Kenvelo - Marfa cea mai proasta
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18

zinZOLIn_369

kenvelo anywhere!!
buna..... la toata lumea..... de ce aveti o parere asa rea despre firma kvl... numa papagalii care nu stiu sa citeasca eticheta cu instructiuni dau cu ciocu, si isi dau cu parerea pe forum( pareri proaste). in primu' rand o data ce ai cumparat produsu' casieru' sau casiera iti da un bon..... daca il pastrezi ai garantie 1 luna de zile. daca ai probleme managerul magazinului iti schimba produsul defect.... daca ai o masina de spalat cat de cat buna si nu din-aia de pe vremea lu bunica nu patesc niik hainele... credeti-ma... intr-adevar adidasii is de proasta calitate da in rest..... eu zic ca e acceptabil... in raport cu pretul.... calitate si preturi bune zik io..... cele mai tari oferte din tara.... daca va interesati un pik o sa aflati k pe piata europeana in materie de vanzari "haine" kvl e pe primu loc..... lee cooper departe s.a. magazine departe .... kvl conduce detasat.... inca ceva..... nu is toate hainele de calitate excelenta..... firma asta produce haine ptr toate categoriile de oameni.... dejaba tot dati din papagal.... in kvl poa sa intre si unu care castiga 600 de ron pe luna si poa sa intre si unu care castiga 2000...... au de unde alege oamenii....daca nu este marfa de calitate mai "lowww" nu-ti mai intra omu' in magazin..... nu poti vinde la acelasi pret un blug care are material subtire plakut si un blug din material gros ...... daca era marfa de calitate super scriai pe forum ca " vai astia de la kvl" ce marfa scumpa au.... makar aveti sansa sa va luati ceva de firma "bulangiilor".... cateva sfaturi ptr cacanarii de pe forum......

cititi etiketa cu instructiuni
pastrati bonu' ..... daca ii naspa marfa ti se f*** in cel mult o luna ...... asa k o poti returna si tio schimba
fiti atenti la oferte ........ cele mai tari oferte
aveti sansa sa va faceti kcc.... card kenvelo 25 de ron si ai reducere toata viata
SI VA BAGA CINEVA IN SEAMA IN MAGAZINELE KVL, TE AJUTA SA_TI ALEGI GARDEROBA.........
io am 10 perechi de blugi de la kvl.... nu cumpar de mult deakol... de vreo 4 ani.... 4 perechi de blugi ii am de aku 3-4 ani si arata super... o singura pereche de blugi mi s-a rupt intre craci restu is ok... s-au mai decolorat da nu dupa primele spalarii...
tricourile la fel am o gramada de tricouri si bluze... tre sa stii cum sa le speli cum sa le intretii.... daca le speli in fiecare saptamana ..... se f**..... adidasii NASOL...
CUMPARATI DIN KVL OAMENI>>>>> APROPO DUPA OFERTA ASTA DE PANA LA 60% PRETURILE AU MAI SCAZUT>>>>>> www.zinZOLIn.piczo.com
Alexxfl
QUOTE(zinZOLIn_369 @ Mar 9 2007, 02:10) *
kenvelo anywhere!!
buna..... la toata lumea..... de ce aveti o parere asa rea despre firma kvl... numa papagalii care nu stiu sa citeasca eticheta cu instructiuni dau cu ciocu, si isi dau cu parerea pe forum( pareri proaste). in primu' rand o data ce ai cumparat produsu' casieru' sau casiera iti da un bon..... daca il pastrezi ai garantie 1 luna de zile. daca ai probleme managerul magazinului iti schimba produsul defect.... daca ai o masina de spalat cat de cat buna si nu din-aia de pe vremea lu bunica nu patesc niik hainele... credeti-ma... intr-adevar adidasii is de proasta calitate da in rest..... eu zic ca e acceptabil... in raport cu pretul.... calitate si preturi bune zik io..... cele mai tari oferte din tara.... daca va interesati un pik o sa aflati k pe piata europeana in materie de vanzari "haine" kvl e pe primu loc..... lee cooper departe s.a. magazine departe .... kvl conduce detasat.... inca ceva..... nu is toate hainele de calitate excelenta..... firma asta produce haine ptr toate categoriile de oameni.... dejaba tot dati din papagal.... in kvl poa sa intre si unu care castiga 600 de ron pe luna si poa sa intre si unu care castiga 2000...... au de unde alege oamenii....daca nu este marfa de calitate mai "lowww" nu-ti mai intra omu' in magazin..... nu poti vinde la acelasi pret un blug care are material subtire plakut si un blug din material gros ...... daca era marfa de calitate super scriai pe forum ca " vai astia de la kvl" ce marfa scumpa au.... makar aveti sansa sa va luati ceva de firma "bulangiilor".... cateva sfaturi ptr cacanarii de pe forum......

