QUOTE (sh_ake @ Sep 9 2008, 20:57)

Am ratat vara asta concediul si cum deja ma ia cu oboseala, probabil o sa imi iau concediu in cateva saptamani.
Cum nu mai am nici un fel de energie sa iau o vacanta "activa" cu vizitat, plimbat, muzee, etc... as prefera un loc unde sa stau vreo 10 zile cu burta la soare.
Are cineva idee unde se poate merge pentru asa ceva prin noiembrie?
Eu am luat tripadvisor la puricat dar pe la destinatiile mai populare din emisfera sudica noiembrie nu apare ca luna recomandata pentru plaja.
As prefera locuri unde sa nu fie nevoie de vize...n-am timp de umblat.
Multumesc anticipat.
Iti recomand Tenerife in sud Las Americas. daca te intereseaza iti pot face o oferta gratuita la un hotel de 4 stele, iar daca pleci in perioada 14 noiembrie 19 decembrie este inclusa si demipensiunea.
Tot ce platesti pina acolo este transportul.
QUOTE (sh_ake @ Sep 9 2008, 20:57)

Am ratat vara asta concediul si cum deja ma ia cu oboseala, probabil o sa imi iau concediu in cateva saptamani.
Cum nu mai am nici un fel de energie sa iau o vacanta "activa" cu vizitat, plimbat, muzee, etc... as prefera un loc unde sa stau vreo 10 zile cu burta la soare.
Are cineva idee unde se poate merge pentru asa ceva prin noiembrie?
Eu am luat tripadvisor la puricat dar pe la destinatiile mai populare din emisfera sudica noiembrie nu apare ca luna recomandata pentru plaja.
As prefera locuri unde sa nu fie nevoie de vize...n-am timp de umblat.
Multumesc anticipat.
Am uitat sa ti spun in sude temperatura este de 26 - 30 de grade tot timpul anului, iar pa este mai calda in lunile noiembrie - februarie