20:44) *
...PENTRU GHETE DE IARNA RECOMAND LOWA SAU RAICHEL....NU AU MAGAZINE LA NOI DAR ......

Lowa mi-am luat eu de la Himalaya, in spate la Cocor
stokarit_s
QUOTE (magnificentboy @ May 12 2009, 17:57) *
Eu unul sunt multumit de hainele lor...eu am cumparat acum 2 ani 3 perechi de pantaloni 3 sferti si 4 tricouri...si sunt in perfecta stare si acuma...voi astea cu puma nike adidas,,etc..deja toata planeta are ,,deja sunt demodati,,,pai am intrat in magazinul nike si am vazut o pereche de adiadsi cu 6 miliaone ? pai frate ce fac adidasi aia au cocania in talpa ? sa fim seriosi

Corect au niste preturi exagerat de mari Nike si Adidas. dry.gif
Teophileos
Marfa "Kenvelo" nu merita preturile ultra umflate !
chatnoir401
Atunci asteptam reducerile de preturi.
kouari
eu cred CA CAm exagerati un picut tongue.gif eu am o fusta, pantaloni scurti, maieu si pant lungi si sunt f multumita. le-am bagat la spalat pe toate de le-au sarit capacele si inca sunt f bune! si le am de un an. le-am luat la reducerea aceea cu 300/150. si sa fim seriosi, dai in kenvelo 70 de ron pe pant la reducerea asta, dar si in miniprix costa cam la fel (sau in obor). credeti ca aia sunt mai buni? am vrut sa-mi iau adidasi rebook, erau 5 milioane...m-am lasat si m-am dus la killtec. e acelasi rahat credeti ca aia de la rebook nu le fac in china?
MontanaRo
Au preturi destul de mici acum ... chiar merita sa iei de la ei. Inainte costa mult prea mult.
Dianaanaid
Am avut o pereche de blugi si m-au tinut, insa tricourile mi s-au decolarat foarte repede.
me_mony
am citit si eu cateva din raspunsurile voastre referitoare la topicul asta, si am ramas putin uimita. Nu stiu de ce trebuie sa judecati oamenii dupa ce firma de haine poarta. pana la urma nu te poti c*ca in gustul omului. singura diferenta dintre Kenvelo si alte firme gen Nike sau Adidas sau orice altceva, este de pret. Eu nu stiu cum am reusit, dar am numai haine de calitate luate de la Kenvelo, care au rezistat si 3 ani (le am de 3 ani si inca le mai port). sincera sa fiu, pot spune ca ai de unde alege. smile.gif
oSerX
o pereche de blugi kenvelo, acum vreo 3-4 ani ... m'au tinut pana in 3 saptamani ... si au costat 2mil si ceva ... si mi s'au rupt in fund cand m'am suit in pat .... cei mai varza blugi pe care i'am avut .....
mihaibrrrr
sa inteleg ca problemele sunt doar cu produsele pe a caror eticheta scrie "kenvelo"?
adica daca vreau sa iau un hanorac "etnies" dintr-un magazin kvl, e si ala contrafacut?
ps.: urmeaza sa aiba promotii in curand smile.gif ? nu prea stiu atat de bine perioadele lor de oferte, ma gandesc sa nu-mi dispara hanoracul din magazin, insa e destul de scump si acuma
mersi
maryus9307
eu ma cumparat o pereche de blugi acu 2 ani si ce pot sa spun, sau rupt dupa 1 an (dadusem 170 lei pe ei ) . dupa un an mi-am luat alti blugi tot de la ei... dar astia mau tinut 2 ani si inca ii mai portw...pretu a fost cam la fel. deci depinde si de noroc acum, nu e firma extraordinara da mici prea slaba si pana la uram la 1 mil si ceva cat va asteptati sa va tina ..10 ani?!?! smile.gif) fiecare pers are dreptu de a alege... nu va obliga nimeni sa cumparti de la kenvelo! aja ca thumbdown.gif
half-life
CITAT (maryus9307 @ 28th August 2009, 17:55) *
eu ma cumparat o pereche de blugi acu 2 ani si ce pot sa spun, sau rupt dupa 1 an (dadusem 170 lei pe ei ) . dupa un an mi-am luat alti blugi tot de la ei... dar astia mau tinut 2 ani si inca ii mai portw...pretu a fost cam la fel. deci depinde si de noroc acum, nu e firma extraordinara da mici prea slaba si pana la uram la 1 mil si ceva cat va asteptati sa va tina ..10 ani?!?! smile.gif) fiecare pers are dreptu de a alege... nu va obliga nimeni sa cumparti de la kenvelo! aja ca thumbdown.gif

in urma cu 7 (sapte) ani mi-am cumparat o pereche de blugi LOTUS. de uzat sunt uzati in mod vizibil, s-au rarit in zona fundului de la atata frecus pe scaune de lemn, borduri si banci de beton dar inca ma mai tin. fiind uzati ii folosesc la munca si inca isi fac treaba pentru care au fost conceputi blugii adica sa fie haine de lucru rezistente.
Am intrat in magazin Kenvelo: marfa vanduta acolo nu este proasta este marfa de sezon si "la moda", ca orice marfa de fitze nu va tine mai mult decat timpul pana la aparitia urmatoarei colectii.
iar un mil si ceva de lei inseamna o caruta de bani dar asta nu inseamna ca trebuie sa te tina 10 ani, poti sa iti iei blugi din carefour cu 50 de lei si sa fie mai buni ca cei de la Kenvelo dar de unii cumpara marca!
pretty_woman
CITAT (half-life @ 28th August 2009, 22:53) *
in urma cu 7 (sapte) ani mi-am cumparat o pereche de blugi LOTUS. de uzat sunt uzati in mod vizibil, s-au rarit in zona fundului
iar un mil si ceva de lei inseamna o caruta de bani dar asta nu inseamna ca trebuie sa te tina 10 ani, poti sa iti iei blugi din carefour cu 50 de lei si sa fie mai buni ca cei de la Kenvelo dar de unii cumpara marca!

corect! wink.gif

nici eu nu am fost multumita de produsele Kenvelo.
Am luat acum 4 ani o pereche de raiati de la ei,si dupa o singura spalare si de 3 ori folositi mi s-au rupt. death.gif au fost cam 70ron atunci si erau banuti,plus ca eram studenta si nu imi permiteam chiar asa sa arunc cu banii in stanga si in dreapta (nu ca acum as face asta!)
a,si mai am si acum o geaca bej care si-a pastrat culoarea,e intacta...am luat-o la reducere cu 2mil, care a fost luata tot in ziua in care am luat acei pantaloni,e in buna stare si azi wink.gif

depinde de ceea ce iei si cum ai noroc.
ruthless
CITAT (Sima2k @ 8th October 2008, 02:53) *
Acum un an, doi... aveau haine mult mai dragute..... Acum, toate sunt vai de ele.. nimic atragator, modele idioate, parca sunt din europa smile.gif . ma mir cum de mai rezista magazinul asta in Romania, ca la ce haine are nu cred ca are multi clienti..

De aceea si reducerile astea de pret. cumperi de 300 ron si platesti 150 ron.
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.