Kenvelo - Marfa cea mai proasta
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18

IceSoul

Sunt de parere ca, Kenvelo aduce in romania marfa ieftina pe care o vinde la pret scump! parerea mea este ca nu peste mult timp, lucrurile se vor schimba. Daca ati observat, reducerile sunt din ce in ce mai dese, din ce in ce mai disperate, iar...asta nu poate fi decat de la un lucru!

Daca mai punem la socoteala si magazinele online care au aparut ca ciupericile dupa ploaie, la care preturile la produsele vandute sunt muult mai mici ca-n magazine, cu siguranta putem spera la o ieftinire a produselor Kenvelo (speram sa nu se diminueze si calitatea..care si acum e jalnica)...
terratec
Vad ca inca mai vorbeste lumea de Kenvelo, chiar daca au trecut mai mult 2 ani de la deschiderea topicului
Nu stiu in ce masura au fost afectati de aceste discutii, insa este cert ca lumea s-a cam plictisit de ei.
Nu prea mai vezi pe strada Kenvelisti asa cum vedeai acum 2-3 ani.
Tineretul s-a cam plictisit de ei si de calitatea mediocra (ar fi nedrept sa spunem ca toate sunt proaste).
Brandul si-a pierdut din vigoare, din prospetime, nu prea mai promoveaza imaginea tanarului non-conformist.
Nu am cunostinta de indicatorii economico-financiari ai afacerii dar, ochiometric, cred ca sunt in declin.
Mai ales in aceasta perioada, cand pe piata intra mai multe marci vestice si preturile tind sa scada si la noi (incet dar sigur).

Cred ca au nevoie de o echipa puternica de marketing, nu 2-3 oameni angajati pe salarii normale, cum se poarta la noi.

Dar asta este... toate lucrurile au un inceput, o crestere si un declin.

Ckestor
Visatorule, am 14 ani si nu lucrez la un magazin kenvelo. Daca sunt client nu inseamna ca sunt si angajat acolo. Fiecare care e pro kenvelo inseamna ca lucreaza acolo. Eu la fel pot sa cred despre tine ca lucrezi la alta firma si vrei sa dai in cap concurentei.

Logica cea mai proasta:

-cine are o parere buna despre kenvelo e angajat acolo
-cine nu are o parere buna despre kenvelo e angajat la o fira concurenta

Ieri mi-am luat o camasa de la Kenvelo de 650 000 de lei si mi-a facut reducere 30 000 ca am folosit cardul. Ma enerveaza ca toate produsele figureaza ca si reduse si iti face reducere doar 5% nu 10%. E mishto camasa insa nush daca merita chiar atat. Am vazut ca in bucuresti e plin de reclame cu kenvelo peste tot. In craiova nu e asa.
Mircea Hirjau
Cele mai proaste si scumpe haine le gasiti la Kenvelo! Daca in alte tari, in special cele din vest, marca Kenvelo este o marca de 2 lei, la noi este "brand" de renume nationala! La crearea "brandului" se mai adauga si reclama de figuri ieftine si nonvalorice.
maxy
Am fost weekend-ul trecut sa vad ce oferta au si am ramas mirat. Preturi exagerate pentru ce vand. Parca acum 2-3 luni ori aveau marfa mai buna, ori reduceri mai multe. Se gasesc lucruri de o calitate mai mare in alte magazine de renume. Si la design au cam ramas in urma: nimic atragator, doar lucruri simple pe care le vezi la oricine. sleep.gif
don_dannielo
QUOTE(maxy @ May 16 2007, 15:59) [snapback]2842548[/snapback]
Si la design au cam ramas in urma: nimic atragator, doar lucruri simple pe care le vezi la oricine. sleep.gif

