Ce pun il loc de CE40

gigimarga214

Salut,

Acum 2 luni mi-am pus singur gresie si faianta in casa.
Am chituit in baie cu CE40 ALB. Dar am luat 1 cutie mai intai, ca sa vad cat imi ajunge si apoi sa mai cumpar.
Ghinion. Am luat ultima cutie din magazin. De atunci (in Bucuresti) nu mai gasesc nicaieri. Bricostore, Mihai Bravu, nicaieri.
Peste tot alte nuante, NU alb. Cineva mi-a spus ceva despre importator / probleme, etc.

Atunci, dupa vre-o 3 saptamani, am chituit pe hol si in bucatarie cu CE33 (vroiam peste tot sa pun impermeabil, dar...)
Iar in baie stau si acum cu 2 pereti chituiti (la cada) iar restul si pe jos FARA. Nu vreau sa pun decat impermeabil.

Cum procedez ? Inafara de ceresit, alt chit de gresie/faianta impermeabil ? Vor exista probleme la "imbinarea" dintre cele 2 tipuri de chit ?
mutulica_41
QUOTE (gigimarga214 @ Sep 15 2008, 16:19) *
Salut,

Acum 2 luni mi-am pus singur gresie si faianta in casa.
Am chituit in baie cu CE40 ALB. Dar am luat 1 cutie mai intai, ca sa vad cat imi ajunge si apoi sa mai cumpar.
Ghinion. Am luat ultima cutie din magazin. De atunci (in Bucuresti) nu mai gasesc nicaieri. Bricostore, Mihai Bravu, nicaieri.
Peste tot alte nuante, NU alb. Cineva mi-a spus ceva despre importator / probleme, etc.

Atunci, dupa vre-o 3 saptamani, am chituit pe hol si in bucatarie cu CE33 (vroiam peste tot sa pun impermeabil, dar...)
Iar in baie stau si acum cu 2 pereti chituiti (la cada) iar restul si pe jos FARA. Nu vreau sa pun decat impermeabil.

Cum procedez ? Inafara de ceresit, alt chit de gresie/faianta impermeabil ? Vor exista probleme la "imbinarea" dintre cele 2 tipuri de chit ?
Mi se pare ca si MAPEI are un chit ft bun, mai ai varianta sa pui orice chit, iar peste sa dai cu pensulita, in 4 labe, de 2-3 ori cu un lac, de ex clorcauciuc, sau si mai bine poliuretanic; numai ca lacul aplicat va face ca, chitul sa apare mai galbui putin

adi_master

Tot CE happy.gif
Cauta CE43 si continui treaba
Alice
Mie nu mi-a placut chitul de la ceresit deloc, dar e o parere personala.
Nu sunt de meserie, o baie am facut si eu, dar si la mine si la ai mei (o casa intreaga) s-a comportat execrabil - granularitate mare, crapa, etc. Eu am folosit exact proportile specificate, la ai mei nu stiu cum s-a facut. Dar ne intindem.

Murexin-ul mi-a placut mai mult (cum se "intinde"). Exista si aquastatic. Also, tot de la Ceresit exista un lac care sa da 'peste' pentru a deveni chitul impermeabil.
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.