micul_licurici
22nd October 2008, 17:40
QUOTE (rox @ Oct 5 2008, 15:07)

Ce-mi plac cei care sustin ca aia care critica preturile si produsele kenvelo sunt saraci si nu-si permit si d-aia...
Sa dau 100 ron pe o bluza care la spalat nu-mi mai vine sau are alta culoare inseamna "scump si prost" in orice univers. Si nu se pune problema de "nu stii sa citesti etichetele" sau "nu stii sa speli rufele"; daca ar fi asa s-ar strica toate hainele, nu doar alea de la fabuloasa firma. E o diferenta intre Lee si Kenvelo, uriasa din perspectiva mea: nu sunt hainele de la Lee Cooper mult mai scumpe, sunt alea de la Kenvelo nesimtit de scumpe pentru cit fac de fapt. Una e sa dai 150 euro pe o pereche de blugi cu care te imbraci un an si arata decent, "investind in tine", si alta e sa dai 100 euro pe o pereche de blugi care dupa a treia spalare arata a cirpa de spalat pe jos, "aruncind banii pe fereastra".

Eu nu vad nici o diferenta intre Lee Cooper si Kenvelo. Tricourile si bluzele de la Lee Cooper sunt vorba maica-mii "numai bune de spalat pe jos cu ele". Asta la minim 150 lei pentru un tricou simplu de bumbac. Macar la Kenvelo sunt tot nasoale dar mai ieftine. Oricum, atat la Kenvelo cat si la Lee Cooper, desi cu greu si la preturi astronomice (mai ales la Lee Cooper), poti sa mai gasesti si lucruri de calitate.
terratec
22nd October 2008, 17:41
Din pacate Levi's de la noi sunt cam suspecti.
Pe langa faptul ca nu imi plac modelele, materialele incep sa devina identice cu cele de la Kenvelo.
Treptat ma orientez spre alte marci.
Calitate buna am gasit la Pepe Jeans, Lee, Dockers, Lacoste.
Drept e ca sunt si scumpi dar arata a haine si te simti bine in ei.
Oricum decat doua perechi de blugi la 2mil pe care nu ii poti purta, mai bine cumperi una de la o firma serioasa.
LeeCooper au inceput sa vanda tot felul de gunoaie. Pantalonii lor sunt lucrati la misto.
Bogdan R
23rd October 2008, 05:55
QUOTE (roxana1982 @ Oct 22 2008, 16:32)

Totusi, nu imi permit Levi's (500 lei o pereche de blugi draguta) sau alte marci mai scumpe.
Dar nu esti obligata sa cumperi din Romania.
In Europa de Vest un Levi's costa in jur de 80 euro.
Daca nu ai drumuri pe-acolo si nici rude, cumpara de pe internet, acolo gasesti chiar mai ieftin!
Fa-ti un card pentru plati online si cauta pe ebay sau alte situri de vanzari.
Bogdan R
23rd October 2008, 14:41
QUOTE (Showoff @ Oct 23 2008, 11:10)

Stiti de ce a fost desfiintat kenvelo de la universitate?
Pentru ca au adus blugi turcesti si si-au lipit etichetele cu Kenvelo pe ei, iar apoi venea romanu fericit, si-i cumpara si isi baga tricoul in blugi ca sa se vada eticheta

Totul a mers destul de bine pana s-au lenevit si n-au mai dat jos etichetele vechi...ci le-au lipit PESTE!

Faptul ca erau Made in Turkey nu e foarte important, acum multe firme de renume au capacitati de productie prin Turcia, India, Bangladesh etc deci posibil sa aiba si Kenvelo ceva fabrici prin tari asa zis mai slab cotate.
Daca era insa vorba de blugi no name cu eticheta asa zis ,,de prestigiu'' (cu toate ca aici in tarile nordice nu a auzit nimeni de Kenvelo) e mai grav, inseamna falsificarea unui produs marca inregistrata.
Pentru cei doritori de blugi buni: incercati Mustang sau Tommy Hilfiger, marci care inca nu prea au patruns pe piata romaneasca dar populare in vestul Europei.
stokarit_s
24th October 2008, 11:37
QUOTE (Bogdan R @ Oct 23 2008, 15:41)

Faptul ca erau Made in Turkey nu e foarte important, acum multe firme de renume au capacitati de productie prin Turcia, India, Bangladesh etc deci posibil sa aiba si Kenvelo ceva fabrici prin tari asa zis mai slab cotate.
Daca era insa vorba de blugi no name cu eticheta asa zis ,,de prestigiu'' (cu toate ca aici in tarile nordice nu a auzit nimeni de Kenvelo) e mai grav, inseamna falsificarea unui produs marca inregistrata.
Pentru cei doritori de blugi buni: incercati Mustang sau Tommy Hilfiger, marci care inca nu prea au patruns pe piata romaneasca dar populare in vestul Europei.
Mustang cel putin in Sibiu se gaseste dar au niste preturi...
Bogdan R
24th October 2008, 12:56
QUOTE (stokarit_s @ Oct 24 2008, 12:37)

Mustang cel putin in Sibiu se gaseste dar au niste preturi...

