terratec
2nd September 2005, 09:58
Boss este "cusut" in Romania.
Tiparele, materialele si tot know-how-ul vin de afara.
100 %.
(Sunt un mare fan al camasilor Boss si m-am documentat bine)
submit
2nd September 2005, 10:21
QUOTE(Ninja @ Sep 1 2005, 15:00)
Eh, lasa ca am si eu unul la fel de bun, e Boss si ghici unde e facut? In Romania...
Am si eu un tricou Champion, s-a descusut intr-o spatamana, si ghici unde e facut? In Romania...
clio2003
2nd September 2005, 10:25
Pai e normal ...Marka KENVELO cu munca in romania...

E mai ieftin ..nu ?
terratec
2nd September 2005, 10:54
Marea problema a fortei de munca din Romania este slaba calificare.
Iar acum au crescut si pretentiile salariale.
sorica
2nd September 2005, 20:54
QUOTE(terratec @ Jan 4 2005, 15:29)
Sunt uimit de faptul ca toata lumea e incantata de marca asta.
Aproape toate produsele lor sunt de calitate slaba si se apropie de marfa din Europa.
Dar preturile sunt super mari.
O pereche de pantaloni (bluejeans) are acelasi pret cu una facuta de Levi's(fabricati in occident).
Preturile se invart pe langa 100 euro iar materialul celor de la Kenvelo e super-nasol.
Nu-mi explic de ce prefera romanii produsele astea scumpe si extraordinar de proaste.
mie tocmai materialele imi plac, in special la pantaloni. in plus preturile sunt de ajuns de mici in sezonul de reduceri
si au si croiala in general buna, tot la pantaloni ma refer.
e adevarat ca gasesti si lucruri de calitate naspa, dar important e raportul calitate pret....
mrjones
3rd September 2005, 12:15
[quote=Immortal,Jan 19 2005, 07:01]
Fratilor, haideti sa nu mai dam toti cu pietre in ei fara sa argumentam. Si afirmatiile de genu' "sunt turcisme" nu's argumente, ci niste prejudecati demne de copilasi cu tzatza'n gura.
--------------------------------------------------------------------------------------------
As avea impresia ca apreciezi cat de cat aceasta firma de haine..doar pt faptul ca pana sa te prinzi ca sunt niste tzepe uriase hainele de`acolo ai apucat deja sa`ti umpli sifonierul cu naspetele lor. Si ca o persoana constiincioasa ce esti incerci sa iti scuzi acum prostia / lipsa de inspiratie oferind celorlalti exemple irelevante ce tin pur si simplu de gustul personal. Plus ca in afara de cateva magazine din tara majoritatea hainelor aflate sub incidenta brand-urilo: adidas , nike, kenvelo, puma....etc. sunt in realitate niste tzepe vandute de 5-6 ori mai scump pe care afara ai putea sa le comercializezi mult mai ieftin de unde si lipsa de calitate. Cu toate acestea in Romania este permis asa ceva datorita unei politici D.T.T. (Daca Tine Tine!). Nu conteaza ca sunt facute in Turcia atata vreme cat sunt de calitate, numai in cina sa nu fie facute pt ca dak ar fi asa (si am zice "Marfa chinezeasca de calitate") am intra deja in niste chestiuni antonimice.
ThEDaMn3d
4th September 2005, 22:57
Adevarul e ca sunt multe prostii la Kenvelo (chestii scumpe si calitate cam slaba), dar cand sunt promotii merita sa-ti iei haine de la ei, chiar daca calitatea materialului nu este foarte buna. Si mai ales trebuie sa fi atent ce alegi.
Am destul de multe bluze si tricouri de la Kenvelo (luate cam de 1 an) si nu s-au rupt sau degradat (inca). Acum vreo 2 luni mi-am luat de la Kenvelo din Carrefour Militari cu promotia "cumperi de 3 milioane si platesti 1,5" o pereche de pantaloni si 2 tricouri cu 1.500.000. Adidasi nu mi-as lua de la ei pentru ca nu-mi plac si sunt si scumpi.
