don_dannielo
12th December 2006, 21:53
Sunt. Mai intai ma uit la firma, de-abia apoi aleg ceva ce-mi place.
Dar Kenvelo nu e pe lista.
Tabu
12th December 2006, 21:58
Nu sunt fan Kenvelo si nici nu intru prea des sa vad ce marfa au... e suficient sa ma uit in vitrina. In perioada reducerilor, ma lipsesc total... au numai zdrente. Cu toate astea, am cateva (destule) haine de la Kenvelo... mai au si lucruri rasarite. Preturi exagerate, e drept. Cate un moft mai merge satisfacut uneori.
Din punct de vedere calitativ, hainele care imi plac, mi se par foarte ok.
Edit: Blugii lor sunt chiar de lepadat. Sau poate nu sunt eu adepta pantalonilor prespalati, cu brizbrizuri, motive florale si craciunesti, ate atarnande si alte bazaconii.
Andreas1
12th December 2006, 22:11
QUOTE(don_dannielo @ Dec 12 2006, 21:53)

Sunt. Mai intai ma uit la firma, de-abia apoi aleg ceva ce-mi place.
Macar recunosti. 
Si cam care ar fi aceste firme?
On-topic:
Si eu am cateva articole de la Kenvelo. Primul articol cumparat de la ei a fost o camasa neagra, pe care am prins-o la reducere. Se pun scamele pe ea foarte repede. Dar o am de mult timp si nu pot spune ca e de o calitate FOARTE proasta, dar nici nu ma prea incanta...
carman
12th December 2006, 22:15
am incercat sa-mi cumpar cate ceva de la Kenvelo, dar nu am reusit niciodata. nu stiu cat sunt de bune, dar sunt urate cu "spume"! depinde de gusturi...
valiro
16th December 2006, 00:53
Mie imi place muzica de la K
Tabu
16th December 2006, 00:57
QUOTE(valiro @ Dec 16 2006, 00:53)

Mie imi place muzica de la K

Excesiv de tare avand in vedere ca magazinul nu are aspect de club. Sonorul ridicat ma da afara inaintea hainelor.
robita
16th December 2006, 01:48
numai auzul numelui kenvelo imi provoaca greata si asta numai datorita prietenei ce-i nebuna dupa firma asta,parca altele nu mai exista
ion_cta
19th December 2006, 23:02
in romania daca vrei sa fi jmecher trebuie sa iti iei haine de la kenvelo chiar daca se f___ la prima spalare !
sqryn
20th December 2006, 11:40
pai daca nu stii sa folosesti masin de spalat
citeste manualul si eticheta de la produse si nu o sa ai probleme. eu mai cumpar din cand in cand de la ei, nu imi plac toate hainele din magazin, sunt adeptul chestiilor mai "clasice" si astea se gasesc ceva mai greu pe la ei.
Cu hainele cumparate nu am avut niciodata probleme
Andreas1
23rd December 2006, 13:02
QUOTE(ion_cta @ Dec 19 2006, 23:02)

in romania daca vrei sa fi jmecher trebuie sa iti iei haine de la kenvelo chiar daca se f___ la prima spalare !

In Romania daca vrei sa fii bengos iti trebuie neaparat o masina de 300+ cai putere...
Bowser
27th December 2006, 22:32

Am primit de Craciun de la niste rude o bluza de la Kenvelo, care are poate cel mai stupid design. O combinatie de kaki cu albastru deschis, cu o emblema rosie pe maneca stanga. Pe langa aspectul dezastruos, este si mare de mine. Ceea ce doresc sa intreb pe cei mai cunoscatori ca mine este:
1. Presupunand ca bluza a fost cumparata din Kenvelo-ul din orasul meu, mi se va schimba bluza cu an alt model (de acelasi pret) sau alta marime? (Mentionez ca NU am chitanta, dar am inca agatat de guler eticheta produsului)
2. Presupunand ca bluza a fost cumparata din Kenvelo apartinand de alt oras si acest produs nu se afla intre produsele aflate in vanzare la Kenvelo din orasul meu, mai are rost sa ma deplasez sa incerc sa schimb bluza?
Hai, noroc!
ichebau
28th December 2006, 02:24
QUOTE(Bowser @ Dec 27 2006, 22:32)

Am primit de Craciun de la niste rude o bluza de la Kenvelo, care are poate cel mai stupid design. O combinatie de kaki cu albastru deschis, cu o emblema rosie pe maneca stanga. Pe langa aspectul dezastruos, este si mare de mine. Ceea ce doresc sa intreb pe cei mai cunoscatori ca mine este:
1. Presupunand ca bluza a fost cumparata din Kenvelo-ul din orasul meu, mi se va schimba bluza cu an alt model (de acelasi pret) sau alta marime? (Mentionez ca NU am chitanta, dar am inca agatat de guler eticheta produsului)
2. Presupunand ca bluza a fost cumparata din Kenvelo apartinand de alt oras si acest produs nu se afla intre produsele aflate in vanzare la Kenvelo din orasul meu, mai are rost sa ma deplasez sa incerc sa schimb bluza?
Hai, noroc!
tu te crezi la piata? stai linistit ca nu-ti schimba nimic.
dave
29th December 2006, 15:03
eu nu mai calc vreodata la kenvelo asta!!!
ce de preturi de
au!!!
vanzatorii arata ca niste adolescenti care habar nu au de vanzari....
ion_cta
29th December 2006, 18:38
QUOTE(dave @ Dec 29 2006, 15:03)

