Kenvelo - Marfa cea mai proasta
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18

kogaionon

mi-am luat de la ei niste pantofi sport anu trecut prin septembrie.. au tinut pana anu asta prin august.. bine i-am cam nenorocit prin ploaie .. altceva n-am incercat ca nu-mi plac hainele de la ei in mod deosebit
Indeed
Ai dreptate...si eu mi-am luat de la Kenvelo acum 2 luni o pereche de blug verzi si acum aproape ca nu mai au culoare. Insa am o pereche de blugi luata de pe www.sadfas.as.ro de jumate de an si sunt ca noi si acum. Parerea mea e ca tot firmele din SUA sunt mama lor.

post editat de moderator deoarece continea o reclama comerciala

RaduVox
QUOTE(Indeed @ Oct 16 2005, 20:44) *
Ai dreptate...si eu mi-am luat de la Kenvelo acum 2 luni o pereche de blug verzi si acum aproape ca nu mai au culoare. Insa am o pereche de blugi luata de pe www.kenzo.as.ro de jumate de an si sunt ca noi si acum. Parerea mea e ca tot firmele din SUA sunt mama lor.

INdeed.. mai bine te duci in padure si ne lasi in pace...
Toate posturile tale sunt reclama la mizeria aia de site. Site-ul tau.
Ciurea
nu stiu sa scriu dar am grija de papuci. atunci cind voi invata sa scriu poate ca genialul mosotti nu-mi va mai edita posturile
crockus
Salut.
Sunt de acord cu ce a spus The|SpAwN, dar si cele spuse de altii.
Eu acuma sunt in Slovacia. Acuma, deh, or fi alte obiceiuri pe aici, mai bine, mai rele, dar sa intri intr-un magazin "oficial" Kenvelo (ca imi zisei: na, nu e cine stie ce marca aasta, dar daca e reducere poate gasesc ceva ieftin, care sa ma tina o vara sau o toamna macar)...si intru intr-un magazin de langa gara in orasul Zilina (in nord-vest...a jucat Steaua cu ei acu vreo 2 ani) gasesc ceva fainutza, ca si culoare si model. Dau sa sa ma uit daca imi vin ca lungime (ii pun "pe langa mine") buni ! dau sa ma uit la niste "eventuale" defecte si ii "desfac intre picioare": mamaaaa ce gaura avea in fund, DESI NU ARATAU DELOC A FI FOST PURTATI. Acuma, cum ziceam, fiecare magazin, cu "stilul" si cu "firma" sa, dar chiar asa? Ma ud atunci la magazinul mare, din cadrul Carrefour, in principala zona comerciala a orasului (sa zic asa). Da, reducere cum scrie pe usa si peste tot (inclusiv TV): pana la 50 la suta dar la ce? La tricouri pt don;soare, de ala pana la buric, posetute tot pt don'soare de acelea, niste malete...deh, da, mi-am luat una...niste tricouri de 2 lei cu un material ultra prost cu o eticheta amarata Kenvelo (cum zicea cineva mai sus) si un pret inca prea mare ca sa fi meritata TIMPUL pierdut ca m-am uitat la eticheta si pret !!! Bineinteles ca blugii aia adevarati.......care ii aveau acolo.....tot la 6 milioane (banii nostri) erau !!!!!!
Candva firma asta era un nume, din cate imi aduc eu aminte. Acuma, si aici si in Romania, se pare, este considera o firma care se bazeaza mai mult pe trecut....si numele de atunci.
Cam astea am vrut sa zic.....
Bafta maxima si sa fim sanatosi sa deschidem ochii cand cumparam ceva. Si o sa fie bine.
hie_calin@yahoo.com
La modul cel mai sincer eu nu inteleg ce va lamentati atat daca se cumpara sau nu se cumpara din Kenvelo. Nu va cere nimeni sa cumparati. Ideea este ca aceasta firma ceha se adreseaza celor care vor sa fie originali, in pas cu moda si care isi permit sa plateasca anumite sume, nu foarte mari pentru acest lucru. Cat despre calitate... sunt convins ca daca respectati instructiunile de pe eticheta nu se vor deteriora (stiti exista o mica eticheta pe care scrie la ce temperatura trebuie spalate, daca e admisa sau nu folosirea inalbitorului, daca se pot calca, etc). Cat despre preturi... sa fim seriosi, daca la Kenvelo sunt preturi asa de mari atunci ce zicei de alte firme??? Problema voastra este ca nu sunteti obisnuiti cu asa ceva, folositi si cumparati haine din piata sau de la second hand si atunci aveti impresia ca totul este scump. Invatati sa va respectati, invatati sa fiti corecti cu voi si cu ceilalti, daca nu va permiteti sa cumparati haine de firma atunci acceptati acest lucru si nu inventati motive cum ar fi proasta calitate. Plus de asta e normal ca un tricou sa se uzeze fiind purtat zilnic si by the way, hainele se mai schimba de la un sezon la altul. Nu e nevoie ca un tricou sa fie in perfecta stare 4 ani, pentru ca oricum in vara urmatoare vor aparea alte tendinte, se vor purta alte culori si alte modele, asa ca daca rezista o vara e perfect. Asta inseamna sa fi in pas cu moda. Credeti ca cei din jurul vostru nu se plictisesc sa va vada imbracati cu aceeasi pereche de jeans, cu acelasi tricou si aceeasi pereche de pantofi sport??? Mai ganditi o data aceste lucruri si apoi as vrea sa aud alte comentarii.

