kenvelo anywhere!!
buna..... la toata lumea..... de ce aveti o parere asa rea despre firma kvl... numa papagalii care nu stiu sa citeasca eticheta cu instructiuni dau cu ciocu, si isi dau cu parerea pe forum( pareri proaste). in primu' rand o data ce ai cumparat produsu' casieru' sau casiera iti da un bon..... daca il pastrezi ai garantie 1 luna de zile. daca ai probleme managerul magazinului iti schimba produsul defect.... daca ai o masina de spalat cat de cat buna si nu din-aia de pe vremea lu bunica nu patesc niik hainele... credeti-ma... intr-adevar adidasii is de proasta calitate da in rest..... eu zic ca e acceptabil... in raport cu pretul.... calitate si preturi bune zik io..... cele mai tari oferte din tara.... daca va interesati un pik o sa aflati k pe piata europeana in materie de vanzari "haine" kvl e pe primu loc..... lee cooper departe s.a. magazine departe .... kvl conduce detasat.... inca ceva..... nu is toate hainele de calitate excelenta..... firma asta produce haine ptr toate categoriile de oameni.... dejaba tot dati din papagal.... in kvl poa sa intre si unu care castiga 600 de ron pe luna si poa sa intre si unu care castiga 2000...... au de unde alege oamenii....daca nu este marfa de calitate mai "lowww" nu-ti mai intra omu' in magazin..... nu poti vinde la acelasi pret un blug care are material subtire plakut si un blug din material gros ...... daca era marfa de calitate super scriai pe forum ca " vai astia de la kvl" ce marfa scumpa au.... makar aveti sansa sa va luati ceva de firma "bulangiilor".... cateva sfaturi ptr cacanarii de pe forum......cititi etiketa cu instructiuni
pastrati bonu' ..... daca ii naspa marfa ti se f*** in cel mult o luna ...... asa k o poti returna si tio schimba
fiti atenti la oferte ........ cele mai tari oferte
aveti sansa sa va faceti kcc.... card kenvelo 25 de ron si ai reducere toata viata
SI VA BAGA CINEVA IN SEAMA IN MAGAZINELE KVL, TE AJUTA SA_TI ALEGI GARDEROBA.........
io am 10 perechi de blugi de la kvl.... nu cumpar de mult deakol... de vreo 4 ani.... 4 perechi de blugi ii am de aku 3-4 ani si arata super... o singura pereche de blugi mi s-a rupt intre craci restu is ok... s-au mai decolorat da nu dupa primele spalarii...
tricourile la fel am o gramada de tricouri si bluze... tre sa stii cum sa le speli cum sa le intretii.... daca le speli in fiecare saptamana ..... se f**..... adidasii NASOL...
CUMPARATI DIN KVL OAMENI>>>>> APROPO DUPA OFERTA ASTA DE PANA LA 60% PRETURILE AU MAI SCAZUT>>>>>> www.zinZOLIn.piczo.com