dizzee
3rd February 2007, 20:41
QUOTE(ion_cta @ Dec 19 2006, 23:02)

in romania daca vrei sa fi jmecher trebuie sa iti iei haine de la kenvelo chiar daca se f___ la prima spalare !
Am niste pantaloni luati acu 3 ani de la kenvelo, din aia baggy (largi). Fiind deschisi la culoare, au fost spalati de sute de ori, si sincer arata ca atunci cand i-am cumparat. In schimb am si-un tricou luat cu 10 ron la o promotie, din ala cu un k alb pe fond rosu in fata, care s-a scamosat dupa 2 spalari.
Chestia e ca au unele chestii bune, si altele proaste, ca-n multe magazine. Trebe doar sa stii ce alegi.
p.s: bluzonul ala de mai sus pe care voia cineva sa-l returneze arata chiar oribil.. aici o bila neagra pt kenvelo.
finalone
3rd February 2007, 21:06
QUOTE(raducutzzu @ Jan 28 2007, 14:49)

Pai autoservire e, dar tre` sa si aseze cineva hainele alea la loc, nu?

aia nu sunt vanzatori , asistenti , 'oameni de marfa' ...ce vrei tu . Ziceam de aia care cand te vad ca te uiti la ceva ,vin la tine si "va pot ajuta cu ceva?" ...cand de fapt numai a ajuta nu se cheama ca fac.
cipaul
4th February 2007, 02:34
Am mai multe produse cumparate de la Kenvelo care se comporta f. bine in timp.
Ce e drept trebuie sa stii ce sa alegi, au si produse de calitate slaba, gen chinezisme...
Dar in general au un raport pret-calitate mai bun decat la firmele renumite.
the_coolest_boy06
10th February 2007, 21:50
m-ati jignit
dar despre celelalte marci, precizate in semnatura mea, no comment, please!
Ckestor92
4th March 2007, 17:15
Sal, sunt nou pe forum. Asta e primul meu post.
Am stat si am citit aproape tot topicul si intentionez sa il citesc pe tot. Va multumesc foarte mult ca mi-ati salvat 2 tricouri kenvelo de 800 000 la un loc pentru ca am citit aici ca tre sa citesc eticheta. Pe eticheta scrie ca trebuie sa nu il spal la peste 30 de grade C, sa nu il usuc la scoare ci doar in casa si sa nu il calc la peste 150 de grade C. Oricum maicamea il spala manual nu eu ca masina de spalat nu spala la mai putin de 40 de grade C.
Eu sunt foarte multumit de firma Kenvelo. Am laut anul trecut 2 perechi de blugi la reducere. Costau 1 mil perechea si am luat 2 perechi la 1,5 mil. Era plin magazinul toata lumea cumpra disperata. Am cautat in tot orasul si numai acolo am gasit blugi chiar foarte repede. Vanzatori amabili mi-au adus in 10 sec marimea si modelul potrivit. Modele decente dar mishto. M-au tinut mult si bine 1 an intreg cat numai astea 2 perechi le-am purtat si foarte rar nishte facaturi de armanii care aratau cat de cat mishto dar se vedea ca sunt facaturi. Chiar am ramas uimit cand toti de la scoala se uitau mirati la ei de parca ar fi armani. Nici macar nu mai auzisem de firma aia dar ulterior am aflat ca e o mare firma.
Ieri am luat 2 perechi de helanci la fel, doar culorile difera. Arata mishto si decent. 100% bumbac made in china. Daca sunt facute in china nu inseamna ca sunt proste. Nike-ul se fabrica in china ca e mana de lucru ieftina. De 3-4 ori mai ieftina ca in romania dar minte ca in america ? Tot in china se vinde cel mai bine nike unele perechi ajungand si la 2000$. Acolo e cel mai mare brand. Eu ched ca nike au preturi cam scumpe. Am vazut tricol la 6 mil care arata groaznic numa nike nu ziceai ca e. Adidasii or mai merita insa nu mi-am luat niciodata ca sunt prea scumpi iar eu fac praf adidasii in cateva luni. Am laut adidasi Killtec 1 mil arata mishto si se potrivesc la orice insa mi s-a deslipit varful. Cred ca se merita nike insa nu as da peste 1,5 mil pe nishte adidasi. Foarte multumit am fost de nishte ghete care nu sunt de firma, 0,5 mil care arata suuuuper si sunt foarte rezistente. Nu s-au rupt deloc si pot sa trec prin orice balta cu ele ca nu patesc nimic. Doar daca e apa peste nivelul ghetei ma ud. Poate or fi fost furata de sunt atat de bune la pretul asta. Meritau cel putin 1-2 mil.