P.S. Nu lucrez in kenvelo, nu am nici o legatura cu acesta firma in afara faptului ca sunt un client destul de fidel
terratec
QUOTE(hie_calin@yahoo.com @ Aug 4 2006, 11:04) *
La modul cel mai sincer eu nu inteleg ce va lamentati atat daca se cumpara sau nu se cumpara din Kenvelo. Nu va cere nimeni sa cumparati. Ideea este ca aceasta firma ceha se adreseaza celor care vor sa fie originali, in pas cu moda si care isi permit sa plateasca anumite sume, nu foarte mari pentru acest lucru. Cat despre calitate... sunt convins ca daca respectati instructiunile de pe eticheta nu se vor deteriora (stiti exista o mica eticheta pe care scrie la ce temperatura trebuie spalate, daca e admisa sau nu folosirea inalbitorului, daca se pot calca, etc). Cat despre preturi... sa fim seriosi, daca la Kenvelo sunt preturi asa de mari atunci ce zicei de alte firme??? Problema voastra este ca nu sunteti obisnuiti cu asa ceva, folositi si cumparati haine din piata sau de la second hand si atunci aveti impresia ca totul este scump. Invatati sa va respectati, invatati sa fiti corecti cu voi si cu ceilalti, daca nu va permiteti sa cumparati haine de firma atunci acceptati acest lucru si nu inventati motive cum ar fi proasta calitate. Plus de asta e normal ca un tricou sa se uzeze fiind purtat zilnic si by the way, hainele se mai schimba de la un sezon la altul. Nu e nevoie ca un tricou sa fie in perfecta stare 4 ani, pentru ca oricum in vara urmatoare vor aparea alte tendinte, se vor purta alte culori si alte modele, asa ca daca rezista o vara e perfect. Asta inseamna sa fi in pas cu moda. Credeti ca cei din jurul vostru nu se plictisesc sa va vada imbracati cu aceeasi pereche de jeans, cu acelasi tricou si aceeasi pereche de pantofi sport??? Mai ganditi o data aceste lucruri si apoi as vrea sa aud alte comentarii.

P.S. Nu lucrez in kenvelo, nu am nici o legatura cu acesta firma in afara faptului ca sunt un client destul de fidel

Opa ....
A aparut un fan Kenvelo.
Este de 18 ani e tuns "creasta de balaur" si are un tricou cu Kenvelo scris pe spate.
smile.gif
Gata cu gluma.
Kenvelo e un produs al reclamelor, suna bine si se adreseaza unei categorii de oameni care nu prea au vazut multe dar vor sa fie trendy.
Si dai impresia ca ai fi vreun mare boier daca ti-ai cumparat un tricou si niste izmene tocite. smile.gif)
Vai de ideile tale, pastreaza-le si cumpara in continuare Kenvelo si lasa-i pe alti sa-i cumpere Levi's, Lee, Wrangler.

Si raman cu impresia ca lucrezi "in Kenvelo" si sunteti tare suparati ca pe google apare topicul acesta pe primele locuri. smile.gif)

Si ce fel de firma crezi tu ca este ??? Ceheasca ? smile.gif)

Esti simpatic tinere.

isr2002
QUOTE(terratec @ Aug 6 2006, 01:03) *
Opa ....
A aparut un fan Kenvelo.
Este de 18 ani e tuns "creasta de balaur" si are un tricou cu Kenvelo scris pe spate.
smile.gif
Gata cu gluma.
Kenvelo e un produs al reclamelor, suna bine si se adreseaza unei categorii de oameni care nu prea au vazut multe dar vor sa fie trendy.
Si dai impresia ca ai fi vreun mare boier daca ti-ai cumparat un tricou si niste izmene tocite. smile.gif)
Vai de ideile tale, pastreaza-le si cumpara in continuare Kenvelo si lasa-i pe alti sa-i cumpere Levi's, Lee, Wrangler.