Mustang a fost prima pereche de blugi originali pe care i-am cumparat prin '90 - '91 din Ungaria....m-au tinut vreo 3 ani purtat intens, aveau o calitate suuuper!
Daca zici ca sunt prea scumpi la Sibiu (si in general in Romania) de ce nu comanzi in strainatate? Gasesti magazine on-line pe net (nu dau adrese ca sa nu fac reclama dar poti cauta cu google) sau poti lua de pe ebay. In general costa intre 40 si 80 de euro perechea.
stokarit_s
24th October 2008, 15:27
QUOTE (Bogdan R @ Oct 24 2008, 13:56)

Mustang a fost prima pereche de blugi originali pe care i-am cumparat prin '90 - '91 din Ungaria....m-au tinut vreo 3 ani purtat intens, aveau o calitate suuuper!
Daca zici ca sunt prea scumpi la Sibiu (si in general in Romania) de ce nu comanzi in strainatate? Gasesti magazine on-line pe net (nu dau adrese ca sa nu fac reclama dar poti cauta cu google) sau poti lua de pe ebay. In general costa intre 40 si 80 de euro perechea.
Si transportul cat costa?
PS.Dupa ebay nu ma risc.
Bogdan R
25th October 2008, 08:31
QUOTE (stokarit_s @ Oct 24 2008, 16:27)

Si transportul cat costa?
Pai depinde de la firma la firma, cauta pe net.
Pentru o singura pereche poate fi destul de scump, vreo 20 euro sau chiar mai mult, e mai rentabil sa comanzi mai multe perechi in acelasi colet.
Asociaza-te cu niste prieteni si cumparati vreo 3-4 perechi pe o singura comanda...
stokarit_s
25th October 2008, 13:34
QUOTE (Bogdan R @ Oct 25 2008, 09:31)

Pai depinde de la firma la firma, cauta pe net.
Pentru o singura pereche poate fi destul de scump, vreo 20 euro sau chiar mai mult, e mai rentabil sa comanzi mai multe perechi in acelasi colet.
Asociaza-te cu niste prieteni si cumparati vreo 3-4 perechi pe o singura comanda...
Ma gandeam eu ca este scump transportul.
Este destul de greu sa convingi 3-4 prieteni ca sa isi cumpere blugi atunci cand vrei tu.
Pana la urma pica si varianta cumparari din strainatate.
Bogdan R
25th October 2008, 16:14
QUOTE (stokarit_s @ Oct 25 2008, 14:34)

Este destul de greu sa convingi 3-4 prieteni ca sa isi cumpere blugi atunci cand vrei tu.
Pai nu ai pe nimeni care mai pleaca prin strainatate?
Nu ai rude, prieteni, cunostinte in vest?
La urma urmei si daca iei tu singur vreo 4 perechi, trei le vinzi la mica publicitate sau vreun site gen okazii.ro si una iti iese tie pe gratis
stokarit_s
25th October 2008, 18:20
QUOTE (Bogdan R @ Oct 25 2008, 17:14)

Pai nu ai pe nimeni care mai pleaca prin strainatate?
Nu ai rude, prieteni, cunostinte in vest?
La urma urmei si daca iei tu singur vreo 4 perechi, trei le vinzi la mica publicitate sau vreun site gen okazii.ro si una iti iese tie pe gratis

Nu am pe nimeni prin strainatate .
De asemenea nici ideea sa imi cumpar 4 perechi si apoi sa stau sa le vand nu imi surade.
O sa imi cumpar din Sibiu cel mai probabil.
Bogdan R
25th October 2008, 19:23
Si cat costa pana la urma la Sibiu?
Ziceai ca sunt scumpi dar nu ai specificat pretul.
Peste 100 euro?
stokarit_s
25th October 2008, 19:35
QUOTE (Bogdan R @ Oct 25 2008, 20:23)

