Kenvelo - Marfa cea mai proasta
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18

LauriciD

laugh.gif Si eu eram inainte fan Kenvelo, insa pe masura ce-a trecut timpul s-a schimbat si parerea mea despre aceasta FIRMA laugh.gif
Inainte, imi luam tot ce-mi placea: blugi, tricouri, fuste, pantaloni scurti, etc. Acum, prefer Terranova, Zara, Mango, Motivi, Pull&Bear, etc. laugh.gif
Bogdan R
QUOTE (mr_montana @ Jul 2 2008, 00:36) *
....
Pe cand la Lee Cooper ...

O pereche de blugi, desi sunt de "elita" ... more or less, sunt 3.9 milioane.

.....

Doamne fereste!
390 RON o pereche de Lee Cooper in Romania !!! w00t.gif w00t.gif w00t.gif
Cum am scris cu cateva mesaje mai inainte aici sunt cam 60 euro. Si nu sunt de elita, sunt brand de clasa medie.
Iar un Levi's e pe la 85-90 euro !
La echivalentul a 390, hai sa zic 400 RON iei deja blugi Tommy Hilfiger, Diesel, Calvin Klein, Mustang etc
Un Giorgio Armani e intr-adevar pe la 200 euro, chia peste, dar nici aici nu ia oricine asa ceva, nu neaparat ca nu si-ar permite dar mentalitatea fata de ban e alta.
La urma urmei cu ce e mai cu motz un Armani fata de Levi's ?

dave

CUMPARATI-VA LA SECOND-HAND SI AVETI NOROC SA GASITI BLUGII MARCA LEVI'S LA NICI 10 LEI!
EU INTOTDEAUNA CUMPAR HAINE DE LA SH, NICIODATA LA KENVELO DIN CAUZA PRETURILOR URIASE! cursing.gif
Bogdan R
QUOTE (dave @ Jul 25 2008, 00:13) *
CUMPARATI-VA LA SECOND-HAND SI AVETI NOROC SA GASITI BLUGII MARCA LEVI'S LA NICI 10 LEI!
EU INTOTDEAUNA CUMPAR HAINE DE LA SH, NICIODATA LA KENVELO DIN CAUZA PRETURILOR URIASE! cursing.gif

Blugii de la SH sunt uzati, nu mai au tinuta unora noi.
Sunt buni de toata ziua dar cand iesi undeva nu merg.
O pereche de blugi de calitate merita banii...se potrivesc cu un sacou bun, cu o camasa de firma...
Iti poti face un aspect casual, modern si elegant care sa te individualizeze.
Dar repet, cu haine de calitate cumparate din Vest, unde preturile sunt mai fair-play.
Eu sunt fan al blugilor Levi's si Mustang si al tricourilor, camasilor si sacourilor de la Esprite.
Incaltamintea preferata: Clark's, Timberland si Ecco.
mr_montana
Dave - decat sa port blugi de la SH, mai bine port Mike si Adibas.

Crezi ca mai conteaza ca ai dat 10 ron pe ei?Sunt de la SH, pur si simplu. Eu daca cumpar blugi la 150 euro, ii cumpar pentru ca investesc in mine, nu ca sa zica vreuna, ba ce blugi misto ai.

Kenvelo preturi uriase? Ma faci sa rad. Daca Kenvelo e scump atunci Lee ce e? Kenvelo e cea mai accesibila marca, si nici macar numai e marca de calitate, e ceva intre brand si comun. Timberland, Ecko, Levi, Lee, Mustang, Nike, Puma ... acestea sunt marci cu adevarat bune.

E adevarat, nu sunt ieftine. Dar sunt facut pentru un anumit tip de oameni. Nu sunt pentru acei oameni care bat mingea toata ziua, si de obicei, cine va vrea sa plateasca un salariu mediu pe economie pe o camasa va trebui sa scoata acei bani. Pai, cei cu salarii de 1000-2000 euro, isi permit, cei care tipa in gura mare ca Kenvelo e scump sunt pusti cu bani de buzunar de la parinti.

