terratec
26th August 2006, 09:54
Kenvelo are ceva marketing.
A prins noua moda (care are vreo 2-3 ani) ce promoveza un aspect neglijent, boschetaresc in randul tinerilor.
Am vazut ca a aparut si moda posetei la barbati.
O gramada de Kenvelisti au cate o poseta(seamana putin cu geanta postasului) agatata dupa gat.
Astia mici si indecisi nu au probleme cu calitatea si rezistenta in timp a produsului.
Ei sunt fericiti acum si nu ii intereseaza deloc daca in 3 luni o sa se scamoseze la calcaie.
Si am mai identificat o categorie de fani Kenvelo.
Ei sunt manelistii grasi care s-au saturat de tricoul mulat Versace si vor sa fie moderni.
Tricoul cu Kenvelo scris pe spate face pereche buna cu pantofii cu varf ascutit ai lui Aladin.
Sper sa nu se supere multi pe mine, astea sunt concluzii dintr-o perioada in care identificam tipul si comportamentul consumatorilor.
kill_them_all1000
26th August 2006, 10:40
Cine spune ca, Kenvelo e pentru fitosi are dreptate. Dar hainele Kenvelu nu sunt pentru fitosii cu bani ci pentru cei saraci. Voi nu ati observat cati tarani prosti se imbraca de la kenvelo si sufera de parca ar fi... (alegeti voi o vedeta).
Eu mi-am luat de la astia numai bluze de trening pentru a le purta la fotbal ca sunt mai ieftine. Despre calitate nu stiu ce sa zic ca nu prea le-am purtat nici macar la fotbal.
kenvelo, lee cooper, levi's, etc sunt marci de fitzosi pentru ca majoritatea le cumpara pentru eticheta si nu pentru aspect
Poate ne spune de unde ar trebui sa ne mai cumparam haine ca sa nu parem fitosi.
Eagle Raider
26th August 2006, 16:21
QUOTE(kill_them_all1000 @ Aug 26 2006, 11:40)

Poate ne spune de unde ar trebui sa ne mai cumparam haine ca sa nu parem fitosi.
ma creca un ieuropa ar fi bun, un obor ceva, iar idm deja e lux
Alexxfl
26th August 2006, 17:58
QUOTE(kill_them_all1000 @ Aug 26 2006, 11:40)

Cumperi de unde vrei atat timp cat nu dai o importanta mult prea mare marcii. Sau poate ca esti genul care prefera sa dea 3-4 milioane pe o pereche de blugi cu aspect de bazar
gafytz
9th September 2006, 13:18
bey.. totushi fatza de multe rapandule de haine kre in lok sa fie Kenvelo is Kanvelo.. sau Adibas in loc de Adidas.... va rog frumos.....ii admir pe cei kre stiu sa se imbrace... nu neaparat "de firma" dar cu bun gust... ce conteaza k e kenvelo... k e adidas.... atat timp kat e de bun gust.... j nu e facatura pe vapor gen Mike in loc de Nike..
)
kill_them_all1000
9th September 2006, 13:32
QUOTE(gafytz @ Sep 9 2006, 14:18)

bey.. totushi fatza de multe rapandule de haine kre in lok sa fie Kenvelo is Kanvelo.. sau Adibas in loc de Adidas.... va rog frumos.....ii admir pe cei kre stiu sa se imbrace... nu neaparat "de firma" dar cu bun gust... ce conteaza k e kenvelo... k e adidas.... atat timp kat e de bun gust.... j nu e facatura pe vapor gen Mike in loc de Nike..

)

Esti manelist nu-i asa?
Scuze de off-topic dar nu m-am putut abtine la ce scrie mai sus.
pavelica77
11th September 2006, 11:23
Cred ca cea mai proasta marfa este la ZARA. Blugi cumparati in mai (2 mil.), rupti in august. Sunt odiosi, ar trebui desfintati.

