Ckestor92
15th September 2007, 09:39
Sry, imi trebuiau imaginile alea cu url pentru un forum. Ignorati mesajul.
Sa revenim ontopic: Kenvelo nu poate fi comparata cu nike, puma, adidas pentru ca nu sunt pe acelasi domeniu. Nu pot sa iti iei haine de scoala de la nike, puma, adidas pentru ca nu au haine de scoala. Pe mine ma enerveaza aia de vin imbracati toata ziua in trening de zici ca vin de la antrenament. In Craiova in afara de Kenvelo nu cred ca mai e alta firma de haine obisnuite (blugi, tricouri etc.) In plus, Kenvelo este o firma destul de ieftina.
spare-me
15th September 2007, 10:35
QUOTE(Ckestor92 @ Sep 15 2007, 10:39)

Sa revenim ontopic: Kenvelo nu poate fi comparata cu nike, puma, adidas pentru ca nu sunt pe acelasi domeniu. Nu pot sa iti iei haine de scoala de la nike, puma, adidas pentru ca nu au haine de scoala. Pe mine ma enerveaza aia de vin imbracati toata ziua in trening de zici ca vin de la antrenament. In Craiova in afara de Kenvelo nu cred ca mai e alta firma de haine obisnuite (blugi, tricouri etc.) In plus, Kenvelo este o firma destul de ieftina.
si cu calitatea pe masura preturilor, in cea mai mare parte din timp...
rox
15th September 2007, 13:21
QUOTE(Ckestor92 @ Sep 15 2007, 10:39)

ultimele noutati din domeniul vestimentatiei: la nike, puma, adidas nu se vind doar treninguri 
si daca facem o evaluare asa, calitate-pret, o sa rezulte ca de fapt kenvelo e o firma destul de scumpa pentru ce ofera.
Dooku
20th September 2007, 22:42
Dragii mei, unde mucesc eu la mai putin de 100m este kenvelo, o prietena lucreaza acolo, daca vreau sa imi cumpar ceva probez pana ma apuca dimineata dar efectiv nu am din ce sa imi aleg ! mi-am cumparat cand a fost cu revista aia idioata (Bolero) ceva din colectia de atunci (ca doar asa era valabila reducerea) blugii arata chiar ok (parerea mea) numai ca in mai putin de 3 luni jos s-au ros si s-a facut o gaura ca pot sa bag un pix prin ea, sa nu mai vorbesc de nasturele de la prohap ... materialul atat de putred s-a ros pe langa si am ramas cu capsa
Jacketa care vrea sa fie un fas sau ma rog ceva de toamna .... are o croiala de te doare capul ... o mica portiune de material de sub omoplati era cusuta (2 - 3 ate) cu o portiune de material de pe umar, imediat cum bagai mana in ea si o puneai bine pe tine se rupea materialul de acolo, am vazut ca asa s-a intamplat la TOATA lumea care a cumparat jacketa aia, cat de idiot sa fii sa faci croiala in felul asta...
sosete cumparate tot de acolo, dupa 2 spalari s-au facut ... cingo ! caugiuc ... inalt si un elefant cu ele
Asa ca da.... probabil au avut un impact spectaculos cu reclamele lor dar cam atat...
eddie91tm
28th September 2007, 16:41
QUOTE(terratec @ Jan 4 2005, 15:29)

Sunt uimit de faptul ca toata lumea e incantata de marca asta.
Aproape toate produsele lor sunt de calitate slaba si se apropie de marfa din Europa.
Dar preturile sunt super mari.
O pereche de pantaloni (bluejeans) are acelasi pret cu una facuta de Levi's(fabricati in occident).
Preturile se invart pe langa 100 euro iar materialul celor de la Kenvelo e super-nasol.
Nu-mi explic de ce prefera romanii produsele astea scumpe si extraordinar de proaste.