Dar si adidasii de la Nike (de fapt Elmec Romania) nu tin mai mult de 8 luni, believe me, desi sunt originali. Totusi preturile sunt mari, chiar si pentru Romania. Spre exemplu, din Germania mi-am luat Adidas cu 40€ (adica vreo 140 lei) si arata foarte bine si se simte ca sunt de calitate.
bujuu
19th September 2005, 20:33
...nu se poate...mai nou pe hainele de la kenvelo scrie made in bangladesh...in fine asa scrie pe bluza mea ...in fine e prima data cand mi-am luat haine de la kenvelo...nici nu imi luam daca nu umblam tot orasu dupa o chestie si uite ca doar la ei am gasit-o...in fine sper sa ma tina am dat si 110 lei ...da oricum chestia cu made in bangladesh m-a cam uimit....in fine si pe cele de la lotto am vazut ca scrie made in china...e vb de magazinele din cluj
numa bine
ReKo
19th September 2005, 20:41
am destul de multe haine de la kenvelo. ce pot spune au fost multe reduceri care te incanta...si acolo gasesti multe lucruri care nu le gasesti oriunde.
ps. au niste sepci super tari
jericho
20th September 2005, 13:45
Toata lumea se plange ca hainele lor sunt made in china....si de ce va deranjeaza, ma rog? de ce nu faceti voi unele mai bune si mai ieftine? fiindca nu stiti,d-asta! pricum, stati linistiti, chinezii sunt cu mult peste noi.....iar daca pe un lucru scrie made in china, asta nu inseamna ca e si prost...ca orice producator, sunt lucruri bune si proaste, dar hai sa nu bagam la categoria proaste toate lucrurile facute in china....sau probabil voi nu ati vazut niciodata lucruri proaste facute in germania sau franta...eu am vazut...asadar, nu conteaza ca scrie china, bangladesh, indonezia...conteaza prostia celui care cumpara....iar daca voi v-ati luat tzeapa cu anumite haine de la kenvelo, v-ati luat tzeapa fiindca sunteti fraieri si parveniti, ati crezut ca tot ce e firma e si misto....asa ca nu mai dati vina pe "made in china" fiindca sunteti voi niste gascani...
ps: eu am chiar foarte multe haine kenvelo, dar spre deosebire de voi, nu m-am uitat niciodata la eticheta, ci la calitate...
angel
20th September 2005, 14:30
jericho...prefer tzoalele din Turcia decat made in china...daca nu stii despre ce vorbesti nu te baga...e un MIT chestia cu Made in China asa ca lasa-l sa fie asa cum este. China nu face chestii bune. Poate imi dai raspuns la intrebarea asta :
Daca ar fi sa iti iei o haina de 5-6 milioane aceeasi calitate si firma dar numai ca una e facuta in China si alta e facuta in Indonezia sau Thailanda si de ce nu chiar USA ce ti-ai lua cea facuta in China sau oricare alta ??? Raspunde-mi te rog.
jericho
20th September 2005, 14:52
Esentialul post-ului meu a trecut pe langa tine ca vantul ....citeste te rog mai atent si vei observa ca am specificat clar: NU MA INTERESEAZA ETICHETA, NICIODATA NU A CONTAT IN ALEGERILE MELE! IMPORTANTA E CALITATEA! ...asadar, poate sa fie facuta si de extraterestrii, daca cea chinezeasca mi se pare mai calitativa, o iau pe cea chinezeasca! de ce toti va uitati la eticheta intai?uitati-va la produs...e foarte simplu, e bun sau nu e bun...si apropo de USA, ai fost vreodata acolo?...stii pe ce produse mai scrie made in USA? te asigur eu ca nu pe haine...
angel
20th September 2005, 15:18
si eu am zis doar ca aceeasi calitate...nu ai prins nici tu esentialul postului meu...vroiam doar sa subliniez faptul ca si anume degeaba te uiti la calitate...crezi ca esti expert in asta ? nu ti-ai luat nici tu niciodata tzepe ? stii vorba aia pe dinafara vopsit gardul pe dinauntru leopardul...uite asa fac si chinezii nostri...iti iau ochii si te fac sa crezi ca e bun dar ete ca nu e...ma intreb ce ai alege intre un hard-disk made in china si unu in thailanda...eu l-am ales pe cel din thailanda si de vre-o 3 ani sunt multumit de alegerea facuta.
jericho
20th September 2005, 15:36
normal ca am luat tzeapa sieu...nu cred ca e om pe lumea asta care sa nu fi luat macar o data teapa....dar asta ce inseamna? cine e vinovat fiindca tu, sau eu, sau altul, ia un produs prost? e de vina chinezul, sau thailandezul, sau americanul? sau clientul? il obliga cineva pe client sa cumpere acel produs? daca e ceva care sa-l oblige, atunci e vorba de nevoia de acel produs...dar slava Domnului, avem o gramada de locuri de unde putem alege....iar daca luam tzeapa inseamna ca e de vina vanzatorul?...
pe de alta parte, exact la ce spuneai tu ma refer si eu...sunt lucruri care iau ochii...dar nu doar cele chinezesti iau ochii...si celelalte iau, si nu sunt de calitate toate...vinovat e cel care se lasa pacalit de acel produs si daca naivitatea din client si il impinge la a cumpara acel produs, pai sa fie sanatos....nu consider ca e altcineva de vina ci doar el, clientul...iar asta nu are de-a face cu eticheta, in nici un caz...