Simple? Mie mi se par freaky biggrin.gif
Morphy
Saptamana trecuta am dat o raita prin Unirea, am intrat la Time-out (firma mea preferata de haine, mai ales cand sunt reduceri rolleyes.gif ) si la Kenvelo.
De la Kenvelo am plecat cu o pereche de pantaloni scurti (89ron). Sunt comozi, subtiri pt vara asta incinsa. Deci sunt multumit. Insa intr-adevar multe haine de la Kenvelo lasa mult de dorit la calitate. Ca sa nu mai spun de preturi care mi se par totusi cam mari, pentru ce vand.
Astept reducerile de la Time-Out. naughty.gif

Ckestor
Imi mai luai azi o pereche de blugi de la kenvelo de 1.300.000 lei. Arata mishto, imi tre pentru banchet.
Ckestor
Achizitile mele Kenvelo de pana acum:

Doua perechi de blugi - 1.500 000
Doua helanci - 800 000
O camasa - 620 000
O pereche de blugi - 1.300 000

Tre sa recunosc ca acele helanci s-au largit dupa ce le-am spalat.
Mircea Hirjau

Arunca-le si cumpara altele! cool.gif
beaucafea
Eu am 4 bluze de la kenvelo cumparate acum 2 ani si nici nu s-au largit, nici decolorat, nci rupt. Si eu imi spal hainele dupa o singura purtare. Blugi 3 perechi, din care una singura s-a rupt in partea de jos, dar asta pentru ca erau blugii mai lungi si mai calcam pe ei.
Si daca asta e cea mai proasta marfa, de cea din bazar ce spuneti? Mi-am cumparat odata o bluza de acolo si dupa prima spalare era dusa. Sau de la Helen 2 bluze al caror imprimeu a rezistat unei singure spalari, pe cand cele de la kenvelo sunt inca intacte.
Ckestor
Vad ca au pus pe site noua colectie. Arata super tricourile insa nu sunt in magazin, sunt doar pe site.
deval
QUOTE(terratec @ Jan 4 2005, 15:29) [snapback]459005[/snapback]
Sunt uimit de faptul ca toata lumea e incantata de marca asta.
Aproape toate produsele lor sunt de calitate slaba si se apropie de marfa din Europa.
Dar preturile sunt super mari.
O pereche de pantaloni (bluejeans) are acelasi pret cu una facuta de Levi's(fabricati in occident).
Preturile se invart pe langa 100 euro iar materialul celor de la Kenvelo e super-nasol.

Nu-mi explic de ce prefera romanii produsele astea scumpe si extraordinar de proaste.

mdea....de parca exista firme care fac marfa de calitate....acu toate hainele sunt facute in china thailanda si alte nimicuri...asa ca nu stiu de ce vb najpa de kenvelo....dak nu va convine imbracativa din bazar...wink.gif
ioana88
Am fost saptamana trecuta sa imi caut ceva pantaloni de trening,aveau un singur model!Poate baietii isi gasesc haine acolo,eu nici macar un tricou nu am gasit.blugi erau toti cu talia inalta..altceva decat aerul conditionat,muzica si mirosul de spray de mobila nu se gaseste acolo
ioana88
QUOTE(deval @ May 24 2007, 11:57) [snapback]2879622[/snapback]
mdea....de parca exista firme care fac marfa de calitate....acu toate hainele sunt facute in china thailanda si alte nimicuri...asa ca nu stiu de ce vb najpa de kenvelo....dak nu va convine imbracativa din bazar...wink.gif

ai dreptate,mai toate hainele de la magazine cu renume si preturi mari se gasesc in centre comerciale mari la preturi mult mai mici!La noi in baia mare spre exemplu exista "Sister",au niste preturi exagerate iar produsele lor se gasesc si in center...acolo mergi eventual daca nu ai ce face cu bani si vrei sa te expui in oras cu o punga imprimata cu numele magazinului
skype senior
QUOTE(kostyq @ Jan 4 2005, 17:28) [snapback]459128[/snapback]
Super kk hainele Kenvelo. Am un tricou de la ei care e cusut stramb death.gif . Marfa ungureasca. deadtongue.gif