Si raman cu impresia ca lucrezi "in Kenvelo" si sunteti tare suparati ca pe google apare topicul acesta pe primele locuri. smile.gif)

Si ce fel de firma crezi tu ca este ??? Ceheasca ? smile.gif)

Esti simpatic tinere.

Las' c-am luat eu din state blugi maro Wrangler, din Wal Mart. Dupa vreo 3-4 spalari erau aproape albi... nu mai exista reguli nicaieri. Totul depinde de noroc.
truthman
Mi-am luat si eu o data un tricou marca Kenvelo. Pe langa faptul ca am dat o caruta de bani, calitatea lasa mult de dorit.
Concluzia: nu aruncati banii pe lucruri de fffproasta calitate gen Kenvelo.
Este o marca de 2 lei. Vreau sa zic ca a fost primul si ultimul lucru pe care l-am luat de la ei.
Mar

QUOTE(truthman @ Aug 22 2006, 22:57) *
Mi-am luat si eu o data un tricou marca Kenvelo. Pe langa faptul ca am dat o caruta de bani, calitatea lasa mult de dorit.
Concluzia: nu aruncati banii pe lucruri de fffproasta calitate gen Kenvelo.
Este o marca de 2 lei. Vreau sa zic ca a fost primul si ultimul lucru pe care l-am luat de la ei.

in praga am trecut prin cel mai mare magazin kenvelo din piata wenceslas. preturi mai mici decat in .ro (explicabil) si magazine "aerisite" , fara aspectul de "talcioc de confectii".
cred ca cei care au franciza pt. .ro au o predilectie sa umple magazinele cu solduri.

calitatea intradevar lasa de dorit, toate bluzoanele cumparate de la ei au intrat la apa sau s-au decolorat
Eagle Raider
eu pot spune ca detin multe hante kenvelo, motivul , pentru ca sunt printre cele mai ieftine hante care sa nu fie contrafacute si termperatura de spalare de obicei inscriptionata pe etichete este de 40 grade ,valabil la majoritatea firmelor nu numai kenvelo,
da am si eu un tricou varza rau care s-a lasat in ultimu hal, cei drept am dat doar 350 mi pe el,dar mai am inca unu la vro 750 mi e alb cu visiniu si dupa fiecare spalare se pateaza albul cu visiniu, tre sa il speli cu vanish ca sa se ia biggrin.gif in rest la restu hantelor nu am avut probleme si adibasi sunt ok, m-au tinut aproape un an
Luv_angel
eu am ff mult haine de la kenvelo, incepand de la bluze si geci si terminand cu jeansi, adidasi si accesorii. Sincer, sunt f multumita de hainele de acolo shi chiar sunt pe gustul meu...pana acum nu mi`am luat nicio teapa in privinta calitatii. Cat despre adidasi...pana acum au rezistat destul de bine, i`am cumparat in primavara shi arata ca noi. am avut shi o pereche de nike`uri si sincer...calitatea mi se pare aceeasi, desi pe nike`uri am dat 3 mil iar cei de la kenvelo...ma credeti, nu ma credeti, i`am luat cu 1 mil la reduceri. Mie mi se par produse de calitate si foarte rezistente. Vara asta mi`am luat o pereche de slapi pe care i`am luat in tabara. Am urcat cu ei pe munte, am alergat in ei....deci ar fi trebuit sa se rupa de 10 ori pana acum, iar ei nu au nimic! si i`am mai luat si la reduceri cu 100.000....smile.gif
dave
luv angel,

eu nu mai calc vreodata prin magazine de alea cu preturi enooorme cursing.gif
dupa cate ai cumparat acolo la K, oricum ai banii multi si esti plina de fite cu pretentii exagerate cu banii aruncati aiurea pe haine de milioane ......Marca aia este de K* mad2.gif

totul depinde de oameni dupa venit.....eu cumpar numai la second-hand si mai gasesti ceva haine de o calitate exceptionala GERMANIA 100% la preturi modeste....
bujuu
QUOTE(Luv_angel @ Aug 23 2006, 15:16) *
eu am ff mult haine de la kenvelo, incepand de la bluze si geci si terminand cu jeansi, adidasi si accesorii. Sincer, sunt f multumita de hainele de acolo shi chiar sunt pe gustul meu...pana acum nu mi`am luat nicio teapa in privinta calitatii. Cat despre adidasi...pana acum au rezistat destul de bine, i`am cumparat in primavara shi arata ca noi. am avut shi o pereche de nike`uri si sincer...calitatea mi se pare aceeasi, desi pe nike`uri am dat 3 mil iar cei de la kenvelo...ma credeti, nu ma credeti, i`am luat cu 1 mil la reduceri. Mie mi se par produse de calitate si foarte rezistente. Vara asta mi`am luat o pereche de slapi pe care i`am luat in tabara. Am urcat cu ei pe munte, am alergat in ei....deci ar fi trebuit sa se rupa de 10 ori pana acum, iar ei nu au nimic! si i`am mai luat si la reduceri cu 100.000....smile.gif

cum ti-e si norocul...insa tre sa recunoastem ca majoritatea care isi iau de la kenvelo sunt cei care vor sa para ceva ce nu sunt(fitzosi)...e ca si cum ai avea telefon N80 si tu dai bip...