Si cat costa pana la urma la Sibiu?
Ziceai ca sunt scumpi dar nu ai specificat pretul.
Peste 100 euro?
110 euro.
ghebos
25th October 2008, 20:32
kenvelo sint foarte proaste, haine mici si modele prea excentrice pt gustul meu. Tricourile si camasile toate sint aiurea la maneci, iar pantalonii mi se rup in cateva saptamani/luni. La calitatea materialului sint la pamant, la croiala lafel, despre design nici nu mai vorbim... urate foc
Showoff
26th October 2008, 14:02
QUOTE (Bogdan R @ Oct 23 2008, 15:41)

hehe blugii erau intr-adevar no name. Nu erau blugi Kenvelo produsi in fabrici din turcia ci pur si simplu blugi Simarik(alt cuvant turcesc nu cunosc haha) cu eticheta Kenvelo
alexx1402
26th October 2008, 23:06
QUOTE (ghebos @ Oct 25 2008, 20:32)

kenvelo sint foarte proaste, haine mici si modele prea excentrice pt gustul meu. Tricourile si camasile toate sint aiurea la maneci, iar pantalonii mi se rup in cateva saptamani/luni. La calitatea materialului sint la pamant, la croiala lafel, despre design nici nu mai vorbim... urate foc
Intr-adevar toate bluzele, camasile de la kenvelo au manecile exagerat de lungi. (parca ar fi camasi de forta) Mi-am luat cateva si nu prea le pot purta din cauza asta.
_Alexia_
26th October 2008, 23:49
Am intrat pentru prima oara intr-un Kenvelo in Timisoara in primavara. O sa ziceti ca-s nebuna, dar de multi ani nu mai locuiesc in Romania...Kenvelo a fost o marca noua ptr mine. Mi-am luat un hanorac si o pereche de jeans, pe care le-am purtat mult si inca le mai port...Nu-mi sariti in cap, stiu ce inseamna haine de buna calitate :-). Am o garderoba bogata, imi cumpar haine doar daca exista click-ul acela: am vazut, mi-a placut, am cumparat...Spun doar ca nu am nici un motiv sa ma plang de hainele luate de acolo. Inca :-D
Pengoon
27th October 2008, 08:52
QUOTE (Bogdan R @ Oct 23 2008, 13:41)

ar mai fi Jack&Jones pe la 60-70€, G-Star pe la 100 sau cine are bani de aruncat, Armani Jeans la vreo 160€. or fi si altele mai scumpe.
problema-i ca se rup la fel ca si 'ai de la New Yorker sau H&M de 30-40€, in functie de cat de des ii porti.
vazui un Kenvelo in Frankfurt, dar mult mai mic si cu mai putina marfa ca cele din RO.
r@zvan
28th October 2008, 12:47
nu mai intrasem de mult la kenvelo. eram in cautare semi-disperata dupa o pereche de blugi si am zis hai sa intru. am iesit in viteza.
devona
28th October 2008, 13:24
Nici mie nu îmi plac hainele de la Kenvelo.Chiar nu sunt pe gustul meu.Mai demult parcă aveau câteva modele drăguțe..acum nu mai găsești nimic.Tot ce am luat de acolo a fost de proastă calitate,cu excepția unei bluze simple,negre,pe gât ,pe care o am de 3 ani și e în stare ireproșabilă.Mai sunt și excepții.
Bogdan R
28th October 2008, 18:46
QUOTE (stokarit_s @ Oct 25 2008, 13:34)

Ia vezi pe biglabels.de
Taxe postale doar 8 euro, livreaza si in Romania!
Au marci de top: Levi's, Lee, Mustang, Wrangler, Dokers...
Si incaltamintea de la ei e buna: Merrel, Timberlake, CAT etc
stokarit_s
28th October 2008, 22:40
QUOTE (Bogdan R @ Oct 28 2008, 18:46)

Ia vezi pe biglabels.de
Taxe postale doar 8 euro, livreaza si in Romania!
Au marci de top: Levi's, Lee, Mustang, Wrangler, Dokers...
Si incaltamintea de la ei e buna: Merrel, Timberlake, CAT etc
Asa mai merge 75 de euro perechea cu tot cu transport.
Pengoon
29th October 2008, 09:06
mai este www.haburi.de
trimit in RO la 20€ taxa
stokarit_s
29th October 2008, 11:47
QUOTE (Pengoon @ Oct 29 2008, 09:06)

mai este www.haburi.de
trimit in RO la 20€ taxa
20 de euro taxa
.
Prea mult.
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.