Geaca mai subtire de primavara pe care o am acum e super. E facatura identica dupa nike. E ca aia a patronilor de la arsenal numai ca nu scrie nike pe ea. Deci va spun ca geaca mai mishto nu am mai vazut. Am mai cautat insa nu am gasit una la fel. Multi copii de la scoala au vrut sa mi-o cumpere insa nu am vandut-o. Chiar si taicameo a vrut sa isi ia modelul asta. Nu numai ca e de calitate dar arata super mishto. Nush unde sa mai gasesc modelul asta. La cat e de mishto si de asemanatoare cu a alora de la arsenal (a patronilor nu a jucatorilor ca nu e sport) poate chiar o fi vreun nike furat si modificat desii e putin probabil ca are si firma pe ea. Ii zice Kaerki
am cautat pe google si am gasit ceva insa scrie in chineza si nu pricep. Probabil vreo firma chinezeasca. Nu am mai vazut nicaieri modelul asta decat la aia de la arsenal. Care stie cum arata sa imi zica unde gasesc ceva asemanator.
In orice caz Kenvelo mi se pare o marca foarte buna daca stii sa citesti pe eticheta. Pe ce am momentan de la kenvelo nu scrie nicaieri firma decat pe eticheta. O sa iau la vara un tricou dela pe care scrie mare kenvelo sau al tricou de la ei. O sa ma imbrac numai de la ei de acum incolo ca au preturi acceptabile. Numai adidasii o sa ii iau din alta parte ca au numai tampenii insa in nici un caz de la nike ca am 14 ani si imi mai creste piciorul. Arata bine marfa ca desing desii au si tot felul de ciudatenii. Unele chiar arata a haine de vagabont sau a chiciuri. Urasc tot ce inseamna chici si nepotrivire de culoare. E foarte adevarat acea chestie cu contrastul complementarelor. Nu tine de gusturi ci de structura ochiului. Cine nu a chiulit de la desen stie ce spun. In orice tablou se potrivesc asa culorile. Oriunde te uiti o sa constati ca toata lumea care se respecta isi potriveste asa culorile. Peste tot la televizor la desing interior. Chiar si aia de la SOS salvati-mi casa folosesc contrastul asta.
App. 80% din marfa romaneasca provine din china. Chiar si firmele mari isi fac marfa acolo pentru ca e mana de lucru foarte ieftine. 40$ pe o munca care in romania ar fi platita cu minim 120$.
gogu
4th March 2007, 17:42
foarte bine ckestor92...long live kenvelo si naichi
Ckestor92
4th March 2007, 18:33
Si facaturile naic
Ckestor92
4th March 2007, 19:18
Am mai citit si sunt de acord cu faptul ca isi cumpara unii haine/telefoane benga desii ei nu isi mermit. Probabil si-au dat toti banii de pusculita pe un telefon sau scuter in loc sa ii bage in banca ca mine ca sa isi ia cand se vor face mari un amarat de dacie/olcit cu care sa mearga 1 an si sa il accidenteze serios.
Nici macar nu am curaj sa imi iau un telefon foarte scump pentru ca mi s-a mai furat unu. Momentan am motorola v360 cu abonament si minute cacalau. Nici un coleg de la mine din clasa nu isi permite sa sune desii unii au telefoane la fel de bune ca al meu sau chiar putin mai bune. De cand ma stiu pe toate felurile de tel pe care le-am avut am avut abonament si minute berechet. De ce iti iei un tel daca nu il folosesti ? Mie imi trebuie tel si minutele. Sa fac baza, sa aranjez intalniri la boliard, la fotbal (ca altcineva nu are cine ca toti sunt pe cartele descarcate), sa aranjez jocuri de star craft, sa vorbesc fara frica ca mi se termina cartela etc. Chiar zilele astea am consumat cel putin 20 de minute ca m-am tot chinuit sa joc cu unu star craft in retea. Macar am reusit. Aranjam jocurile prin telefon. Cred ca numai un milog s-ar si da mare cu telul lui atata timp cat nu ar credit pe el sau un milog si mai mare ar fura unul.
