supararea cand imi vine, rup tot ce prind langa mine...

i0nutzb

ba baieti ba! am o MARE suparare, si stau sa ma gandesc sa va spun, sa nu va spun... nu stiu biggrin.gif
hai ca va zic: ce s-a intamplat ca nu mai e activitate pe forum? am observat ca nu prea au aparut mesaje noi, pe prima pagina fiind aceleasi timp de mai multe ore. Cu cateva zile in urma parca era ceva mai intensa activitatea...
si inca ceva: ce-i cu reclama de sus? parca e in plus, mai ales ca XNET SUCKS!!! devil.gif
nucu
cu prima faza agree
da cu a doua, nu agree

Monitoxus
Interesant este ca desi activitatea pe forum a fost redusa.. astazi am inregistrat varful de unici pe zi... ~ 2.500 devil.gif

Pe forum lumea in general se uita... (nr. GUEST-ilor este net superior) ... iar cei ce posteaza in general au nevoie de ajutor.. ceea ce (in general) primesc..
NU e concurs cine posteaza mai mult...
Odata cu inscrierea mai multor membri probabil va creste si numarul posturilor... Sa nu uitam ca SN nu are nici macar un an ... + ca in week-end lumea mai iese la un peste, gratar...etc biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Reclama de sus SPERAM sa ne aduca ceva bani... Pasiune, pasiune... dar la un moment dat se trage linie.. si daca esti pe minus la infinit.. tragi oblonul si te apuci de gradinarit ...

Chiar va sfatuiesc sa dati click pe el si sa vedeti oferta de hosting a Xnet ! AM ramas si eu surprins cand am vazut noile preturi wink.gif
BIGphAntom
OFF topic: cu preturile ai dreptate !
Cristian
Daca X-net nu e , nici postari "nu e" smile.gif. Sau ceva pe aproape.
Courage
Originally posted by Cristian
Daca X-net nu e , nici postari "nu e" smile.gif. Sau ceva pe aproape.

Cam asta este ideea..

In plus ceea ce este extrem de enervant este faptul ca sunte deja destui membri, totusi PREA MULTI (majoritatea) nu au nici macar un post :mad: !
Barmaleus
Asta e din cauza faptului ca trebuie sa te inregistrezi sa poti citi forumul ...sau s-a schimbat asta de cand m-am inregistrat eu? rolleyes.gif wink.gif

ceciu
din cate am vazut eu poti sa citesti oricum.
ca sa postezi trebuie in schimb sa te inregistrezi, ceea ce e normal.
Courage
De multa vreme se poate citi fara inregistrare...
Acea chestie a fost pentru cca 2 saptamani, DEMULT
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.