execut mobila vopsita la comanda!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

claudiaradu

execut mobila vopsita la comanda mdf vopsit,lacuit.
atasea zi poze ptr a va face idei cam despre ce este vorba.in fisierul pdf este si reportajul aparut in revista util realizata de mine, precum si poze de la expozitia BIFE, de anul acesta unde am participat cu mostre si o mobila de bucatarie.
claudiaradu
smile.gif

claudiaradu

smile.gif
claudiaradu

smile.gif

claudiaradu

smile.gif
claudiaradu

smile.gif
claudiaradu

smile.gif

claudiaradu
multumesc frumos celor care au optat sa mearga cu noi avand in vedere ca cei care au mobila vopsita la noi nu sunt multi ..........
asa ca va asteptam in continuare!
smile.gif
claudiaradu
smile.gif
claudiaradu

QUOTE (claudiaradu @ Sep 29 2008, 11:08) *
smile.gif

claudiaradu
smile.gif
claudiaradu
smile.gif
claudiaradu

smile.gif
claudiaradu

smile.gif

oana_mso_23
foarte interesanta oferta dvs. chiar sunt interesata. v-as fi recunoscatoare daca m-ati ajuta cu un pret estimativ. Bucatara mea e in forma de U si as vrea sa pun mobila pe toate laturile, deci as avea nevoie de mobila cat pentru 3 bucatarii. este ceva mai mare decat cea rosie complet utilata din pozele pe care le-ati postat. aveti sediul in bucuresti, nu?
claudiaradu
QUOTE (oana_mso_23 @ Oct 9 2008, 03:24) *
foarte interesanta oferta dvs. chiar sunt interesata. v-as fi recunoscatoare daca m-ati ajuta cu un pret estimativ. Bucatara mea e in forma de U si as vrea sa pun mobila pe toate laturile, deci as avea nevoie de mobila cat pentru 3 bucatarii. este ceva mai mare decat cea rosie complet utilata din pozele pe care le-ati postat. aveti sediul in bucuresti, nu?

v-am trimis un pm!
claudiaradu
thumbup.gif
claudiaradu

thumbup.gif

claudiaradu
smile.gif
claudiaradu
thumbsup.gif
claudiaradu

naughty.gif
claudiaradu
rolleyes.gif
Berti
Gelu Trading isi face reclama pe forum? Prea tare roll2.gif
claudiaradu
QUOTE (Berti @ Oct 16 2008, 10:47) *

imi pare rau dar eu nu dansului ii fac reclama, ci am avut mobila vopsita expusa in stand!
Idee a fost sa vedeti mostrele vopsite!

QUOTE (Berti @ Oct 16 2008, 10:47) *

v-as fii recunoscatoare daca a-ti citi mai bine fraza si a-ti intelege ceea ce fac, nicidecum de a face reclama!
claudiaradu

rolleyes.gif
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.