lamuritorul
14th September 2008, 15:14
Fiindca discutia a degenerat pe topicul Timisoarei, am considerat necesara deschiderea unui nou topic despre acesti viermi. Au impanzit tara odata cu venirea comunismului si au dus obiceiurile lor prin toate marile orase. Cocalarii sunt urmasii lor! Asta nu pt. ca majoritatea se trag din parinti ce isi au originile-n vagauna saraciei (Mildova) ci datorita faptului ca tot comportamentul cocalarilor e foarte apropiat de cel al Moldovenilor.
Moldovenii sunt raspunzatori si pt aparitia alcolicilor fiind cunoscuti drept betivani inca din cele mai vechi timpuri. Intr-un sat de langa Brasov era un singur betivan acum 40 de ani... de cand cultura leneso-moldoveneasca a impanzit tara, satele duhnesc de alcolici.
Tot moldovenii au dat nastere pitipoancelor si sunt raspunzatori pt snobismul romanilor. Se cunoaste ca ce era la Paris era si la Iasi chiar daca se murea de foame... Moldoveanu mai bine are o haina scumpa decat mancare pt copil.
De altfel, in Ardeal daca-i spui cuiva "bai moldovene" de multe ori se simte jignit si nicidecum onorat. Oare de ce?
Consider ca moldovenii mai bine se integrau in Moldova, nu-n UE.
Lista mizerilor cauzate de moldoveni poate continua pe sute de pagini...
sexterminator
14th September 2008, 15:20
au navalit retarzii vad in poiana ...
lamuritorul
14th September 2008, 15:21
QUOTE (sexterminator @ Sep 14 2008, 16:20)

au navalit retarzii vad in poiana ...
Esti moldovean de te comporti asa?
tihomir
14th September 2008, 15:23
Lista mizerilor cauzate de moldoveni poate continua pe sute de pagini...
Iar paginile alea le poti scrie din salonul tau de la Balaceanca.
Tot mai prosti veniti din urma....
lamuritorul
14th September 2008, 15:25
As putea sa le sciu si de-acolo ca as da de lume mai bine crescuta si mai civilizata ca-n Mildova. Oare de ce voteaza moldovenii cu stanga in general? Ca-s saraci de put! D-aia!... tot d-aia is plecati prin Spania si Italia pe capete si cot la cot cu tiganii ne fac tara de rusine!
sexterminator
14th September 2008, 15:28
QUOTE (tihomir @ Sep 14 2008, 16:23)

Iar paginile alea le poti scrie din salonul tau de la Balaceanca.
Tot mai prosti veniti din urma....
Uita-te in media la audiente.
Prostia face trafic.
tihomir
14th September 2008, 15:29
As putea sa le sciu si de-acolo ca as da de lume mai bine crescuta si mai civilizata ca-n Mildova
Tu esti ca ardeleanul ala din banc, cica dupa ce Dumnezeu a terminat de impartit darurile vine si ardeleanul si ii zice Dumnezeu : "s-au terminat darurile, nu au mai ramas decat frumusetea si prostia, alege una din ele", la care ardeleanul sta, se gandeste si zice: "apoi Domane, frumusetea ii trecatoare....".
Acum serios tu citesti ce scrii, de aia nu esti tu realizat din cauza moldovenilor? Ti-a furat vre`un moldovean iubita sau cine s-a usurat pe creierii tai?
edy_wheazel
14th September 2008, 15:29
Medicatia nu mai are efect? Electrosocuri, ceva?
lamuritorul
14th September 2008, 15:30
QUOTE (sexterminator @ Sep 14 2008, 16:28)

Uita-te in media la audiente.
Prostia face trafic.
Ai dreptate, prostia face trafic... d-aia au ajuns moldovenii-n main-stream.
@tihomir.
mi-au furat moldovenii patria
tihomir
14th September 2008, 15:32
mi-au furat moldovenii patria
Cred ca ai gresit patria atunci....
gigel de hohențolărn
14th September 2008, 15:35
lămuritorule, acilea e poiana lui iocan, pășunea e mai încolea, poate că dup-o gură de fân nu mai debitezi inepții ca pe stomacu gol.
ciau
sexterminator
14th September 2008, 15:36
Ba, lasati-l ca e troll 
Nu cred sa fi bagat net in saloane la balaceanca.
lamuritorul
14th September 2008, 15:36
QUOTE (gigel de hohențolărn @ Sep 14 2008, 16:35)

lămuritorule, acilea e poiana lui iocan, pășunea e mai încolea, poate că dup-o gură de fân nu mai debitezi inepții ca pe stomacu gol.
ciau

alooo, moldovene!!! ierburi mancati voi p-acolo de saracie!
monokeros
14th September 2008, 15:37
Sa intelegem ca patria ta fiind raspandita pe scoarta cerebrala sub forma piticilor patriotici, moldovenii au reusit sa ti-o fure si de acolo ? Wow. Am o intrebare: cum au reusit sa-ti deschida capul ?
Berlin
14th September 2008, 15:38
Bagate inapoi in gaura din care ai iesit.
gigel de hohențolărn
14th September 2008, 15:38
QUOTE (lamuritorul @ Sep 14 2008, 16:36)

bre vax albina da greșiși lamentabil, io-s cu prazu, mneata ești cu pluta
lamuritorul
14th September 2008, 15:39
QUOTE (monokeros @ Sep 14 2008, 16:37)

Sa intelegem ca patria ta fiind raspandita pe scoarta cerebrala sub forma piticilor patriotici, moldovenii au reusit sa ti-o fure si de acolo ? Wow. Am o intrebare: cum au reusit sa-ti deschida capul ?
tu esti din aia ce cred ca moldovenii fac parte din romani? te-nseli... raspuns gresit, mai citeste!
QUOTE (gigel de hohențolărn @ Sep 14 2008, 16:38)

bre vax albina da greșiși lamentabil, io-s cu prazu, mneata ești cu pluta

inseamna ca tot de soi prost esti, dar te agreez putin mai mult decat pe moldohoti
edy_wheazel
14th September 2008, 15:40
QUOTE (Berlin @ Sep 14 2008, 16:38)

Bagate inapoi in gaura din care ai iesit.
Nu are unde ca i-au furat-o moldovenii, era parte integrata din patria furata de moldoveni...
jamalex2000
14th September 2008, 15:41
ATENTIE TROLL!
tihomir
14th September 2008, 15:41
Moldoveanu vroia sa-ti spuna subtil ca esti bou (sau ma rog, alt dobitoc ierbivor) dar inteligentul de tine nu s-a prins, prin urmare nu moldovenii sunt vinovati pentru viata ta nefericita ci tot sireacul de tine....
Strict
14th September 2008, 15:42
Suficient. Moldovenii sînt români.
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.