as xxl
27th December 2004, 17:10
am promis cuiva ca ii traduc un manual de utilizare pentru un cd player auto.
am cautat si am gasit manualul format pdf dar nu il pot editata pentru ca se pare ca este parolat.
imi dau seama ca este oarecum in "neregula" ce va cer, dar daca stiti vre-un program care ma poate ajuta va rog sa mi-l spuneti si mie.
daca s-a mai discutat, imi cer scuze. am dat search pe forum dar nu am gasit nimic.
multumesc
i0nutzb
27th December 2004, 17:38
cauta pdf password remover sau ceva asemanator
as xxl
27th December 2004, 17:49
am gasit deja: ovis pdf recover!
problema este ca are 14 mega, acum il dau jos, o sa dureze cam mult si nici nu stiu daca face exact ceea ce vreau eu.
ma gandeam ca este cineva care a mai folosit un program de genul asta si mi-l poate spune.
Inginerul
27th December 2004, 19:19
Sunt programe mult mai mici si recunoscute foarte bune:
Acrobat Password Recovery Key http://www.lostpassword.com/recovery-produ...tm#list_acrobat
Advanced PDF Password Recovery http://www.elcomsoft.com/apdfpr.html dar toate aplicatiile bune costa bani.
Daca nu reusesti trimite-mi manualul si ti-l fac eu bun.
as xxl
27th December 2004, 19:34
multumesc mult!
sper sa nu fie nevoie sa ti-l trimit.
dorin_2k
27th December 2004, 20:57
Am si eu un fisier pdf protejat prin parola la DESCHIDERE.
Nu am habar nici cat de lunga e parola si nici ce tip de caractere alfanumerice sunt.
Daca pun la cautat un astfel de program parola avand un nr mare de caractere in parola cred ca pana in doua mii o suta si ceva.... imi va gasi parola.
Mai exista si o altfel de metoda de a vizualiza fisierul? (are 1,1M)
as xxl
30th December 2004, 21:24
incearca totusi linkul doi dat de inginerul. s-ar putea sa nu ai timp de o tzigara pana iti scoate parola.
dorin_2k
31st December 2004, 09:01
QUOTE(as xxl @ Dec 30 2004, 21:24)
incearca totusi linkul doi dat de inginerul. s-ar putea sa nu ai timp de o tzigara pana iti scoate parola.
I-am cerut si "Inginerului" ajutorul (i-am trimis fisierul respectiv)
Nici un rezultat.
Fiesierul are 2 parole
"Detected Acrobat 3.x, 4.x 40-bit RC4 encryption"
Am incercat si eu cateva zile la rand dar nika
Mai incerc si la anul
dorin_2k
22nd November 2005, 19:59
A trecut ceva timp si acum vreau eu sa fac viata grea la altii
Am un proiect facut de mine in word. L-am transformat in pdf si am pus restrictii la editare si printare. Se poate doar citi de pe ecran. Acum vine treaba mai grea: cum fac sa dezactivez printscreen-ul ca sa nu-l poata numeni "baga" intr-un OCR si sa-l transforme in doc?
Sau ce alta metoda exista pt a proteja un fisier doc astfel incat el sa poata fi doar vizualizat pe ecran, si sa nu poata fi capturat sau transformat in vreun fel? ....sau nu exista inca ?
SE7EN
22nd November 2005, 20:29
dorin_2k renunta la faza cu decriptarea pdf-ului daca are parola la deschidere.Nu o sa reusesti sa faci nimic cu el am incercat si eu cu un alt pdf.
dorin_2k
22nd November 2005, 20:32
QUOTE(SE7EN @ Nov 22 2005, 20:29)

dorin_2k renunta la faza cu decriptarea pdf-ului daca are parola la deschidere.
Asta am si facut de mult. Dar cum fac un fisier sa fie doar cu permisiuni la vizualizare? Altceva nimic sa nu se poat face cu el
dorin_2k
24th November 2005, 16:01
Iata si cam ce as vrea sa fac: in exemplul atasat e un fisier doc transformat in pdf cu Adobe Acrobat 7 cu anumite restrictii. Cum fac sa dezactivez print screen pt a nu se duce acel fisier pagina cu pagina ca un jpeg in OCR (Abbyy Finereader8 stie de asa ceva
) ?Click pentru a vizualiza atașamentul
costelinon1
9th December 2005, 11:59
QUOTE(dorin_2k @ Nov 24 2005, 16:01)

Iata si cam ce as vrea sa fac: in exemplul atasat e un fisier doc transformat in pdf cu Adobe Acrobat 7 cu anumite restrictii. Cum fac sa dezactivez print screen pt a nu se duce acel fisier pagina cu pagina ca un jpeg in OCR (Abbyy Finereader8 stie de asa ceva

) ?
Click pentru a vizualiza atașamentul
Interesant. Si pe mine m-ar interesa!
remuss
11th December 2005, 20:45
Mai exista print screen cu camera foto
Sinistru...
.ral:cr
11th December 2005, 21:13
mai exista si programe specializate in print screen pe care nu le poti pacali. nu mai stiu cum se numea da am avut unu cu care chair am facut asa ceva dar la un executabil care nu ma lasa sa fac printscreen cand rula.
dorin trebuie sa intelegi, nu exista nimic care sa nu poata fi spart.
horya
23rd March 2008, 21:53
am reusit sa aflu parola subiectelor prin decriptare..acum vreau sa umblu prin ele sa pot sa le dau copy paste..cum le decriptez..? adica cunosc parola dar vreau sa umblu prin ele fara sa am nevoie de transformarea in doc..pls..ma ajuta cineva?
websitefinder
23rd March 2008, 23:50
Depinde cum au fost facute. Daca sunt ca imagine e mai greu. Ai nevoie de Abby sa le convertesti in text si apoi sa le modifici.
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.