La haine e acelasi lucru. Te faci totusi de ras daca iti iei un tricou si numai pe ala il porti. La adidasi mai merge dar la tricouri nu. Nu le-am avut niciodata cu firmele de haine asa ca ma mai documentez si eu. Am aflat dupa ce mi-am cumparat de la kenvelo ca e un brand asa de mare. La mine in clasa nu prea isi iau colegii haine de firma insa la clasa alaturata toti se imbraca de la kenvelo. Unii isi ia cele mai aiurite chestii. Cand ii vedem radem si cu kru de ei la cum sunt imbracati. Parca ar fi toti gay. Se imbraca in 10000 de culori si impopotonati peste tot. Kenvelo este o firma destul de ieftina iar pentru cineva care nu vrea sa cheltuiasca din banii de pusculita e perfecta. Tricoul ala negru kenvelo pe care il urati toti e mishto. E singurul model pe care il au si macar e reusit din punct de vedere coloristic. Se potriveste la orice si nu arata a chici. Chiar daca unii si-l ia pentru ca vor sa scrie mare pe ei Kenvelo asta nu scade valoarea tricoului. Bravo frmei ca e si comerciala. Am dat 40 + 40 de lei pe 2 helanci care par de firma. Tot atat costa si nishte helanci care nu sunt de firma si nu par chiar asa de serioase din bacriz. Si magazinul kenvelo din Craiova arata foarte bine nu miroase a fabrica de ata de cusut insauntru. Vanzatorii intradevar sunt imbracati aiurea.
Nike si adidas sunt asa de piratate incat daca iti arata cineva nike deja stii ca e facatura iar respectivul nu neaga asta. Foarte rar am vazut ceva care intradevar sa fie nike. Adidasii se mai merita sa iti iei nike insa restul hainelor in absolut nici un caz. Preturile nike sunt cu un zerou mai mari. Decat sa iti iei un tricou nike de 6 mil mai bine iti iei 12 tricouri la 0,5 mil. Nu poti sa mergi in acelasi tricou in fiecare zi chiar daca e nike.
Ganditi-va ca majoritatea suntem minori si nu ne permitem sa dam 12 mil de 2 tricouri nike pe langa care trebuie sa mai luam tricouri sa nu ne facem de ras ca mergem in aceleasi. E imposibil sa iti convingi parintii sa iti ia 2 tricouri nike cant la fel de bine iti ia 2 la 0,5 mil. Daca sunteti peste 18 ani si deja munciti inseamna ca aveti putini bani pentru ca nu aveti vechime si nu va permiteti sa luati nike mai ales ca inseamna ca nu aveti facultatea terminata deci automat salariu mai mic. Cand va mai vad ca sprijiniti asa de ferm aceasta firma...
Ckestor92
5th March 2007, 11:27
nu prea posteaza nimeni pe aici
Ckestor92
5th March 2007, 23:58
Eu am card Kenvelo de 1 an si nu am avut probleme. E pe viata in orice magazin.
terratec
7th March 2007, 18:06
Amice, vad ca te plictisesti.
Sau poate esti lefegiu la Kenvelo trimis sa imbunateasca imaginea firmei in randul userilor acizi de pe Sofpedia
Daca este asa, se pare ca iar au gresit.
Au nevoie de formatori de opinie ceva mai "copti" si cu mai multa putere de convingere.
Ca sa reusesti sa vinzi o marfa proasta pe bani buni ai nevoie de marketing valoros.
Ckestor92
7th March 2007, 19:38
Sunt patronul firmei de fapt.
Va asteptam in magazinele kenvelo pentru a afla despre noua oferta cu deduceri de pana la 60%. In Craiova va asteptam in special in magazinul de pe strada unirii de langa filarmonica 
Serios acum sunt un simplu client. Daca am o opinie diferita nu inseamna ca sunt angajat kenvelo da ce sa stii tu.
Am vazut ca au sepci si imi trebuie si mie una cam cat costa ca mi-e lene sa merg pana acolo ? Sunt bune ?
longroad
8th March 2007, 13:48
QUOTE(Ckestor92 @ Mar 7 2007, 19:38)

Sunt patronul firmei de fapt.
Va asteptam in magazinele kenvelo pentru a afla despre noua oferta cu deduceri de pana la 60%. In Craiova va asteptam in special in magazinul de pe strada unirii de langa filarmonica

Serios acum sunt un simplu client. Daca am o opinie diferita nu inseamna ca sunt angajat kenvelo da ce sa stii tu.