La KENVELO raportul calitate/pret este OK.
Andreas1
16th September 2006, 11:16
QUOTE(don_dannielo @ Aug 25 2006, 18:05)

Poate vrei sa zici snobi.
Trebuie sa fii neaparat snob ca sa-ti cumperi "tzoale" de la Levi's sau Lee Cooper?
UltrasBoy
25th September 2006, 21:30
Scuze ca iti zic, dar ai mentalitate de roman! Nu am inteles ce ai vrut sa zici cu diferenta dintre Brand si Marca. Ca si cum ai vrea sa faci diferenta intre "cat" si "pisica"...nu asta e problema. Problema e ca preferi hainele ieftine si de calitate inferioara. Un tricou Nike, Adidas, Puma..etc costa in jur de 1 mil, iar unul Kenvelo nu atinge nici 500mii. Decat sa-mi iau 2 tricouri Kenvelo, care dupa prima spalare s-au decolorat, mai bine imi iau unul Nike,Adidas...si nu-mi iau pt firma, pt ca nu ma incalzeste cu nimic ca scrie Nike pe eticheta, iau ceva de calitate, un articoul de la o firma cunoscuta pt calitatea produselor!
Am o pereche de Adidas Superstar de un an, nu i-am purtat in fiecare zi dar i-am purtat mai bine de jumatate de an si arata impecabil...cand ii scot din masina de spalat nu-mi vine sa cred. O vecina are o pereche de adidasi KVL de 2 luni si deja s-a dezlipit talpa. Diferenta de pret e f mica, dar dif de calitate e prea mare...
Am dat un simplu exemplu, oricum nu o sa-ti schimbi tu parerea...
don_dannielo
25th September 2006, 21:35
S-a riscat cineva la geci de piele de acolo?
renderman
25th September 2006, 21:54
QUOTE(UltrasBoy @ Sep 25 2006, 22:30)

Scuze ca iti zic, dar ai mentalitate de roman! Nu am inteles ce ai vrut sa zici cu diferenta dintre Brand si Marca. Ca si cum ai vrea sa faci diferenta intre "cat" si "pisica"...nu asta e problema. Problema e ca preferi hainele ieftine si de calitate inferioara. Un tricou Nike, Adidas, Puma..etc costa in jur de 1 mil, iar unul Kenvelo nu atinge nici 500mii. Decat sa-mi iau 2 tricouri Kenvelo, care dupa prima spalare s-au decolorat, mai bine imi iau unul Nike,Adidas...si nu-mi iau pt firma, pt ca nu ma incalzeste cu nimic ca scrie Nike pe eticheta, iau ceva de calitate, un articoul de la o firma cunoscuta pt calitatea produselor!
Am o pereche de Adidas Superstar de un an, nu i-am purtat in fiecare zi dar i-am purtat mai bine de jumatate de an si arata impecabil...cand ii scot din masina de spalat nu-mi vine sa cred. O vecina are o pereche de adidasi KVL de 2 luni si deja s-a dezlipit talpa. Diferenta de pret e f mica, dar dif de calitate e prea mare...
Am dat un simplu exemplu, oricum nu o sa-ti schimbi tu parerea...
Eu am un tricou de la kenvelo care dupa cativa ani arata ca nou. Am avut un tricou negru de la adidas care dupa cateva spalari a devenit gri. Cred ca tine si de noroc...
blu26
27th September 2006, 11:37
QUOTE(don_dannielo @ Sep 26 2006, 04:35)

S-a riscat cineva la geci de piele de acolo?
Da sotul meu are o geaca super misto dintr-o piele groasa (cred ca de porc) neagra cu aspect usor tocit.
O are de un an si ceva, e luata la reduceri si inafara faptului ca se ia putin vopseaua de pe mineci unde se freaca de corp in rest e super. Acum depinde de ce piele are ce te intereseaza pe tine, dar asta e unul din aspectele la care trebuie sa te uiti indiferent de unde o iei.
mihai2005
2nd October 2006, 14:00
Kenvelo
In 1994 mi-am cumparat o pereche de jeansi Kenvelo din Geneva(acolo se vand doar marfuri de calitate, de altfel produsele si serviciile sunt cam cu o clasa peste ce gasesti in restul europei de vest). Nici macar nu auzisem de Kenvelo atunci. M-au tinut timp de 4 ani in conditiile in care ii purtam la scoala in fiecare zi. As mai fi putut sa-i port inca vreun an daca nu i-as fi agatat intr-un gard. Cred ca de cand brandul a devenit cunoscut au inceput sa-si dea in petec, costuri mai mici de productie...
In prezent, pot spune ca nici nu mai dau prin magazinele Kenvelo. De la produse proaste, la promotii "fake" sau "manarite"(numai afise cu reduceri si cand intri le gasesti intr-adevar dar doar la produsele cele mai naspa, marimi fara cautare) Sincer nu mai am ce cauta pe acolo.
Cineva spunea de produse Kenvelo provenite din Ungaria. Am avut neplacerea sa fac cunostinta cu produsele unguresti la un lant de magazine prezent si prin Germania, care se cheama New Yorker. SFAT: nu puneti piciorul pe acolo, va pot tenta preturile si aspectul initial, dar dupa cateva purtari si/sau spalari se fac carpe. Ex concret: pantaloni bej gen militaresc(modelul cu buzunare peste tot...). Din cauza transpiratiei s-au DECOLORAT in zonele expuse unor cantitati mai mari. M-am dus si mi i-au schimbat. La cei noi le-a sarit o capsa. La fel tricouri care dupa 2 luni de purtat la serv s-au cam facut carpe. Nu mai calc niciodata pe acolo. Cam aceeasi e si parerea altor colegi
jas1
2nd October 2006, 15:03
QUOTE(gafytz @ Sep 9 2006, 14:18)