Au avut destula reclama si au reusit sa ii prosteasca pe necunoscatori , dar totusi nu poti compara Levi's care face numai blugi clasici cu Kenvelo care are modele atat de indraznete si trendy .
wlad_cost
8th October 2007, 20:31
FRATILOR SA VA INTRE BINE IN CAP CA TOT CE SE VINDE IN ROMANIA CU ETICHETE DE MARI FIRME SUNT SPECIAL FACUTE PT. ROMANIA SI EVENTUAL BULGARIA CA ACOLO AM MAI VAZUT HAINE IEFTINE SAU SCUMPE DE PROASTA CALITATE, IN REST INCEPAND DIN UNGARIA SI PANA IN CAPATUL VESTIC AL EUROPEI NU O SA GASITI HAINE IEFTINE DE CALITATE PROASTA, CELE IEFTINE SAU LA REDUCERI AU O CALITATE REZONABILA SAU CHIAR FOARTE BUNA, ASA DAR CONSOLATIVA!!!
robertmihaileanu
9th October 2007, 10:08
Ce atata filozofie pentru nimic, nu pricep. Kenvelo e o Europa situata in Mall-uri, din care poti sa-ti cumperi haine de calitate medie la preturi decente, intr-un cadru civilizat. Daca am nevoie de niste pantaloni scurti de stat prin casa, prefer sa-i cumpar de la KVL decat sa ma duc in IDM. Insasi principiile lor de marketing sunt realizate astfel incat iti dau de inteles ca nu e magazin de lux: reducerile alea permanente, modele foarte diverse si multe etc. Am inceput sa am amici care au prins din zbor informatia ca "KVL nu e de calitate" si acum imi tin lectii de cate o jumatate de ora despre asta. Dar le-o tai repede zicandu-le ca doar un prost si-ar fi putut inchipui ca un magazin care 300 de zile din 365 are promotii si reduceri e un magazin "serios".
dUa
7th December 2007, 14:20
Kenvelo copiaza Lee.
c3zaryka
12th December 2007, 23:56
marfa de la turci sau de la europa doar ca le pun ei etichete prost sa fii sa te imbraci de la CUCUVELO =))
logicmet
13th January 2008, 17:10
Stiati ca Leonardo are adaosuri de pana la 400% ? E si normal sa-si permita sa afiseze reduceri nesimtite. Chiar si dupa aplicarea reducerilor ramane cu un profit considerabil.
Afirmatia e cat se poate de sustinuta. Sunt proprietarul unui magazin de incaltaminte din Galati.
Pot da si cateva exemple. Cizme dama pe care eu le iau de la importator cu 35 Ron (made in china), la Leonardo le gasiti cu 179 Ron, fara reducere.Pantofi barbati care la importator sunt 9 Ron, Leonardo ii vinde cu 45 Ron, cu reducere. Si exemplele pot continua.
Asta inseamna sa ai brand. Poti vinde orice, la orice pret.
Sfatul meu este sa fiti atenti ce cumparati. Snobismul se plateste scump in Romania.
ionut_xx
14th January 2008, 11:26
Pai deschide-ti magazin langa ei si baga-i in faliment
K:
calinmihai
15th January 2008, 08:30
QUOTE (dUa @ Dec 7 2007, 14:20)

Kenvelo copiaza Lee.
Uite un cumparator informat. Asha este.
getut
17th March 2008, 16:04
QUOTE (logicmet @ Jan 13 2008, 13:10)

Stiati ca Leonardo are adaosuri de pana la 400% ? E si normal sa-si permita sa afiseze reduceri nesimtite. Chiar si dupa aplicarea reducerilor ramane cu un profit considerabil.
Afirmatia e cat se poate de sustinuta. Sunt proprietarul unui magazin de incaltaminte din Galati.
Pot da si cateva exemple. Cizme dama pe care eu le iau de la importator cu 35 Ron (made in china), la Leonardo le gasiti cu 179 Ron, fara reducere.Pantofi barbati care la importator sunt 9 Ron, Leonardo ii vinde cu 45 Ron, cu reducere. Si exemplele pot continua.