cititi etiketa cu instructiuni
pastrati bonu' ..... daca ii naspa marfa ti se f*** in cel mult o luna ...... asa k o poti returna si tio schimba
fiti atenti la oferte ........ cele mai tari oferte
aveti sansa sa va faceti kcc.... card kenvelo 25 de ron si ai reducere toata viata
SI VA BAGA CINEVA IN SEAMA IN MAGAZINELE KVL, TE AJUTA SA_TI ALEGI GARDEROBA.........
io am 10 perechi de blugi de la kvl.... nu cumpar de mult deakol... de vreo 4 ani.... 4 perechi de blugi ii am de aku 3-4 ani si arata super... o singura pereche de blugi mi s-a rupt intre craci restu is ok... s-au mai decolorat da nu dupa primele spalarii...
tricourile la fel am o gramada de tricouri si bluze... tre sa stii cum sa le speli cum sa le intretii.... daca le speli in fiecare saptamana ..... se f**..... adidasii NASOL...
CUMPARATI DIN KVL OAMENI>>>>> APROPO DUPA OFERTA ASTA DE PANA LA 60% PRETURILE AU MAI SCAZUT>>>>>> www.zinZOLIn.piczo.com

nu te-ai gandit cumva ca de vina pentru imaginea proasta a firmei o reprezinta marea majoritate a analfabetilor care cumpara de acolo un numar de x perechi de blugi, dupa care se lauda pe unde apuca ca ce faine is tzoalele si ca ce kool is, etc biggrin.gif

Ckestor92
Taci mai ca are dreptate. Daca nu stii sa citesti pe etiheta suferi pentru ca prostia costa.Daca au si garantie 1 luna ce mai vrei? Presupun ca nu iti foloseste garantia daca tu nu respecti instructiunile. Cardul ala e bun, am si eu.

Costa 25 ron si ai

-5% reducere la hainele deja reduse
-10% reducere la hainele nereduse sau din noua colectie
-20% reducere de ziua ta

In timp iti scoti banii ca doar e pe viata.

Si ziceti-mi o data cat costa un tricou dela.
imblanzitoruldelei
QUOTE(zinZOLIn_369 @ Mar 9 2007, 02:10) *
makar aveti sansa sa va luati ceva de firma "bulangiilor".... cateva sfaturi ptr cacanarii de pe forum......
marionline
QUOTE(catapral @ Jan 5 2005, 19:36) *
Pai adidasi mei Veer ieftin shi buni ma tin de vreo 4-5 luni...kestia ca nu i-am purtat in fiecare zi. La toti adidasi tre' sa ai noroc cand ii iei (nu conteaza daca sunt originali sau nu)...(Eu nu mi-am luat niciodata adidasi de firma...doar dasitia ieftini)Desi acum m-am tinut 5 luni...altadata cand mi-am luat m-au tinut 2 luni (dar 2 luni de chin pe capul lor), vara trecuta...Am tot evitat sa-mi iau de firma...sa zicem frate ca te tin 1 an..k?Dar iti mai creste piciorul...vrei ceva nou, nu-ti mai place culoarea, ii zgarii,etc...ce faci iti iei altii?? Cat despre Kenvelo: Marfa proasta, oameni prosti care cumpara de la ei, reclame bune...smile.gif