)

In lumea in care ma invart eu au disparut de mult fake-urile.Acum , am descoperit ca existi si tu pe undeva si pot sa-ti spun ca in curand "oamenii" ca tine vor disparea...
don_dannielo
2nd October 2006, 15:07
Omul nu facea elogiu fake-urilor, poate n-ai citit bine.
longroad
2nd October 2006, 17:23
"Faza e" ca tine de noroc treaba cu marcile la noi. E de mult stiut ca la noi se vind produsele aceleiasi marci cu o calitate mai slaba decit afara.
djl
13th October 2006, 12:18
O pereche de blugi "Kenvelo" mi s-a dus mai repede decât una cumpărată din "IDM".
dave
13th October 2006, 15:00
SHIT KENVELO!!!!
ce de preturi au Kenvelo in comparatie cu venituri din Ro?
eu nu mai calc vreodata in magazine cu tinerii aia vanzatori /adolescenti rebeli imbracati in niste carpe/zdrente
un sfat la toata lumea mai ales cei cu banii putini si nu numai- CUMPARA ORICE CEVA MODERN LA SECOND-HAND LA PRETURI ACCEPTABILE numai daca apar ultimele modele trendy....am luat cateva haine SH si totul este MADE IN GERMANY!!!
kill_them_all1000
13th October 2006, 15:03
QUOTE(dave @ Oct 13 2006, 16:00)

eu nu mai calc vreodata in magazine cu tinerii aia vanzatori /adolescenti rebeli imbracati in niste carpe/zdrente

Tu crezi ca se imbraca singuri asa? Asa le dau saraciile alea de "sefi" haine.
Bimm3r
11th December 2006, 05:27
eu am de la ei, blugi, pantaloni stil army, un hanorac si inca ceva, nu mai stiu exact ce si sunt super marfa. adica nu au probleme calitative si nu se decoloreaza, destrama, etc.
terratec
11th December 2006, 23:45
QUOTE(Bimm3r @ Dec 11 2006, 06:27)

eu am de la ei, blugi, pantaloni stil army, un hanorac si inca ceva, nu mai stiu exact ce si sunt super marfa. adica nu au probleme calitative si nu se decoloreaza, destrama, etc.

Adevarul este ca produsele Kenvelo fac pereche buna cu Rolls-ul din poza.
Continua tot asa, esti pe drumul cel bun.
Bimm3r
11th December 2006, 23:58
Pai sa sti, ca se potrivesc de minune cu Rolls-ul din poza pe care TI-L DORESTI, DAR NU IL VEI AVEA NICIODATA !
terratec
12th December 2006, 00:32
Vezi ca nu ai nimerit.
Sunt fan al masinilor germane si inca am varsta la care imi plac masinile spectaculoase.
Am avut ocazia sa conduc 555CP germani insa conditia a fost sa nu am haine Kenvelo, ca ii uzez pielea.
(gata cu gluma, kenvelo tot marfa proasta ramane)
longroad
12th December 2006, 18:52
QUOTE(Bimm3r @ Dec 11 2006, 23:58)

Pai sa sti, ca se potrivesc de minune cu Rolls-ul din poza pe care TI-L DORESTI, DAR NU IL VEI AVEA NICIODATA !

Pai daca tu esti rautacios si nu il imprumuti si lui....
Andreas1
12th December 2006, 21:46
QUOTE(don_dannielo @ Aug 25 2006, 17:05)

Mai invata sensul cuvantului fitzos. Poate vrei sa zici snobi.
Vrei sa zici ca esti snob?
PS: Eu recunosc ca sunt unul.
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.