ce de preturi de

au!!!
imi venea sa ii prind un cap in gura lu` ala care se uita la mine ca la un infractor ... imi lua in sictir blugii din mana si ii punea la loc in raft, iar daca ii asezam eu el ii lua si ii aranja din nou ... de`al dracu le-am despachetat toata marfa din raft si nu am mai luat nimic de la ei ... am niste tovarasi care aduc marfa de calitate din austria la preturi mici si sunt si modele noi care le gasesti la reprezentantele din carrefour
razvan911
25th January 2007, 17:26
stie careva care e treaba cu campania celor de la KENVELO cu reduceri de 60% care e acum in magazine?
se aplica la orice produs?
finalone
27th January 2007, 12:18
QUOTE(dave @ Dec 29 2006, 15:03)

ce de preturi de

au!!!
lol ... am auzit si eu de la amici ce fel de marfa au.
n-am cumparat nimic nicioadata de la ei , de fapt n-am stat in magazin mai mult de 20sec.
Avand in vedere ce stil au hainele lor , nu e de mirare ce vazatori au.
raducutzzu
27th January 2007, 23:43
QUOTE(finalone @ Jan 27 2007, 12:18)

lol ... am auzit si eu de la amici ce fel de marfa au.
n-am cumparat nimic nicioadata de la ei , de fapt n-am stat in magazin mai mult de 20sec.
Avand in vedere ce stil au hainele lor , nu e de mirare ce vazatori au.
Get real!
Vrei cucuoane la patruj de ani ca sa-ti vanda blugi si chiloti? Normal ca sunt adolescenti!
@celdemaisus: defineste "nu au habar de vanzari"
Intrati la Lee Copper daca vreti sa fiti batuti la cap de adolescenti care au habar de vanzari!
pastel3005
28th January 2007, 00:14
din ce stiu, sunt totusi anumite produse care nu au reducere. lista tre sa fie la casa.
dave
28th January 2007, 00:30
de ce la kenvelo sunt usi deschise in plina iarna in care sufla aer conditionat cald afara? adica risipa degeaba
sunt atat de revoltat de tot ce se tine de kenvelo
si totul este numai management agresiv cu tot felul de tertipuri care depasesc orice limita
Natyy
28th January 2007, 01:00
cea mai mare tzeapa a fost aia cu cardul am fost cu o prietena si a convins-o vanzatoarea si a intrebat pr mea :"sigur o sa fie tot timpul valabil?????" si ea da da sigur! peste 3 luni mi-a zis ca a fost si cand a dat cardul nu l-au acceptat! i sa mai intamplat cuiva asta?
am observat ca hainele lor daca se pateaza cu chestii care in mod normal ies la spalat, nu mai iese maculatura nici daca freci cu peria de sarma
raducutzzu
28th January 2007, 01:04
QUOTE(Natyy @ Jan 28 2007, 01:00)

cea mai mare tzeapa a fost aia cu cardul am fost cu o prietena si a convins-o vanzatoarea si a intrebat pr mea :"sigur o sa fie tot timpul valabil?????" si ea da da sigur! peste 3 luni mi-a zis ca a fost si cand a dat cardul nu l-au acceptat! i sa mai intamplat cuiva asta?
am observat ca hainele lor daca se pateaza cu chestii care in mod normal ies la spalat, nu mai iese maculatura nici daca freci cu peria de sarma
Eu am card si nu am avut nicio problema.
brebe85
28th January 2007, 11:57
QUOTE(dave @ Jan 28 2007, 00:30)

de ce la kenvelo sunt usi deschise in plina iarna in care sufla aer conditionat cald afara? adica risipa degeaba
o dati in paranoia, pe bune
finalone
28th January 2007, 12:57
QUOTE(raducutzzu @ Jan 27 2007, 23:43)

Vrei cucuoane la patruj de ani ca sa-ti vanda blugi si chiloti? Normal ca sunt adolescenti!

de fapt eu prefer autoservirea ...
si tu esti de curand adolescent ,nu?
raducutzzu
28th January 2007, 14:49
QUOTE(finalone @ Jan 28 2007, 12:57)

de fapt eu prefer autoservirea ...
si tu esti de curand adolescent ,nu?

De curand sunt warn-uit, adolescent sunt de cativa ani.
Pai autoservire e, dar tre` sa si aseze cineva hainele alea la loc, nu?
Houdinni
28th January 2007, 22:18
QUOTE(raducutzzu @ Jan 27 2007, 23:43)

Intrati la Lee Copper daca vreti sa fiti batuti la cap de adolescenti care au habar de vanzari!
asa e . astia de la Lee copper sunt super stresanti .
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.