Asta inseamna sa ai brand. Poti vinde orice, la orice pret.
Sfatul meu este sa fiti atenti ce cumparati. Snobismul se plateste scump in Romania.
Am observat ca au preturi foarte mari la marfa de bazar si nu inteleg cum au voie (legal) sa o tina tot intr-o promotie?
mafi
9th April 2008, 19:20
Imi tot cautam o pereche de blugi , nu prea am gasit , asa ca am dat peste astia de la kenvelo. Am probat o pereche, apoi am aflat de oferta cu 300 si platesti 150lei. Ma rog, mi-a convenit asa ca mi-am mai luat una. Concluzia : cele mai de kkt haine posibile sa mor io. Toate perechile de blugi , aceasi kestie, garda joasa abia te chinui sa mergi, daca te alearga vreun caine a-i be,lit p***. Materialul foarte gros si dur, nu prea poti sa stai pe scaun. Ma simt ca foarte prost in ele. Nu le mai suport cred ca iau foarfeca , le tai si le arunc, macar sa nu le mai vad prin casa.
Dark-Boy
9th April 2008, 23:28
Kenvelo is fuKCed up!
Am vazut peste tot tricoaie' KVL la pret exagerat de mare cu un logo(neaaparat)+material prost(mai bine 38)
Cei care sunt atrasi de firma asta de KKT cumpara,produsu moare apoi ia altu tot KVL,cunosc o gramada de persoane care fac asta.Nu ii intereseaza calitatea ci pretu/firma.
Modelu produselor sunt majoritatea simple si foarte nasoale
Acu 3 luni ma gandeam sa-mi iau niste tenisi(ma simt liber in ei) ma plimb eu ce ma plimb cand dau de un magazin(in piata:)) si vad un model de tenisi foarte draguti,ma gandeam ca sunt vre-o 60-70 lei.Intru in magazin cand....25 lei
m-am dus acasa am luat banii si am plecat sa ii cumpar.Nu a aparut nici o probleme la ei de 3 luni si cred ca o sa ma mai tina inca 3.
De maine imi fac firma KVLoEaLaBot unde o sa pun preturi de 2 ori mai scumpe ca la KVL sa vad unde vine lumea.
FIRMA RESPECTATA DIN CAUZA PRETULUI!
waz_up
19th April 2008, 12:56
"Modelu produselor sunt majoritatea simple si foarte nasoale"
de unde? era nemaipomenit daca aveau vreo pereche de blugi simpli, fara niciun brits-brits..
nu pot sa inteleg moda asta cu blugi prespalati sau alte gunoaie de modele pe ei - taieturi, dragoni, trandafiri, D & G, cute, captuseli etc. !!! si chiar dac-o fi un magazin care se adreseaza prostimii (prostime din ce in ce mai tiganeasca la noi in rominia), nu au nici macar un designer care sa faca ceva frumos, decent?
si din pacate, nu sunt singura firma care apeleaza la ornamentele astea dezgustatoare.. frate, cand o sa am chef sa port o pereche de blugi varuita, o sa iau o cutie de vopsea si o sa lansez o linie vestimentara proprie..
Ckestor
26th April 2008, 11:13
Kenvelo are succes pentru ca in provincie nu are concurenta. Spuneti-mi si mie de unde pot lua haine de scoala fara 1000 de briz-brizuri, dragoni si litere chinezesti de manelari pe ele in afara de kenvelo ?
Pozele de mai jos sunt offtopic si imi cer scuze pentru asta dar im itrebuie url-ul lor ca le pun pe un forum.
Nenea Zap
26th April 2008, 11:30
LOL
Ca sa le pui pe alte forumuri foloseste imageshack
stokarit_s
3rd May 2008, 13:19
Mie nu mie se par asa de proaste ,cel putin noua gama de blugi Denim dark blue sunt frumosi.