turceasca.da la romani trebuie sa inceapa unu sa etaleze o firma anume si altii boi se iau dupa el...marcile adevarate de haine pana la urma raman alea care au fost de cand lumea(levis,lee,lee copper,diesel etc) cu toate ca aici sunt niste preturi de mori.
Ckestor
Imi mai luai azi un tricou la 400 000 si imi facu 20 000 reducere ca folosii cardul
getut
Eu mi-am cumparat o jacheta de la Kenvelo primavara trecuta si cam la fiecare spalare ii mai cade cate o capsa... prietenul meu si-a luat tot atunci doua perechi de pantaloni una dintre perechi s-a decolorat si s-a rupt destul de repede iar cealalta a cedat primavara asta.
Produsele sunt scumpe tinand cont de calitatea lor.
Ckestor92
Tricoul ala la 400 mi s-a largit foarte mult si m-am dus cu el acolo si mi-a dat altul lafel insa o marime mai mica ca asa am cerut. Voi nu stiti ca au garantie ? Nici macar nu am mai avut bonul la el si tot mi-au dat altul gratis. Imi mai luai un tricou tot la 400 000 si imi facut 20 000 reducere tongue.gif
Jah
QUOTE(deval @ May 24 2007, 11:57) [snapback]2879622[/snapback]

Am niste camasi Nautica, care dupa vreo 2 ani, daca sunt proaspat spalate si calcate zici ca tocmai sunt luate din raft. Tot prin tari bananiere sunt facute, dar conteaza si materiale, controlul calitatii etc.
don_dannielo
QUOTE(Jah @ Jun 27 2007, 01:00) [snapback]3021686[/snapback]
Am niste camasi Nautica, care dupa vreo 2 ani, daca sunt proaspat spalate si calcate zici ca tocmai sunt luate din raft. Tot prin tari bananiere sunt facute, dar conteaza si materiale, controlul calitatii etc.

Si faptul ca sunt de vreo 4 ori mai scumpe decat Kenvelo.
Jah
Era un raspuns la afirmatia ca nimeni nu mai face haine bune.
Si de 4 ori mai scumpe sunt daca le iei din Romania, prin alte parti sunt mult mai ieftine.
yonec7
Nu asteptati calitate de la marfuri turcesti .
Ce materiale vreti din haine made in turkey? La pretul la care se vand , totusi n-ar trebui sa fie chiar asa jalnice.
iulia89
Nu stiu ce sa zic, dar eu am numai haine de la Kenvelo ( cumpar de 3-4 ani de la firma aceasta) si nu am avut nici o pb. cu hainele. Nu mi-i s-au decolorat, blugii nu s-au tocit deloc, nu s-au largit tongue.gif Chiar sunt multumita de Kenvelo! first.gif
J0ny_muhaha
Bai frate Kenvelo e marca mea preferata,daca sti cand sa cumperi si ce sa cumoeri de la ei e super ok coolspeak.gif .Pai unde mai gasesti tu tricou la 30 lei si chiar fffff frumos,bumbac ect.
Referitor la chestia aia cu decoloratu,pai daca scrie sa tre spalati la 30 grade si tu ii speli la 60 asta nu mai e problema lor.Ce sa zic,eu am super multe lucruri de la ei si nu mai e problema lor ci a ta.In plus decat sa dau 200 lei pe un tricou de la nike,pe care scrie mare NIKE(ce prostie cursing.gif )si care mai e si dintr-un plastic ordinar care se lipeste de tine,prefer Kenvelo,bumbac ect.
Nu spun ca nu au si haine nasoale notangel.gif ,dar tre sa fi atent cand cumperi dry.gif
Eu mi-am luat plasa rau de la nike,un tricou negru,cand l-am spalat a devenit gri nono.gif cursing.gif
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.