Am si eu o pereche de adidasi de la Retrofire si in curand fac 2 ani de cand ii port (si vara si iarna) si nu au costat decat 20 de lire smile.gif
don_dannielo
QUOTE(Ckestor92 @ Mar 9 2007, 07:19) *

In 5 zile de cand tot intrebi, aveai timp cacalau sa tragi o fuga pana la magazin.
Ckestor92
Am tras insa am uitat cat costa (nu radeti). Nush daca e 40 sau 60 de roni. Si afla si tu ca mai exista si lene. Am trecut ca eram toata clasa plecata de 9 martie prin parc si am trecut si prin centru.

Alexxfl
QUOTE(Ckestor92 @ Mar 9 2007, 07:19) *
Taci mai ca are dreptate. Daca nu stii sa citesti pe etiheta suferi pentru ca prostia costa.Daca au si garantie 1 luna ce mai vrei? Presupun ca nu iti foloseste garantia daca tu nu respecti instructiunile. Cardul ala e bun, am si eu.

Costa 25 ron si ai

-20% reducere de ziua ta

te adresai cumva mie laugh.gif laugh.gif laugh.gif ?
Ckestor92
nup
terratec

Mai lasam inca un an-doi aceasta discutie si cei de la Kenvelo vor avea o imagine clara a clientilor proprii.
Deocamdata eu idetific niste categorii de clienti:

pustimea teribilista (cu si fara creasta de balaur)
cei care nu au gasit o haina pe masura in alte magazine (indiferent de sex si varsta)
metrosexualii (stim toti ce sunt dar inca nu a aparut definitia in DEX, oricum este un termen care nu prea avantajaza pe nimeni).

Cred ca firma Kenvelo nu isi doreste clienti din alte clase sociale, fiind multumita de veniturile aduse de aceste minoritati.
Fiecare cu nisa lui de piata.
Ckestor92
Lol. Eu nu sunt teribilist. Sunt total contra teribilismului caci este un semn al prostiei si a lipsei de auto crontrol. Intrati pe forumul edu sa va convingeti, sunt tot cu nick-ul Ckestor.

Daca mie imi plac hainele lor ce ai tu cu mine ? Tu iti cumperi ce vrei si eu ce vreau nu ne judecam aiurea. Si eu pot sa zic de nike ca e o parca pentru fotbalisti si manelari care vor sa se dea mari cu o pereche de nike.
kill_them_all1000
QUOTE(Ckestor92 @ Mar 13 2007, 11:05) *
Daca mie imi plac hainele lor ce ai tu cu mine ? Tu iti cumperi ce vrei si eu ce vreau nu ne judecam aiurea. Si eu pot sa zic de nike ca e o parca pentru fotbalisti si manelari care vor sa se dea mari cu o pereche de nike.

Deci de acum incolo trebuie sa imi caut alta firma pentru incaltari si imbracaminte pentru fotbal. Nu de alta dar sa nu fiu confundat cu un manelar. Cred ca o sa joc fotbal in blugi si bocanci.
Cica te dai mare cu imbracaminte Nike. Pai cu ce dracu' ar trebui sa ma imbrac? Cu haine de la Apaca?
Cretzu ! ! !
Ckestor92 nu sti dak in aprilie sunt reduceri la kenvelo shi ce reduceri ?D
Ckestor92
Nup. Incearca la magazin. Ma enerveaza ca au un site foarte prost si nefolositor.
Cretzu ! ! !
LOOL,mie imi zici laugh.gif i naspha rau de tot madanimated.gif dami id tau de mess wink.gif dak vrei
Ckestor92
ticu_cristian2000
Ckestor92
Bate vantul pe aici
don_dannielo
Bai nene da nu ti se par exagerate si 9 pagini de discutii? Cat sa tot vorbesti despre chenvelo?
Ckestor92
mult
hie_calin@yahoo.com
QUOTE(Ckestor92 @ Mar 9 2007, 08:19) [snapback]2548233[/snapback]