Eu nu am avut probleme cu produsele de la Kenvelo , au o calitate buna nu foarte buna a materialului care pentru mine este acceptabila.
Nu mai ridicati in slavi Lee Cooper pentru ca au niste preturi la blugi foarte mari 400 de lei perechea majoritatea modelelor si calitate mai slaba ca la Kenvelo.
Si-a cumparat cu coleg de-al meu o pereche de blugi de la Lee Cooper si dupa prima spalare a inceput sa se duca culoarea de pe ei ,ce mai calitate
Nenea Zap
3rd May 2008, 13:39
Eu am vreo doua bluze de la Kenvelo si dupa multe spalari, inca nu s-au decolorat. Chiar sunt multumit de ele.
Ca au si produse proaste, e drept si asta. Insa daca stii ce sa alegi, Kenvelo nu mai este o solutie atat de proasta pe cat o vad altii.
ionut_xx
7th May 2008, 13:07
Mi-am luat o pereche de blugi de la Kenvelo acum vreo 6 luni. Am dat pe ei 1,8mil, erau cam cei mai scumpi atunci.
Aveau o eticheta pe care scria ca au nu stiu ce tratament si dupa mai multe spalari capata un aspect special. Intr-adevar dupa cateva spalari au inceput sa se rupa putin, pareau misto ei.
DAR dupa alte spalari micile rupturi care trebuiau sa faca blugii cool au inceput sa se faca din ce in ce mai MARI, de ii mai spalam de 2 ori mi se vedea fundul prin ele. S-au desirat de ziceai ca ii port de o viata.
Daca faceti imbracaminte de proasta calitate, puneti o eticheta "se vor rupe pentru ca asa i-am facut noi" si vor avea succes garantat. Vor fi cumparate de prosti ca mine.
liviu_np
7th May 2008, 15:29
Ma mira faptul ca s-au scris 11 pagini (n-am apucat sa citesc decat prima si ultima pagina) pentru niste haine proaste, scumpe si la care cei ce le cumpara mai fac si reclama gratuita firmei, prin imprimeurile de pe tricouri, hanorace etc.
Exact ca la selgros. Dai bani pe actipildele inscriptionate "selgros". Adica in loc sa fii tu, cel ce lipeste acel actipild pe masina platit ca faci reclama, dai bani din buzunar sa faci reclama altora.
maryus75
7th May 2008, 15:40
oops,se pare ca numai eu am avut noroc cu ei.am luat o haina de iarna la reducere(200ron)si sint chiar foarte multumit de ea.blugii intr-adevar erau cirpe,dar daca te pricepi cit de cit in domeniu(cum e cazul meu)stii ce sa alegi.
sunt alergic la produse kenvelo
, evit magazinele alea pline de fite la preturi astronomice, nu-i suport tinerii astia de vanzatori cu aere de superioritate, plini de fiteeeeeeeeeee.
.....bulshit!!! de obicei prefer mai mult la second hand la preturi accesibile, de ex o pereche de blugi la SH la 8 sau 12 lei pe cand la kenevlo costa 100=200 lei!!!! si arata ca niste zdrente bune numai pt aruncat!!!!!!!!!
ionut_xx
9th May 2008, 16:46
QUOTE (liviu_np @ May 7 2008, 15:29)

Ma mira faptul ca s-au scris 11 pagini (n-am apucat sa citesc decat prima si ultima pagina) pentru niste haine proaste, scumpe si la care cei ce le cumpara mai fac si reclama gratuita firmei, prin imprimeurile de pe tricouri, hanorace etc.
Nu sunt chiar asa scumpe, de exemplu acum e o promotie, cumperi de 3mil si platesti 1,5mil. In conditiile in care un tricou e 600mii si o pereche de blugi 2 mil, tu practic platesti doar jumatate.
Unde gasesti haine mai ieftine de atat? Poate in piata.
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.