E la fel cum ai compara un parfum la 15 ron gen Malizia cu un Kenzo sau CK.
irefutabil
Imi cumpar haine de la Kenvelo de aproximativ 5 ani, nu mi s-a intamplat sa mi se rupa ceva, sau sa se strice repede. Cei care spun ca sunt haine de cacao ar trebui sa mediteze mai mult inainte sa-si dea cu parerea. Pentru nemultumiti, normal ca ti se decoloreaza un tricou sau blug sau orice altceva daca il bagi la spalat la 60 de grade. Acum 1 an aproximativ mi-am cumparat o pereche de adidasi ADIDAS (din germania, unde sa zice ca gasesti lucruri de calitate), tin sa va anunt ca s-au rupt dupa 1 luna de zile. Deci firmele care le ridicati voi in slavi sunt de proasta calitate. Eu personal imi cumpar haine la preturi intre 50 ron si 500 ron. Eu am incetat demult sa-mi cumpar haine de firma cum spune-ti voi care scrie mare pe ele numele firmei, chestia asta mi se pare o tampenie imensa sa-ti cumperi ceva pe care scrie mare numele firmei(de prost gust parerea mea). thumbdown.gif Si cand iti cumperi o haina, o cumperi sa-ti placa tie, nu lu' vecinu sau prietenei tale(aviz amatorilor).
Talpa Iadului
Kenvelo rulz! smile.gif

motanex
As vrea sa stiu si eu care e treaba cu oferta asta a lor ca nu cred ca m-am prins bine. Se aplica la toate produsele din magazin sau doar la cele care sunt puse pe mese sau rafturile cu oferta deasupra lor? rolleyes.gif
Vorbaretzu
Hainele de la Kenvelo sunt vandute datorita reclamelor, nicidecum a calitatii.Mai nimereai ici colo marfa buna dar de obicei hainele cumparate de la ei nu fac decat sa-ti goleasca buzunarul.Am avut un tricou de la ei, cumparat de prietena, care m-a tinut 4 luni huh.gif .Au inceput sa crape toate cusaturile de parca i-as fi spalat de 1000 de ori.Nu ma intereseaza daca e vreo firma cunoscuta trecuta pe camasa/pantalonii/tricoul meu.De cand ma stiu, caut lucruri de calitate, cateodata mai iefitne decat cele "de firma".Adidasi mi-am cumparat intotdeauna din piele, deoarece am probleme cu pielea si nu pot sa ma incalt cu ceva sintetic.Tricouri, daca imi place si nu e sintetic il cumpar.Cu cat e mai ieftin cu atat mai bine.Nu dau eu 2milioane pe o pereche de blujeans doar sa ma laud.Kenvelo nu cred ca e o firma care comercializeaza doar produse de slaba calitate.E o firma ca oricare alta, cu bune si rele.Daca treceti peste reclame si imaginea formata in ochii oamenilor si cautati mai bine in raft, gasiti si produse bune.
alexx1402

QUOTE (motanex @ Sep 13 2008, 18:52) *
As vrea sa stiu si eu care e treaba cu oferta asta a lor ca nu cred ca m-am prins bine. Se aplica la toate produsele din magazin sau doar la cele care sunt puse pe mese sau rafturile cu oferta deasupra lor? rolleyes.gif

La toate produsele. Am cumparat astazi de la ei de 600ron si am platit 300. rolleyes.gif
catalinmariescu
Am cumparat si eu aseara un hanorac din bumbac cu gluga de la Kenvelo,m-a atras un afis mare cu reduceri de pret.Am platit fabuloasa suma de 13.9 ron,am intrebat de 2 ori ca nu mi-a venit sa cred. biggrin.gif
Din pacate nu am avut timp sa mai rascolesc prin magazin si dupa alte oferte.
terratec
Am dat iar de topicul deschis de mine acum trei ani.
Am facut un test. Am cautat pe google.ro "kenvelo".
Pe locul doi troneaza titlul "Kenvelo - Marfa cea mai proasta", imediat sub pagina oficiala.

Cat de idioti pot fi cei de la marketing incat sa nu observe in 3 ani ce spune netul despre produsul lor ?
Trag concluzia ca ii doare in cot de imaginea lor pe internet si nu fac nimic pentru a o imbunatati.
Nu am nimic direct cu ei dar cred ca randurile acestea au reusit sa le mai goneasca ceva clienti.

netul
Am luat si eu o bluza de la Kenvelo, arata super, recunosc, lipita de corp, exact pe marimea mea..... dupa cateva purtari si spalari parca eram un rapper din ala suparat, cu bluza larga si lunga pana in genunchi.
Talkabout
QUOTE (terratec @ Jan 4 2005, 15:29) *
Sunt uimit de faptul ca toata lumea e incantata de marca asta.
Aproape toate produsele lor sunt de calitate slaba si se apropie de marfa din Europa.
Dar preturile sunt super mari.
O pereche de pantaloni (bluejeans) are acelasi pret cu una facuta de Levi's(fabricati in occident).
Preturile se invart pe langa 100 euro iar materialul celor de la Kenvelo e super-nasol.