Am vazut ca au sepci si imi trebuie si mie una cam cat costa ca mi-e lene sa merg pana acolo ? Sunt bune ?
Sunt bune! De fapt nu, sunt proaste! De fapt problema cu Kenvelo e ca au un raport pret-calitate de toata jena pt 90% din produse. Si isi mai si bat joc de clientii din Romania, unde marfa e mai proasta decit afara.
turbo trabannt
8th March 2007, 14:03
vad o gramada de opinii negative despre kenvelo, probabil o sa fiu gica contra.
nu imi place sa ma imbrac de la marca dar nici de la europa. nu sunt cu moda si nici cu manelele. nu ma intereseaza cum arata magazinul , nici vanzatorii. mai ales cei agresivi cu fitze care iti vand "cel mai bun raport pret-calitate". nu ma intereseaza decat sa ma tina hainele si sa nu fie prea scumpe.
probabil nu o sa ma credeti dar de la kenvelo cumpar de prin 2000 si mai am inca unele tricouri de atunci . inca merg , nu s-au rupt, nu probleme de decolorare. nu mai sunt ca noi dar inca isi fac treaba.
imi plac la kenvelo promotiile care sunt in decembrie . de obicei atunci fac cumparaturile.
in rest , adidasii si niste "designuri" mi se par cretine. parerea mea.
don_dannielo
8th March 2007, 15:19
Nu imi plac materialele (carpe ordinare).
Nu imi plac modelele (90% sunt pentru teenageri cu creasta in cap).
=> Deja cat de putin sau mult tin in timp, nu ma mai intereseaza.
Ckestor92
8th March 2007, 19:17
Chestia e ca cea ce gasesti (ce am gasit eu pana acum) sunt chesti bune insa sunt multe tricouri de gay. E o clasa langa mine care e toata imbracata de la kenvelo cu marfa cam gay si sunt super penali. Sunt impopotonati in toate culorile. Kvl face multe haine in coluro foarte deschise si tipatoare. Nu imi plac hainele genul ala insa au si haine decente si mishto. Cel putin ce am laut eu de pana acum. Daca au multe haine de gay nu inseamna ca orice haina de acolo e gay. (in contextul dat "gay" este folosit pentru a definii stilul colorat tzipator cu tot felul de culori care zgarie ochiul si care face purtatorul sa para un ...gay"
As vrea si eu sa stiu cat costa un tricou kvl negru pe care scrie "kenvelo" cu alb si are semnul firmei langa scris. Arata super mishto chiar daca are scrisul ala pe el care parca te face sa pari un snob. Nush daca e adevarat ce ziceti voi, adica ca isi ia lumea tricouri delea ca scrie firma pe ele. Cred ca e ceva mai mult deranjant pentru ca te face sa pari increzut.
Sepcile ? Sunt de calitate ?
imblanzitoruldelei
8th March 2007, 20:19
KENVELO = METROSEXUAL fashion
rox
8th March 2007, 20:48
QUOTE(Ckestor92 @ Mar 8 2007, 19:17)

Chestia e ca cea ce gasesti (ce am gasit eu pana acum) sunt chesti bune insa sunt multe tricouri de gay. E o clasa langa mine care e toata imbracata de la kenvelo cu marfa cam gay si sunt super penali. Sunt impopotonati in toate culorile. Kvl face multe haine in coluro foarte deschise si tipatoare. Nu imi plac hainele genul ala insa au si haine decente si mishto. Cel putin ce am laut eu de pana acum. Daca au multe haine de gay nu inseamna ca orice haina de acolo e gay. (in contextul dat "gay" este folosit pentru a definii stilul colorat tzipator cu tot felul de culori care zgarie ochiul si care face purtatorul sa para un ...gay"
As vrea si eu sa stiu cat costa un tricou kvl negru pe care scrie "kenvelo" cu alb si are semnul firmei langa scris. Arata super mishto chiar daca are scrisul ala pe el care parca te face sa pari un snob. Nush daca e adevarat ce ziceti voi, adica ca isi ia lumea tricouri delea ca scrie firma pe ele. Cred ca e ceva mai mult deranjant pentru ca te face sa pari increzut.
