Cine ati vrea sa cistige intr-un razboi Statele Unite - Rusia?
Pagini: 1, 2

cesiodones

Razboi America - Rusia

Daca ar izbucni un razboi intre Statele Unite si Rusia, cine ati dori sa cistige?
olteanul
România!

xdaniel
Trebuie sa fie un razboi cu republicanii la putere in SUA si, evident, tin cu ei. Daca ar fi democratii la putere cand ar izbucni razboiul asta, as fi neutru.
Dihorul Razboinic
Eu tin cu rusii, sper sa cistige Kasparov. Btw, cu cine va juca? laugh.gif
akajohn
QUOTE (cesiodones @ Sep 19 2008, 22:55) *
Razboi America - Rusia

Daca ar izbucni un razboi intre Statele Unite si Rusia, cine ati dori sa cistige?

daca imi spui cati ani ai si ce ai fumat inainte sa pui intrebarea asta promit ca-ti raspund chiar si cu detalii...
bebecroitoru
Eu zic ca totul depinde de modul cum sunt afectate interesele Romaniei si ale participantului la chestionar. Nu pot spune acum cu cine tin. Poate cu Rusia, poate cu SUA, in functie de cum va decurge razboiul.
xdaniel
QUOTE (bebecroitoru @ Sep 19 2008, 23:19) *
Eu zic ca totul depinde de modul cum sunt afectate interesele Romaniei si ale participantului la chestionar. Nu pot spune acum cu cine tin. Poate cu Rusia, poate cu SUA, in functie de cum va decurge razboiul.

Esti nebun. Nu exista targ cu Rusia. Il va incalca in secunda doi, daca are chef. Americanii sunt mult mai siguri si mai seriosi, stiu sa se tina de cuvant. Nu democratii, bineinteles. Aia sunt niste jidani scarbosi. Republicanii!
edit:
Singurul democrat care mi-a placut a fost Wilson, cel care a permis ridicarea Romaniei Mari. Plus ca era segregationist de-al meu:
wiki
While president of Princeton University, Wilson discouraged blacks from even applying for admission.[65] Princeton would not admit its first black student until the 1940s.

As President, Wilson allowed many of his cabinet officials to establish official segregation in most federal government offices, in some departments for the first time since 1863. "His administration imposed full racial segregation in Washington and hounded from office considerable numbers of black federal employees."[2] Wilson and his cabinet members fired many black Republican office holders in political appointee positions, but also appointed a few black Democrats to such posts. W. E. B. Du Bois, a leader of the NAACP, campaigned for Wilson and in 1918 was offered an Army commission in charge of dealing with race relations. (DuBois accepted, but he failed his Army physical and did not serve.)[66] When a delegation of blacks protested the discriminatory actions, Wilson told them that "segregation is not a humiliation but a benefit, and ought to be so regarded by you gentlemen." In 1914, he told the New York Times, "If the colored people made a mistake in voting for me, they ought to correct it."

http://en.wikipedia.org/wiki/Woodrow_Wilson

BlackHand
QUOTE (akajohn @ Sep 19 2008, 23:16) *
daca imi spui cati ani ai si ce ai fumat inainte sa pui intrebarea asta promit ca-ti raspund chiar si cu detalii...

Are convingeri liberale, are pistol, are masina de 5 metri lungime, crede ca Orban e cel mai tare ministru al transporturilor pe care l-a avut Romanica, are afaceri la care intirzie din cauza traficului infernal din Bucuresti si ii plac parcurile si veveritele. biggrin.gif
Mikay5000
Desi nu tin cu Rusii ei vor castiga, sunt mereu cu un pas in fata si au armele mai rezistente si distruge mai mult.
xdaniel

QUOTE (BlackHand @ Sep 19 2008, 23:23) *
Are convingeri liberale, are pistol, are masina de 5 metri lungime, crede ca Orban e cel mai tare ministru al transporturilor pe care l-a avut Romanica, are afaceri la care intirzie din cauza traficului infernal din Bucuresti si ii plac parcurile si veveritele. biggrin.gif

Daca vorbesti de mine, port mai nou DOUA pistoale (iar nevasta-mea inca unul plus un paralizator eletric, favoritul ei) si NU cred ca Orban e tare (in nici un fel). w00t.gif
MrSmith_TheUpgrade
QUOTE (Mikay5000 @ Sep 19 2008, 15:32) *
Desi nu tin cu Rusii ei vor castiga, sunt mereu cu un pas in fata si au armele mai rezistente si distruge mai mult.

Sigur, daca esti din Republica Moldova, asa gandesti... Sa se'ntinda panslavismul pe campia Romaniei...
E probabil cea mai "tare" intrebare dupa 89 incoace biggrin.gif
tomaso
Sunteți mulți ...
Să mai zică cineva că moscoviții sunt pasivi !

Dacă ar izbucni un război între Rusia și SUA, românii tineri, masculi și jmekerași, ar afla cum este faza cu gamela fermecată și cam ce gust are pământul atunci când mori cu el în gură, pentru patrie și popor, în calitate de erou.

Ar mai afla că atunci când dai de un vierme prin mâncarea de fasole sau de vreo muscă, este motiv de bucurie, dat fiind suplimentul de proteine din zeamă.
Ar mai afla că se pot mânca și conservele expirate de 2 ani, dacă nu sunt bombate, iar biscuții cu marmeladă sunt la feli de buni ca ambrozia, atunci când ești pe vreun munte, la -12 grade, sub o prelată, pe la ora 3 dimineața.
Ar mai afla cum este cu disciplina militară și că au dreptul să moară pentru patrie, cu zâmbetul pe buze și cu gândul la iluștrii înaintași morți pentru glie ( Decebal, Traian, Vlad, Menumorut, Mihai, Ștefan cel Mare, etc ).