Ninja
20th September 2005, 15:42
QUOTE(angel @ Sep 20 2005, 21:30)
prefer tzoalele din Turcia decat made in china...China nu face chestii bune.
QUOTE(angel @ Sep 20 2005, 22:18)
ma intreb ce ai alege intre un hard-disk made in china si unu in thailanda...eu l-am ales pe cel din thailanda si de vre-o 3 ani sunt multumit de alegerea facuta.
Alatura-mi-te! Stii pe unde se gasesc tricouri, lenjerie, sosete ne-facute in China? O sa-ti dau si eu niste ponturi.
Irinuk
21st September 2005, 21:00
[ de ce toti va uitati la eticheta intai?uitati-va la produs...e foarte simplu, e bun sau nu e bun...
Aaa..poate pentru ca PE ETICHETA scrie unde este facuta
?Si la urma urmei fiecare is ia ce vrea,cum il tine buzunarul si capul...nu toti au rude/prieteni in strainatate sau sa-si permita sa mearga de fiecare data cand vor sa-si innoiasca garderoba...sunt lucruri bune si mai putin bune, acum depinde si de gusturile fiecaruia.
Parerea mea e ca daca nu v-a placut o data ce a-ti cumparat,mai cumparati o data! Daca si de data aceea a-ti nimerit un produs prost exista doua variante: ori sunteti ghinionisti ori sunt chiar proaste produsele..
Mosotti
21st September 2005, 22:17
du-te la scoala si lasa toalele.
shobi
21st September 2005, 23:10
de la kenvelo am doar un tricou super marfa luati acu vreun an din bucuresti .... (daca stie cineva modelu cu parents, teachers and all the other eat shit) si niste pantaloni 3/4 luati vara asta
oricum, n-am mai vazut chestii la fel de interesante ca inainte ... pesemne ca au redus calitatea pt produsele din romania ... oricum, in pitesti, cum zicea si branzaru ... s-a deschis magazinu si s-a umplut orasul de tricoaie kenvelo ... peste tot unde te uiti ... KVL sau KENVELO 
oricum am cateva tricouri SPORTCRAFT (firma romaneasca) si pot spune ca sunt cele mai marfa ... nu s-au descusut, au niste imprimeuri beton si nu s-au decolorat nicicum ...
Irinuk
25th September 2005, 20:58
[quote=shobi,Sep 21 2005, 23:10]
oricum, in pitesti, cum zicea si branzaru ... s-a deschis magazinu si s-a umplut orasul de tricoaie kenvelo ... peste tot unde te uiti ... KVL sau KENVELO 
Inseamna ca in Iasi progresul e mai lent:) n-am vazut chiar tot orasul numai cu tricouri KVL... Oricum,modelele pentru fete sunt dragute
701
30th September 2005, 07:34
Io nu imi luam de la ei tocmai din cauza "reclamei" pe care au facut-o unii.Insa anul trecut i-am avut de clienti si m-au invitat sa le incerc cateva dintre produse, de care sunt incantat.Mi-am luat niste camasi (bbc 100%), tricouri si pullover-e (in ultimii 2 ani) pe care le am si acum in aceiasi stare impecabila.Nu s-au largit, nu s-au sters, nu s-au stricat.
Chestie de gust si de..alegere.
Tzepi
30th September 2005, 10:11
la pullovere subscriu...sunt foarte bune. in rest...mai deloc
RaduVox
5th October 2005, 10:33
Blugii de la kenvelo mi se par ingrozitori. Se ia culoare de pe ei ceva de speriat. Am in masina tapiseria din piele bej. Am facut-o albastra. De la mizeriile lor de blugi.
ps: toate produsele sunt facute la turci.
jericho
5th October 2005, 11:18
cred ca transpiri tu prea tare...
RaduVox
5th October 2005, 11:21
cred ca nu transpir deloc.
si cred ca am ventilatie in scaune.
si tot cred ca blugii sunt de ca*at.
puk
10th October 2005, 16:06
Am citit cu mare interes despre parerile voastre despre Kenvelo. Din pacate, cei care credeti ca hainele lor sunt de calitate, nu cred ca stiti ce este calitatea. La preturile pe care le au ei, te-ai astepta altceva, nu ca la prima spalare sa se "combine" culorile, blugii dupa 2 luni sa arate de parca ar fi de 3 ani, etc.
Personal, imi cumpar haine de afara ( Germania, Franta, Sua) si am facut greseala de a-mi cumpara de la kenvelo! Oricum, este o greseala pe care nu o voi mai repeta.
Cumparati de la GAP, H&M, New Yorker, C&A, Footlocker etc
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.