Costa 25 ron si ai

-20% reducere de ziua ta

Tricourile de care tot intrebi tu sunt de mai multe feluri. Alb cu scris negru, negru cu scris alb, alb cu argintiul sau auriu si negru cu auriu sau argintiu, cat si cu maneca lunga. Pretul la cele cu maneca scurta depinde in functii de material. Oricum cele din bumbac in combinatie cu elastan (cel mai bun material) costa 49,90 ron. Sincer acum, Hainele sunt ok daca aveti grija si respectati instructiuniile de spalare, ca materiale va recomand bumbacul cu elastan si chiar mai buna decat aceasta compozitie e bumbacul cu elastan si cu modal. Asa ca ... spor la shopping. smile.gif
hie_calin@yahoo.com
QUOTE(ichebau @ Dec 28 2006, 03:24) [snapback]2260738[/snapback]
tu te crezi la piata? stai linistit ca nu-ti schimba nimic.

Ei bine uite ghidusie... ti-o schimba. Daca nu ai bonul de la casa o sa ti-o schimbe cu acelasi produs dar o alta marima, iar daca ai bonul de la casa poti sa schimbi cu orice alt produs, la orice pret cu conditia sa fie aceeasi valoare sau mai mare. In cazuri mai rare se returneaza si banii.
Morphy
Ca sa ma bag in seama si eu, nu pot spune ca am cumparat de la Kenvelo decat un hanorac.(insa m-am plimbat destul de mult prin magazinele lor). M-a tinut nimic de zis, insa sunt de acord cu faptul ca ce gaseai la Kenvelo acum cativa ani era de calitate. Acum mi se par 80 % kitch-uri, de prost gust si proaste calitativ. Sa nu uit si de pretul, uneori mult prea mare, pentru anumite haine.

Eu unul momentan ma imbrac de pe la Time-Out. Am vreo cateva perechi de pantaloni, hanorace, bluze, tricouri de pe la ei si sunt foarte multumit. Mai ales cand vin reducerile de 40-50 % sunt si mai multumit. rolleyes.gif

Foarte greu in zilele noastre (ca student) sa gasesti haine bune, la preturi convenabile....
Visatoru'
Off topic:
Ckestor92 , adica Cristi... si acuma tot pe acolo lucrezi? Mai variaza si tu locurile de munca... sa nu te plictisesti...

On topic:
Hainele de la Kenvelo mi se par cam scumpe si sunt facute doar pentru pustani teribilisti... Despre calitate nu am cum sa comentez deoarece niciodata nu am gasit nimic care sa ma incante... Probabil depinde si de gusturi.
eminem4ever
Nu sunt scumpe, 1 pereche de tenesi max 1 mil 200 dar nu prea gasesti tenesi. Pantaloni, denim etc ajung de la 1 mil la 2.500. Daca ai si card iesi bine, eu imi cumpar destul de des de acolo si sunt multumit. Din toate hainele care le am nici una nu s'a decolorat / largit maneci etc..

Si daca nu esti multumit de calitate mergi la Nike, Puma, Adidas, Reebok dar acolo iti tre portofelul gros gros sau ia-ti dealea Pumma Nice, Addidas Rebok care te tin cati bani ai dat ..
krix
la inceput mai vizitam si eu Kenvelo, dar de la un timp colectiile sunt din ce in ce mai aiurea. adica unele haine sunt pur si simplu prost croite. Plus, mai nou toata lumea se imbraca de la Kenvelo su te cam simti tras la indigo pe strada...
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.