Probleme cu DOLCE

lmax25

Salut !
Am o antena cu 1 LNB cu doua iesiri si doua receivere de la Dolce.
Problema :
Pe un TV se vede bine si satelitul setat este HELLAS SAT EP2.

Pe alt TV nu se vede nici un program si satelitul setat este HELLAS SAT EP1.

Imi poate spune cineva daca HELLAS SAT EP1 si HELLAS SAT EP2 este un singur satelit si diferenta dintre EP1,EP2 este din cauza LNB-ului cu 2 iesiri ?

In cazul in care pe ambele TV trebuie setat satelitul HELLAS SAT EP2 : cum pot face acest lucru pentru ca din telecomanda de la receiver nu pot selecta nici un alt satelit din acea lista ?

Receiverul se poate reseta cumva pt a-si putea face singur un update de soft la punerea sub tensiune ?

Va multumesc !
spaniolul
QUOTE (lmax25 @ Sep 9 2008, 19:35) *
Salut !
Am o antena cu 1 LNB cu doua iesiri si doua receivere de la Dolce.
Problema :
Pe un TV se vede bine si satelitul setat este HELLAS SAT EP2.

Pe alt TV nu se vede nici un program si satelitul setat este HELLAS SAT EP1.

Imi poate spune cineva daca HELLAS SAT EP1 si HELLAS SAT EP2 este un singur satelit si diferenta dintre EP1,EP2 este din cauza LNB-ului cu 2 iesiri ?

In cazul in care pe ambele TV trebuie setat satelitul HELLAS SAT EP2 : cum pot face acest lucru pentru ca din telecomanda de la receiver nu pot selecta nici un alt satelit din acea lista ?

Receiverul se poate reseta cumva pt a-si putea face singur un update de soft la punerea sub tensiune ?

Va multumesc !

Trebuie sa selectezi din lista pe ambele receivere HELLAS sat ep3,daca nu poti suni la 1930 pentru ca o echipa RTC sa vina la tine pentru remedierea situatiei.

Reclama
Te intereseaza detaliile? CRV-ul de la Honda face diferenta!

Trepte laterale, proiectoare cu ornamente cromate, scut anterior, protectie portbagaj. Mai multe detalii aici.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.