numa bine
longroad
"...e ca si cum ai avea telefon N80 si tu dai bip..."
formularea corecta e "sunt ca aia care au telefon N80 si dau bip..." pt ca si astia sunt destui.....
Cit despre Kenvelo mi se pare o marca OK in privinta calitatii dar vind calitatea aia la pret de produse premium => raport pret-calitate total dezavantajos, motiv pentru care nu cumpar de la ei decit atunci cind au reduceri.masive. si reale...nu de genul preturilor umflate peste noapte si apoi reduse la jumatate iar daca ti cont de pretul initial ajungi la concluzia ca in loc de o reducere de 50% beneficiezi de una de 20%
Eagle Raider
QUOTE(bujuu @ Aug 23 2006, 16:15) *
cum ti-e si norocul...insa tre sa recunoastem ca majoritatea care isi iau de la kenvelo sunt cei care vor sa para ceva ce nu sunt(fitzosi)...e ca si cum ai avea telefon N80 si tu dai bip...

numa bine

e hai dak si kenvelo e de fitosi ce sa mai zic de calvin klein sau lacoste,etc biggrin.gif
eu zic ca K e printre cele mai ieftine marci, cu cele mai multe reduceri, prezenta la fiecare colt biggrin.gif, ma refer la produse originale
Alexxfl
majoritatea produselor sunt de KK, dar mai sunt si exceptii care m-au convins sa-mi iau un tricou de la ei si inca nu l-am spalat biggrin.gif. Cat despre preturi mi se par la fel de mari ca in locatiile gen bazar, sau chiar unele second-uri :|
jericho
hai c-am auzit-o si p-asta! "kenvelo e marca de fitzosi"... ha ha ha... poate daca ai crescut in varful copacului pana acum poti face pe cineva fitzos daca se imbraca de la kenvelo...

eu am haine de la kenvelo si nu mi se par deloc fitzoase.... ce e asa fitzos la un tricou pe care dai 3-4-5 sute de mii?
Alexxfl
kenvelo, lee cooper, levi's, etc sunt marci de fitzosi pentru ca majoritatea le cumpara pentru eticheta si nu pentru aspect smile.gif
Luv_angel
kenvelo este o marca accesibila...nu mi se par chiar atat de piperate preturile lor...deci nu inteleg de ce toata lumea care se imbraca de acolo este considerata fitzoasa...Poate pentru ca oamenii care spun aceste lucruri sunt superficiali...smile.gif
longroad
QUOTE(Luv_angel @ Aug 25 2006, 13:29) *
kenvelo este o marca accesibila...nu mi se par chiar atat de piperate preturile lor...deci nu inteleg de ce toata lumea care se imbraca de acolo este considerata fitzoasa...Poate pentru ca oamenii care spun aceste lucruri sunt superficiali...smile.gif

Cred ca e din cauza imaginii pe care a incercat sa o promoveze Kenvelo: daca te imbraci la ei esti trendy si daca nu ma insel asta este prima marca de acest gen intrata in Romania. Dar mie nu mi se par deloc asa. In cel mai bun caz sunt ciudate la aspect si scumpe raportat la calitatea lor.
Andreas1
Dupa opinia mea, Kenvelo este "firma pentru saraci"(snob ce sunt biggrin.gif ).
Alexxfl
QUOTE(Luv_angel @ Aug 25 2006, 13:29) *

kenvelo avea acum un an preturi duble ... si ca la orice firma cu preturi mari se inghesuiau doar "aristocratii" la cumparaturi ... esti considerat fitzos daca te imbraci cu numele firmei, nu cu produsul smile.gif
carman
fitze de fitze erau la magazinul deschis acum vro' 8 ani vis-a-vis de Drept.cica erau toale drept din buricu' lu' Londra si costau de paralizai pe loc. cum draq se numea????????????
kenvelo astia sunt mici copii pe langa London Spume...
don_dannielo
QUOTE(Alexxfl @ Aug 25 2006, 02:58) *
kenvelo, lee cooper, levi's, etc sunt marci de fitzosi pentru ca majoritatea le cumpara pentru eticheta si nu pentru aspect smile.gif

Mai invata sensul cuvantului fitzos. Poate vrei sa zici snobi.
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.