Sepcile ? Sunt de calitate ?
hmmm....blugii se decoloreaza, cei "used" se uzeaza si mai si, se destrama practic la spalat ( mda, am patit-o), tricourile intra la apa sau se labarteaza....bine, acuma depinde, chiar nu pot sa generalizez, am avut si citeva haine normale si care sa si reziste luate de la ei, dar pe vremea cind erau mai pe la inceput asa .apoi am trecut pe terranova, stiu totusi ca bluza de x roni ramine tot aia si dupa prima spalare.(spre deosebire de kenvelo, unde nu stii niciodata ce se va intimpla).hainele sunt...in trend ca sa zic asa, culorile sunt alea care sunt la moda in sezonul respectiv . Din punctul meu de vedere, kenvelo e...neimportant si neinteresant. intru acolo doar ca sa ma uit ce mai pot sa vinda la preturi uriase si eventual sa scormonesc dupa chestii care sa-si merite totusi banii ( pentru cei super-incintati de promotia aia cu doua perechi de blugi la 1,5 milioane :oameni buni, ala e pretul real al blugilor . ca ii vind ei cu 2 milioane perechea e alta poveste...). Si sunt curioasa cum arata o haina gay, o clasa de gay, o culoare gay, ca am vazut ca domnul de mai sus foloseste foarte des expresiile astea....
shor1979
8th March 2007, 21:14
lamurire
Kenvelo is a clothing firm originally from the Czech Republic formed in 1989. It currently operates approximately 250 stores in 8 countries: The Czech Republic, Slovakia, Romania, Hungary, Israel, Poland, Bulgaria and Germany. The company was started by two Israelis who couldn't get the company started in Israel, so they needed a location in Europe to help the business take off. The name "Kenvelo" comes from the Hebrew words for yes and no (כן ולא). They couldn't decide what to name the store, so they ended up with yes and no.
http://en.wikipedia.org/wiki/Kenvelo
TITUSS
8th March 2007, 22:08
Personal , am o parere generala buna despre marca K , majoritatea toalelor pe care le-am luat de la ei sant ok . Daca doriti un pont : cand cumparati un lucru uitati-va la eticheta . Am observat ca importa doar din 2 tari : Turcia si China . De departe cele made in Turkey sant de calitate superioara , atat ca material folosit cat si ca design sau manopera . Am observat si eu ca au o oarecare gama de produse " gay style " , dar nu te obliga nimeni sa le cumperi , nu vad care e problema . Probabil ca tipul care se ocupa cu aprovizionarea la ei e curios sa vada daca prind la noi acest gen de toale . In orice caz , revenind la topic , sa spui Kenvelo - Marfa cea mai proasta m-i se pare cel putin deplasat .. n-o fi ea cea mai buna,dar nici cea mai proasta nu este
Ckestor92
8th March 2007, 22:17
Eu am prins promotia aia cu blugii. Am laut 2 perechi de blugi acum 1 an si ceva cam pe la inceputul lui decembrie 2005. Blugii ii mai am si ii mai port si acum pentru ca sunt foarte buni si nu s-au decolorat sau rupt. Unii din ei s-au rupt cand am sarit in gard inalt si am cazut insa s-au rupt foarte putin si spre norocul meu in zona coltului buzunarului spate deci nu se observa. Daca erau alte haine se faceau praf in 2 bucati.
Chiar arata penal o clasa in stil gay. Chiar toti s-au prins de asta. Isi mai aranjeaza si parul foarte impopotonat. Oricum sunt simpatici.
Inca nu mi-ati raspuns la intrebari:
1)Cat costa, cat de bun e, cat de rezistent e un tricou kenvelo negru cu scris alb pe el?
2)Au undeva geci naic sau facatura naic modelul alora din conducerea arsenal?
TITUSS
8th March 2007, 22:47
1. Sant bune calitativ,si rezistente,daca respecti instructiunile de spalare,referitor la pret cauta si tu sa iei la promotie . 2. Nu am vazut geci Nike model arsenal , ai incercat la magazinele lor ?
TITUSS
8th March 2007, 22:51
Si daca tot santem la capitolul asta , de ce oare nu or face astia fabrica KVL si la noi sa scoata la pret mai mic ? Asta avand in vedere ca aici si-au facut deja un vad destul de bun , cred eu..
Ckestor92
8th March 2007, 23:12
Pentru ca in china le dau 40$ la muncitori iar aici sunt obligati prin lege sa dea cel putin 120$. M-am uitat la magazine si nu am gasit. TRicourile alea totusi cat costa ? Sunt undeva poze si detalii ? Nu gasesc pe net. Am vazut ca sunt si albe.
zinZOLIn_369
9th March 2007, 01:37
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.