Nu-mi explic de ce prefera romanii produsele astea scumpe si extraordinar de proaste.

esti tu, cel care ai deschis topicul cel mai prost. nu marfa de la Kenvelo e, ci tu. daca nu iti convine de ce te mai uiti/duci/cumperi la Kenvelo?
dave

I HATE kenvelo!!!! puke.gif death.gif
Talkabout
I LOVE Kenvelo!!
ruthless
Calitate proasta a produselor . closedeyes.gif
rox
Ce-mi plac cei care sustin ca aia care critica preturile si produsele kenvelo sunt saraci si nu-si permit si d-aia... laugh.gif
Sa dau 100 ron pe o bluza care la spalat nu-mi mai vine sau are alta culoare inseamna "scump si prost" in orice univers. Si nu se pune problema de "nu stii sa citesti etichetele" sau "nu stii sa speli rufele"; daca ar fi asa s-ar strica toate hainele, nu doar alea de la fabuloasa firma. E o diferenta intre Lee si Kenvelo, uriasa din perspectiva mea: nu sunt hainele de la Lee Cooper mult mai scumpe, sunt alea de la Kenvelo nesimtit de scumpe pentru cit fac de fapt. Una e sa dai 150 euro pe o pereche de blugi cu care te imbraci un an si arata decent, "investind in tine", si alta e sa dai 100 euro pe o pereche de blugi care dupa a treia spalare arata a cirpa de spalat pe jos, "aruncind banii pe fereastra". smile.gif
dave

si la magazine second-hand gasesti haine cu tendinte moderne ca tricouri cu imprimeuri care costa la nici 4 sau 5 lei..in timp ce la kenvelo asta platesti 100 lei pe un tricou si dupa prima spalare arata sifonat si decolorat....asadar mergeti la SH si convingeti-va singuri!!! bulsshit kenevelo, odata am vazut la magazinul asta cu tinereii astia vanzatori plini de fite dar si paznici care se uita la tine si cu ventilatoarele alea care ma enervau cumplit....I HATE orice magazin similar kenvelo din cauza preturilor de RAHAT!!!! death.gif puke.gif
Bogdan R
QUOTE (rox @ Oct 5 2008, 15:07) *
E o diferenta intre Lee si Kenvelo, uriasa din perspectiva mea: nu sunt hainele de la Lee Cooper mult mai scumpe, sunt alea de la Kenvelo nesimtit de scumpe pentru cit fac de fapt. Una e sa dai 150 euro pe o pereche de blugi cu care te imbraci un an si arata decent, "investind in tine", si alta e sa dai 100 euro pe o pereche de blugi care dupa a treia spalare arata a cirpa de spalat pe jos, "aruncind banii pe fereastra". smile.gif

Asta asa este smile.gif
Doar ca nici macar blugii pomeniti de tine nu costa asa de mult.
Eu mi-am luat sambata niste Lee (modelul Brooklyn)cu 65 euro, ca a fost ziua mea tongue.gif
Lee Cooper e alta marca, nu fa confuzie cu Lee, dar costa tot cam la fel si au si ei o calitate excelenta!

Sima2k
Acum un an, doi... aveau haine mult mai dragute..... Acum, toate sunt vai de ele.. nimic atragator, modele idioate, parca sunt din europa smile.gif . ma mir cum de mai rezista magazinul asta in Romania, ca la ce haine are nu cred ca are multi clienti..
dave
QUOTE (Sima2k @ Oct 8 2008, 04:53) *
Acum un an, doi... aveau haine mult mai dragute..... Acum, toate sunt vai de ele.. nimic atragator, modele idioate, parca sunt din europa smile.gif . ma mir cum de mai rezista magazinul asta in Romania, ca la ce haine are nu cred ca are multi clienti..

hainele arata mai degraba ca niste zdrente chiar daca sunt noi dar parca sunt folosite de mult timp la preturi de rahat

abia astept sa se falimenteze odata marca idioata si scumpa kenvelo, SA DISPARA pt totdeauna magazinele de fitze
Sima2k
exact, arata ca unele SH, nu sunt calcate nu nimic....... sunt puse asa mototolite pe umeras si gata : marfa noua smile.gif)
mimish
bravo, rox! wink.gif
roxana1982
Eu am foarte multe haine de la Kenvelo si imi plac toate, am blugi de acum 2 ani jumate si ii mai port ocazional. Nu am avut nici o problema cu hainele lor si am si card de reduceri. Eu imi cumpar doar ce-mi place. Asa ca daca e 100 lei sau 10 lei nu conteaza. Totusi, nu imi permit Levi's (500 lei o pereche de blugi draguta) sau alte marci mai scumpe. Am si adidas, nike sau puma si alte marci. Eu cred ca important e sa-ti cumperi ce iti place nu ce "da bine".
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.