MOS FET uri

tragaci

salut baieti.Am nevoie de ajutorul vostru si va rog tare mult sa mi-l acordati.Am un Sony TA F 110 si nu stiu nimik despre el.As vrea sa imi ziceti si mie ceva informatii despre el.
Tin sa spun ca pe finali scrie: SK C4385 si SK A1670. Sunt cate doi din fiecare.Se pot schimba cu altii dar de putere ai mare?
Pozele sunt luate de pe internet.Dar statia mea este identica cu cea din poze.
releu2008
si nu stiu nimik despre el.As vrea sa imi ziceti si mie ceva informatii despre el.

Informatii despre amplificator? Din pacate manualul de service al acestuia nu l-am gasit. As fi vrut sa vad niste poze cu interiorul acestui amplificator. Din spusele tale acest amplif are 4 finali/canal, am inteles eu bine ?

Mr_Devil83
Are 2 canale cu cate un set de finali pe canal.

Poti pune tranzistori mai potenti acolo dar nu vei obtine putere mai mare pentru ca nu poate absorbi din retea mai mult.
tragaci
QUOTE (releu2008 @ Sep 11 2008, 03:51) *
Informatii despre amplificator? Din pacate manualul de service al acestuia nu l-am gasit. As fi vrut sa vad niste poze cu interiorul acestui amplificator. Din spusele tale acest amplif are 4 finali/canal, am inteles eu bine ?

Are cate cate 2 finali pe canal plus un tranzistor mai mic.

QUOTE (releu2008 @ Sep 11 2008, 03:51) *

Nu stiu cat de repede voi putea sa pun poze cu finalii pt k mi s-a stricat telefonul.O sa incerc sa fac rost de un aparat si cum voi face rost voi posta pozele.PROMIT
Va rog mult,macar cateva informatii despre el,de la cineva care il are.
PLEEEEEEASE.............
mister_rf
Uite si fragmentele care te intereseaza din manualul respectiv

Click pentru a vizualiza atașamentul

tragaci
QUOTE (mister_rf @ Sep 12 2008, 04:11) *
Uite si fragmentele care te intereseaza din manualul respectiv

Click pentru a vizualiza atașamentul

mister_rf iti multumesc tare mult pt fisier. L-am cautat si eu multa vreme pe net,dar in zadar.
Nici nu stii cat de recunoscator iti sunt.Fac cinste cu o bere dak esti din Ploiesti. cheers.gif Daca te pot ajuta si eu vreodata prv_me.

Nu am uitat nici de pozele cu interiorul. Cum fac rost de un aparat sau un telefon,le voi posta .Promit
nelu97
Nu este recomandabil sa schimbi tranzistorii, din urmatoarele motive:

1. NU vei avea o putere mai mare. Puterea este maxima este data in primul rand de puterea sursei de alimentare. Radiatorul tranzistorilor este dimensionat pentru a disipa caldura corespunzatoare unei anumite puteri. Tranzistorii sunt alesi pe acelasi criteriu. Tipul tranzistorilor este deci o consecinta a puterii maxime a aparatului, nu invers.

2. Tranzistorii originali sunt imperecheati si este reglat curentul de repaus la o valoare corecta. Simpla lor inlocuire poate duce la o functionare cu distoriuni sau supraincalzire, eventual ardere.

3. Tranzistorii pe care ii gasesti in mod normal in magazine sunt contrafacuti, asa ca tot cei originali sunt mai buni.

4. Daca ar fi fost asa de simplu, crezi ca inlocuirea nu s-ar fi facut direct din fabricatie? Ce-ar fi ca la o masina sa schimbi doar bujiile si sa ii creasca puterea?

tragaci

Ai mare dreptate.M-am gandit si io la chestiile astea(mai putin la faza cu bujiile coolspeak.gif ),speram sa se poata faca ceva.Asta este,o voi folosi in continuare asa cum e ea din fabrica.Oricum sunt tare multumit de ea pana acum.

Multumesc inca o data de ajutor. Si......imi cer scuze pt pozele cu interiorul.O sa mai dureze ceva pana fac rost de o camera foto sad.gif
releu2008
Si......imi cer scuze pt pozele cu interiorul.O sa mai dureze ceva pana fac rost de o camera foto

tragaci, astept pozele alea. Sa vad macar de curiozitate ce e de capul amplificatorului ala.

P.S. Felicitari mister_rf, foarte prompt cu manualul ala. Multumesc si eu.

Acum am vazut, cu uPC1298V ca driver, amplificatorul SONY TAF110 nu poate scoate mai mult de 80W pe canal pe impedanta minima admisa. Cel putin asa spune datasheet-ul uPC-ului.
tragaci

QUOTE (releu2008 @ Sep 15 2008, 07:48) *
tragaci, astept pozele alea. Sa vad macar de curiozitate ce e de capul amplificatorului ala.

Salut.Am facut pozele.Nu sunt prea calitative,dar mai trebuie sa fac rost de un cablu de date si gata.Sper sa o rezolv cat mai curand.Imi cer scuze pt intarziere
worthy.gif worthy.gif worthy.gif
tragaci
Baieti.......imi cer mii de scuzee pentru intarziere.AM facut rost si de cablu de date.Nu cerdeam k o sa ia asa demult timp.
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.