Logo-uri /jingle vechi ale posturilor de radio
Pagini: 1, 2

szaszsebespaul

Incep eu primul cu logo-ul Radio Brasov.Pacat ca nu am scanner pt ca poza aiesit cam prost
puma-007
Logouri vechi apartinand FM - ului romanesc

szaszsebespaul
QUOTE (puma-007 @ Sep 23 2008, 21:26) *
Logouri vechi apartinand FM - ului romanesc

de cand cautam pe cel cu contact
chatnoir401
MIX FM
szaszsebespaul
ERA UN LOGO MAI VECHI DE LA MIX FM , DE PE VREMEA CAND DE ABIA SE LANSASE RETEAUA . CINE IL ARE?
puma-007
sa fie cumva asta?
chatnoir401
Stiu ca a fost sub mai multe forme, sigur e si asta.

puma-007
Actualul si fostul logo al ProFM-ului
szaszsebespaul
QUOTE (puma-007 @ Sep 24 2008, 21:50) *
sa fie cumva asta?

era cu un M mare.O am undeva dar nu am un scanner sa o scanez
chatnoir401

Alte cateva:
NEWS FM
MEDIA BUZAU
RADIO AS
napster1
logo-ul INFO PRO...cel cu I-ul pe negru si mare si restul pe galben....folosit pe vremea cand INFO PRO-ul era integrat in PRO FM are cineva ?
Zvartoshu
cred ca de asta vorbesti Click pentru a vizualiza atașamentul
napster1
exact....ms
djl
Dar primul logo al "Pro FM"ului îl are cineva. Și alte logouri din anii '90?
PsichoDaddy
Vox T Bacau pe vremea cand erau pe 71,42 si 95,1. Si Deea Bacau la inceput cand au emis pe 101,2, apoi au fost mutati pe 90,6.
chatnoir401
Ca tot se vorbea de UNIPLUS pe un alt topic iata si un logo al acestuia
Neaceasca85
Pe asta il lipisera pe toti stalpii din Slatina in Februarie 2002, cand s-a lansat 94,6.
chatnoir401
Am mai vazut si recent asa ceva chiar daca nu mai e postul.
Neaceasca85
Pai la fel cum mai vezi si logo-uri RADIO CONTACT pe unele masini, de regula DACII vechi.
chatnoir401
Logo-uri cu UNIPLUS am vazut la usile catorva magazine din Focsani, au ramas acolo de pe vremea cand era postul in discutie.
Neaceasca85
Sigur ca pe stalpii din Slatina nu ar fi avut cum sa ramana, datorita vremii si afiselor electorale care s-au succedat la tururile de "scurtin". Autocolantele cu RADIO CONTRACT de pe DACII-le vechi sunt spalacite bine de trecerea timpului. Am vazut cu CONTACT Pitesti 91,2 si CONTACT Craiova 98,00 si o singura data in Bucuresti cu 96,1.
chatnoir401
Apropo de logo-urile CONTACT in Piatra Neamt circulau acum 2 ani microbuze cu inscris RADIO CONTACT Suceava 102.2.
edyttzu
In Pitesti mai sunt lipite stikere cu Radio Contact Pitesti 91.2 pe autobuzele IRTA din Autogara
chatnoir401
Cu toate ca si-a incetat existenta de vreo 2 ani si mai bine IMPACT 21 Bacau pe cladirea unde a fost studioul a ramas si acum o reclama cu logo-ul postului si frecventa de emisie, nu s-a obosit nimeni sa o dea jos.
Neaceasca85
Mai era o faza cu un banner din Bacau ce nu era dat jos, pe care tu si ady ati tot discutat-o pe aici, e vorba de acelasi, nu?
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.