Poate ne-am și întâlni, cine știe .

AlexIP
Nemtii. bigyellowgrin.gif

QUOTE (xdaniel @ Sep 19 2008, 23:42) *
Daca vorbesti de mine, port mai nou DOUA pistoale...

Pot sa te invit la o petrecere de copii? Sa-ti aduci si baloanele alea lungi, cica la astia mici le place sa le arati cum se fac animalute din baloane.
(THX)GogolometroEAW
QUOTE (Dihorul Razboinic @ Sep 19 2008, 23:14) *
Eu tin cu rusii, sper sa cistige Kasparov. Btw, cu cine va juca? laugh.gif

Kasparov e pe la mititica ca nu prea il iubeste pe marele pescar.
Alex_Dum
N-as vrea sa castige niciunii....
xdaniel, rusii nu uita. iti intorc orice serviciu inapoi. daca te-ai comportat corect cu ei e bine, daca nu... nu. si noi avem exemple-n istorie. ne-au ajutat in reintregirea teritoriala, dar ne-au si pedepsit cand am fost nesimtiti.

sarac.lipit
QUOTE (cesiodones @ Sep 19 2008, 22:55) *
Razboi America - Rusia

Asta-i glumița secolului...
Vedem la urmă.... nu ține mult.
MrSmith_TheUpgrade
Ia gata, ca se-ngroasa gluma, ia va rog sa va botezati copiii cu nume ca: Aliosa, Igor, Ivan, Miroslav, Iuri, Serghei si Sasa, iar daca e fata: Tamara, Zoia, Larisa, Ludmila si Natasa. Asta asa, ca sa nu va prinda evenimentele nepregatiti. Nae Ionescu, saracu, isi racea gura de pomana, cand ii facea pe rusi inamicii Naturali ai romanilor... Oricum trebuie aparat "the romanian way of living" adica BMW-ul din fata blocului, si pantofii DKNY, asa ca motivatie pentru a iesi "cu frunze si flori" in fata rusilor, exista.
cap_tepos
QUOTE (tomaso @ Sep 20 2008, 01:01) *
Sunteți mulți ...

Dacă ar izbucni un război între Rusia și SUA, românii tineri, masculi și jmekerași, ar afla cum este faza cu gamela fermecată și cam ce gust are pământul atunci când mori cu el în gură, pentru patrie și popor, în calitate de erou.

Ar mai afla că atunci când dai de un vierme prin mâncarea de fasole sau de vreo muscă, este motiv de bucurie, dat fiind suplimentul de proteine din zeamă.
Ar mai afla că se pot mânca și conservele expirate de 2 ani, dacă nu sunt bombate, iar biscuții cu marmeladă sunt la feli de buni ca ambrozia, atunci când ești pe vreun munte, la -12 grade, sub o prelată, pe la ora 3 dimineața.
Ar mai afla cum este cu disciplina militară și că au dreptul să moară pentru patrie, cu zâmbetul pe buze și cu gândul la iluștrii înaintași morți pentru glie ( Decebal, Traian, Vlad, Menumorut, Mihai, Ștefan cel Mare, etc ).

Poate ne-am și întâlni, cine știe .

Sincer sa fiu, nu stiu de care "jmekerasi" vorbesti, de aia care tin cu rusii, sau de aia care tin cu americanii?
motanul13
QUOTE (cap_tepos @ Sep 20 2008, 11:24) *
Sincer sa fiu, nu stiu de care "jmekerasi" vorbesti, de aia care tin cu rusii, sau de aia care tin cu americanii?

Si unii , si altii ...
turbo trabannt
QUOTE (motanul13 @ Sep 20 2008, 11:29) *
Si unii , si altii ...

e lasa ca e si unii 'dependenti care tin cu boborul roman sleep.gif

QUOTE (tomaso @ Sep 20 2008, 01:01) *

adica sunt activi? biggrin.gif
xdaniel
QUOTE (Alex_Dum @ Sep 20 2008, 03:14) *
N-as vrea sa castige niciunii....
xdaniel, rusii nu uita. iti intorc orice serviciu inapoi. daca te-ai comportat corect cu ei e bine, daca nu... nu. si noi avem exemple-n istorie. ne-au ajutat in reintregirea teritoriala, dar ne-au si pedepsit cand am fost nesimtiti.

Ori esti tampit, ori esti incult, ori esti moldovean spalat pe creier, ori rus. Rusii sunt cele mai mari javre imperialiste de pe fata pamantului.
Si poti sa-mi zici si mie cand ne-au ajutat ei in reintregirea teritoriala? Si mai ales cand ne-au pedepsit pentru ca am fost "nesimtiti"?
Valentine
S-a omis optiunea "ciumpalacii romani" din poll. Va rog respectuos a aproba adaugarea ei. Multumesc anticipat!
turbo trabannt
mie imi place optiunea: "Depinde de modul cum va evolua conflictul"

tipic romanesc biggrin.gif
angel3110
Sunt de acord cu Valentine ... as vrea sa castige romanii laugh.gif.
xdaniel
P-astia cu dragoste de rusi i-as impusca in cap unul cate unul si as scuipa pe cadavre, de la ala de paisprezece ani pana la bosorogul pe patul de moarte.
Pagini: 1, 2
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.